Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω το LAMTECH UPS K 1200VA Link γιατι το NILOX που εχω εδω και 3 μηνες Link... δεν σηκωνει παρεα το pc και την οθονη ξαφνικα... αλλα μονο την οθονη.

Κι επειδη ειναι το δευτερο NILOX που παιρνω... το πρωτο το γυρισα μετα απο μια βδομαδα... ηταν ελαττωματικο... επειδη επεφτε κι αυτο μαζι με τον γενικο... σκεφτομαι να το παω πισω... και να παρω το LAMTECH.

Τι εχετε ακουσει για αυτη τη μαρκα? Ειναι καλη? Υπαρχει κατι αλλο καλυτερο μεχρι 100 ευρω απο το eshop?

Το pc που εχω τωρα εχει ενα τροφοδοτικο 420W και μια οθονη 24" που λεει power max 100W

Θελω ενα μεγαλο UPS, γιατι θα κανω αναβαθμιση το καλοκαιρι και θα παρω καινουριο τροφοδοτικο πιο μεγαλο, οποτε θελω να κραταει σιγουρα το pc με την οθονη.

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

θελω να παρω ενα ups που να μπορω να του συνδεσω πανω μια 37ρα tv ( Power Consumption 170 W ) ενα pc με psu 730w 6 δισκους μεσα μια 8800gts και μια 22" οθονη τη μου προτεινετε?

Δημοσ.

θελω να παρω ενα ups που να μπορω να του συνδεσω πανω μια 37ρα tv ( Power Consumption 170 W ) ενα pc με psu 730w 6 δισκους μεσα μια 8800gts και μια 22" οθονη τη μου προτεινετε?

1000Watt χρειαζεσαι πανω κατω, αρα 2000VA τουλαχιστο πρεπει να ειναι το UPS

οτι εχει 730 watt τροφοδοτικο δεν σημαινει οτι τρωει 730.και με αυτα που εχει ουτε 500 watt δεν ειναι pc.μην πω ουτε 400 σε full load.

τωρα αναλογως τα λεφτα που θελει να δωσει.αν δεν εχει οικονομικο θεμα τοτε κατευθειαν apc.

Δημοσ.

2000VA ε? 200 ευρο δηδ στη καλυτερη? και οκ θα τα δωσω δεν παιζει γιατι πριν 2-3 μερες επεσε το ρευμα 4 φορες και μ εκαψε τη tv Και 2μνημες του Pc επισης εμεινε και ενα χουσουρη στην tv του σαλονιου ... αλλα μιας που θα δωσω κασερι ας παρω κατι που θα μπορω να τα συνδεσω ολα Οσα εχω στο δωματιο.

37" tv 170 W

22" tft 100 - 240v 1.6A max

20" monitor - tv 50w

1ο pc 730w

2ο pc 300 το πολυ δεν θυμαμε

5.1 150 rms

εναν εξωτερικο δισκο που τον ανοιγω μια φορα το χρονο κ εαν

και το ρουτερ της συνδεσης

μην μου πειτε οτι θα χρειαστει ολοκληρη γεννητρια :X

Δημοσ.

Το δικό μου UPS δεν σηκώνει το PC με οθόνη και Router + το 5.1 μου + μία Samsung 40" 40M86 που είχα. Με το που έκλεινα το ρεύμα έπεφτε ακαριαία.

Στα Watt ήμουν μέσα. Έτσι και αλλιώς ο μετρητής δεν ήταν στα κόκκινα από θέμα φορτίου.

Κάποιος ηλεκτρολόγος μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα με το τι συμβαίνει με την ισχύ.

Άλλα τα 800W ενός αερόθερμου και άλλα ενός υπολογιστή. Δεν είναι όλα τα Watt ίδια. Ειδικά των ηχοσυστημάτων είναι τελείως διαφορετικά. Κάτι παίζει με τα πηνία απ' ότι ξέρω, αλλά ακριβώς δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

ς

2000VA ε? 200 ευρο δηδ στη καλυτερη? και οκ θα τα δωσω δεν παιζει γιατι πριν 2-3 μερες επεσε το ρευμα 4 φορες και μ εκαψε τη tv Και 2μνημες του Pc επισης εμεινε και ενα χουσουρη στην tv του σαλονιου ... αλλα μιας που θα δωσω κασερι ας παρω κατι που θα μπορω να τα συνδεσω ολα Οσα εχω στο δωματιο.

37" tv 170 W

22" tft 100 - 240v 1.6A max

20" monitor - tv 50w

1ο pc 730w

2ο pc 300 το πολυ δεν θυμαμε

5.1 150 rms

εναν εξωτερικο δισκο που τον ανοιγω μια φορα το χρονο κ εαν

και το ρουτερ της συνδεσης

μην μου πειτε οτι θα χρειαστει ολοκληρη γεννητρια :X

αν εχεις τα λεφτα το συστηνω ανεπιφυλακτα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.664107

2000 watt μπορει να βγαλει σχεδον.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι online, άρα όχι ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος (γενικά) :P

Δημοσ.

Υπάρχει,αλλά σε αυτά τα ''κυβικά'' δηλ. να μπορεί ''βγάλει'' 2000w σε APC κοστίζει τα διπλά http://www.skroutz.gr/s/57882/APC-Smart-UPS-RT-3000VA-230V.html , σε άλλη μάρκα όμως βρίσκεις και πιο φθηνά http://www.skroutz.gr/s/57800/Inform-Sinus-SS-230-3000VA-LCD.html (http://www.informups.com/sinus_1_phase.html)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...