Προς το περιεχόμενο

4gb_ddr2_800_kit

u_n_f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω ενα οικονομικο κιτακι 4gb ddr2 στα 800!

Θα συνδιαστει με εναν e6600 και μια abit in9 32x max wifi(nvidia 680i)!

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?MEMORY_SIZE=4+GB&MEMORY_SPEED=800+MHz&x=30&category=69977727&catalog=20

Με ενδιαφερει μονο ενα μετριο κλοκαρισμα....θα ημουν πολυ χαρουμενος αν τον ετρεχα στα 3ghz!

Τα λεφτα που θα ηθελα να ξοδεψω ειναι οσο το δυνατον λιγοτερα, αν ειναι αρκετες οι mushkin με τα 33€ για κλοκαρισμα μου αρκουν, παντως σιγουρα κατω απο 45-50€!

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1209159&MEMORY_SIZE=4+GB&MEMORY_SPEED=800+MHz&x=30&category=69977727&catalog=20

Αυτες εχω εγω.Κλοκαρισμα δεν εχω ριξει ακομα βεβαια.

Παντως θα τις ανεβασεις μια χαρα...ειναι καλυτερες και απο αυτες στα 39...

Τωρα για τις Muskin...δεν εχω ιδεα αν θα μπορουν ν'ανεβουν ουτε και το πιστευω..

Ασε που ειναι και ωραιες στο ματι εαν εχεις διαφανες πλαινο.(ειναι ολοκληρες μαυρες...χωρις ιχνος πρασινου οπως στην φωτό...)

Δημοσ.
Ρίξε και μια ματιά σε αυτές.

Παίζουν στα €49,00 αλλά έχουν αποσπάσει μόνο θετικά σχόλια...

Οι crucial μαλλον ειναι απο τις πιο σιγουρες επιλογες, αλλα ειναι και τσιμπιμενες, θα το προσπαθησω να γλιτωσω κανενα ευρω, αλλιως θα ειναι ψηλα στην προτιμηση μου.

Αν εχει κλοκαρει κανεις τις Reaper που προτεινει ο UpToDate_ ας μοιραστει την γνωμη του.

Περιμενω και αλλες γνωμες.

Δημοσ.
Ρίξε και μια ματιά σε αυτές.

Παίζουν στα €49,00 αλλά έχουν αποσπάσει μόνο θετικά σχόλια...

Δεν θα το έλεγα.

Τα 2χ1 ballistix με micron ναι,και ανέβαιναν πολύ καλά.

Στα συγκεκριμένα δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά έχω πετύχει αρκετά fail κομμάτια.

Εγώ παίζω με αυτές, σταθεροποιούνται σχετικά εύκολα στα 1000MHz με 5άρια.

Πρόσφατα έβαλα δεύτερο kit (8Gb) και με ψιλοταλαιπωρούν να τις σταθεροποιήσω @1000, αλλά θέμα χρόνου είναι νομίζω.

Και οι reaper είναι καλή επιλογή, προσωπικά τις απέφευγα λόγω των ψηλών heatspreaders που δεν θα άφηναν κάποια ενεργητική ψήκτρα να κουμπώσει, αλλά πλέον κυκλοφορεί και αυτό, οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Δημοσ.
Στα συγκεκριμένα δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά έχω πετύχει αρκετά fail κομμάτια.

+1. Διαβαζοντας σε διαφορες σελιδες οντως εχω πετυχει κι εγω στις συγκεκριμενες μνημες καποια προβληματα και μετα επιστροφες. Αυτος ηταν και ο λογος που δεν τις προτιμησα οταν ηθελα να παρω μνημες πριν λιγο καιρο.

Ρε συ liopyr τι θα τα κανεις 8gb ram ??:P

Δημοσ.
Δεν θα το έλεγα.

Τα 2χ1 ballistix με micron ναι,και ανέβαιναν πολύ καλά.

Εγώ παίζω με αυτές, σταθεροποιούνται σχετικά εύκολα στα 1000MHz με 5άρια.

Πρόσφατα έβαλα δεύτερο kit (8Gb) και με ψιλοταλαιπωρούν να τις σταθεροποιήσω @1000, αλλά θέμα χρόνου είναι νομίζω.

Και οι reaper είναι καλή επιλογή, προσωπικά τις απέφευγα λόγω των ψηλών heatspreaders που δεν θα άφηναν κάποια ενεργητική ψήκτρα να κουμπώσει, αλλά πλέον κυκλοφορεί και αυτό, οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Αφου πανε σχετικα ευκολα λες στα 1000 οι sli-ready νομιζω ειναι πολυ καλη επιλογη για να τις τσιμπισω στα 37,5€....ψηνωμαι!

Δημοσ.

Ρε συ liopyr τι θα τα κανεις 8gb ram ??:P

Προς το παρόν τίποτα ουσιαστικό.

Απλά επειδή υπολογίζω να μείνω πολύ καιρό ακόμα με το συγκεκριμένο mobo&cpu, και επειδή μελλοντικά δεν γνωρίζω σε τι τιμές θα παίζουν οι ddr2, τις τσίμπησα από τώρα που έχουν εξευτελιστικά επίπεδα οι τιμές τους.

Τώρα αν θα πέσω έξω στην mini επένδυση, θα δείξει ο χρόνος.

Αφου πανε σχετικα ευκολα λες στα 1000 οι sli-ready νομιζω ειναι πολυ καλη επιλογη για να τις τσιμπισω στα 37,5€....ψηνωμαι!

Το πού και κατά πόσο θα παίξουν σταθερά πάντως να ξέρεις πως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, (mobo-chipset-cpu clocks-ρεύματα-κωλοφαρδία κλπ.), οπότε μη παίρνεις ως δεδομένο πως θα παίξουν εκεί σώνει και καλά.

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...