Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιχα ρωτησει και παλαιοτερα, σε άλλο νημα... αλαλ δεν πηρα απαντηση.. Ψαχνω UPS ή σταθεροποιητή (ότι είναι καλυτερο βασικα) για να μην καει το PC από τα κολπα της ΔΕΗ..

Εχω ένα 750W τροφοδοτικο, μια οθονη που καιει συμφωνα με την LG γυρω στα 40.. και απ'οτι διαβαζω αφου γινεται να μπει και το ρουτερ (ΖΤΕ του ΟΤΕ)πανω, ας το βαλω.. 

1. UPS ή σταθεροποιητή?
  2. Φθηνες & αξιοπιστες λυσεις υπαρχουν?
  3. Τι προτείνετε?
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν αναφερεις Budget οποτε θα σου δειξω εγω αυτο που εχω

http://www.skroutz.gr/s/374105/CyberPower-Adaptive-Sinewave-CP1500EPFCLCD.html

Θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Εχω αρκετα θεματα με το ρευμα εδω που μενω και πραγματικα με εχει σωσει. Το δικο μου μοντελο εχει 3 πριζες με προστασια σε περιπτωση που πεσει το ρευμα, δλδ παρεμβαινει η μπαταρια, και αλλες 3 που προστατευουν απο τις αυξομειωσεις της τασης του ρευματος. Νομιζω το καινουργιο μοντελο εχει 6 πριζες  battery protected.

Πολυ καλο ups. Ισως ειναι λιγο ακριβο αλλα μιλαμε για μια αξιοπιστη μαρκα,ισως η καλυτερη μετα την APC, αλλα νομιζω αξιζει τα λεφτα του αν σκεφτεις απο τη ζημια μπορει να σε γλιτωσει.

Σκεψου τι πραγματα θα του βαλεις πανω γιατι μπορει να σε καλυπτει και μοντελο μικροτερης ισχυος

Επισης τσεκαρε αν το τροφοδοτικο σου ειναι συμβατο. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν πρεπει να ειναι ολα τα τροφοδοτικα συμβατα με ολα τα UPS. Οποτε τσεκαρε η ρωτα εδω τα παιδια που γνωριζουν περισσοτερα

Δημοσ.

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω να μπαίνω.

Το UPS που έλιωσε τις μπαταρίες τις είχε περίπου 2 χρόνια (που είναι φυσιολογική ζωή για UPS με πάνω από 8 μπαταρίες), έγινε μια διακοπή των 40 λεπτών, οι μπαταρίες που ήταν σχετικά παλιές ζορίστηκαν αλλά το UPS στην φόρτισή τους δεν εντόπισε την αλλαγή στον τρόπο φόρτισης (πολύ πιο αργός ρυθμός φόρτισης) και τις φόρτισε στην κυριολεξία μέχρι θανάτου.

Αφού οι μπαταρίες που είναι σε 3 battery pack αγκάλιασαν η μία την άλλη!!!!!

Για το φίλο που είπε για το UPS που θέλει, αν είσαι σε περιοχή  (πχ Λαγκαδάς, Δρυμός κλπ)  που η ΔΕΗ για κάποιο διάστημα παίρνει ρεύμα από γείτονες χώρες, όσο αφορά το επαγγελματικό της ρεύμα, ΜΟΝΟ με ONLINE θα σωθείς. Αλλιώς συμφωνώ με την υπόδειξη του φίλου για το 1500VA.

Πάντως για τους έχοντες έχω πελάτη που έκανε μετατροπή ένα UPS με μπαταρίες αυτοκινήτου και αλλάξαμε μπαταρίες μετά από 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!  Ψήνομαι πολύ άγρια αλλά να δω πότε θα βρω χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το πολυμηχάνημα είναι laser ξέχνα το.

laser ειναι, γιατί; δε θέλω να το λειτουργήσω με τη μπαταρία του ups...απλά στη πρίζα προστασίας.

Δημοσ.

Δεν αναφερεις Budget οποτε θα σου δειξω εγω αυτο που εχω

http://www.skroutz.gr/s/374105/CyberPower-Adaptive-Sinewave-CP1500EPFCLCD.html

Θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Εχω αρκετα θεματα με το ρευμα εδω που μενω και πραγματικα με εχει σωσει. Το δικο μου μοντελο εχει 3 πριζες με προστασια σε περιπτωση που πεσει το ρευμα, δλδ παρεμβαινει η μπαταρια, και αλλες 3 που προστατευουν απο τις αυξομειωσεις της τασης του ρευματος. Νομιζω το καινουργιο μοντελο εχει 6 πριζες  battery protected.

Πολυ καλο ups. Ισως ειναι λιγο ακριβο αλλα μιλαμε για μια αξιοπιστη μαρκα,ισως η καλυτερη μετα την APC, αλλα νομιζω αξιζει τα λεφτα του αν σκεφτεις απο τη ζημια μπορει να σε γλιτωσει.

Σκεψου τι πραγματα θα του βαλεις πανω γιατι μπορει να σε καλυπτει και μοντελο μικροτερης ισχυος

Επισης τσεκαρε αν το τροφοδοτικο σου ειναι συμβατο. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν πρεπει να ειναι ολα τα τροφοδοτικα συμβατα με ολα τα UPS. Οποτε τσεκαρε η ρωτα εδω τα παιδια που γνωριζουν περισσοτερα

Ενταξει, δεν ξερω ακριβως τι τιμες παιζουν.. και ποια είναι η αξιοπιστια αυτων στις διαφορες τιμες... Οσο γινεται πιο φθηνα...

Όπως ειπα θελω να συνδεσω πανω, ένα σταθερο με 750W (Corsair CX750M νομιζω), το router (ZTE) εφόσον γινεται, και την οθονη.

Μηπως είναι καλυτερα να παρω έναν σταθεροιποιητη αντι UPS?

Υπαρχει καποια προσωρινη λυση με καποιο καλο πολυπριζο (γιατι μας εχει γ****ει η ΔΕΗ τελευταια)

Δημοσ.

Πάρτε κανένα καλό τροφοδοτικό της προκοπής για τον υπολογιστή και μην πετάτε τα λεφτά σας σε line-interactive ή ακόμα χειρότερα σε standby UPS.Άχρηστα σας είναι.

Και στις δυο περιπτώσεις τα "σκουπίδια" ενός προβληματικού δικτύου της ΔΕΗ περνάνε αβέρτα από αυτούς τους δυο τύπους UPS και φυσικά περνάνε και μέσα στη μητρική και τους σκληρούς δίσκους εαν έχει επίσης μάπα τροφοδοτικό χωρίς σοβαρά αντιπαρασιτικά φίλτρα.

Εαν έχετε όντως σοβαρό πρόβλημα με το δίκτυο της ΔΕΗ είναι πολύ προτιμότερο να πάρετε ένα online UPS που τροφοδοτεί τον υπολογιστή σας απευθείας από τη μπαταρία με πεντακάθαρο ρεύμα απομονωμένο από οποιαδήποτε αρμονική παραμόρφωση.

Εαν νομίζετε οτι τα line-interactive ή τα standby σας προστατεύουν, γελιέστε.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια, απότι καταλαβα "φθηνες" λυσεις δεν υπαρχουν καλα... Μηπως υπαρχουν πολύπριζα που να κανουν σχετικα την ιδια δουλεια?

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση...

Ψήνομαι να πάρω ups, μετά το αγχος που τράβηξα με κατι προχτεσινα κολπα της ΔΕΗ.

Αναγκαστικα θα πάρω απο πλαίσιο αυτό που εχω επιλέξει (μηδαμινη διαφορά εχει άλλωστε το συγκεκριμμένο με τον ανταγωνισμό) επειδή εχω και επιστροφή ελέω πιστωτικής.

Αυτό που με αγχώνει είναι πως τα πριζάκια που εχει απο πίσω δεν ειναι σούκο. Και για να μαι ακριβής, λίγα είναι αυτά με σούκο στην  ευρύτερη αγορά.

Κάτι αντάπτορες που βρήκα έχουν ρε παιδιά 5-6-7ε ο ένας...υπάρχει κάτι φθηνότερο σε αντάπτορα που δεν εχω πάρει χαμπάρι; διότι θα χρειαστώ τουλάχιστον 4 ή αν συνδέσω τα πάντα πάνω, τους διπλάσιους :(

υπαρχει πολυπριζο που εχει βυσμα ups

http://a.bpcdn.pstatic.gr/P/bpimg29/Tdpj_SX170Y170/trust-polybrizo-gia-ups-me-3-thyres-kai-briza-w05-mayro-cbplugdx03.jpg

ειχε το πλαισιο εχουν και αλλα shops αλλα φτιαχνεις και μονο σου αν θες.παιρνεις ενα πολυπριζο παιρνεις και ενα ακροδεκτη,βυσμα(πριζα οπως θες πεστο) iec για ups κοβεις το schuko και βαζεις το iec .

Αν το πολυμηχάνημα είναι laser ξέχνα το.

αν το βαλει οπως ειπε στην υποδοχη που ειναι μονο για surge και οχι για battery + surge τοτε παιζει μια χαρα

laser ειναι, γιατί; δε θέλω να το λειτουργήσω με τη μπαταρία του ups...απλά στη πρίζα προστασίας.

παιζει στην προστασια μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πουλινε, εαν αγορασω βυσματα iec και schuko και τα συνδέσω θα μου κατσει φθηνότερα ή να μην ασχοληθώ? Δε θελω πολυμπριζο iec γιατι φορτωνω μια πριζα του ups με 3 πρακτικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας απαντήσω στον εαυτό μου...πήρα βύσματα προς 1ε το καθένα, οπότε 2ε το σετάκι (το έτοιμο εχει 6.5ε, αλλά ειναι πιο...όμορφο).

Και με ρώτησε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού με τα ηλεκτρολογικά αν πήρα ups...του λεω ναι, του λεω το μοντέλο, ανοίγει το κατάλογο, κάνει την έκπτωση που μου κάνει στα διάφορα που αγοράζω για τα έργα και μου πετάει τη τιμή...185ε.

Και μένω μαλάκας (διότι δεν φανταζόμουν πως θα πουλάει και ups apc). Φθηνότερη τιμή σκρουτζ, 205ε αν δεν απατώμαι :(

Y.G. νουμπίστικη ερώτηση-μη κάνω καμμια μαλακία-. Η γείωση είναι το πινάκι που ναι μόνο του στο βύσμα ΙΕC ? Τα άλλα δυό δε παίζει ρόλο πως θα τα συνδέσω, εφόσον είναι εναλλασόμενο, σωστά;

Επεξ/σία από kanesaxo
Δημοσ.

Πουλινε, εαν αγορασω βυσματα iec και schuko και τα συνδέσω θα μου κατσει φθηνότερα ή να μην ασχοληθώ? Δε θελω πολυμπριζο iec γιατι φορτωνω μια πριζα του ups με 3 πρακτικά.

οι πριζες του Ups απο πισω ειναι συνδεδεμενες μεταξυ τους οποτε αυτο το φορτωνεις μια πριζα με 3 στην πραξη δεν πολυισχυει.συν οτι μπορεις να παρεις 2 τετοια για να σπασεις ας το πουμε το φορτιο.

Ας απαντήσω στον εαυτό μου...πήρα βύσματα προς 1ε το καθένα, οπότε 2ε το σετάκι (το έτοιμο εχει 6.5ε, αλλά ειναι πιο...όμορφο).

Και με ρώτησε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού με τα ηλεκτρολογικά αν πήρα ups...του λεω ναι, του λεω το μοντέλο, ανοίγει το κατάλογο, κάνει την έκπτωση που μου κάνει στα διάφορα που αγοράζω για τα έργα και μου πετάει τη τιμή...185ε.

Και μένω μαλάκας (διότι δεν φανταζόμουν πως θα πουλάει και ups apc). Φθηνότερη τιμή σκρουτζ, 205ε αν δεν απατώμαι :(

Y.G. νουμπίστικη ερώτηση-μη κάνω καμμια μαλακία-. Η γείωση είναι το πινάκι που ναι μόνο του στο βύσμα ΙΕC ? Τα άλλα δυό δε παίζει ρόλο πως θα τα συνδέσω, εφόσον είναι εναλλασόμενο, σωστά;

ναι τα βυσματα ειναι φτηνα και τα αλλαζεις εσυ.η apc εδινε μεσα και ενα βυσμα παλια.τωρα για την τιμη ,. κριμα :(

ναι για το βυσμα ακριβως οπως το ειπες.

πήρα εν τέλει ένα της apc...βαρέθηκα να ασχοληθώ περαιτέρω.

http://www.apc.com/shop/gr/en/products/APC-Power-Saving-Back-UPS-Pro-900-230V/P-BR900GI

Tωρα μένουν τα...πριζάκια.

το ειχα καποτε αυτο.μια χαρα ωραιο Ups.

Eιχα ρωτησει και παλαιοτερα, σε άλλο νημα... αλαλ δεν πηρα απαντηση.. Ψαχνω UPS ή σταθεροποιητή (ότι είναι καλυτερο βασικα) για να μην καει το PC από τα κολπα της ΔΕΗ..

Εχω ένα 750W τροφοδοτικο, μια οθονη που καιει συμφωνα με την LG γυρω στα 40.. και απ'οτι διαβαζω αφου γινεται να μπει και το ρουτερ (ΖΤΕ του ΟΤΕ)πανω, ας το βαλω.. 

1. UPS ή σταθεροποιητή?
  2. Φθηνες & αξιοπιστες λυσεις υπαρχουν?
  3. Τι προτείνετε?

σιγουρα ενα ups ειναι καλυτερο.για μενα φτηνο Ups δεν θα επαιρνα.ναι μεν καλυτερο απο το τιποτα απλα ημουν και ειμαι λατρης των καλων ups.ναι μπορεις να βαλεις και το ρουτερ κανονικα πανω.εγω θα προτεινα apc αν μιλαμε για ups αλλα δεν ειναι φτηνο ή σε πολυπριζο αν πας παλι apc

θεωρητικα το θεμα δνε ειναι τα τροφοδοτικα αλλα τα ups.ολα τα τροφοδοτικα ειναι active pfc πλεον οποτε κανονικα θα πρεπε και το ups να βγαζει sinewave καμπυλη στο ρευμα αλλα δυστυχως μονο τα καλα βγαζουν sinewave.οποτε με μη sinewave μπορεις να ακους κανα σφυριγμα απο το τροφοδοτικο οταν παιρνει ρευμα. απο το ups/.θεωρητικα δεν κανει πρακτικα οι περισσοτεροι ετσι δουλευουν αφου τα sinewave ειναι ακριβα.

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω να μπαίνω.

Το UPS που έλιωσε τις μπαταρίες τις είχε περίπου 2 χρόνια (που είναι φυσιολογική ζωή για UPS με πάνω από 8 μπαταρίες), έγινε μια διακοπή των 40 λεπτών, οι μπαταρίες που ήταν σχετικά παλιές ζορίστηκαν αλλά το UPS στην φόρτισή τους δεν εντόπισε την αλλαγή στον τρόπο φόρτισης (πολύ πιο αργός ρυθμός φόρτισης) και τις φόρτισε στην κυριολεξία μέχρι θανάτου.

Αφού οι μπαταρίες που είναι σε 3 battery pack αγκάλιασαν η μία την άλλη!!!!!

Για το φίλο που είπε για το UPS που θέλει, αν είσαι σε περιοχή  (πχ Λαγκαδάς, Δρυμός κλπ)  που η ΔΕΗ για κάποιο διάστημα παίρνει ρεύμα από γείτονες χώρες, όσο αφορά το επαγγελματικό της ρεύμα, ΜΟΝΟ με ONLINE θα σωθείς. Αλλιώς συμφωνώ με την υπόδειξη του φίλου για το 1500VA.

Πάντως για τους έχοντες έχω πελάτη που έκανε μετατροπή ένα UPS με μπαταρίες αυτοκινήτου και αλλάξαμε μπαταρίες μετά από 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!  Ψήνομαι πολύ άγρια αλλά να δω πότε θα βρω χρόνο.

παλι δεν φταιει το ups για αυτο.γιατι οταν φτιαχτει το φτιαχνουν να παιζει με συγκεκριμενες μπαταριες.αμα οι αλλες δεν αντεχουν τον τροπο που τις γεμιζει ή δεν ξερω τι τοτε δεν ειναι λαθος του Ups.τα online ειναι καλη λυση αλλα πολυ ακριβα.ναι γενικως πολλοι κανουν διαφορες πατεντες με τα ups.οπως και το 1000smart apc γινεται 1000xl με απλα βηματα.

Ενταξει, δεν ξερω ακριβως τι τιμες παιζουν.. και ποια είναι η αξιοπιστια αυτων στις διαφορες τιμες... Οσο γινεται πιο φθηνα...

Όπως ειπα θελω να συνδεσω πανω, ένα σταθερο με 750W (Corsair CX750M νομιζω), το router (ZTE) εφόσον γινεται, και την οθονη.

Μηπως είναι καλυτερα να παρω έναν σταθεροιποιητη αντι UPS?

Υπαρχει καποια προσωρινη λυση με καποιο καλο πολυπριζο (γιατι μας εχει γ****ει η ΔΕΗ τελευταια)

τον σταθεροποιητη  δεν μπορεις να τον πεις καλυτερο απο το ups.επισης ο δισκος αν ειναι μηχανικος και κοβεται το ρευμα αποτομα καποια στιγμη θα τα παιξει.

Πάρτε κανένα καλό τροφοδοτικό της προκοπής για τον υπολογιστή και μην πετάτε τα λεφτά σας σε line-interactive ή ακόμα χειρότερα σε standby UPS.Άχρηστα σας είναι.

Και στις δυο περιπτώσεις τα "σκουπίδια" ενός προβληματικού δικτύου της ΔΕΗ περνάνε αβέρτα από αυτούς τους δυο τύπους UPS και φυσικά περνάνε και μέσα στη μητρική και τους σκληρούς δίσκους εαν έχει επίσης μάπα τροφοδοτικό χωρίς σοβαρά αντιπαρασιτικά φίλτρα.

Εαν έχετε όντως σοβαρό πρόβλημα με το δίκτυο της ΔΕΗ είναι πολύ προτιμότερο να πάρετε ένα online UPS που τροφοδοτεί τον υπολογιστή σας απευθείας από τη μπαταρία με πεντακάθαρο ρεύμα απομονωμένο από οποιαδήποτε αρμονική παραμόρφωση.

Εαν νομίζετε οτι τα line-interactive ή τα standby σας προστατεύουν, γελιέστε.

το corsair δεν το λες αχρηστο.επισης οσο καλο και να ειναι το τροφοδοτικο αν σου δωσει η δεη 300 volt πχ το τροφοδοτικο δεν θα αντεξει.επισης τα line interactive δεν μπορεις να τα πεις σκουπιδια.ναι υπαρχουν σκουπιδια ups αλλα πχ το apc smart ειναι line interactive αλλα δεν το λες σκουπιδι και ειναι ενα βημα πριν τα online της.απο τα καλυτερα line interactive.και επισης το ups δεν το πληρωνεις μονο γιανα δινει απο την μπαταρια αλλα για το avr του οπως και την αυτοματη δυνατοτητα οταν το ρευμα ξεπερασει καποιο οριο να το κοψει και να σου δωσει απο την μπαταρια.δεν ειναι μονο ενα το εργο του δηλαδη.online σε σπιτι αν δεις 1 στα 1000 ατομα θα ειναι θαυμα.κανεις δεν παει να δωσει τοσα λεφτα.μονο σε μεγαλες εταιρειες βλεπεις.ακομα και σε μικρες εταιρειες smart apc βλεπεις να παιζουν πιο πολυ.

Ωραια, απότι καταλαβα "φθηνες" λυσεις δεν υπαρχουν καλα... Μηπως υπαρχουν πολύπριζα που να κανουν σχετικα την ιδια δουλεια?

Η δουλεια του πολυπριζου ειναι απλα να κοβει τα spikes.τιποτε αλλο αρα δεν συγκρινεται με Ups.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σιγουρα ενα ups ειναι καλυτερο.για μενα φτηνο Ups δεν θα επαιρνα.ναι μεν καλυτερο απο το τιποτα απλα ημουν και ειμαι λατρης των καλων ups.ναι μπορεις να βαλεις και το ρουτερ κανονικα πανω.εγω θα προτεινα apc αν μιλαμε για ups αλλα δεν ειναι φτηνο ή σε πολυπριζο αν πας παλι apc

Για προτεινε καποια UPS (χωρις να δεχεται router, αλλαξα θεση του router) που να κρατα το PC κανενα 5λεπτο ανοιχτο, ισα να αποθηκευσω και να τον κλεισω... Επειδή είναι ακριβα, προτεινε για αρχη κανενα πολυπριζο για να μην καει το PC, οθονη (υπενθυμίζω 800W PSU + ~40W οθονη)... μεχρι να μαζεψω λεφτα... + αν μπορεις ένα μονο για το router.... Ευχαριστω! 

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

Ευχαριστώ πουλινέ για τις απαντήσεις, αν και τα έχω κάνει ολα την ημέρα που πόσταρα.

Για να δώσω μια συμβουλή στους υποψήφιους αγοραστές (διότι πολλές παπαριές διαβασα), στο σύστημα της υπογραφής μου idle (δηλ απλα ανοικτος, ιντερνετ, ταινία κτλ) καταναλώνει μόνο (σύμφωνα με το πρόγραμμα του ups) 130W και μπορει να εχει σε αναμονή το πισι για 42 λεπτά.

Εχω συνδεδεμένο πάνω το κουτι, την οθονη και ενα εξωτερικο σκληρο.

Δημοσ.

το corsair δεν το λες αχρηστο.επισης οσο καλο και να ειναι το τροφοδοτικο αν σου δωσει η δεη 300 volt πχ το τροφοδοτικο δεν θα αντεξει.επισης τα line interactive δεν μπορεις να τα πεις σκουπιδια.ναι υπαρχουν σκουπιδια ups αλλα πχ το apc smart ειναι line interactive αλλα δεν το λες σκουπιδι και ειναι ενα βημα πριν τα online της.απο τα καλυτερα line interactive.και επισης το ups δεν το πληρωνεις μονο γιανα δινει απο την μπαταρια αλλα για το avr του οπως και την αυτοματη δυνατοτητα οταν το ρευμα ξεπερασει καποιο οριο να το κοψει και να σου δωσει απο την μπαταρια.δεν ειναι μονο ενα το εργο του δηλαδη.online σε σπιτι αν δεις 1 στα 1000 ατομα θα ειναι θαυμα.κανεις δεν παει να δωσει τοσα λεφτα.μονο σε μεγαλες εταιρειες βλεπεις.ακομα και σε μικρες εταιρειες smart apc βλεπεις να παιζουν πιο πολυ.

Δεν αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο corsair.Ξέρω οτι βγάζει καλά τροφοδοτικά η συγκεκριμένη.Άλλωστε κι εγώ corsair έχω.Γενικά μιλάω οτι είναι προτιμότερο κάποιος να επενδύσει σε ένα ποιοτικό τροφοδοτικό παρά σε ένα "φτωχό" τροφοδοτικό ελπίζοντας οτι ένα line-interactive UPS ή ένα backup UPS θα τον σώσει μια δύσκολη στιγμή.

Επίσης νομίζω οτι πλέον ακόμα και τα μέτρια τροφοδοτικά έχουν και κύκλωμα overload και over voltage protection.Δεν είναι regulator ok αλλά και πάλι προσωπικά προτιμώ το καλό τροφοδοτικό και τα χρήματα που πχ θα έδινα για ένα UPS έστω ένα καλό line-interactive της APC να έβαζα στον κεντρικό πίνακα έναν επιτηρητή τάσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...