Προς το περιεχόμενο

Κινητο για ιντερνετ

Sadamiraq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,σκεφτομαι να παρω κινητο,γιατι το κ800 που εχω δεν κανει για ιντερνετ,(ξενερωσα και με το wi-fi του psp) ,με ενδιαφερει να μπορω να μπαινω στο ικαριαμ κυριως (Browser game) και να μου τα εμφανιζει κανονικα και χωρις κολληματα,την ευκολη την λυση την ξερω,παιρνω κανα iphone πχ και κανω την δουλεια μου,αλλα δεν θελω να ξοδεψω τοσα γιατι το θελω αποκλειστικα για ιντερνετ,δεν με νοιζουν τοσο οι μουσικες κτλπ. Λοιπον τι μου προτεινετε,απο 150-250 max,δεν με ενδιαφερει να ειναι καινουργιο,οποτε μπορειτε να προτεινετε καποια που μπορω να τα βρω σε τετοια τιμη μεταχειρισμενη,δεν εχω αποφασισει ακομα ποσα θα δωσω γιαυτο ολες οι τιμες ειναι καλοδεχουμενες,επισης ειμαι φαν των ερικσον αλλα καθε αλλη προταση καλοδεχουμενη:-)

Δημοσ.

με 250€ παίρνεις iphone 3G μεταχειρισμένο,το κορυφαίο για ιντερνετ και για την δουλεια που το θέλεις

Ολα τα αλλα <<δυστυχώς>> είναι συμβιβασμός!

Δημοσ.

Ειδα ομως και το Nokia 5800 στα 200-220 μεταχειρο,δεν αξιζει κατι τετοιο?Γιατι τα 250 ειναι τα max οπως ειπα και δεν ξερω αν προτιθεμε να δωσω τοσα

Δημοσ.

Αν και θα προτιμουσα το iphone αν βρω κανα 5800 στα 200 μαλον θα το χτυπησω :-) Αξιζει ε?

Eπισης ειδα οτι κυκλοφορει ενας κλωνος του iphone,ξερετε τπτ αξιζει για την τιμη του?

Δημοσ.

επειδη δεν ξερω το ikariam μηπως βασιζεται σε flash και το iphone το κανεις για σουβερ?

αν οχι τοτε ειναι απολαυστικο το μηλαρακι

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκι κι εγώ φίλε μου.

Έχω το iPhone 3G. Τέλειο για surfing, αλλά από όσο ξέρω, το ikariam είναι flash- based, οπότε σε iPhone δε θα παίξει.

Από μένα μεταχειρισμένο 5800. Αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσ.
Αν και θα προτιμουσα το iphone αν βρω κανα 5800 στα 200 μαλον θα το χτυπησω :-) Αξιζει ε?

Eπισης ειδα οτι κυκλοφορει ενας κλωνος του iphone,ξερετε τπτ αξιζει για την τιμη του?

Μην ξεχνας φιλε μου οτι το iphone ειναι και μια φορητή παιχνιδομηχανή.Μια βολτα στο app store θα σε πείσει!!για 50€ μην το σκεφτεσαι καθόλου για το 5800.

Και μακρια απο κλώνους:fear:

Δημοσ.
Μην ξεχνας φιλε μου οτι το iphone ειναι και μια φορητή παιχνιδομηχανή.Μια βολτα στο app store θα σε πείσει!!για 50€ μην το σκεφτεσαι καθόλου για το 5800.

Και μακρια απο κλώνους:fear:

ρε φιλε το παιδι λεει ξεκαθαρα τι θελει αν ηθελε παιχνιδομηχανη θα ρωταγε γοια psp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...