nodasz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδια. Αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα μετα την αλλαγη ΗΥ μου. Αγορασα μεταχειρισμενο απο φιλο εναν υπολογιστη στον οποιο μαλιστα εβαλα το παλιο μου recorder ( εγραφα παντα σε αυτο με το nero με γρηγορη ταχυτητα , αλλα ομολογω οτι δεν θυμαμαι ποια , παντως γραφοταν το καθε δισκακι αρκετα γρηγορα, περιπου 10-15 λεπτα το καθενα αν θυμαμαι καλα. ) Μετα την αλλαγη τα δισκακια ( ιδιο dvd writer αλλα πολυ ταχυτερος υπολογιστης ) γραφει πολυ αργα σε ταχυτητα 12χ , ετσι αναφερει αλλα κανει 25 λεπτα για ενα dvd με μονο 2 γιγα δεδομενων. Μπορει κανεις να σκεφτει τι μπορει να παει στραβα ? Ευχαριστω εκ των προτερων. Σον πινακα ελεγχου των xp δεν βρηκα καμια επιλογη για μεταβολη ταχυτητας εγγραφης . Καμια ιδέα ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Η ταχύτητα του υπολογιστή ελάχιστα έχει να κάνει με την εγγραφή.Η μνήμη παίζει κάποιο ρόλο. Τι επιλογές έχεις στο Nero?Μήπως είναι on η εξομοίωση εγγραφής;
nodasz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Η ταχύτητα του υπολογιστή ελάχιστα έχει να κάνει με την εγγραφή.Η μνήμη παίζει κάποιο ρόλο. Τι επιλογές έχεις στο Nero?Μήπως είναι on η εξομοίωση εγγραφής; Εχω το nero 7 και δεν βρισκω πουθενα την εξομοιωση εγγραφης.
nodasz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Στην καρτέλα "Burn" δεν το έχει; Το βρηκα στο Nero express. Οχι δεν ειναι ενεργοποιημένο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Έλεγξε το drive (τον controller δηλαδή) μήπως είναι σε PIO mode.
nodasz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Έλεγξε το drive (τον controller δηλαδή) μήπως είναι σε PIO mode. Ουτε αυτο δεν ειναι ( συγγνωμη αν σε εχω ζαλισει , ετσι ? )
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μήπως φταίει η μάρκα των dvd? Δεν αλλάζεις έκδοση Nero?
nodasz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μήπως φταίει η μάρκα των dvd?Δεν αλλάζεις έκδοση Nero? Σε αυτα εχω καταληξει και εγω. Αλλα μετα τις διακοπες μου. Τα ξαναλεμε σε καμια εικοσαρια μερες. Καλο καλοκαιρι ... edit: τελικα δοκιμασα με τρεις διαφορετικες μαρκες απο δισκακια και ολα ειναι ιδια και χαλια. Αρα θα δοκιμασω αλλη εκδοση του nero ή αλλο προγραμμα εγγραφης. Αληθεια εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο εναλλακτικο freeware για εγγραφη δισκων ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.