Προς το περιεχόμενο

Ελληνικη αστυνομια. Απαραδεκτο!

Cotrex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ημουν λοιπον που λετε στο δρομο και πιγενα ηρεμα ηρεμα για να παω στα αγγλικα, με ενα ζετακι (της honda , τα γνωστα z50 'η αλλιως monkey) φιαχμενο 115 με μια εξατμιση που εκανε αρκετη βαβουρα αλλα ειχε συγαστιρα οποτε δεν ακουγοταν καθολου, ισα ισα ακογοταν. χαρτια δεν χορουσαν πουθενα να τα βαλω αλλα και παλλη μενω στην Aιγινα οποτε δεν ειναι δυσκολο να του πω οτι θα παω το απογευμα να του τα φερω και ετσι και αλλιως ολοι εδω γνοριζονται)

Οπως πηγενα με καμια 40αρα ηρεμος ηρεμος , ερχετε διπλα μου η κλουβα, και μου κανει νοημα να σταματησω!

αρχιζει λοιπον ο αγαπητος μπατσος και μου λεει με ενα απυλιτικο βλεμα "χαρτια ασφαλεια και διπλωμα δωσε! δεν εχεις ετσι?"

Του απαντω οτι τα εχω σπιτι και οσο για το διπλωμα μολις σε λιγες μερες θα εδινα και του εδωσα τα παραβολα να τα δει που μολις τα ειχα παει στην αστυνομια αλλα ειχα ξεχασει τις φωτογραφιες.

Αρχιζει λοιπον την ιστορια αυτος. με εγραψε για 1002 πραγματα!

με εγραψε για διπλωμα, για ποδια, για ασφαλεια και αυτο που με τσαντησε ηταν για την εξατμιση!

Ειναι νομος οτι ΑΝ εχεις σηγαστηρα τοτε δεν ειπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.

με μινυσε για 1002 που λετε και μετα σταματισε μια κοπελα με ενα Gillera 180 την ιδια υλικια με μενα και επειδη γνοριζοντουσαν,δεν ειχε ουτε καν πινακιδα αυτη την αφισε και το μονο που της ειπε ειναι να προσεχει!

ακομη ενα περιστατικο : μολις πηγε ενας ενιλικας να παρει την μιχανη του (μια 125) να παει να φιγει, τον σταματανε οι μπατσοι.

Του λενε λοιπον να δωσει αδεια διπλωμα ασφαλεια. τους τα δινει λοιπον ολα αυτα το παλλικαρι ( Η μηχανη ηταν απολυτως μαματη, καθολου πηραγμενη!)

Τα δινει οπως ειπα το παλλικαρη αυτο τα χαρτια, ωρα 22:00 του κανουν ιστοριες εκει αλκοτεστ και ολες τις πιπες , και αφου λεει ο τυπος: να φιγω τωρα ?

Του λενε οι αγαπημενοι μπατσοι : οχι! θα ερ8εις στο τμημα για εξακριβωση στοιχειων!

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ! ! ! ! !

Δεν ειναι δυνατον να μας κανουν οτι θελουν αυτοι εκτος αν "Α! ο πατερας σου ειναι ο Μητσος!?!?? Πηγεναμε μαζι στρατο! Πες του χερετησματα και να προσεχεις! για οτι δηποτε χριαστεις οριστε το κινητο μου! Α! και αν μπορεις... βαλε και εναν συγαστηρα για ο θοριβος ακουγετε μεχρι την Ιταλια!"

sorry για την πολιλογια μου αλλα ειναι απαραδεκτο αυτο που γινετε!

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pyro υπαρχουν αρκετοι καλοι , τους οποιους ομως τους εκμεταλεβονται και καταντανε σαν τους αλλους τους μαλακες.. συγουρα φτεμε και εμεις για πως εχουν γινει ετσι αλλα την εχουν καπως...

εμενα ημουν με το μηχανακι και ηταν ενας μπατσος και με βλεπει και μολις με βλεπει , βγαζει εξω το οπλο και με σημαδευει λεγοντας μου "ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΜΕΣΟΣ!"

και μετα αρχισε το κυριγμα "Εγω ειμαι ο νομος! πρεπει να με σεβεστε!"

Δημοσ.

χεστικα πανω μου μονο και μονο που με σημαδεψε! αλλα του πα οτι θα του εκανα μυνηση και τετοια και απο τοτε μου σβινει ολες μου τις κλισεις . αλλα εφιγε γμτ αυτος και πηγε θεσαλονικη

Δημοσ.

To kako paidia einai pos kai o nomos einai periergos kai xazos.

Diladi ,an se afine etsi, pali kataxrisi ejousias tha ekane mias kai tha itan paranomos.

To thema einai pos oi astinomikoi, prepei na ermineuoun ton nomo kai min ton akoun panta, alla na einai dikaioi kai ameroliptoi, pragma pou den einai kai eukolo na simbainei me olous.

Δημοσ.

Dikaioi kai ameroliptoi prepei na einai.O filos mas eprepe na na dextei asizititi oles tis kliseis pou tou dothikan kai na min ferei kamia antirish..Alla oi astinomikoi prepei na afisoun stin akri to ifos kai to ntailiki kai na ginoun ligo pio filikoi kai anthropinoi..Den pernei h mpala olous tous astinomikous alla mia merida kirios neon pou epeidi einai enstoloi nomizoun oti mporoun na kanoun oti theloun..Exo diploma peripou 4 xronia.Perisi loipon stin Andro pou pigeno diakopes vgika to vradaki gia volta.E me stamataei enas astinomikos mou zitise diploma adeia kikloforias kai den eixa tipota pano mou giati ta eixa afisei stin AThina..Tou antropou tou milisa kai tou eksigisa poli eugenika oti eixa erthei gia diakopes kai eixa ksexasei to diploma stin athina kai ta xartia tou amaksiou sto spiti stin andro.Sinexise eugenestatos kai me rotise ti xroma exei to diploma gia na vevaiothei oti exo parei to diploma... egw apo tin taraxi pou eixa mipos kai fao klisi tou apantisa portokali eno einai roz..E loipon anti na mou xosei mia oraia klish kai na mou tin pei me kalinixtise kai mou eipe na prosexo kai tin epomenh fora na exo ta xartia pano mou.Iparxoun antropoi kai antropoi stin koinonia mas.

Δημοσ.

Mα εν τελει δεν ειχες ουτε καν διπλωμα και εχεις και παραπονο που σε ταραξε στις κλησεις???

Ο μπατσος... εχει καποια εξτρα δικαιωματα και αμα θελει τα χρησιμοποιει η οχι. Εαν ησουν εσυ ενταξει δεν θα του εδινες δικαιωμα για οτιδηποτε...

Δημοσ.

Simfwnw apolitos pws oloi oi mpatsoi einai ta idia skata .. 2 xronia me mixanaki k oloi mu ferodan san na imoun kanena kolopedo .. ama petixo kanenan apo aftous me politika tin ekatse :P :p

Δημοσ.

gamath h dikaiologia 'den xwrousan pouthena' ontws prepei na einai polu kompleksikos o mpatsos gia na mhn deiksei katanohsh , les kai einai upoxrewmenos o kathenas na exei diplwma odhghsh otan odhgaei, poso mallon kai adeia kukloforias.

pou eimaste sthn elbetia?

Δημοσ.

Pados re file,odos,an den eixes xartia tote ti perimeneis?Kai oti den eixes kan diploma einai poli simadiko.To oti edines se liges meres den pezei rolo.O astinomikos eixe apolito dikio sth sigekrimenh periptosh(gia tis kliseis milame pada).Tora na sou ebgale oplo allou papa eyagelio kai fisika exei adiko kai den diakioute na to kanei ayto..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...