Προς το περιεχόμενο

πώς καθαρίζουμε επιφάνεια cpu?

alan2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς καθαρίζουμε επιφάνεια cpu (το πανω μερος) για να φυγει η παλια θερμοαγώγιμη παστα ετσι ωστε να μην δημιουργηθουν γρατσουνιες/εντονα σημαδια στην επιφανεια του cpu?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κ***οχαρτο:P:p

ή χαρτί κουζίνας :P

Χαρτι υγειας :P και λιγακι οινοπνευμα χρησιμοποιω εγω αν ειναι ξεραμενη η παλια θερμοαγωγιμη...συνηθως ομως μονο του το χαρτι κανει τη δουλεια...

Δημοσ.
Το μωρομάντηλο δεν ενδείκνεται γιατί αφήνει ουσίες πάνω στην επιφάνεια που καθαρίζεις...

Καμία ουσία δεν αφήνει άσε που μυρίζει το Cpu :P (Και πιστεψέ με έχω καθαρίσει πολλούς επεξεργαστές)

Δημοσ.

Όσο κι αν είναι επικίνδυνο εγώ βάζω λίγη βενζίνη σε ένα βαμβάκι μετά γυρίζω ανάποδα τον επεξεργαστή ώστε αν τρέξει, αυτή να πέσει στο πάτωμα και τον κάνω να λάμπει!Κυριολεκτικά με μία κίνηση.Με πολύ προσοχή και απλά νοτισμένο το βαμβάκι.

Με τους άλλους τρόπους(οινόπνεμα κ.λ.π) καθυστερεί και ενίοτε αφήνει τη μαυρίλα της πάστας.

Σας λέω γίνεται σαν καινούργιος.

Το έχω κάνει πάνω από τριάντα φορές.

Προτιμήστε αυτά τα στρογγυλά βαμβάκια που καθαρίζουν οι γυναίκες το μέικ απ.

Δημοσ.

Εγω αγορασα ενα καθαριστικο για επαφες,ειναι σε μορφη σπρει και λεγεται G-20.Εξατμιζεται σε δευτερολεπτα και δεν αφηνει καταλοιπα,το ψεκαζεις σε ενα βαμβακι η μια γαζουλα και καθαριζεις τη CPU..Αν βεβαια βιαζεσαι μπορεις και με καθαρο οινοπνευμα να κανεις δουλεια.

19175.3.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

σε μερικά posts θα δούμε να του προτείνουν να φέρει κάνα πυρηνικό φυσικό για να καθαρίσει στην cpu :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...