bxenos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 //το n δηλαδη είναι το ακέραιο μισό μέγεθος της λίστας αν ειναι αρτιος ή ο αμέσως επόμενος του //αριθμος (π.χ. μεγεθος λίστας 8 άρα n==4, μέγεθος 11 άρα n==6) έχεις δίκιο, θέλει και τα υπογραμμισμένα
Evgenios1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις, δεν ειχα χρονο να δοκιμασω ακομα αλλα μολις μπορεσω θα σας πω αν δουλευει καποια σωστα, το αρχικο προβλημα παντως ηταν οτι αν το array πχ ειχε μεγεθος 9, τοτε το imagefiles.Length = 9, ομως imagefiles[9] δεν υπαρχει και πεταει exception αφου αρχιζει και μετραει απο το μηδεν, ετσι πρεπει να προσαρμοσω το loop για i < imagefiles.Length - 1, και εκει ειναι που χανει το τελευταιο, θα μπορουσα να βαλω μια control μεταβλητη μεσα στο loop ανεξαρτητη απο το i, δεν το δοκιμασα ακομα, η οπως ειπε ο bxenos να εχω εναν ξεχωριστο ελεγχο για τους περιττους αριθμους. θα παιξω με οτι μου στειλατε και θα δω τι δουλευει σωστα.Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:58 ---------- Οπως ηταν αναμενομενο δουλευει μια χαρα με το να τσεκαρω για περιττους και να κανω οτι θελω με αυτο που περισσευει στο τελος, thanks φιλε bxenos που με ξεκολησες και επισης αποφασισα να μην γραφω κωδικα ξημερωματα γιατι δεν λειτουργω Βεβαια εξακολουθω να θελω να βρω πως μπορει να γινει η ολη διαδικασια μεσα στο loop χωρις extra ελεγχο για περιττους, μου φαινεται οτι ειναι πιο "σωστη" λυση... Οτι δουλεψει θα σας ενημερωσω Λεγοντας len 9 εχεις 9 αντικειμενα αλλα απο το 0 μεχρι το 8 και οχι απο το 1 μεχρι το 9. πχ object [] objs=new object[1]; εχεις ενα object μονο. Και ειναι στη θεση objs[0] και οχι στο objs[1].
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.