Προς το περιεχόμενο

Τελικά αξίζει PC με βασει τον core i7?

PlancK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι να πω κι εγώ που πήρα τον 940 που καταργήθηκε!(Αυτομούτζα)

Η αυτομουντζα οχι επειδη καταργηθηκε αλλα επειδη πηρες εναν επεξεργαστη 250 ευρω παραπανω μονο για 250MHz διαφορα απο τον 920. Που στην ουσια με ενα απλο oc εφτανες τον 920 πολυ παραπανω απο τον 940.

Δικιο εχεις λοιπον. Αυτομουντζα :P:p

• Moderators
Δημοσ.

και λειτουργεικο windows vista ultimate(αυθεντικα απο το πλαισιο)μονο με τα ultimate μπορεις να εχεις 6 gb μνημη,(ΕΝΑ ΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ!!)

Γιατι μονο με τα ultimate και οχι απλα με καποιο 64bit os,πχ vista home premium 64bit?

Δημοσ.

Εγω παντως τα θεωρω "αποτυχια" τους Ι7,ειναι ακριβως οτι και παλια οι πρωτοι p4 Socket 423 οπως και οι πρωτοι s775 pentium D,πιο πολυ τεριαζουνε με τους 423 που αν θυμουντε καποιοι απο παλια κυκλοφορισανε για κανα μισο χρονο και μετα αποσυρθεικαν,αλλαξε εντελως χαρακτηρα και ηρθε το 478,πιστευω κατι παρομοιο αν και με πολλες διαφορες γινετε και με τους i7 και θα γινεται και στο μελλον,σε καθε μεταβαση socket

• Super Moderators
Δημοσ.

αποτυχία από πλευράς επιδόσεων πάντως δεν είναι όπως ήταν οι Pentium που αναφέρεις...

από θερμοκρασίας σίγουρα είναι ψηστήρια...

• Super Moderators
Δημοσ.
Επειδη σε πολλα posts διαβαζω περιμενε λιγο ακομα οχι τωρα περιμενε,περιμενε,ε θα σου πω και εγω περιμενε αυτουςIntel Core i9 32nm Gulftown

αυτή θα κάνουν 500-600 euro και πάνω, μην πω 900-1000...

Δημοσ.
αποτυχία από πλευράς επιδόσεων πάντως δεν είναι όπως ήταν οι Pentium που αναφέρεις...

από θερμοκρασίας σίγουρα είναι ψηστήρια...

Οχι απο επιδοσεις δεν ειναι αποτυχια γιαυτο εβαλα σε εισαγωγικα,θελοντας να πω οτι ειναι αποτυχια απο σφαιρικης αποψης,μπορει να εχουν επιδοσεις,αλλα ακριβοι ειναι,μπαρμπεκιου ειναι,ε δεν το λες επιτυχια οπως πχ οταν ηρθαν η conroe,εκεινο ηταν τεραστια επιτυχια :P

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως έχει ειπωθεί ήδη οι Bloomfield είναι ενδιάμεσο στάδιο, το παιχνίδι θα παιχτεί με τους Lynnfield

Δημοσ.
Δηλ. εγώ που (αν και διάβασα το θέμα) έχω καταλήξη στην δημιουργία PC με βάση τον Ι7 920 χρειάζομαι ψυχίατρο ?:-D

Ναι και αμεσα :P:p

Πλακα κανω. Απλα σε πολυ λιγο καιρο θα καταλαβεις τι μακακια εκανες που δε περιμενες λιγο ωστε να μπορεις να αναβαθμισεις το pc σου και αργοτερα χωρις να ξοδεψεις λεφτα και για νεα μητρικη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:09 ----------

edit : και να δωσεις λιγοτερα λεφτα τωρα ξεχασα να πω (για τους i5 σε σχεση με τον i7 )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...