Προς το περιεχόμενο

Ελληνικη αστυνομια. Απαραδεκτο!

Cotrex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

a! kai kati allo, kapoios eipe oti se alles xwres ma0eneis na odhgas apo ta 16, nai paraeinai kalo auto to prama, ela pou omws gia na pareis mhxanh edw prei na eisei 21!!!

dhladi, ti, toso epikundino einai? sugnwmh gia thn ekfrash, alla ti na klasei to 50ari?! pas sthn anhfwra kai prepei eite na to exeis sto kokkino, opote kai o mpatsos 0a se stamathsei giati "kanei 0orubo" h o filos/filh 0a prepei na panw me ta podia!!!

sthn agglia exoune 256 kubika apo 17, an den apatwmai sta 18 bgazeis oti 0eleis, as to kanane auto sthn ellada kai tote na milagane gia to poso kakoi einai oi motosykletistes!!! ama o alos den mpore na paei na ma0ei pws na odhgaei to skata perimente na kanei?

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Hmmmm ego prosopika den eho akousei na ehei skotothei kaneis eno forouse kranos. Eho akousei para polles fores na ehei skotothei kapoios epidei DEN forouse kranos. Alla isos pali ego na eimai iperbolikos....

pyro: kaneis den leei kai kamia kataskevastria etaireia den ypostirizei oti kai to kalitero kranos tou kosmou prostatevei 1000%. Apla meiononte oi pithanotites. Min eisai tou ypsous kai tou bathous se afta pou les. Alloste yparhei kai to sverko. Mia apotomi kinisi tou laimou apo htypima sto kefali kai eheis meinei paralitos gia tin ipolloipi zoi sou, den pa na foras 10 krani to ena pano apo to allo!

ti einai o nomos... antidimokratikos...??Den nomizo enas nomos pou sou prostatevei tin zoi na theoreitai antidimokratikos...Prosopika akomi kai gia ta aftokinita an allaxoun to nomo kai sou pernoun to amaxi an den foras zoni, pali tha to ipostirixo giati protimo na mou paroun aftoi to aftokinito para na mou parei o haros ti zoi....

ma ti eipa pali o poiitis ;PPP

Δημοσ.

pyro

θα μου επιτρεψεις να κανω

μια υποθεση. Ως υποθεση δε

θα ισχυριστω οτι ειναι σωστη

αλλα οτι θα μπορουσε, οπως

φυσικα και ολες οι αλλες

υποθεσεις

Μια κοινωνια ενδιαφερεται

για την επιβιωση της. Κανενα

ατομο δεν εχει μεγαλυτερη

αξια για την κοινωνια απο

τον εαυτο της. Κανενας ανθρωπος

δεν εχει αξια για αυτην ως ανθρωπος

αλλα ως εργατης(δουλος) της. Και η κοινωνια

για να σε κανει εργατη της εχει ξοδεψει

πολλα και τα οποια δε θελει να πανε χαμενα.

Ουτε θελει να χασει αυτα που εχεις εσυ να

της προσφερεις. Και φυσικα ουτε που θελει να

σκεφτεται οτι μπορει να σε πληρωνει και απο πανω.

Και βαση αυτου κανει οτι θεωρει απαραιτητο για

να διασφαλισει τα "περιουσιακα της στοιχεια".

Και δε θα σε πληρωνε αν εμενες παραλυτος αν μπορουσε.

Αλλα της ειναι δυσκολο. Η κοινωνια μας προσφερει,"περιθαλψη",

"δικαιωματα","ελευθερια", "δημοκρατια" για να μας

κρυψει το πραγματικο της προσωπο, ενα προσωπο σκληρο και

απανθρωπο. Ενα προσωπο που μαλλον κανεις απο μας δε θελει

να γνωρισει απο κοντα και που αμα μας κοψει ολες αυτες

τις παροχες που εμεις θεωρουμε αυτονοητες, θα εξεγερθουμε

και εξεγερση σημαινει παυω να προσφερω και παυω να δουλευω.

Και αν δε δουλευουμε και δεν προσφερουμε η κοινωνια μενει

στασιμη, ισως ακομα διαλυθει, ωσοτου φυσικα αναδηθει απο

τις σταχτες της μιας και ακομη δεν εχουμε βρει αλλο τροπο

επιβιωσης

Αλλα οπως ειπα πιο πανω αυτο ειναι

μια υποθεση και το πιο πιθανο λανθασμενη

(ετσι τουλαχιστον θελω να ελπιζω)

Δημοσ.

Theobabi, με κάλυψε η υπόθεση σου!

Να υποθέσω πως όταν λες η κοινωνία , υπονοείς κάτι;

Και να συμπληρώσω, πως για το καλό της κοινωνίας, πρέπει να υπάρχει αντιπαράθεση των διαφωνούντων πολιτών με τα όργανα της τάξης. Τα οποία, δελεάζονται να παίξουν αυτό το ρόλο, γιατί θεωρούν οι (ανόητοι) πως συμμετέχουν και αυτοί στην άσκηση της εξουσίας.

Εσύ πως θα χαρακτήριζες αυτή την στάση, ως ένστικτο αυτοσυντήρησης ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Λοιπόν μάγκες ούτε μόνο οι οδηγοί αυτοκινήτων είναι μ@λ@κες ούτε μόνο οι οδηγοί μηχανών είναι μ@λ@κες αυτό έγκειται στον χαρακτήρα του καθενός είτε οδηγάει ιχ είτε δίκυκλο και όσο για σένα φίλε kirimis και φίλε deathstar που θα θέλατε να καθαρίσετε τους μισούς δικυκλιστές τα ανάλογα έχω δει και εγώ με ιχίδες να περνάνε κόκκινα, να παραβιάζουν άπειρα stop, να κάνουν ανάστροφες σε κεντρικότατους δρόμους ή ακόμα και να κάνουν όπισθεν στην εθνική και πολλά αλλά ακόμα, (και σαν παράδειγμα θα σου φέρω και εγώ μια από τις πολλές εμπειρίες στη οποία θα ήθελα και εγώ ο οδηγός του ιχ να τσακιζόταν, κατηφορίζω την Βουλιαγμένης πριν από το φανάρι της Ολυμπιακής με το μηχανάκι δεν πήγαινα πάνω από εκατό και προσπερνάω ένα γύπα με ένα Nissan παλιό σαν τα ασφαλιστικά και ο τύπος πεισμώνει και ανοίγει το γκάζι για να με περάσει τόσο που δεν είδε το κόκκινο μπροστά και αρχίζει να φρενάρει απελπισμένα και να έρχεται κατά πάνω μου με τρελή ταχύτητα τελευταία στιγμή κάνω δεξιά και επιτέλους ναι καταφέρνει να με περάσει μέσα σε ένα άσπρο σύννεφο καπνού με τα λάστιχα να στριγκλίζουν και καρφώνεται στους μπροστά δεν έκατσα να δω τι έπαθαν οι άλλοι παρεμπίπτοντος εγώ ήμουνα με ένα R6 ) και εάν θέλεις έχω πολλά παραδείγματα να σου εξιστορήσω

Δημοσ.

πρωτα απο ολα... ποτε δεν ειπα πως θελω να καθαρισω κανενα (μην μου βαζετε λογια στο στομα) Απλα με αυτα που κανουνε ωρες ωρες κινδινευω να τους καθαρισω αθελα μου.

Δεν ειπα ποτε πως οι οδηγοι ειναι Αγιοι... και εγω εχω δει παραβασεις απο αυτους, απλα η συντριπτικη πλειοψηφια παραβασεων προερχετε απο μηχανακια λογω του οτι ειναι και ποιο ευελικτα κιολας.

Επισης ειπωθηκε πως γιατι για να παρεις μηχανη πρεπει να γινεις 21 ενω στις αλλες χωρες παιρνεις νωριτερα... εεε δεν αντεχω θα το απαντησω. Εεεε με τετοια μυαλα που κουβαλαμε... οχι στα 21, αλλα στα 41 θα το πανε! Εεεεε αφου φερομαστε ΑΝΩΡΙΜΑ και το μυαλο ακομα ΔΕΝ εχει πηξει... τι θελετε να κανει το ερμο το κρατος? Οσο για τα 50αρια που κανουν και καλα θορυβο... να μην τρυπανε τις εξατμισεις να μην κανουν θορυβο.... ειναι τοσο απλο! Πατε στο εξωτερικο και δειτε τους μηχανοβιους να κυκλοφορουνε σαν ΚΥΡΙΟΙ... 5 χρονια στο εξωτερικο τους χαρηκα πως κυκλοφορουσαν.

Θα κανω και μια ακομη παρατηρηση... απο τους μηχανοβιους αυτοι που κανουν τα λιγοτερα παραπτωματα (πολυ πολυ λιγοτερα) ειναι αυτοι που εχουν της μηχανες μεγαλου κυβισμου ειτε τουρινγκ, ειτε ασφαλτινες και αυτο γιατι πολυ πιθανα αυτοι που της καβαλανε ειναι ποιο ωριμοι ανθρωποι και εχουν καταλαβει τον κυνδινο που διατρεχουν... οσο για τα μικροτερα σκοοτερακια και λοιπα... εεε αυτοι εχουν πληρη αγνοια του ΚΟΚ!

Δημοσ.

ma ama den jereis pws na sumperifer0eis pws 0a sumperifer0eis swsta?!

einai san na mou les oti kapoios den egrapse kalla stis ejetaseis logo tou oti kanenas den to didaje, ara den prepei na didaxtei pote!

kai p.x. eise me to mhxanaki pou parepiptontws to phres gia na jupnas ligo argotera, kai blepeis olh thn kinsh sthn kifisias na pizei san xeimaros, 0a katseis stasimos na mhn kaneis tipota? oxi, giauto einai h mhxanh giati mporei kai eine euelikth, ara kai pio duskolh sto odhghma mias kai sto autokinhto apla arazeis, enw sthm mhxanei exeis 1002 pramata na skeuteis!

theo: γιατι μου θυμηζεις το matrix? :P αμα και καλα ζουμε μονο και μονο για να παρεχουμε στο κρατος πως εξηγεις ολη αυτη την ανεργεια;

Δημοσ.

Κατ αρχήν βλέπεις περισσότερες μαλακίες και τούμπες από άτομα με μηχανάκια με μικρό κυβισμό γιατί στατιστικώς είναι πολύ περισσότερα και δεύτερον είναι πολύ πιο εύκολο να πέσεις από αυτά λόγω φρένων, λάστιχων, αναρτήσεων κτλ εγώ για παράδειγμα έχω ένα kazer παπί και ένα R6 τα τελευταία δυο χρόνια και έχω πέσει τρεις τουλάχιστον φορές με το παπί και μια με το άλλο μηχανάκι . Επίσης και η ηλικία δεν παίζει πάντα ρόλο θα σου θυμίσω ένα ατύχημα το οποίο θα είχες ακούσει μάλλον από τα δελτία ειδήσεων το οποίο είχε γίνει πριν δυο ή τρία χρόνια κοντά στο λαγονησι όταν ένας κύριος ετών 45 με ένα golfaki του 85 είχε επιχειρήσει να ακολουθήσει έναν οδηγό από το WRC με το αγωνιστικό του αυτοκίνητο ο οποίος επέστρεφε από κάποια ειδική του Ακρόπολις και όπως ήταν φυσικό τσακίσθηκε σε μια στροφή και πήρε στο λαιμό του και κάποιον που ερχότανε από το αντίθετο. Όσο για το θόρυβο από τα παπάκια έχεις απόλυτο δίκιο αλλά και πάλι να σου θυμίσω κάτι Rallye και Saxo που κάνουν εξίσου αν όχι περισσότερο θόρυβο

Δημοσ.

Ρε pyro Αγγλία είσαι, έχεις δει φαντάζομαι πως είναι οι μηχανόβιοι που αναφέρεις. Κράνος, μπότες, φόρμα κτλ. Πόσους βλέπεις έτσι εδώ;

Δημοσ.

Κοιτα να δεις στην Αγγλια και στις αλλες ευρωπαικες χωρες η moto ειναι περισσοτερο μεσο ψυχαγωγιας και διασκεδασης ενω εδω στην Ελλαδιτσα ειναι εργαλειο δουλειας και δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο χρηστικο να φορας την ολοσωμη φορμα και τις μποτες για να κατεβεις στο κεντρο δεν ξερω αν εχεις φορεσει εγω παντως σε διαβεβαιωνω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να φοραγες ουτε μια στο εκατομυριο, εδω πολλοι δεν φορανε ζωνες γιατι και καλα τους ενοχλει και τους σφιγγει ακουσον ακουσον

Δημοσ.

ma gia na skeuteite kati, sthn rwmh pou eimouna, ka0e fora pou ginotane agonas sto palacio, uphrxane dekades xiliades mhxanakia, kai sobaralogo, pote sth zwh mou den hda tosa mhxanakia mazi, auta ean htane amajia oi fila0loi 0a feugane apo to ghpedo se 3 meres...

Δημοσ.

Δεν είπα να φοράτε ολόσωμη φόρμα, αλλά το κράνος δεν είναι και τόσο δύσκολο...

ΥΓ: Φοράω ζώνη για να πάω και στο περίπτερο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...