Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο ή ενσυρματο Mouse?

LySioS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιδει το mouse μου χαλασε τι θα ηταν καλητερο

να παρω ασυρματο ή ενσυρματο mouse

Με μπερδευει το ασυρματο γιατι θελει να το φορτηζω

αν ξερετε

εχει επαναφορτηζομενες μπαταριες (το ασυρματο)

θελει συχνο φορτησμα

Θα μηνω ηκανοποιιημενος?

Ευχαρητω!

Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο

αλλοστε θα το παρω απο το movieland που βρησκετε κοντα μου!

Δημοσ.

Δν ξερω αμα εχει επαναφορτηζομενες μπαταριες

αλλα εγω εχω ασυρματο και αλλαζω μπαταριες καθε 6-7 μηνες

μια χαρα ειναι πιστευω αλλα χρησιμοποιώ μονο energizer ειναι οι πιο καλες

και κρατανε πιο πολυ απο τις αλλες που δοκιμασα

Δημοσ.

Αν παίζεις παιχνίδια το ενσύρματο είναι μονόδρομος. Τα ασύρματα έχουν βάρος από τις μπαταρίες και κουράζουνε. Επίσης το ''μάτι'' τους στα οικονομικά ασύρματα μοντέλα δεν έχει καλή ανάλυση και σε κάποια παιχνίδια που χρειάζονται κινήσεις ακριβείας δεν τα καταφέρνουνε καλά.

Δημοσ.
Δν ξερω αμα εχει επαναφορτηζομενες μπαταριες

αλλα εγω εχω ασυρματο και αλλαζω μπαταριες καθε 6-7 μηνες

μια χαρα ειναι πιστευω αλλα χρησιμοποιώ μονο energizer ειναι οι πιο καλες

και κρατανε πιο πολυ απο τις αλλες που δοκιμασα

Εγω γιατι χρειαζομαι ανα 4μηνο;:lol::lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ στο laptop ένα ασύρματο microsoft 4000..αλλά ψήνομαι να το αντικαταστήσω με bluetooth σαν το Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000..χρησιμοποιεί κανένας bluetooth ποντίκι? ή να μείνω με το ασύρματο?

Δημοσ.

Εγω τα ενσυρματα δεν τα αλλαζω με τιποτα...αν δεν τσακωθεις με το καλωδιο που κολλαει με ποιον θα τσακωθεις? :P

Τωρα σοβαρα δεν ξερω γιατι αλλα τα ασυρματα δεν με τραβανε...

Δημοσ.
Εγώ χρησιμοποιώ στο laptop ένα ασύρματο microsoft 4000..αλλά ψήνομαι να το αντικαταστήσω με bluetooth σαν το Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000..χρησιμοποιεί κανένας bluetooth ποντίκι? ή να μείνω με το ασύρματο?

Χρησιμοποιω εγω στη δουλεια με τα λαπτοπς. Ιδια φαση με τα ασυρματα, δεν νομιζω

οτι θα δεις διαφορα...

Δημοσ.

απλά μόνο που γλυτώνω τη usb θυρα δηλαδή..απλά "φοβάμαι" μήπως τρώνε σκαλώματα μέσω bluetooth γιαυτό ρώτησα..αλλά υποθέτω εσύ τα δουλεύεις απροβλημάτιστα..ετσι?

Δημοσ.
Εγω τα ενσυρματα δεν τα αλλαζω με τιποτα...αν δεν τσακωθεις με το καλωδιο που κολλαει με ποιον θα τσακωθεις? :P

Τωρα σοβαρα δεν ξερω γιατι αλλα τα ασυρματα δεν με τραβανε...

ασε με έχω τσακωθεί με όλο τον υπολογιστή,τουλάχιστον με το ασύρματο τα βρήκα!!

ασύρματο και πάλι ασύρματο

και αν είναι bluetooth ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

Έχω ασύρματο laser στα PC του σπιτιού και bluetooth οπτικό για το laptop.

Αν δεν είσαι επαγγελματίας gamer, δεν θα δεις διαφορά στην απόδοση του ασύρματου με το ενσύρματο. Μια χαρά απόκριση έχουν για τον μέσο άνθρωπο και τα ασύρματα. Όσο για το βάρος, δεν νομίζω πια να επιβαρύνει και τόσο, με μια λογική χρήση 3-4 ωρών την ημέρα δεν νοιώθω καμμιά κόπωση.

Το laser έχει ενσωματωμένη μπαταρία που θέλει φόρτιση περίπου κάθε 40 ώρες. Το χάλι είναι ότι κάποια στιγμή αυτή η μπαταρία θα χαλάσει (αν και την προσέχω υπερβολικά) και θα πρέπει να πεταχτεί ολόκληρο το ποντίκι...Παλιότερα είχα ένα ασύρμαο που έπαιρνε κανονικές μπαταρίες και ξεχνούσα να τις αλλάξω.

Γενικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ενσύρματο. Όσο για την φόρτιση ή την αλλαγή μπαταριών, λογικά θα σε απασχολεί πολύ λιγότερο από το κινητό σου.

Δημοσ.

έχει διαφορά το laser από το οπτικό? ή απλά τα έγραψες έτσι για να τα διαχωρίσεις? να υποθέσω ότι και εσύ με το bluetooth, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα..?

Δημοσ.

Υποτίθεται τα laser έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει καμμιά τεράστια διαφορά. Και με το bluetooth δεν είχα κάποιο πρόβλημα, δεν ήταν βέβαια plug n' play, είχα λίγες ιστοριούλες την πρώτη φορά μέχρι να το σετάρω,αλλά από τότε όλα καλά.

Δημοσ.

Για laptop ασύρματο μονόδρομος.. εξαιρετικά εργονομικό

Εγώ προσωπικά έχω το logitech g7 (ασύρματο). Έδωσα κάποια χρήματα παραπάνω αλλά έχει kit επαναφορτιζώμενων μπαταριών με φορτιστή που παίρνει ρεύμα από το pc οπότε δεν χρειάζεται να αλλάζω ποτέ μπαταρίες.

Αν είσαι απαιτητικός gamer προτίμησε το ενσύρματο, ελάχιστες διαφορές στην απόκριση μόνο, απλά σου συστήνω logitech ξανά γιατί το λογισμικό της δίνει τρομερή ακρίβεια στην προσαρμοστικότητα, ευαισθησία κτλ κτλ αν αυτό επιζητάς ως gamer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...