Προς το περιεχόμενο

DREAMBOX 500S 95 euro

q_u_e_s_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Αρχικα προσφορα αυτο δεν ειναι. Κλωνος και 100 ευρω δεν ειναι λιγα.

Κατα δευτερον δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα απ'οσο λενε ολοι με τις παντρεμενες. Ηδη καλυτερα πακετα οπως Sky italia, sky uk ανοιγουν απο τους dream

Και βεβαια εννοεις με original καρτα των providers (sky it-uk). Διευκρινισε το γιατι πολλοι θα καταλαβαν αλλα!

Δημοσ.
Κανεις μεγαλο λαθος..Η εγγυηση δεν χανεται φυσικα με την αλλαγη image!

εισαι σιγουρος γι αυτο? σε ολες τις συσκευες που εχω δει ως τωρα, χανεται η εγγυηση αμα το φορμαρεις επειδη προφανως εκτος απο το οτι μπορει να τουβλοποιηθει η συσκευη το λαθος firmware μπορει να καψει κατι εαν ειναι κακοφτιαγμενο (ακομα και το cpu θα μπορουσαν να κλοκαρουν εαν ηθελαν μεσω αυτου)

Δημοσ.
εισαι σιγουρος γι αυτο? σε ολες τις συσκευες που εχω δει ως τωρα, χανεται η εγγυηση αμα το φορμαρεις επειδη προφανως εκτος απο το οτι μπορει να τουβλοποιηθει η συσκευη το λαθος firmware μπορει να καψει κατι εαν ειναι κακοφτιαγμενο (ακομα και το cpu θα μπορουσαν να κλοκαρουν εαν ηθελαν μεσω αυτου)

Περνάς το official image και τελείωσε η φάση. Παιδιά πρόκειται για κλώνο και όποιος δεν έχει πρόβλημα με αυτό ως ιδέα και μόνο το αγοράζει. Εγώ κλώνο έχω εδώ και 6 μήνες και φυσικά είναι όλα καλά!

Δημοσ.
Και βεβαια εννοεις με original καρτα των providers (sky it-uk). Διευκρινισε το γιατι πολλοι θα καταλαβαν αλλα!

Εννοειται original καρτα, δεν υπαρχει σε αυτα αλλος τροπος

Δημοσ.

ιδια τιμη εχει κ το gadget planet..

ετσι κ αλλιως orginal 500s δεν υπαρχει, εχει σταματησει απο την εταιρια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...