Προς το περιεχόμενο

Ελληνικη αστυνομια. Απαραδεκτο!

Cotrex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπως εχω ξαναπει σε παλιοτερο σχετικο topic το κακο εχει παραγινει(μονο κ μονο για οικονομικους λογους κ για καμια αδεια που παιρνουν αν συμπληρωνουν ολο το βιβλιο με τις κλησεις)...

Για διπλωμα για δικαστηριο δεν σε εγραψαν?

ΜΗν σε νοιαζει πλημμελημα ειναι πας μετα απο τουλ.2χρονια που θα σου ρθει το χαρτι κ δειχνεις το διπλωμα σου...

Για ασφαλεια αν δεν εχεις τρως πακετο...

Για εξατμιση πως σε εγραψαν ετσι χυμα ή την μετρησαν με dbομετρο?-αυτο με τον σιγαστηρα το γραφει στον κοκ ή απλα στο εχουν πει?

Για την ποδια πολυ δυσκολα κοβουν κλησεις οπως κ με τα φλας,ποσο μαλλον κ αν εισαι σε νησι(δεν εχεις κανεναν να στις σβησει?)...

αδεια ειχες,κρανος φοραγες-εκει ειναι η (*&(*& 78e!!!!

Στις κλησεις gia διπλωμα,αδεια,ασφαλεια τι σου εγραψαν δεν εχει ή δεν φερει μαζι του?

Ποσο ειναι η καθε κληση?Αν δεν τα χεις απλα μαζι σου απ οτι ξερω σου κοβουν μια κληση καπου 10χιλ.κ πας κ τα δειχνεις...

Eννοειται δεν γραφουν γενικοτερα γυναικες κ κυριως γραφουν μηχανακια monkey,παπια,glx κ θα εχεις συνηθως την χειροτερη αντιμετωπιση αν εχεις κατι απο αυτα...

Καλα εχει κοπελα 16 χρονων runner 180cc!!!!!!!! -τοσο δεν εισαι?

Για οτιδηποτε ελαφρυντικο ψαξε στο κοκ για να δεις αν υπαρχουν κ ισχυουν.

(κοκ υπαρχει κ στο ινετ ,ή παρε κανενα βιβλιο κ σημειωσε αυτα που σου χρειαζονται για να τους τα δειχνεις μπας κ γλυτωσεις...)

Δημοσ.

Το κακο είναι πώς μόλις τους δίνουν ένα βαθμό,νομίζουν πως μπορουν να τα γα***ουν όλα.

Δεν σέβονται και γενικά είναι αγροίκοι,φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Πάντως όταν σας ρίχνουν κλήσεις,να τους βάζετε να σας διαβάζουν ένα κανονισμό πρίν,για τον οποίο υποτίθεται πως πρέπει να είστε ενήμεροι όταν κάνετε την παράβαση.

Εγώ είχα ένα στο πόδι πέρσι όταν με έγραψαν για κανα 10λεπτο...

Μετά υπέγραψα την κληση.

Δημοσ.

Gabriel xaxa swstos :) re oloi oi mpatsoi einai ade gia .. exoun mia e3ousia k nomizoun pws mporoun na kanoun oti theloun :P oso gia ton filo mas pu eipe pws kala mas kanoun k mas varane den prepei na eixe pote mixanaki oute aftokinito gia na katalabei ti lene ..

Δημοσ.

Elate re paidia, oi kaloi oi mpatsoi apla DEN 8a se stamathsoune, opote otan vrizoume, vrizoume autous pou mas stamatane, dhladh tous m@[email protected] periptwsh tou paidiou, eixan dikio..Den ksero pos se sumperifer8hkan, alla ama den eixes tipota apano sou ti perimenes na sou pei? Pou kserei autos ama esu eisai ikanos na odhghseis mhxanaki (estw oti osoi exoun diplwma kseroun.....)..An skotwnes parakato kapoion, 8a to eixe krima ston laimo tou pou den se stamathse prin..

APo ekei kai pera, exeis dikio! Oi mpatsoi kanoun malakies.. Opws eipe kai enas filos, dwse eksousia ston Ellhna kai 8a deis ti exeis na pa8eis! Ase pou kai oi mpatsoi den exoun kai "epipedo", oi perissoteroi einai tou katwterou epipedou as poume..

Otan o mpatsos einai eugenikos mazi sou kai ksereis oti auto pou ekanes einai ontws malakia, tote dexesai thn klhsh kai bazeis mualo..Bebaia eksairountai oi periptwseis kranous, pou opws exw ksanapei to 8ewrw DIKAIWMA mou na MHN 8elw na foraw..Egw pote den foraw pantws..

An o mpatsos einai malakas, sou arxizei ena duo..Malwse me thn gkomena tou kai stamataei opoion goustarei kai kseskizei ton nomo..Oi mounakides oi mpatsoi otan stamatane gkomena kanoune ta xilia duo gia na tous parakalesei auth na mhn thn grapsoune..Mprosta mou exei tuxei peristatiko pou mono pipa den tou phre h gkomena gia na thn afhsei :) . Autoi oi malakes oi merikoi oi mpatsoi einai pou sou thn spane giati einai au8adeis kai nomizoun oti einai h apoluth eksousia, egw 8elw na petuxw kanenan na me stamathsei me to amaksi kammia fora kai na exo mazi mou videokamera kai na ton kseskiso meta.. Pantws an pote kapoios mpatsos mou kanei megalh poustia, 8a ton psakso na ton bro (pragma eukolo afou fainetai to onoma tou sthn klhsh) kai 8a ton parakolou8hso merikes fores me videokamera na kanei parabaseis! Ekei 8a exei polu plaka meta, afou den uparxei an8rwpos pou na mhn kanei parabaseis.. Kai milame ka8hmerina..

Δημοσ.

to siberasma einai pws spania vriskeis ligiko mpatso .. oute egw simfwnw na min exeis tpt panw sou k na se afisei .. alla gia to kranos ?! ama exeis ta PADA k se grapsei gia kranos , meta tous spas ta moutra ?? :P :p

Δημοσ.

Ναι ρε γαμώτο, για το κράνος; Τι και αν είναι νόμος; Δε μας αρέσει ο νόμος και κάνουμε ότι θέλουμε... Είμαστε επίσης ελεύθεροι να μη φοράμε κράνος και όταν μείνουμε φυτά να μας πληρώνει τα νοσήλεια το κράτος επειδή είμαστε μαγκες να ουμ...

Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη.

Δημοσ.

KWSN-Men γιατί τόση ειρωνία;

Όλοι οι νόμοι είναι απόλυτα σωστοί; Γιατί αλλάζουν;

WaVe άμα έχεις τα πάντα, φυσικά και θα σε γράψει για κράνος, γιατί δεν σε σταμάτησε άδικα, μπορεί κιόλας, να μην έβρισκε άλλες παραβάσεις εκείνη τη μέρα ή να μην περνούσαν άλλα μηχανάκια από εκεί, οπότε ήθελε οπωσδήποτε να γράψει κάποιον, επειδή αυτή την εντολή του έδωσε ο ανώτερός του. Εξάλλου, εκτελεστικά όργανα είναι, δεν αποφάσισαν αυτοί για την αναγκαιότητα του κράνους.

Αν ενδιαφερόταν πάντως το κράτος να μην μένουμε φυτά, θα φρόντιζε τουλάχιστον για την ποιότητα του κράνους και δεν θα επέτρεπε να φοράμε τα καπελάκια των 15 Ευρώ και να τη γλιτώνουμε από τα μπλόκα, όλο καμάρι.

Δημοσ.

Παιδιά θα το κάνω post και στα ανέκδοτα, αλλά νομίζω πως κολλάει κι εδώ:

Tαξίδευε κάποιος με το αυτοκίνητό του από την Αθήνα πρός τη

Θεσσαλονίκη.Κάπου στο ύψος της Μαλακάσας, του πετάγεται ένας τύπος ντυμένος από την κορυφή ως τα νύχια στα κόκκινα και του κάνει νόημα να σταματήσει. Και μόλις σταματάει, πλησιάζει στο παράθυρο και του λέει:

- Γειά σου φίλε, είμαι ο μαλάκας με τα κόκκινα και πεινάω. Εχεις τίποτα φαγώσιμο;Παραξενεύεται ο άνθρωπός μας με το παρανοικό της όλης φάσης, αλλά τον λυπάται και του δίνει ένα σάντουιτς που είχε μαζί του.Μερικά χιλιόμετρα παρακάτω, εκεί κοντά στις στροφές της Μαλαισίνας, του πετάγεται και τον σταματάει ένας άλλος κωμικός τύπος ντυμένος όλος στα πράσινα. Σκύβει κι αυτός στο παράθυρο και του λέει:

- Φίλε μου γειά σου. Εγώ είμαι ο μαλάκας με τα πράσινα και πεθαίνω της δίψας. Δώσε μου κάτι να πιω σε παρακαλώ.Τι να κάνει ο οδηγός, σκέφτεται "Θα δραπέτευσε καμμιά φουρνιά τρελλών από το Δαφνί", αλλά είναι και πονόψυχος και του δίνει μια Coca που είχε στο αμάξι.Δεν προλαβαίνει να φτάσει στα Καμμένα Βούρλα και εκεί στον Αγιο Κωνσταντίνο, νάσου ένας άλλος ανάλογος τύπος ντυμένος στα μπλέ. Το έχει συνηθίσει πια το παρανοϊκό σκηνικό ο ήρωάς μας, οπότε μόλις ο μπλέ μαρέν άνθρωπος πλησιάζει στο παράθυρο, του λέει βιαστικά:

- Ξέρω, ξέρω είσαι ο μαλάκας με τα μπλέ. Λέγε τι θέλεις.

- ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ !

Δημοσ.

Η συζήτηση για το κράνος έχει γίνει στο παρελθόν.

Το καλύτερο και πιο δίκαιο κατα την γνώμη μου ειναι, όποιος δεν θέλει να φοράει κράνος να κάνει μια δήλωση οτι δεν επιθυμεί να νοσηλευτεί σε περίπτωση ατυχήματος (σε δημόσια νοσοκομεία).

Για τον λόγο του post, έχω την εντύπωση οτι καλά έκαναν και σε έγραψαν (και εγώ θα σε έκλεινα και φυλακή αν μπορούσα), αλλά δυστυχώς οι αστυνομικοί δεν μπορούν να φερθούν έστω και μια φορά σαν όργανα της τάξης (και αυτό με την σειρά τους αφαιρεί όποιο δίκιο έχουν).

Για το αν είναι νόμος του κράτους και πρέπει να τον τηρούμε....Ας γελάσω δις.... ΧΑ ΧΑ

Το ξέρατε οτι πριν λίγο καιρό, ψηφίστηκε νόμος που υποχρεώνει το κράτος να εφαρμόζει τις αποφάσεις των δικαστηρίων (τους νόμους δηλαδή)?

Αν το ίδιο το κράτος δεν εφαρμόζει τους νόμους, και χρειάζεται ο πιο * Η Λ Ι Θ Ι Ο Σ * νόμος του κόσμου (νόμος για την εφαρμογή των νόμων- Ροίδη διαβάζει κανείς?) , πώς περιμένει να το κάνουν οι πολίτες?

Δημοσ.

Όπως το περίμενα, ξαφνικά τα αστεράκια μου πήγαν από 5 σε 3. Δε πειράζει παιδάκια, μη πάρετε κράνος, σπάστε το κεφάλι σας.

Δημοσ.

Παιδιά δυστυχώς με τους μπάτσους έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα. Για την εξάτμιση και το θόρυβο που διάβασα παραπάνω υπάρχει όριο (δεν θυμάμαι ποιο είναι), εκτός αν γράφει η άδεια σου κάτι διαφορετικό.

Για να πάρεις κλήση για θόρυβο πρέπει να μετρήσουν το θόρυβο με decibelόμετρο. Τώρα όσον αφορά το κράνος μια καλή τακτική είναι να το φοράς (ιδίως όταν είσαι με μικρό μηχανάκι (παπί, αυτόματο κτλ), & φένεσαι πιτσιρικάς).

Συνήθως όταν φοράς κράνος δεν μπορούν να κόψουν την ηλικία σου, και από μακριά φαίνεσαι νόμιμος (ανεξάρτητα αν έχεις όλα τα χαρτιά σου ή όχι) οπότε σπάνια σε σταματάνε κίολας.

Επίσης άμα δεν συμφωνείς με μία κλήση ή και ένα "ρε" (δεν σου μιλήσει ευγενικά) να σου πει ένας μπάτσος μπορείς να αρνηθείς να υπογράψεις την κλήση και να πάτε μαζί στο αστυνομικό τμήμα. Βέβαι αυτό είναι άλλο μπλέξιμο και χάσιμο χρόνου αλλά συνήθως βγαίνει σε καλύτερο, γιατί οι κλήσεις πια δύσκολα σβήνονται.

Τώρα για το όπλο που διάβασα, σε περίπτωση ιδίως που μπορείς να το αποδείξεις, μπορείς να τον τρέξεις μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο.

Κατά κανόνα άμα φερθείς ευγενικά και τυπικά και δεν του δώσεις το δικαίωμα να βγάλει στην επιφάνεια τα κομπλεξικά του συναισθήματα η υπόθεση συνήθως λύνεται επιτόπου.

Επίσης για τους μπάτσους υπάρχουν πάντα μόνο 2 τύποι ανθρώπων, οι καλοί και οι κακοί, οι κλέφτες και οι νομοταγείς, οι καφετεριάκηδες και οι αθλητές ή οτιδήποτε άλλο. Παίξτε το κάτι καλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...