shadowfax-1- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Παιδια καλησπερα. Εχω αγορασει το GH Metallica και εχω δει στο youtube ατομα να παιζουν το death magnetic. Ξερει κανενας απο που μπορουμε να το κατεβασουμε-αγορασουμε-τι ακριβως πρεπει να κανουμε τεσπα για να παιξουμε το death magnetic στο Πλαυ3? Ειμαι παντελως ασχετος...Τι ακριβως γινεται.Πρεπει να μπω σονυ store μεσω πλαυστετιον και να το κατεβασω απο εκει?Μπορω να το κατεβασω στο Pc και να το βαλω με στικακι στο ΠΛει? Οποιος εχει τη παραμικρη γνωση πανω στο αντικειμνο ας βοηθησει 3 συνανθρωπους του που στις 11:30 πεθαινουν να παιξουν τη παιχνιδαρα. Ευχαριστω παιδες για οποιαδηποτε απαντηση
gtaivpc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Παιδια καλησπερα. Εχω αγορασει το GH Metallica και εχω δει στο youtube ατομα να παιζουν το death magnetic. Ξερει κανενας απο που μπορουμε να το κατεβασουμε-αγορασουμε-τι ακριβως πρεπει να κανουμε τεσπα για να παιξουμε το death magnetic στο Πλαυ3? Ειμαι παντελως ασχετος...Τι ακριβως γινεται.Πρεπει να μπω σονυ store μεσω πλαυστετιον και να το κατεβασω απο εκει?Μπορω να το κατεβασω στο Pc και να το βαλω με στικακι στο ΠΛει? Οποιος εχει τη παραμικρη γνωση πανω στο αντικειμνο ας βοηθησει 3 συνανθρωπους του που στις 11:30 πεθαινουν να παιξουν τη παιχνιδαρα. Ευχαριστω παιδες για οποιαδηποτε απαντηση απο store του ps3 πρεπει να το κατεβασεις για να παιξεις.
basilis5 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 απλα δεν ξερω κατα ποσο υποστηριζει αγορα επιπλεον τραγουδιων το μεταλλικα. παντως το 4 εχει ολο το σιντι κανονικα στα 20 ευρω περιπου
gtaivpc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 απλα δεν ξερω κατα ποσο υποστηριζει αγορα επιπλεον τραγουδιων το μεταλλικα. παντως το 4 εχει ολο το σιντι κανονικα στα 20 ευρω περιπου ugh post because you have something to say, don't post to say something. στο μεταλλικα μπορεις να κατεβασεις το death magnetic που αναγνωριζεται και απο GH3 και απο World tour. οποτε κατεβαζε αφοβα.
basilis5 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 ugh post because you have something to say, don't post to say something.στο μεταλλικα μπορεις να κατεβασεις το death magnetic που αναγνωριζεται και απο GH3 και απο World tour. οποτε κατεβαζε αφοβα. μαλλον δεν την παλευεις βραδυατικα
shadowfax-1- Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 1000 ευχαριστω παιδες.Να ειστε καλα.Νομιζω οτι κατι καταφερα χτες(αν και ειχα εναν τρομο γιατι το death magnetic το ελεγε για world tour και GH3 αφου εχουν συμβατοτητα np). Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.