poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701140&u=APC-BR1500LCDI-BACK-UPS-RS-1500VA To ψήνω αγρίως γι' αυτό...τι λέτε; Πλιζ χελπ. δαγκωτο εκτος αν εχεις λεφτα για smart apc.
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701140&u=APC-BR1500LCDI-BACK-UPS-RS-1500VA Τώρα άρχισα να ψήνομαι και εγώ. (και θέλω ένα UPS επειγόντως αυτόν τον καιρό)
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν μάγκες, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ UPS ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ! 1) ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ VITTENHEIM. Το Site, δεν έχει εταιρία. Δεν υπάρχει αντιπροσωπία. Δεν υπάρχει SITE για SUPPORT! Μετά από 5 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ δεν είμαι σίγουρη για το ΤΙ ΣΚΑΤΑ ασφάλεια δέχεται (πόσα amper). ΡΙΣΚΑΡΑ το μηχάνημα και έβαλα 5AMP επειδή μου άναψαν τα λαμπάκια (sic). Για τον ΑΛΦΑ και τον ΒΗΤΑ λόγο, το ρεύμα έχει πέσει 15 φορές και ΤΙΣ 4 ΜΟΝΟ το έχει κρατήσει. Από ΜΑΜΑ έχει ΜΑΠΑ FUSE, μου είχε σπάσει η ασφάλεια μέσα και είχα τρεχάματα (το αναφέρω και στα πιο πίσω Topic). Το Interface του είναι ΓΤΠ ! (Leds) Η μπαταρία του είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΙΚΡΗ !!! Ένα PC σε IDLE το κρατάει 5-8 λεπτά ανοιχτό ! Συνολικά βάζω PC (τι να έχει πάνω του ένα Gamer PC? Δεν έχω SLI/Crossfire), μια 32" οθόνη και 5.1 Z-5500.. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ! Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο ! Μπορεί να είναι 1000% αθόρυβο, αλλά δεν με ενδιαφέρει.. Μπορεί να είναι όμορφο.. αλλά κριμένο το έχω.. Μπορεί να είναι ΑΣΣΟΣ στην σταθεροποίηση του ρεύματως (καλύτερο από κάθε MUSTEK).. αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ.. Μπορεί το θέμα με τα VA να δημιουργήθηκε γιατί ΚΑΝΕΙΣ μας δεν ήξερε τι αντέχουν τα 800VA.. αλλά και ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ και να έχει ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΏΝ ! Δεν έχετε να χάσετε κάτι.. 2) ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ UPS ΜΕ 1000+ VA και ΠΑΝΩ ! Παίρνεται μια γεύση από αυτά που γράφω παραπάνω. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΑΙ UPS με 800VA ! Σκάσε άλλο ένα 20ε να πάει στο lucifer ώστε να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ και ΑΝΕΤΟΙ ! Να κοιτάτε να ΕΓΓΥΏΝΤΑΙ ότι μπορεί να αντέξει ΠΑΝΩ από 20 λεπτά το σύστημα (πράγμα που αποδεικνύει πως ΕΧΕΙ μπαταρία με testicles !) 3) ΞΕΓΡΑΨΤΕ ΤΟ E-SHOP ΠΙΑ ! Ένα μάτσο άπειροι πιτσιρικάδες είναι ! Δεν ξέρουν που τους πάνε τα ΤΕΣΣΕΡΑ ! (Συμβούλιο κάνουν για να μου βρουν τα AMPER του προϊόντος τους και ακόμα σίγουροι δεν είναι!) Δεν νοιάζονται για τον πελάτη (Δεν είναι το ΜΟΝΟ περιστατικό) ! Με βάζουν να κουβαλάω (ντάξ παίρνω φίλους μου γι' αυτό) 30 κιλά UPS κάθε λίγο και λιγάκι στου διαόλου τη μάνα (eshop spot) για να πάρουν ένα τηλέφωνο προϊστάμενο ώστε να μου πουν πως τα προβλήματά μου ΔΕΝ καλύπτονται από την εγγύηση ! (WTF?! ΠΟΙΑ καλύπτονται?) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η LOGITECH ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ Z-5500 ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ (ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ) ΗΧΕΙΑ.. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑ !! Άει στα τσακίδια! Είναι αυτοί σοβαροί επαγγελματίες.. αλλο ενας που πηρε μαπα Ups απο τις 2000 αχρηστες μαρκες που πουλανε Ups.το ειδα το τοπικ πολυ καιρο μετα αλλα εταιρεια για Ups einai Μονο η apc ante kai h mge που εχει τα eclipse και τα Nova μοντελα.το Nova εχει ενεργο fan βεβεα.απο εκει και περα δεν πληρωνεις Ups για το ποσο κραταει η ποσα va ειναι αλλα για ποιοτητα.υπαρχει 1500 που βγαζει 980 watt και 1500 που βγαζει 800.ειναι πολλες οι παραμετροι.ας επαιρνες τα apc rs που ειναι πι οφτηνα και αρκετα καλα.ενα Ups einai epενδυση και θα το κρατησεις χρονια οποτε αξιζουν οι υπερβολες σε αυτο.επισης Ups Που φοραει κανονικη ασφαλεια και οχι ασφαλεια που πεταγεται εξω και την ξανασπρωχνεις μεσα = Ups.....
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν μάγκες, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ UPS ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ! 1) ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ VITTENHEIM. Το Site, δεν έχει εταιρία. Δεν υπάρχει αντιπροσωπία. Δεν υπάρχει SITE για SUPPORT! Μετά από 5 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ δεν είμαι σίγουρη για το ΤΙ ΣΚΑΤΑ ασφάλεια δέχεται (πόσα amper). ΡΙΣΚΑΡΑ το μηχάνημα και έβαλα 5AMP επειδή μου άναψαν τα λαμπάκια (sic). Για τον ΑΛΦΑ και τον ΒΗΤΑ λόγο, το ρεύμα έχει πέσει 15 φορές και ΤΙΣ 4 ΜΟΝΟ το έχει κρατήσει. Από ΜΑΜΑ έχει ΜΑΠΑ FUSE, μου είχε σπάσει η ασφάλεια μέσα και είχα τρεχάματα (το αναφέρω και στα πιο πίσω Topic). Το Interface του είναι ΓΤΠ ! (Leds) Η μπαταρία του είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΙΚΡΗ !!! Ένα PC σε IDLE το κρατάει 5-8 λεπτά ανοιχτό ! Συνολικά βάζω PC (τι να έχει πάνω του ένα Gamer PC? Δεν έχω SLI/Crossfire), μια 32" οθόνη και 5.1 Z-5500.. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ! Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο ! Μπορεί να είναι 1000% αθόρυβο, αλλά δεν με ενδιαφέρει.. Μπορεί να είναι όμορφο.. αλλά κριμένο το έχω.. Μπορεί να είναι ΑΣΣΟΣ στην σταθεροποίηση του ρεύματως (καλύτερο από κάθε MUSTEK).. αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ.. Μπορεί το θέμα με τα VA να δημιουργήθηκε γιατί ΚΑΝΕΙΣ μας δεν ήξερε τι αντέχουν τα 800VA.. αλλά και ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ και να έχει ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΏΝ ! Δεν έχετε να χάσετε κάτι.. 2) ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ UPS ΜΕ 1000+ VA και ΠΑΝΩ ! Παίρνεται μια γεύση από αυτά που γράφω παραπάνω. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΑΙ UPS με 800VA ! Σκάσε άλλο ένα 20ε να πάει στο lucifer ώστε να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ και ΑΝΕΤΟΙ ! Να κοιτάτε να ΕΓΓΥΏΝΤΑΙ ότι μπορεί να αντέξει ΠΑΝΩ από 20 λεπτά το σύστημα (πράγμα που αποδεικνύει πως ΕΧΕΙ μπαταρία με testicles !) 3) ΞΕΓΡΑΨΤΕ ΤΟ E-SHOP ΠΙΑ ! Ένα μάτσο άπειροι πιτσιρικάδες είναι ! Δεν ξέρουν που τους πάνε τα ΤΕΣΣΕΡΑ ! (Συμβούλιο κάνουν για να μου βρουν τα AMPER του προϊόντος τους και ακόμα σίγουροι δεν είναι!) Δεν νοιάζονται για τον πελάτη (Δεν είναι το ΜΟΝΟ περιστατικό) ! Με βάζουν να κουβαλάω (ντάξ παίρνω φίλους μου γι' αυτό) 30 κιλά UPS κάθε λίγο και λιγάκι στου διαόλου τη μάνα (eshop spot) για να πάρουν ένα τηλέφωνο προϊστάμενο ώστε να μου πουν πως τα προβλήματά μου ΔΕΝ καλύπτονται από την εγγύηση ! (WTF?! ΠΟΙΑ καλύπτονται?) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η LOGITECH ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ Z-5500 ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ (ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ) ΗΧΕΙΑ.. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑ !! Άει στα τσακίδια! Είναι αυτοί σοβαροί επαγγελματίες.. Πέτυχα το Topic στο Google (ψάχνω πόσα amper ασφάλεια παίρνει και δεν βρίσκω γαμώτ). Να αναφέρω στους παραπάνω πως η μάρκα είναι Γερμανική (μου το είπαν οι e-shopάδες) και δεν θεωρείτε "no-name" αλλά σχετικά ΜΕΣΑ στον χώρο. Ακούστε κουλό.. Εγώ σαν άσχετη που είμαι με τις τάσεις και τις καταναλώσεις ρεύματος, είχα που είχα 32άρες, PCσιά, blacklights, 5.1 ηχεία, φορτιστές να φορτίζουν και Modem πάνω.. Πήγα και έβαλα και ένα σεσουάρ σαν κερασάκι και πέσαν όλα. Εδώ φάνηκε η μάρκα, διότι πολύ απλά άντεξε 2 λεπτά και μετά τα 2 λεπτά (χρήσης του σεσουάρ) απλά κάηκε η ασφαλειούλα (Way to go Vittenheim!). Το κουλό ποιο είναι? Όταν έκανα να την βγάλω, δεν έβγαινε με ΤΙΠΟΤΑ.. και στην τελική έσπασε στη μέση και δεν έβγαινε. Οι κύριοι E-shopάδες από το τηλέφωνο μου είπαν να πάω στο κοντινότερο Spot και τελικά εκεί μου είπαν πως δεν φέρουν ευθύνη για ΟΤΙ έχει σχέση με τις ασφάλειες (αλλά μόνο με πρόβλημα μπαταρίας) και μου το έδωσαν πίσω αμέσως. Άκουσαν τις ειρωνείες μου και έφυγα.. (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μόνο με DoA ασχολούνται οι φλώροι.. διαφορετικά τι πρόβλημα να εμφανίσει η μπαταρία μέσα σε 2 χρόνια? Σκατά να φάνε.) Τελικά άλλαξα ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Fuse και τώρα είναι πάλι κομπλέ. ΔΕΝ ξέρω αν οι e-shopαδες είναι ΓΤΠ ή αν το λέει αυτό ο κάθε πωλητής, αλλά είναι πολύ παράλογο. Anyway, αυτά. Πάντα όταν αφαιρείτε την ασφάλεια λοιπόν ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί θα έχετε τρεχάματα. Και προσοχή και στα σεσουάρ.. επισης κατι βασικο τα καλα Ups δεν καινε ασφαλεια αμα βαλεις σεσουαρ.ο αδερφος μου εχει συνδεσει παλια μια ηλεκτρικη σκουπα πανω στο πολυπριζο και απλα το ups κανει Overload και κλέινει μονο του για να μην παθει κατι.
nick#18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Καπιος που ειναι μελος και εδω μεσα(δε λεμε ονοματα αλλα δεν ειναι και πολυ "γνωστο" μελος) του ειχα δανεισει 1 ups 500va και τι δεν του εβαλε πανω... απο το pc και την τηλεωραση με ολα τα περιφεριακα του pcιου και της τηλεωρασης δλδ κονσολες κλπ και εβαλε πανω ΚΑΙ ηλεκτρικη σομπα...και αντεξε κιολας λεει λιγο μεχρι να καει... μου το δινει το ανοιγω ειχε καψει απο αντιστασεις μεχρι ολοκληρομενα υψηλης και η ασφαλεια ΑΘΙΚΤΗ...
mchrisober Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 xaxaa καμικαζι πρεπει να ηταν ο τυπος... παρτο το αλλο, εκτος αν βρεις κανενα online που τα θεωρω κλασεις ανωτερα...
Heatspreader Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 εκτος αν βρεις κανενα online που τα θεωρω κλασεις ανωτερα... Φυσικά και είναι ανώτερα, αλλά βρες μου Online 800+W...
GeorgeKatz Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 FYI, το VITTENHEIM 800VA είναι στα 45euro προσφορά: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701530 και το ψήνόμαι να βάλω πάνω κάτι απλό όπως router/switch/DECT.
nick#18 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ναι για κατι μη απαιτητικο πρεπει να ειναι ενταξι...
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 FYI,το VITTENHEIM 800VA είναι στα 45euro προσφορά: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701530 και το ψήνόμαι να βάλω πάνω κάτι απλό όπως router/switch/DECT. οπως το ειπες.μονο για αυτα τα πραγματα θα το επερνα αυτο.για pc Ποτε.θα προτιμουσα κανα Nova apo eaton
kadaka80 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ορίστε τελικά υπάρχει και ιστοσελίδα για όλους εσάς που παραπονιόσασταν. Μπορεί να μην έχει σχεδόν τίποτα σε περιεχόμενο αλλά τουλάχιστον είναι online (και όχι line Interactive) Μην ακούσω ξανά γκρίνιες. http://www.vittenheim.com/index.php 1
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 και το 800 και το 1200 τα εχει line interactive.to online που ειναι?
sotosko Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω βρήκα πρόγραμμα για τα Vittenheim που δουλεύει στα Windows 7. Δείτε εδώ, αναφέρομαι στο τελευταίο download. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα με το Vittenheim 800VA που έχω επειδή το pc μου δεν έχει serial.
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 οποιος δεν εχει serial μονο Usb to serial converter αμα βαλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα