q_u_e_s_t Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Βρήκα αυτό στο http://www.rallis.ebuy-shops.gr. Αν το έχει κάποιος χρησιμοποιήσει ας πει την γνώμη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 ΚΛΩΝΟΣ MADE IN CHINA lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 ΚΛΩΝΟΣ MADE IN CHINA lol που ειναι το αστειο ? μια χαρα παιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 εχω παρει ενα κλωνο made in china εδω και δυο μηνες και εινε μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 + μεταφορικα ομως.. Σύνολο: 104.35€ so... not so much of an offer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 εχω παρομοιο εξωτερικα 500ρη κλωνο.. 97 ευρω ειναι σε προσφορα απο τους αγιους αναργυρους απο ενα μαγαζι.. μια χαρα δεκτης και με 1 χρονο εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
q_u_e_s_t Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 που ειναι το αστειο ? μια χαρα παιζει... Ευχαριστώ για την απάντηση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:12 ---------- εχω παρομοιο εξωτερικα 500ρη κλωνο.. 97 ευρω ειναι σε προσφορα απο τους αγιους αναργυρους απο ενα μαγαζι..μια χαρα δεκτης και με 1 χρονο εγγυηση Ναι και αυτό είναι με εγγύηση. Λες λοιπόν να το τολμήσω.? Στο δικό σου τα χαρακτηριστικά είναι περίπου ίδια? Ευχαριστώ και σένα για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 εχω παρομοιο εξωτερικα 500ρη κλωνο.. 97 ευρω ειναι σε προσφορα απο τους αγιους αναργυρους απο ενα μαγαζι..μια χαρα δεκτης και με 1 χρονο εγγυηση παιδες.. αυτα τα κουτακια τα περνετε για να τα φορμαρετε και να βαλετε αλλο firmware συνιθως.. οποτε τοτε χανεται η εγγυηση.. εχω και εγω ενα και ειναι καλο ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 παιδες.. αυτα τα κουτακια τα περνετε για να τα φορμαρετε και να βαλετε αλλο firmware συνιθως.. οποτε τοτε χανεται η εγγυηση.. Ακριβώς! Αλλιώς μπορείς να πάρεις δέκτη με τα μισά χρήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 επίσης για τον βασικό σκοπό που όλοι θέλαν dreambox αλλάζει μες το καλοκαίρι...οποτε δώρο άδωρο προς το παρόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 ολο ετσι λενε αλλα δεν νομιζω να αλλαζει συντομα.. ειναι πολλα τα εξοδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 επίσης για τον βασικό σκοπό που όλοι θέλαν dreambox αλλάζει μες το καλοκαίρι...οποτε δώρο άδωρο προς το παρόν Τι εννοεις?Μηπως αναφερεσαι στην ακατανομαστη?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 παιδες.. αυτα τα κουτακια τα περνετε για να τα φορμαρετε και να βαλετε αλλο firmware συνιθως.. οποτε τοτε χανεται η εγγυηση.. εχω και εγω ενα και ειναι καλο ναι.. Κανεις μεγαλο λαθος..Η εγγυηση δεν χανεται φυσικα με την αλλαγη image! επίσης για τον βασικό σκοπό που όλοι θέλαν dreambox αλλάζει μες το καλοκαίρι...οποτε δώρο άδωρο προς το παρόν Πες συγκεκριμενα που αναφερεσαι για να σου πω συγκεκριμενα που κανεις λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 στην άμεση σύνδεση κάρτας/δεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Αρχικα προσφορα αυτο δεν ειναι. Κλωνος και 100 ευρω δεν ειναι λιγα. Κατα δευτερον δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα απ'οσο λενε ολοι με τις παντρεμενες. Ηδη καλυτερα πακετα οπως Sky italia, sky uk ανοιγουν απο τους dream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.