Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια για Laptop / Netbook

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άσε ρε φίλε τα παιχνίδια στις διακοπές και κάνε τπτ διαφορετικό. Βγες, πιές, γλέντα, διάβασε κανένα λογοτεχνικό.

Τι διακοπές και games, πάμε καλά?

Συμφωνώ και επαυξάνω στο τετράγωνο αλλά μας ρώτησε τι παιχνίδια να βάλει. Όχι τι να κάνει στις διακοπές του. Όπως γουστάρει ο καθένας.

Δημοσ.
Ντροπή σου, ξέχασες το "The dig" , το "Full Throttle" κι το "I Have no mouth and i must scream!"

(Πολύ ωραία ιδέα ωστόσο το scummvm με νετμπουκ χμμμμμμμμμμ!!)

Indeed. Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν είναι λατρεμένα. Ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασα στο macbook ;p

Και τώρα υποστηρίζει και 7th Guest, Curse of Monkey Island, Gobliiins 1,2,3, παλιά κλασικά adventures της Sierra και ένα σωρό άλλα :-)

Είναι σχεδόν έγκλημα να μην το έχει κανείς εγκατεστημένο σε netbook. Ή σε σύγχρονο κινητό με καλή οθόνη ;)

Αυτο tbh δεν το μπόρεσα. Πάλεψα στο iphone αλλα μόνο παίδεμα είναι :\

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο tbh δεν το μπόρεσα. Πάλεψα στο iphone αλλα μόνο παίδεμα είναι :\

Σε iphone δεν έχω δοκιμάσει, δυστυχώς. Αλλά δούλεψε αβίαστα σε Symbian s60v3, (σε δύο Nokia που έχω).

Δημοσ.
Indeed. Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν είναι λατρεμένα. Ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασα στο macbook ;p

Όχι, είναι ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; :Ρ

ένας συνδυασμός "shadow of the comet" k "prisoner of ice" (prequel k sequel) είναι ότι πρέπει για απογευματινές ώρες καλοκαιριού.!

Δημοσ.
Άσε ρε φίλε τα παιχνίδια στις διακοπές και κάνε τπτ διαφορετικό. Βγες, πιές, γλέντα, διάβασε κανένα λογοτεχνικό.

Τι διακοπές και games, πάμε καλά?

Καταρχήν καλημέρα και thanks για τα tips, θα παίξει και emulator + sierra/lucas classics.

Κατά δεύτερον σε mitsakους και σια...και θα πιώ και θα γλεντήσω και θα γαμ...μπιπ και θα διαβάσω και ψαροντούφεκο θα κάνω και κάστράκια στην άμμο θα κάνω ΚΑΙ games θα παίξω so WTF is your problem???

Read the motherfucking θέμα of the godamn thread... /rand off

Δημοσ.

Κατά δεύτερον σε mitsakους και σια...και θα πιώ και θα γλεντήσω και θα γαμ...μπιπ και θα διαβάσω και ψαροντούφεκο θα κάνω και κάστράκια στην άμμο θα κάνω ΚΑΙ games θα παίξω so WTF is your problem???

:lol::lol: Μερικοί δεν καταλαβαίνουν.

Δημοσ.

UT, UT 2003

quake live

battlefield heroes ειχα τοση χαρα να το παιξω αλλα τελικα το πουλακι... στα lowest settings κανει αρκετο σπασιμο οταν εχεις 10 παιχτες και γινεται πανικος....βεβαια beta ειναι ακομα. το tutorial τρεχει μια χαρα παντως γιατι εισαι μονος σου :P

Επισκέπτης
Δημοσ.
Καταρχήν καλημέρα και thanks για τα tips, θα παίξει και emulator + sierra/lucas classics.

Okeeyz man , don't bite :P ....

http://www.canyourunit.com για να δεις αν τρέχουν στο pc σου .

Δημοσ.

Λοιπόν thanx και πάλι για τα replies.

Προς ενημέρωση έχω χώσει πάνω στο msi τα εξής και δουλεύουν super:

XIII, Alien vs Predator 2, Final Fantasy 8 pc edition, Baldurs gate 2 shadows of amn, fallout 2, world of goo, peggle.

Έχω επίσης και SCUMM emu + games αλλά προς το παρόν δεν έχω αξιωθεί να κάνω κανά test drive.

Και για να προλάβω τα κάφρικα Post του στύλ "έλα-στο-χωριό-μου-να-δείς-πως-κάνουν-σωστές-διακοπές χωρίς ρεύμα-νερό-τηλεόραση-ασε-το-λαπτοπ-πιάσε-το-γα...", δε θα τα παίξω όλα στις διακοπές που απλά μου αρέσει να έχω επιλογές.

Δημοσ.

Πες τα γιατί θα μας τρελάνουν.

Εγώ την προηγούμενη βδομάδα που γυρνούσα τύφλα 7 το πρωί στο δωμάτιο, άνοιγα το Asus και έπαιζα FM 2009 και λίγο braid.

Πιωμένος, ξεπιωμένος, διπλό μέσα στο Θερμαϊκό για το κύπελλο έκανα με 2-3, coachαροντας Ολυμπιακό Βόλου στην παράταση, ενώ δεν μου έδωσε και πεντακάθαρο πέναλτι στο 110. :lol:

Σκόραρα στο 119 κι έσωσα την παρτίδα. :-)

Μετά ύπνο και το μεσημέρι που ξυπνούσα πρίν τα ζώα τους φίλους μου και δεν είχα τι να κάνω, έπαιζα λίγο braid για τον χαβαλέ.

Καλή φάση τα games στο netbook, σώζουν την παρτίδα, όταν έχεις διαφορετικό ωράριο από την παρέα σου. ;)

PS Να βάλεις και plants vs zombies. Σπέρνει το game. ;)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

θα ήθελα να μου πείτε κανα παιχνιδάκι να βάλω να παίξω που να μην είναι πολύ βαρύ γιατί λόγο ασυμβατότητας κάρτας γραφικών τα πιο πολλά παιχνίδια δεν παίζουν στο λαπτοπ μου.

Του στυλ world of goo, zum klp

θα ήθελα πάρα πολύ να βάλω το παλιό καλό worms, αλλά αν και έχω προσπαθήσει 12312314 φορές και έχω δοκιμάσει 345345 paches kai fixes δεν λειτουργεί με τίποτα.

Αν κάποιος τα έχει καταφέρει ας μου πεί και μένα

(εχω windows 7 και καρτα γραφικών intel κατι...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...