Skia11 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μάγκες την άλλη βδομάδα ξεκινάνε οι διακοπές μου (επιτέλους). Μαζί μου θα πάρω το MSI wind που πρόσφατα αγόρασα (το τούμπανο). Δεδομένου ότι η κάρτα γραφικών του είναι σχετικά weak (GMA 950 αν θυμάμαι καλά) θέλω να με βοηθήσετε να φτιάξω μια καλή συλλογή απο games για να περάσω τον μήνα των διακοπών. Κατά κανόνα είμαι fan των RPGs - Shooters - ΜΜOs αλλά και παλιός adventurάς Άντε και καλές μας διακοπές.
markelos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Πως δεν πάνε! Απλά καλό θα ήταν λίγη αποτοξίνωση Ένας φίλος μου που είτο στρατανιώτης είχε ένα πακέτο με παιχνίδια στο λαπιτόπι. Μόλις μάθω πως λεγόταν θα ποστάρω
Skia11 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 διακοπες και netbook δεν πανε ...... Διακοπές + netbook + wifi internet (εκεί που θα είμαι) πάνε και καραπάνε...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Διακοπές + netbook + wifi internet (εκεί που θα είμαι) πάνε και καραπάνε... Θα πρότινω να αφήσεις τον υπολογιστή πίσω . Και γω 23 μέρες θα φύγω αλλά δεν αξίζει να τον πάρω μαζί μου .
Skia11 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Θα πρότινω να αφήσεις τον υπολογιστή πίσω . Και γω 23 μέρες θα φύγω αλλά δεν αξίζει να τον πάρω μαζί μου . Καλά όταν θα αρχίσουνε τα ρίγη και ο κρύος ιδρώτας απο το σύνδρομο στέρησης να σε δώ που θα βρείς σιλικόνη να κάψεις :lol::lol: Στο διαταύτα τώρα, για games έχετε να πείτε κάτι ή θα μου πεί ο καθένας τη κοσμοθεωρία του για τις ιδανικές διακοπές??
liopyr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Guys δεν ρώτησε ο άνθρωπος αν αξίζει να πάρει το netbook στις διακοπές, αν έχουμε κάποιο παιχνίδι να του προτείνουμε ρώτησε. Αν δεν έχουμε, δεν χρειάζεται να μπούμε στον κόπο να απαντήσουμε, απλά. edit: πρόλαβε να διαμαρτυρηθεί και ο ίδιος. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ωραίο adventure από τα σχετικά πρόσφατα είναι το overclock. Τσέκαρε και εδώ για περισσότερες ιδέες.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Σύνδρομος στέρησης εεε? Ελπίζω να βρω να πάρω την δόση μου .... Και liopyr το οτί του είπα οτί θα ήταν καλήτερο να μην πάει το laptop μαζί του δεν νομίζω οτί τον έθιξε κιόλας . Ούτος σι άλλος δεν έχω κάποιο παιχνίδι για netbook να του προτίνω . EDIT : Έχω να δώσω μία χρήσιμη συμβουλή όμως.... Skia για όποιο παιχνίδι σου προτείνουν -> http://www.canyourunit.com .
darklordvader77 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 The Secret Of Monkey Island Special Edition, Age Of Empires 1/2, Commandos 1/2 (3 για κανενα λογο), Rallisport Challenge, Diablo 2, Worms, Mame 32, Emulators master system,mega drive,snes, psx γενικα.. δε θα βαρεθεις!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 ντοτα και θα εισαι τζετ Dota στο netbook ? I don't think soooooo ... δαξδασοξδ
billektoras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 το εχω βαλει στο δικο μου (acer aspire one a150) πολυ καλο και με καλοκαιρινο περιβαλον χαμηλωσε την αναλυση πριν αρχισεις !!!! καλες διακοπες !!! προσεχε μην καεις (με το netbook ???)
markelos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ψάξε για gamehouse pack σε torrentαδικα. Περιέχει συλλογή 150 παιχνιδιών από το http://www.gamehouse.com/, 770ΜΒ είναι.
ghostgr_a_n Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Παντος για games στις διακοπες ενα psp θα ηταν καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.