6xXx6 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Επίσημο site http://www.kingoffighters12.com/ Publisher/Developer : Ignition Entertainment File size: 7.29 Gb format: xbox360, ps3 King of Fighters XII “KOF Re-Birth”, Η γνωστή fighting σειρά επιστρέφει για να γιορτάσει τα 15α γενέθλια της, αυτήν τη φορά εντελώς ανανεωμένη.Ταυτόχρονα ώμος ο τίτλος έχει κρατήσει όλα τα καλά χαρακτηριστικά που τον καθιέρωσαν (πχ το gameplay) φιλοδοξώντας για μια ακόμη φορά να μας Χαρίση την απόλυτη arcade εμπειρία Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του King of Fighters XII δεν είναι άλλο ώμος από τα εκπληκτικά γραφικά του, καθώς οι χαρακτήρες και τα backgrounds του τίτλου έχουν σχεδιαστεί 100% με το χέρι.Πρόκειται για την πρώτη φορά στην 15χρονη ιστορία του franchise, που η ο οπτικός τομέας ανανεώνεται πλήρως, και τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά. Δεδομένης της έμφασης που δίνει το παιχνίδι στην HD εικονα, more info Όσον αφορά το online multiplayer του παιχνιδιού, η Ignition γνωστοποίησε πως το παιχνίδι μεταξύ άλλων περιλαμβάνει lobbies για έως και οκτώ παίκτες, και επίσης σας δίνει την δυνατότητα να μοντάρετε και να ανεβάσετε τα replays σας το King of Fighters XII μεταξύ άλλων θα περιέχει δύο συστήματα χειρισμού, ένα art gallery και άλλα bonus modes, και περισσότερους από 20 χαρακτήρες, Όλοι η χαρακτήρες του παιχνιδιού ονομαστικά • Ash Crimson • Duo Lon • Shen Woo • Kyo Kusanagi • Benimaru Nikaido • Goro Daimon • Iori Yagami • Asamiya • Sie Kensou • Chin Gentsai • Terry Bogard • Andy Bogard • Joe Higashi • Kim Kaphwan • Raiden Raiden • Ryo Sakazaki • Robert Garcia • Ralf Jones • Clark Still • Leona Heidern # Simple 3-on-3 elimination battles are back! Savor the excitement of fist-on-fist clashes and pulse-pounding tactics. # Feast your eyes on the visual fireworks -- New 2D high-definition, high-resolution sprites and detailed backgrounds as well as a suite of special effects make KOFXIII a new King of Fighters for the next generation. # Online Lobbies -- Up to eight players, online lobbies simulate an arcade experience where two players fight while the others wait in line for their turn to fight the victor. Players can also duke it out via voice or text chat. # Online Ranking System & Leaderboards: Grades each player’s performances (via letter grades) and keeps track of their best Time Attack times. These results are displayed online via public leaderboards. το King of Fighters XII θα έλεγε κάνεις ότι είναι ένα ιδανικό ζέσταμα μέχρι να πιάσουμε στα χέρια μας το tekken 6 εγώ το προτείνω ανεπιφύλακτα ιδικά στους fan του είδους {το παιχνίδι κυκλοφορεί Ίδη } Trailer Gameplay
skanjos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 είμαι τρελός φαν της σειράς kof αλλα απότι έχω διαβάσει απο reviews το χιι δεν τα έχει πάει τόσο καλά.αυτό που με ενοχλεί εμένα είναι το μικρό ρόστερ για kof παιχνίδι.λειπει και ο αγαπημένος μου χαρακτήρας "shingo".φέτος έχει ανακοινωθεί και το καινούριο samurai shodown σε 3d το κάνανε για το xbox ,αν το σκοτόσουν και εκεινο τι να πω. το sfiv δεν μάρεσε καθόλου είναι πολύ αργό σχετικά με τα παλιότερα,το κοφ έχει λίγους χαρακτήρες και το ss δείχνει απαίσιο στο πρώτο gameplay video. προσωπικά οι επιλογές μου είναι το τεκκεν 6 που πιστέυω θα είναι το καλύτερο 3d fighter,καθώς και το blazblue για 2d fighter,τους απαράδεκτους πότε θα αποφασίσουν να φέρουν το bb στην ευρώπη? δεν μπορώ να περιμένω φαίνεται απίστευτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.