Προς το περιεχόμενο

Σπασίματα σε game

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα καταρχην...έχω εναν intel quad 8200 στα 2,33ghz,μητρικη asus p5q3,μνήμη 2gb στα 1066hz,vga 280gtx msi!!!το μηχανημα είναι συνδεμενο με μια samsung 40" A656 apo dvi se hdmi!...έχω το εξής πρόβλημα...ειναι new το pc και έχω δοκιμάσει μόνο ένα game...και είτε έχω 1960 είτε 800Χ600 ανάλυση μου κάνει σπασίματα...και δεν ξέρω τι φταίει...ο ήχος δεν κολλαει...καμια ιδέα???ευχαριστω...και κατι άλλο όταν πατάωδεξι κλικ στον 'υπολογιστη μου' και μετα πηγαίνω ιδιοτητες...στην καρτέλα γενικα μου λέει μνήμη 3,24gb...ενώ στις πληροφορίες συστήματος λέει 2gb(όσο εχω βάλει)...το αναφερα μήπως παιζει κάπου ρόλο

Δημοσ.

Λες?δοκιμαζω....και αναφέρω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:00 ----------

κατεβασα το patch...το έκανα extract στον φακελο c/program files/codemasters/dirt...και πάλι το ιδιο

Δημοσ.

to 1.2...κατι έχει το pc μου!!!ναι έτρεχε με exe...αλλα διαλεγεις τον φάκελο που ειναι το game(αν και ήταν οκ εξ αρχης)...

Δημοσ.
Και το όνομα του περίφημου game μήπως ξεκινάει από GTA και τελειώνει σε IV ;;;

LOLLLLL:-D:-D

Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

Μήπως έχεις απενεργοποιήσει το vertical sync που εξ ορισμού είναι στα 60Hz για να συμβαδίζει με την οθόνη σου; (υποθέτω έχεις tft)

Δημοσ.
to 1.2...κατι έχει το pc μου!!!ναι έτρεχε με exe...αλλα διαλεγεις τον φάκελο που ειναι το game(αν και ήταν οκ εξ αρχης)...

Πάντως επειδή το Dirt έχει μία ιστορία, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και άλλα παιχνίδια/benches πριν καταλήξεις πως φταίει το Pc σου.

Δημοσ.

ok θα δοκιμασω και αλλα games...το v-syn ειναι απενεργοποιημενο...εχω μια 40'' samsung...tft εννοεις επίπεδη?τετοια έχω και συγκεκριμενα την LE40A656

Δημοσ.

τελικα δοκιμασα και grid...και έκανε τα ιδια...αλλα τελικα το εφτιαξα!!!πως?!εχω ένα προγραμμα εγκατεστημενο απο το cd της asus p5q3!!!το οποιο εχεις 4 επιλογες να διαλεξεις turbo,high performance,medium saving power και max saving power...εγω παντα το ειχα στο turbo...η στο high perf.Δοκιμασα το med sav power...και απο οτι φαινεται ειναι πολυ πιο σταθερο...και δεν κολλαω στα games...Περιεργο...στο turbo kai στο high δουλευουν και οι ανεμηστηρες πολυ πιο δυνατα...τοτε γιατι υπαρχουν αυτες οι επιλογες?!?!?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...