Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε συ far cry οι υπηρεσιες της ms ποτε δεν ειχαν την αποδοχη αυτων της google αυτο κατι σημαινει

μην το βλεπετε οπαδικα ρε αλλου ειναι το ζουμι

Κανεις λαθος, ενα παραδειγμα πχ ειναι το msn-windows live messenger vs google talk.

Επισης σε αλλους τομεις δραστηροποιουταν ως τωρα η google και σε αλλους η ms.

Και σαφως η ms εχει δραστηριοποιηθει σε πολυ περισσοτερους τομεις στους οποιους η google εχει νυχτα προς το παρον (και λογικο ειναι καθως η ms μετραει 3πλασια χρονια υπαρξης σχεδον). Λογικο ειναι σε καποιους απο αυτους να μην κατεχει τα πρωτεια, χωρις να σημαινει οτι παυει να ειναι ανταγωνιστικη ή οτι δεν ειναι αναστρεψιμη η κατασταση.

Προσωπικα ευχομαι να γινει ακομα πιο ανταγωνιστικο το yahoo, γιατι το μονοπωλιο δεν μας συμφερει.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πάντως εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν μπορούν (ή μήπως δεν πρέπει?:rolleyes:) να βασίζονται όλα στο clouding.

τεχνικα προβλημα δεν θα υπαρχει

το αν μας συμφερει ως χρηστες ειναι αλλο θεμα

Επεξ/σία από million_voices
Δημοσ.

Αν και δεν εννοούσα τον τεχνικό τομέα,σκέψου τι θα συμβεί την κακιά στιγμή που δεν θα έχεις ίντερνετ.Δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα μα τίποτα.Θα 'σαι εξαρτημένος εντελώς από το ίντερνετ.

Εκτός όμως από τα τεχνικά,πιστεύω πάλι πως δεν μπορούν τα πάντα να βασίζονται στο clouding.Αν στο μέλλον η ms αποδειχτεί "αδύναμη" να αντιμετωπίσει τη google (όχι μόνο στο search engine,αλλά και σε λειτουργικό σύστημα κλπ),πιστεύω πως η google θα σταματήσει να έχει ως στόχο το clouding,τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό.

Δημοσ.

Εδώ βγάλαμε και νεα λεξη οταν θέλουμε να πούμε σε κάποιον να ψάξει κάτι λέμε google- αρε το ή google- αρισε το :lol: .Εγώ εχω ξεχάσει ποτε εκανα τελευταία φορά αναζήτηση με την yahoo ή με κάποια αλλη.Κάποτε έκανα αναζητήσεις και με metasearch engine αλλα τώρα τις εχω σταματήσει και αυτές.Με το που θές να ψάξεις κάτι το χέρι πάει απο μονο του στην google μας εχει γίνει δεύτερη φύση :-) αυτοματισμός :-D .Εγώ θέλει ψάξει εγώ πάει google :lol: όπως πεινάω πρέπει να φάω :lol: .Εχει μπεί στους αυτοματισμούς του εγκεφάλου που εκτελούνται δίχως σκέψη. :lol: Το να αλάξουμε θα είναι πολύ δύσκολο.

Δημοσ.
Αν και δεν εννοούσα τον τεχνικό τομέα,σκέψου τι θα συμβεί την κακιά στιγμή που δεν θα έχεις ίντερνετ.Δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα μα τίποτα.Θα 'σαι εξαρτημένος εντελώς από το ίντερνετ.

Εκτός όμως από τα τεχνικά,πιστεύω πάλι πως δεν μπορούν τα πάντα να βασίζονται στο clouding.Αν στο μέλλον η ms αποδειχτεί "αδύναμη" να αντιμετωπίσει τη google (όχι μόνο στο search engine,αλλά και σε λειτουργικό σύστημα κλπ),πιστεύω πως η google θα σταματήσει να έχει ως στόχο το clouding,τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό.

κοιτα μιλαμε πολυ υποθετικα αλλα οπως θα βλεπεις γυρω σου το net ειναι παντου,βασιζομαστε σε αυτο για ολο και περισσοτερα και σημαντικοτερα κομματια της ζωης μας,θα γινει κατι σαν το ρευμα σιγα σιγα,τεχνολογιες καινουργιες θα βρεθουν οποτε και οι ταχυτητες θα αυξηθουν και διακοπες συχνες δεν θα υπαρχουν κλπ

η αγορα ειναι ζουγκλα και η Google και η καθε Google ξερει πολυ καλα οτι αν επαναπαυθει η την χαρισει στην MS αυριο θα βρεθει στην θεση της

το cloud ειναι η φυσικη εξελιξη στην πληροφορικη,αργα η γρηγορα εκει θα παμε

Δημοσ.

Ναι,το ίντερνετ είναι παντού γύρω μου και βασιζόμαστε όλοι σε αυτό,αλλά ως μέσω πληροφοριών και επικοινωνίας,που πολλές φορές σχετίζονται και με την εργασία του καθενός,άντε και για κανά gaming:p.Αλλά δε νομίζω να φτάσουμε σε σημείο να θέλουμε να τρέξουμε ένα πρόγραμμα και να χρησιμοποιούμε το ίντερνετ για το σκοπό αυτό,αντί να χρησιμοποιούμε εξ' ολοκλήρου το μηχάνημα που έχουμε δίπλα μας (pc) και στις περιπτώσεις που χρειαστεί το ίντερνετ.

Δημοσ.
Μόνο εμείς μπορούμε, αν δεν αρχίσουμε να κάνουμε μποϋκοτάζ στην google, θα είναι αργά :P

Κοιτα, προσπαθησα να το κανω αλλα ειναι πολυ δυσκολο!!!!!!!:mrgreen:

Για αυτο το λογο χρησιμοποιουσα yahoo search ,για εναμιση χρονο περιπου, αλλα της google ειναι πολυ καλυτερο............ εκει που η yahoo δεν εβγαζε τιποτα η google μου εδεινε μια χαρα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!

Τι να κανω........ αναγκαστικα μονο google για πρακτικους λογους!!!!!!!:X:mrgreen:

Δημοσ.
δοκιμασε το bing μην κολλας

μια χαρα δουλευει

Λοιπον, την εβαλα στο πλαι που ειναι ολες μαζι στον ff..............αλλα μονο ο χρονος θα δειξει!!!!!!!:devil::devil::devil::devil:

Για να δουμε οταν θα εχω εργασιες τι θα κανει η bing?????? Γιατι εκει ηταν που τα πηρα με την yahoo και εφυγε αδιαβαστη!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

Δημοσ.
Λοιπον, την εβαλα στο πλαι που ειναι ολες μαζι στον ff..............αλλα μονο ο χρονος θα δειξει!!!!!!!:devil::devil::devil::devil:

Για να δουμε οταν θα εχω εργασιες τι θα κανει η bing?????? Γιατι εκει ηταν που τα πηρα με την yahoo και εφυγε αδιαβαστη!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

δυστυχως scholar εχει μονο η google :-(

Δημοσ.

καιρός ήταν κάποιος να στριμώξει τη Google...

δεν μου αρέσουν τα μονοπώλια, ειδικά αν πάνε να εξαπλωθούν σε διάφορους τομείς της καθημερινότητάς μου

μην νομίζετε ότι η Google, αν συντρίψει τον ανταγωνισμό, θα συνεχίσει να διαθέτει δωρεάν όλα τα προϊόντα της....εταιρεία είναι, Αμερικάνικη....

θεωρώ σημαντική τη συνεργασία αυτή γιατί όπως λέει και ο Αμερικανός αναλυτής, και μόνο να αναγκάσει τη GOogle να αλλάξει προτεραιότητες, τότε κάτι είναι και αυτό...

Δημοσ.

Παιδιά συνήθεια είναι όλα. Εγώ πριν το google χρησιμοποιούσα αποκλειστικά το altavista (το yahoo ποτέ δε μου έκατσε καλά, μόνο για online games έμπαινα). Οπότε αν βγει όντως κάτι καλύτερο δε θα είναι δύσκολο να το συνηθίσουμε.

Ποιος θα το περίμενε ότι κάποτε θα μιλούσαμε υπέρ της Microsoft για καταπολέμηση μονοπωλείου! :P

Και σας μιλάει κάποιος που άφησε το Νetscape από τους τελευταίους, το ίδιο και το πολυαγαπημένο ICQ.

Δημοσ.

γενικός το google είναι το πιο βολικό και συνηθισμένο....

γι αυτό υπάρχει και επίσημη έκφραση googlare το...

έτσι και γίνει συνήθεια κάτι μετά δεν αλλάζεται εύκολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...