eSATA Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μα γιατι κολλας μονο στους ssd??? εγω δεν ανεφερα πουθενα ssd sata 3!! ειπα απλα, sata 3!! πιστεψε με, οι hdd θα υπαρχουν για πολλα χρονια ακομη και θα εξακολουθουν να εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας.... δε το νομιζω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 για storage θα υπάρχουν αρκετά χρόνια ακόμα, αυτό είναι σίγουρο...
euklidis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 για storage θα υπάρχουν αρκετά χρόνια ακόμα, αυτό είναι σίγουρο... Eδω ειναι που κανετε το λαθος. SATA 3 θα βγει ΜΟΝΟ για SSD, το μαγνητικο μεσω βαρεσε ταβανι... στους ssd ειναι το μελλον και προς τα εκει θα κνηθουν ολοι. Οποτε μην περιμενεις sata 3 ssd. Για αρκετο καιρο ακομα θα εισαι με sata 2 hdd δισκους, και ας εχεις μητρικη με sata 3.
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 φιλε βασιλη αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι συμφωνω με τα παιδια που λενε οτι οι core i7 εχουν πολυ μεγαλο μειονεκτημα σε θεματα αναβαθμισης... ομως δεν ακυρωνω τις δυνατοτητες τους... στις δυο επιλογες που σκεφτεσαι εσυ για εμενα δεν υπαρχει διλημμα... core i7 χωρις δευτερη σκεψη... το πραγματικο διλημμα ειναι: core i7σημερα ή υπομονη λιγους μηνες και core i5???? διαβασε τις αποψεις ολων των παιδιων και αποφασισε... Δεν νομίζω να υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Ι7 και Ι5.Ο Ι5 θα είναι κατώτερων επιδόσεων,έχω δεί μετρήσεις και διαβάσει reviews από ξένα forum.Επίσης ο Ι5 δεν έρχεται με το triple channel.Και όλα αυτά για διαφορά 70 ευρώ (τιμή Ι5 φημολογείται $200).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Eδω ειναι που κανετε το λαθος. SATA 3 θα βγει ΜΟΝΟ για SSD, το μαγνητικο μεσω βαρεσε ταβανι... στους ssd ειναι το μελλον και προς τα εκει θα κνηθουν ολοι. Οποτε μην περιμενεις sata 3 ssd. Για αρκετο καιρο ακομα θα εισαι με sata 2 hdd δισκους, και ας εχεις μητρικη με sata 3. πες μου που είδες να λέω για SATA 3 storage? μιλάω γενικά για HDD storage... επιπλέον θα ήθελα link που να στηρίζει αυτό που λες...
PCharon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Βρε συ euklidis, αυτή τη στιγμή που μιλάμε πας με ένα 50άρι σαν κύριος και παίρνεις ένα μαγνητικό σκληρό 500GB. Πότε ακριβώς προβλέπεις να πηγαίνεις να παίρνεις με ένα 50άρι SSD δίσκο 500GB? Για να ξέρω για ποιό χρονολογικό έτος γίνεται η κουβέντα, όχι τίποτ'άλλο.
Yperaspisths Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δεν νομίζω να υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Ι7 και Ι5.Ο Ι5 θα είναι κατώτερων επιδόσεων,έχω δεί μετρήσεις και διαβάσει reviews από ξένα forum.Επίσης ο Ι5 δεν έρχεται με το triple channel.Και όλα αυτά για διαφορά 70 ευρώ (τιμή Ι5 φημολογείται $200). Το triple channel δεν προσφερει κατι ουσιαστικο. Ο τωρινος i7 920 εχει σχεδον τις ιδιες επιδοσεις με τον core i5 2.66 http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3570&p=11
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 και μάλλον θα χάνει από τον νέο Core i7 2.8ghz socket 1156...
sYn Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 και σε επιδόσεις, αλλά και σε τιμή. (αφού παίζουμε το συμπληρώνω το προηγούμενο post)
Yperaspisths Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Aναρωτιεμαι τι σκοπευει να κανει η amd. Τωρα πραγματικα αξιζει κανεις να δωσει 220 euro για τον phenom 955 ,αφου υπαρχουν καλες και φτηνες μητρικες απο 65-100 ευρο που υποστηριζουν ddr3 (msi με 770 chipset ή με το νεο 785 chipset). Μολις βγουν οι i5 ομως ο 2.66ghz θα ειναι σιγουρα πιο γρηγορος απο τον 955 και πιο φτηνος(γυρω στα 190 ευρο). Επισης η msi εχει ανακοινωσει ηδη μητρικη P55 με 100 ευρο. Λογικα απο Οκτωμβρη-Νοεμβρη θα βλεπουμε κατι Assrock P55 με 60 ευρο.
Skylined Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Διαπιστώνω πως αρκετοί συνομιλητές δεν έχουν κατανοήσει ότι στο επερχόμενο socket 1156 θα μπαίνουν Core i5 όπως και Core i7 Όσοι πήραν 1366 δεν έκαναν βλακεία γιατί ο 920 είναι πολύ δυνατός επεξεργαστής και θα είναι για χρόνια ακόμα και για χρήστες με υψηλές απαιτήσεις. Μέχρι να χρειαστεί ξανά αναβάθμιση πολλοί θ' αγόραζαν ούτως ή άλλως καινούρια μητρική και RAM. Κάποιος ο οποίος το σκέφτεται ν'αναβαθμίσει τώρα και μπορεί να περιμένει 3-4 μήνες καλύτερα θα ήταν να πάει στο νέο socket και τους νέους επεξεργαστές με την καλύτερη θερμική συμπεριφορά. Και πάλι όποιος αγοράσει socket 1156 μαζί με Core i7 δε θα χρειαστεί καμία αναβάθμιση για πολύ καιρό εκτός και αν χρειάζεται ότι πιο κορυφαίο μπορεί να βρει στην αγορά για επαγγελματικούς λόγους. Βέβαια πάντα υπάρχει ο καταναλωτισμός που σπρώχνει πολλούς από εμάς να αγοράσουμε κάτι καλύτερο έστω και αν αυτό που έχουμε μας αρκεί απολύτως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Διαπιστώνω πως αρκετοί συνομιλητές δεν έχουν κατανοήσει ότι στο επερχόμενο socket 1156 θα μπαίνουν Core i5 όπως και Core i7 για κάποιο λόγο πιστεύω ότι έχω φάει ignore από πολλούς μιας και το έχω αναφέρει 4-5 φορές... παρόλα αυτά συνεχίζουν να αναφέρουν μόνο τους i5 και όχι τους νέους i7
Skylined Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 συνεχίζουν να αναφέρουν μόνο τους i5 και όχι τους νέους i7 Ακριβώς αυτό παρατήρησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.