Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε, αυτό είναι κορυφή! Ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος!

Υπάρχει Online σε αυτά τα χρήματα?

Άρα είναι... ;)

στο 1ο σου post δεν αναφέρεις την φράση "σε αυτά τα χρήματα" οπότε η απάντηση μου ήταν σωστή, δεν είναι online άρα δεν είναι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις (γενικά)... :rolleyes:

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

to smart δεν ειναι Online.ειναι απλα ενα απο τα καλυτερα line interactive με sine wave αν θυμαμαι καλα.τελεια ημιτονοειδης καμπυλη αντιθετα με τα Montela smart sc που ειναι semi sinewave νομιζω.απο την αλλη τα Online της apc ειναι πολλα λεφτα και θα βρεις μονο μεγαλα μοντελα και για Home use δεν αξιζει.το να πας σε αλλη εταιρεια online εγω δεν θα το εκανα παντως.προτιμω apc και ας ειναι line interactive παρα ενα αλλο που να ειναι Online.γουστα ειναιαυτα βεβαια. απλα προσοχη στα μοντελα apc Που ειναι apc sua και στα μοντελα που ειναι apc smart SC.τα sc ειναι πιο φτηνα.ta xl ειναι σαν τα sua απλα εχουν καποια εξτρα για να συνδεσεις battery pack

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πρέπει να τσεκάρω κάποιο χαρακτηριστικό στο τροφοδοτικό για να δω τι ups να πάρω; Έχω την εντύπωση ότι κάπου είχα διαβάσει ότι κάτι πρέπει να έχει ή να μην έχει το τροφοδοτικό ή το ups, αλλά δεν θυμάμαι τι.

Δημοσ.

Έχεις διαβάσει ότι τα Active PFC τροφοδοτικά δεν παίζουν με Line Interactive UPS, επειδή τα τελευταία δεν έχουν καθαρό ημιτονικό σήμα. Παίζουν με ακριβά Online τροφοδοτικά.

Μπούρδες.

Όλα τα τροφοδοτικά σχεδόν είναι Active PFC. Αν ίσχυαν αυτά κανείς δεν θα είχε UPS.

Κανένα πρόβλημα με όσα τροφοδοτικά και UPS έχω αλλάξει, το ίδιο και ο περισσότερος κόσμος.

Μην τρελαίνεσαι.

Δημοσ.

Έχεις διαβάσει ότι τα Active PFC τροφοδοτικά δεν παίζουν με Line Interactive UPS, επειδή τα τελευταία δεν έχουν καθαρό ημιτονικό σήμα. Παίζουν με ακριβά Online τροφοδοτικά.

Μπούρδες.

Όλα τα τροφοδοτικά σχεδόν είναι Active PFC. Αν ίσχυαν αυτά κανείς δεν θα είχε UPS.

Κανένα πρόβλημα με όσα τροφοδοτικά και UPS έχω αλλάξει, το ίδιο και ο περισσότερος κόσμος.

Μην τρελαίνεσαι.

να διορθωσω λιγο το παραπανω κειμενο.

τα active pfc τροφοδοτικα πολλες φορες κανουν ενα παραξενο θορυβο οταν ειναι συνδεδεμενα σε ups που ειναι near sine wave και οχι sine wave.sine wave δεν ειναι μονο τα Online αλλα ειναι και καποια καλα line interactive οπως ειναι τα smart apc.βγαζουν sine wave ενω τα smart apc τα sc βγαζουν near sine wave.σε μερικα τροφοδοτικα δεν θα δεις καμια διαφορα και ας μην ειναι το σωστο ups ενω καποια αλλα κανουν ενα σφυριγμα.γενικως τα περισσοτερα παιζουν οκ χωρις προβλημα οπως εχει αποδειχτει στην πραξη απο τοσα ατομα που εχουν φτηνα ups με active pfc που πλεον ολα ειναι active pfc.

Δημοσ.

Μπορει ενα ups να χρησιμοποιηθει για να δινει ρευμα μονο σε ενα router σε περιπτωση διακοπης ?

Ποσο μπορει να κρατησει ?

Δημοσ.

Φυσικά και γίνεται. Θα κρατάει παρα πολυ, μιας και το Router, δεν τραβάει πολυ ρεύμα. Σίγουρα δηλαδή θα έχει έρθει το ρεύμα μέχρι να τελειώσει η μπαταρία.

Το ερώτημα είναι αν αξίζει κάτι τέτοιο. Να δώσεις λεφτα για UPS και να έχεις μόνο το Router πάνω.

Δημοσ.
Το ερώτημα είναι αν αξίζει κάτι τέτοιο. Να δώσεις λεφτα για UPS και να έχεις μόνο το Router πάνω.

Αν είναι σε επαγγελματικό χώρο και το router έχει σχέση με το τηλέφωνο(isdn:*,voip),φυσικά και αξίζει,αλλιώς δεν νομίζω..

*Και για του λόγου το αληθές το router δεν έχει σχέση με το isdn ,αλλά έχει ένα δικό κουτάκι(δεν θυμάμαι την ονομασία του) που και αυτό τροφοδοτείται από ρεύμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Φυσικά και γίνεται. Θα κρατάει παρα πολυ, μιας και το Router, δεν τραβάει πολυ ρεύμα. Σίγουρα δηλαδή θα έχει έρθει το ρεύμα μέχρι να τελειώσει η μπαταρία.

laptop και router με ups, online σε διακοπές ρεύματος, FUCK YEAH!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...