ktiniatros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα, α) Virtual desktop (για να τρέχω windows apps) είναι προεγκατεστημένο μέσα στο Leopard ή πρέπει να το αγοράσω και να το εγκαταστήσω?? β) τρέχω ένα πρόγραμμα διαχείρησης κρατήσεων σε δίκτυο windows. Είναι εγκατεστημένο στον server που έχει windows 2003 κι όλοι οι clients(που έχουν windows 2000 ή xp) συνδέονται με το remote desktop των windows στον server κι εκτελούν το πρόγραμμα. Μπορώ να το εκτελέσω κ εγώ από το Leopard του Macbook μου?? Μέσω virtual desktop?? EDIt: Plz κάποιος mod να το μεταφέρει στο section Macos Λειτουργικά Συστήματα
kpartsi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Με Parallels ή VMware Fusion, είναι εμπορικά προγράμματα, μπορείς να κάνεις αυτό που ζητάς.... Σου επιτρέπουν και τα δύο να εγκαταστήσεις Windows και να τα τρέχεις με virtualization ταυτόχρονα με το Leopard... Μια άλλη λύση είναι το bootcamp, εκεί όμως θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα partition στο σκληρό σου για να εγκαταστήσεις τα Windows, και στο boot θα πρέπει να επιλέγεις αν θα φορτώσεις Leopard ή Windows....
georgeadams Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα, α) Virtual desktop (για να τρέχω windows apps) είναι προεγκατεστημένο μέσα στο Leopard ή πρέπει να το αγοράσω και να το εγκαταστήσω?? β) τρέχω ένα πρόγραμμα διαχείρησης κρατήσεων σε δίκτυο windows. Είναι εγκατεστημένο στον server που έχει windows 2003 κι όλοι οι clients(που έχουν windows 2000 ή xp) συνδέονται με το remote desktop των windows στον server κι εκτελούν το πρόγραμμα. Μπορώ να το εκτελέσω κ εγώ από το Leopard του Macbook μου?? Μέσω virtual desktop?? Η εφαρμογή Remote Desktop Connection της Microsoft υπάρχει και σε έκδοση για Mac OS X (δωρεάν φυσικά, όπως και η αντίστοιχη που περιλαμβάνεται στα Windows): Microsoft Remote Desktop Connection Client for Mac 2. Αυτό που πρότεινε ο kpartsi, είναι κάτι διαφορετικό: σου επιτρέπει να τρέχεις windows απευθείας στο Mac σου. Απ' ότι κατάλαβα όμως δεν σου χρειάζεται αυτό, αλλά σου αρκεί το Remote Desktop Connection.
kpartsi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δεν ήξερα ότι υπήρχε και για Mac... Υπέθεσα ότι μόνο με εγκατάσταση Windows θα το είχε στο Mac.... My bad
AggeLON Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Εγώ κατάλαβα οτι ο φίλος έχει τίτλο remote desktop, αλλά αυτά που ζητάει στο thread είναι virtual desktop, ωστε να τρέχει windows apps.. Το remote desktop που είπε ο φίλος georgeadams μπορεί να σου κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά οι εφαρμογές θα τρέχουν προφανώς στο remote pc. Αν θες να τις τρέχεις στο mac, τότε πας στις λύσεις του φίλου kpartsi. Να προσθέσω στα virtualization προγράμματα που έδωσε ο kpartsi το Virtual Box της Sun (http://www.virtualbox.org/) το οποίο είναι free open source! Καλη σας μέρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.