Προς το περιεχόμενο

web server?

patentapc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν θέλει κάποιος να κάνει web server στο σπίτι του και έστω οτι έχει 24mbps που δεν θ τα βλέπει ποτέ πώς θα μπορέσει να ανεβάσει το upstream του? Για μένα είναι όχι για κανα φίλο! :P

Δημοσ.

Εχεις 1 mbps σταθερο και αυτο ειναι, λογω δυναμικης ΙΡ ειναι απαγορευτικο να στησεις σερβερ για σοβαρη σελιδα σπιτι σου.Εκτος και αν ειναι για κατι συντομο ή πειραματιζεσαι με κατι

Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

Δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο ταιριάζει εδώ το θέμα μου αλλά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα το γράφω εδώ .

Θέλω να φτιάξω ένα excelακι ή κάτι σαν ερωτηματολόγιο και να δώσω το link σε συγκεκριμένα άτομα που χρειάζεται να μου δίνουν εβδομαδιαία στοιχεία . Θέλω να αποφύγω τα πολλά email γιατί σίγουρα δεν θα ασχοληθεί κανείς . Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό ? Χωρίς κόστος εννοείται γιατί είναι για ένα παιχνίδι :-D

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .

Δημοσ.
Καλησπέρα :-)

Δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο ταιριάζει εδώ το θέμα μου αλλά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα το γράφω εδώ .

Θέλω να φτιάξω ένα excelακι ή κάτι σαν ερωτηματολόγιο και να δώσω το link σε συγκεκριμένα άτομα που χρειάζεται να μου δίνουν εβδομαδιαία στοιχεία . Θέλω να αποφύγω τα πολλά email γιατί σίγουρα δεν θα ασχοληθεί κανείς . Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό ? Χωρίς κόστος εννοείται γιατί είναι για ένα παιχνίδι :-D

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .

Πήγαινε στο dyndns.org και άνοιξε ένα λογαριασμό. Κατόπιν συνδέσου από το σπίτι σου σε αυτόν (διάβασε τις οδηγίες στο site τους) και είσαι έτοιμη. Θα έχεις ένα domain πχ stella.dyndns.org το οποίο θα κάνει point στην 80 πόρτα του υπολογιστή σου την οποία θα πρέπει να ανοίξεις στο router σου αλλά και να στήσεις έναν web server τοπικά στο pc σου ώστε να τραβάν το αρχείο από εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...