Προς το περιεχόμενο

Ελληνικη αστυνομια. Απαραδεκτο!

Cotrex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ego exo 1 asteraki, ara den fobame!!!

-Re Paidia, oi astinomikoi exoun ena NOMO pou epibalei to kranos, kai PREPEI na ton tirisoun....

-Bebaia ton eftiajan oi BLAKES politikoi, kai gia auto oi astinomoi, os ejipnoteroi, den tous akoun panta.

-Bebaia tous blakes politikous tous psifisan merikoi PIO BLAKES polites, kai etsi otan doun enan tetoio na tous paraponiete giati ton egrapsan pou den exei bgalei diploma, protimane na akousoun tous politikous, para auton.

(gia na exoun kai to kefali tous isixo, giati o filos me tin kamera mporei na tous piasei na min dinoun kliseis gia kranos, kai na xasoun tin douleia tous...)

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσέξτε συζήτηση με όργανο της τάξεως .....

Για να ξέρετε όμως πρώτα είχαν μπλόκο και είχαν σταματήσει ιχ στη μέση του δρόμου....

Βλέποντας αυτοκίνητο εγώ στη μέση του δρόμου βγάνω φλάς αμέσως και μου κάνουν και ένα σήμα περίεργο που κάνω πως δεν το βλέπω και δεν του δίνω σημασία.....

Ημουν όμως νομιμότατος στα χαρτιά.....

300 μέτρα παρακάτω τώρα αφού με κυνήγησε το περιπολικό...

Μπάτσος: Γιατί δεν σταμάτησες στο σήμα που σου κάναμε.

wert: Καλημέρα σας.

Μπάτσος: Τα χαρτιά σου...

wert: Δεν σας έμαθαν να χαιρετάτε; Και δεν είσαι και καινούργιος από ότι βλέπω.

Μπάτσος: Σε στάση προσοχής και χαιρέτημα στρατιωτικό.. (έτσι είναι υποχρεωμένοι)

Κύριε σας κάναμε σήμα να σταματήσετε και δεν σταματήσατε...

wert: Εχεις σταματήσει αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου. Το σήμα που έκανες ήταν για να γυρίσουν τα πρόβατα και όχι να σταματήσει στην άκρη του δρόμου αυτοκίνητο.. Και του κάνω επιδεικτικά τον τρόπο που μου έδειξε να σταματήσω...

Και πές μου ποιά χαριά θέλεις να δείς ονομαστικά γιατί έχω δουλειά και με καθυστερείς.

Μπάτσος: Κοιτάει τα χαρτιά στα κλέφτικα.

Μου τα ξαναδίνει μου λέει και πάλι καλημέρα και φεύγει άπραγος.

Ίσως ήταν η καλύτερη μου γιατί από τότε εδώ και τρία χρόνια δεν μου έχουν ξανακάνει σήμα να σταματήσω...

Δημοσ.

λοιπον κοιτα να δεις. το μηχανακι που εχω ειναι πολυ μικρο, δεν ανοιγει καν η σελα για να μπορεσω να βαλω πραγματα μεσα. ειναι 5 λεπτα ηποθεση για να του τα φερω.

Αλλα και παλι, ολα τα αλλα που με ειχε γραψει ηταν παραλογα!

Νταξει με εγραψε για το δηπλωμα και ολα αυτα, αλλα υπαρχουν και καλητεροι μπατσοι.

Εχω και ενα z-125 και με αυτο πηγενω πολυ κιριλατα, εχω ασφαλια και τετοια( οχι το διπλωμα) αλλα με εχουν σταματησει αρκετες φορες μπατσοι με αυτο και επειδη βλεπουν οτι πηγενω μια χαρα δεν κανω μαλακιες και τετοια. απλα μου λενε να προσεχω και φευγω.

Τελως παντων με το ζετακι το μικρο το ιδιο απογευμα του τα πηγα τα χαρτια μου και μου την εσβησε την κληση.

Οσο για το διπλωμα μου ειπε αν συμβει ομως τπτ και κατι τετοια θα πληρωνεις.

αλλο τωρα με ειχε σταματησει ενας μπατσος με το 125αρι και οταν μου ειπε για δηπλωμα (πολυ καλος μπατσος αυτος) του λεω δεν εχω.

Μου απανταει αυτος : πολυ κακος. τοτε μην οδιγεις συχνα αυτο το μηχανακι.

Και τον ρωταω : και το διπλωμα να παρω και παλι να οδιγω ξερω και το εχω για την δουλεια μου.

Μου απανταει : Το διπλωμα ειναι για τις τυχων βλακιες που συμβουν με αλλους και τοτε δεν πας δικαστιριο.

Τελος παντων ο μπατσος αυτος ηταν παρα πολυ λογικος, δεν μου εκανε τπτ.

Καταλαβε οτι απλα το εχω για την δουλεια μου και δεν κανω μαλακιες, και με αφισε.

Τον ρωταω λοιπον οταν τελιωνουμε την συζητηση : εγω τωρα τι να κανω?

και μου απανταει : επειδη εχω γιο που εχει και αυτος μηχανακι και ειναι μικρος, σε καταλαβενω.

Και με αφησε.

Ειναι σε τι σοι μπατσο θα πεσεις...

Δημοσ.

koita arxige , kai ego apo aegina eimai , Kikloforousa me ena runner-180 gia 2 xronia peripou, merxi pou efiga kai to poulisa , kai den me eixane stamatisei pote. Vevea eixa diploma, asfaleia kai ta sxetika, alla den ta kouvalousa kai sinexeia mazi mou. Mono otan pigena a8ina. Afou jereis pos einai ta pragmata kato. Akri den vgazeis. An 8imasai pio palia , sti paralia pou afinoune ta aytokinita( giotis) itane 10 aytokinita to diko mou grapsane ena vradi. Ir8e o batsos , to egrapse kai janafige. ta dipla tipota , les kai den itan ekei .

p.s. gia ti kopela pou les me to runner, exo psilokatalavei poia einai, kai ws gnoston gomenes stin aegina den tis grafoun pote. Ante na tis stamatisoun gia na piasoun kouventa giati mono etsi mporoun.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote bandito:</font><hr>

Το καλύτερο και πιο δίκαιο κατα την γνώμη μου ειναι, όποιος δεν θέλει να φοράει κράνος να κάνει μια δήλωση οτι δεν επιθυμεί να νοσηλευτεί σε περίπτωση ατυχήματος (σε δημόσια νοσοκομεία).<hr /></blockquote>

Δηλαδή πιστεύεις ότι κάποιος που δεν γουστάρει να φοράει κράνος (επειδή είναι ακριβό, του χαλάει το μαλλί, του ζεσταίνει το κεφάλι ή όποια άλλη δικαιολογία βρεί κανείς) και τραυματιστεί σε ατύχημα, ειδικά αν φταίει άλλος, θα σκεφτεί ότι κάποτε είχε υπογράψει δήλωση ότι δεν θέλει να φοράει κράνος και θα προτιμήσει να πεθάνει; Δεν θα απαιτήσει να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και δεν θα διεκδικήσει αποζημίωση από τον υπαίτιο του ατυχήματος ακόμη και αν το ατύχημα είναι τέτοιο που αν φορούσε κράνος δεν θα είχε πάθει τίποτε;

Σκέψου ακόμη ότι σε κάποιο μικροτρακάρισμα ο οδηγός της μηχανής μπορεί να χτυπήσει στο κεφάλι πέφτοντας και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ή και να σκοτωθεί. Σε αυτή την περίπτωση ο άλλος οδηγός μπορεί να βρεθεί πολύ σοβαρά μπλεγμένος (ειδικά αν φταίει) και στην καλύτερη περίπτωση θα έχει να ζήσει όλη του τη ζωή με τις τύψεις ότι σκότωσε κάποιον άνθρωπο, ο οποίος όμως ήταν τόσο ξεροκέφαλος που είχε υπογράψει δήλωση ότι δεν θέλει να φοράει κράνος.

Τελικά το πρόβλημα δεν είναι αν οι αστυνομικοί εφαρμόζουν το νόμο και κόβουν κλήσεις ή κάνουν τα στραβά μάτια και μας αφήνουν να φύγουμε νομίζοντας ότι είμαστε έξυπνοι, αλλά πόσο ενδιαφερόμαστε γιά την ίδια μας τη ζωή. Γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που δεν φορούν κράνος ή ζώνη κάποια στιγμή θα το μετανοιώσουν αλλά τότε θα είναι πολύ αργά.

Δημοσ.

swsto kai afto...

alla kai palli edw pou menw aigina, den ginontai tetoia. osoi exoun mixanaki den exoun diplwma.

kai ta aftokinita ta exoun oi megaloi k den kanoun malakies.

kai oute egw kanw malakies oste na trakarw.

alla kai palli den exw diplwma .. eimai allitis:D

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Cotrex:</font><hr> swsto kai afto...

alla kai palli edw pou menw aigina, den ginontai tetoia. osoi exoun mixanaki den exoun diplwma.

kai ta aftokinita ta exoun oi megaloi k den kanoun malakies.

kai oute egw kanw malakies oste na trakarw.

alla kai palli den exw diplwma .. eimai allitis:D <hr /></blockquote>

Εντάξει ρε φίλε είσαι καταπληκτικός οδηγός και δεν κάνεις μαλακίες όπως και κανένας οδηγός αυτοκινήτου από την Αίγινα. Απ' όσο ξέρω όμως από τον Πειραιά έρχονται στο νησί κάθε μέρα πολλά καραβάκια γεμάτα αυτοκίνητα. Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι όλοι αυτοί που δεν είναι από την Αίγινα δεν κάνουν κι αυτοί μαλακίες. Και πως είσαι τοσο σίγουρος ότι θα την βγάλεις καθαρή αν μπλεχτείς σε ατύχημα ακόμη κι αν δε φταις. Όπως κι εσύ είπες οι αστυνομία στο νησί δεν δείχνει κατανόηση σε όλες τις παραβάσεις που κάνεις καθημερινά. Γιατί θα πρέπει να το κάνει τότε. Και πόσο σίγουρος είσαι ότι η ασφάλεια που λες ότι έχεις θα πληρώσει αν προκαλέσεις ατύχημα ενώ δεν έχεις δίπλωμα. Και μην ακούσω ξανά ότι εσύ το μηχανάκι το έχεις γιά τη δουλειά σου και δεν κάνεις μαλακίες. Το ατύχημα λέγεται έτσι γιατί μπορεί να συμβεί ακόμη και αν δεν πάμε γυρεύοντας.

ΥΓ 1: Κανείς δεν είπε ότι είσαι αλήτης επειδή κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα. Το αν κάποιοι μπάτσοι σε βλέπουν έτσι δε σημαίνει ότι θα άλλαζαν γνώμη αν είχες δίπλωμα. Αυτοί είναι κολλημένοι έτσι κι αλλιώς.

ΥΓ 2: Ποτέ δεν κατάλαβα πως είναι δυνατόν να σε γράφουν επειδή δεν έχεις δίπλωμα και όταν γίνει η δίκη μετά από μήνες ή χρόνια να αθωώνεσαι. Τι θα πει ότι έβγαλα δίπλωμα μετά. Σημασία έχει ότι όταν σε γράψανε δεν είχες και κυκλοφορούσες παράνομα. Είναι σαν να κυκλοφορώ με ένα όπλο επάνω μου και αν με πιάσουν να πάω να βγάλω άδεια οπλοφορίας και να μη συμβαίνει τίποτε.

Δημοσ.

φιλε το ξερω οτι εχεις δικιο, αλλα και παλι δεν μπορω να κανω κατι για το διπλωμα και να με γραφουν ...

Κοιτα... το διπλωμα το εβγαλα...

Και παλι, αν ενας μπατσος θελει να σε γραψει, θα σε γραψει!

Οσο αυτο στο ΥΓ2 εχεις δικιο. ειναι μαλακια..

Δημοσ.

poios eimai den exei simasia. kai mallon de 8a me jereis, giati leipo ta teleytaia 3 xronia, mono pasxa kalokairi eimai kato.

To p.s.2 tou dim_b , den einai kai poli m****ia. Pantos ego simfono, ama o allos einai na se grapsei , 8a se grapsei...

Δημοσ.

αν σε δουν στον δρομο με μπλουζες απο μεταλ συγκροτηματα κιολας 'η κακοντυμενο σου φερονται ασχημα...

Δημοσ.

Ο κολλητός μου είχε παπάκι, μετά πήρε μηχανή. Ενώ ήταν πολύ καλός οδηγός, έκανε μαλακίες. Παρολαυτά, όσες φορές είχε ατύχημα, ποτέ δεν έφταιγε. Με τα πολλά πέρνει ένα σαραβαλάκι αμάξι και βάζει τη μηχανή για πούλημα.

Μια μέρα που είχε το σαραβαλάκι στο συνεργείο και ο πατέρας του έλειπε με το δικό του, πέρνει τη μαχανή που έχει να την κυκλοφορήσει 15 μέρες. Προχωρόντας σε ένα στενό, κάνει λίγο στην άκρη του δρόμου για να αποφύγει λακούβα, ένα πιτσιρίκι 8 χρονών ανοίγει την πόρτα χωρίς να κοιτάξει και του την σκάει στο πόδι. Είχε πρόβλημα για 3-4 μήνες...

Πουλάει τη μαχανη και το σαραβαλάκι και πέρνει άλλο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή μετακομοίζει Ζωγράφου και έχοντας απηυδήσει με την κατάσταση κάθε φορά που πάει να παρκάρει, πέρνει μηχανή. Δεν πηγαίνει σα τρελλός που πήγαινε, γενικά είναι πολύ προσεκτικός. Γενικά δε φορούσε κράνος, μόνο τον καιρό που πέρνανε μηχανάκια φορούσε για λίγο και μετά στο χέρι πάλι. Μια μέρα (πριν μια εβδομάδα) αφήνει την κοπέλα του κάπου και πάει προς το σπίτι των γονιών του. Φεύγοντας από το σπίτι δε φοράει κράνος. Αφού άφησε την κοπέλα του φοράει σε κάποια στιγμή το κράνος, δε θυμάται πότε και γιατί το φόρεσε. Μάλλον είδε μπλόκο. Πηγαίνοντας με 40-50 σε δρόμο με κίνηση, ένα φορτηγάκι-κλούβα από το αντίθετο ρεύμα αποφασίζει ότι θέλει να βάλει βενζίνη. Δεν κοιτάζει καλά και το κοκκαλώνει όταν βλέπει τον κολλητό μου να έρχεται. Ο κολλητός που μπήκε μέσα στο παμπρίζ με το κεφάλι. Το κράνος έγινε σμπαράλια, ο ίδιος δεν είχε ούτε πονοκέφαλο, μόνο μικροχτυπήματα στο υπόλοιπό του σώμα. Οι γιατροί που του έβγαλάν το κράνος είπαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να είχε ζήσει αν δε το φορούσε.

Μια αληθινή ιστοριούλα ήταν, σκεφτείτε ό,τι θέλεται.

ΥΓ: Εχτές αφού τον έπρηξαν η κοπέλα του και οι γονείς του, πήρε αμάξι. Η μηχανή πήγε για ανταλλακτικά, η ασφάλεια έκρινε ότι ήταν ασύμφορο να φτιαχτεί... Είχε κοντύνει 30 πόντους τουλάχιστον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...