-Seraph- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 εχω pc hp laptop με καρτα γραφικων geforce 8600m gs. ολα πηγαιναν μια χαρα και επαιζα prototype και κολλαγε λιγο, και σε ενα σημειο στο net ελεγαν οτι ενα update της καρτας γραφηκων θα ελυνε το προβλημα. πηγα λοιπον με τον ευκολο τροπο και πατησα πινακασ ελεγχου-συστημα-διαχειριση συσκευων-προσαρμογεισ οθονησ-geforce 8600m gs ενημερωση. οταν την εκανε πατησα για restart και τοτε ξεκινησαν τα προβληματα. τα pixel χανοντουσαν, η οθονη κολλουσε και ασ μη μιλισω για την κατασταση οταν προσπαθησα να παιξω. ενασ φιλοσ μου ειπε να οτι σε τετοια προβληματα καλο ειναι να να καταργηθει ο driver και να ξαναμπει μια παλαιοτερη εκδοση. πηγα ξανα πινακασ ελεγχου-συστημα-διαχειριση συσκευων-προσαρμογεισ οθονησ-geforce 8600m gs και πατησα επαναφορα . το pc δουλευε χανα και το ονομα τησ καρτασ αλλαξε σε τυπικοσ προσαρμογεασ γραφικων vga αλλα τα παιχνιδια δεν επαιζαν.πηγα και εκανα install προηγουμενεσ εκδοσεις driver καθωσ και την νεοτερη απο hp/nvidiα/την επιλογη ενημερωση συσκεθησ απο την διαχειριση συσκευων , εκγαθιστοταν καλα, και οταν εκανα το restart που μου ζητουσε η οθονη μαυριζε και δε προχορουσεκαι οταν το κλεινα και ξανανοιγα ελεγε οτι ιπιρχε προβλημα και εφαρμοζε διορθωση κατα την εκκινιση οπου και προχωραει καθε φορα σε επαναφορα του συστηματος οπου η καρτα ειναι τυπικοσ προσαρμογεασ γραφικων vga δηλαδη πριν το τελευταιο install. το προβλημα παραμενει οσεσ φορεσ και αν εχο προσπαθησει, το pc λειτουργει κανονικα (με τη vga)αλλα δε μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι.οταν παω να κανω install και παλι restart παλι μου πεταει επιδιορθωση και επαναφορα στο σημειο που ειμαι τωρα.... τι να κανω. ξερει κανεισ να μου πει.? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:32 ---------- κοιταξα και αλλα θεματα και μου φαινεται κατι παρομιο με αυτο του tigraclub http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=326618
-Seraph- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 παιδες, 120 ατομα εχουν διαβασει το μνμ και κανεις δεν εχει καποια ιδεα? πρεπει να το κανω πιο κατανοητο το μνμ? η δεν υπαρχει λυση και ο μονοσ τροπος ειναι φορματ?
kronosG Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Όχι, από την στιγμή που το laptop σου λειτουργεί καλά έστω και χωρίς οδηγούς, προσπάθησε να μην κάνεις την διαδικασία Πίνακας ελέγχου μπλα μπλα... Κανε resrart στο laptop, μπες σε Ασφαλής λειτουργία, και οι οδηγοί, πρέπει να έρχονται σε μορφή .exe. Απλά κλικαρε και κανε κανονικό install... Ενημέρωσε μας για νεα σου...
Georgis1987 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Φιλε μου καλο ειναι να σβησεις ολου τους drivers απο τη καρτα σου τα παντα και μετα να βαλεις παλει αυτους που ειχες αλλιως αν δε γινει τιποτα θα πρεπει να κανεις δυστιχως φορτματ.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.