Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Βαλτους εναν εναν και μπαινε στο bios να δεις αν τον βλεπει, δεν χρειαζεται να περιμενεις μεχρι να παει το cd των windows στην οθονη που σου λεει για τον δισκο. Δοκιμασε να βαλεις και το sata σε αλλη θυρα μηπως τα επαιξε ο controller.
scriptalex Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 θα το δοκιμασω και θα σου πω αλλιως με βλεπω να το πηγαινω σε καποιο καταστημα,απλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κατι εχω πειραξει απο το βιος και για μια μικρη παραμετρο και για δουλεια μισου λεπτου θα πληρωσω και δεν ξερω ποσα
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Αν ειναι εστω και λιγο χλιαροι γυριζουν
scriptalex Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 σε περιπτωση που γυριζουν τους αναγνωριζει η μητικη αρα επιλογη ειναι απο το βιος σωστα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Οχι απαραιτητα απλα τσεκαρω μηπως πηραξες τα καλωδια και δεν κουμπωσε κατι σταθερα
scriptalex Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 τελικα ειχε προβλημα η μητρικη(αν και καινουργια) απο το εργοστασιο και φυσικα μου την αλλαξαν!σας ευχαριστω για την βοηθεια σας ιδιαιτερα τον matrixxx για τις πολλες συμβουλες του,καλο καλοκαιρι
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Να σαι καλα φιλε, καλο καλοκαιρι και σε σενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.