nick#18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Νομιζω πως με τα 3 εισαι ενταξι...ειναι αρκετο νομιζω αν και καααπου πρεπει να γραφει σε κααααπιο συτοκολλητο τι να του βαλεις...το δικο μου λεει 3 παντος...(Datamicro UPS-500-A...αρχαιιιο αλλα καλο ...ποσα VA ειναι δεν ξερω...500 μαλλον οπως λεει και το μοντελο του...εχει την ιδια μπαταρια απο το 2001 και κραταει το desktop 17 λεπτα ανοικτο...)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μωρέ και εγώ το νομίζω αλλά αν κάνεις κίνηση με νόμισμα, απ' ότι άκουσα μπορείς να κάψεις και το UPS και ίσως και καμιά τροφοδοσία.. VITTENHEIM 800VA Δεν γράφει πάνω του τίποτα.. τα προσπέκτους τα πετάω in sight.
firewalker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Τα μεταλλικά μέρη της ασφάλειας τι έγραφαν; Έχουν κάποιον κωδικό συνήθως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 τα προσπέκτους τα πετάω in sight. facepalm.jpg ffs! checkαρε το site της εταιρίας...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχει site firewalker δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει το matter, δεν είναι το θέμα να βρω τι Amper είναι οι ασφάλειες που αγόρασα.. αλλά τι Amper παίρνει το UPS. Ο μόνος τρόπος απ' ότι φαίνεται είναι να καλέσω το ίδιο το e-shop. Με δυο-τρεις μεταφορές σε άλλο συνάδελφο θα το βρούμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 κανονικά πρέπει να το γράφει πάνω στην υπάρχουσα ασφάλεια ή κάπου πάνω στο ups...
nick#18 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 pcokoritso κανε και κατι αλλο...παρε ενα χοντο καλωδιο και βγαλε 3 συρματακια απο μεσα...το καθε ενα αντιστοιχει σε 1 amper υπολογισε λιγο το παχος...δεν μπορω να σκευτω κατι αλλο...αλλα ειμαι σιγουρος πως ή η ασφαλεια γραφει πανω ή το ups
bluesattack Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μωρέ και εγώ το νομίζω αλλά αν κάνεις κίνηση με νόμισμα, απ' ότι άκουσα μπορείς να κάψεις και το UPS και ίσως και καμιά τροφοδοσία.. VITTENHEIM 800VA Δεν γράφει πάνω του τίποτα.. τα προσπέκτους τα πετάω in sight. Μηπως μπορεις να μου πεις πως τα παει απο αποψη θορυβου ?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 please στειλε εντυπώσεις όταν μπορέσεις. Σκέφτομαι για το VITTENHEIM 1200 αλλά είμαι επιφυλακτικός. Αν μπορούσες να μου πεις (ή κάποιος άλλος που ξέρει φυσικά) για θόρυβο και αξιοπιστία. (οκ δεν είναι APC αλλά κάνει αυτά που πρέπει να κάνει; ) Λοιπόν μάγκες, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ UPS ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ! 1) ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ VITTENHEIM. Το Site, δεν έχει εταιρία. Δεν υπάρχει αντιπροσωπία. Δεν υπάρχει SITE για SUPPORT! Μετά από 5 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ δεν είμαι σίγουρη για το ΤΙ ΣΚΑΤΑ ασφάλεια δέχεται (πόσα amper). ΡΙΣΚΑΡΑ το μηχάνημα και έβαλα 5AMP επειδή μου άναψαν τα λαμπάκια (sic). Για τον ΑΛΦΑ και τον ΒΗΤΑ λόγο, το ρεύμα έχει πέσει 15 φορές και ΤΙΣ 4 ΜΟΝΟ το έχει κρατήσει. Από ΜΑΜΑ έχει ΜΑΠΑ FUSE, μου είχε σπάσει η ασφάλεια μέσα και είχα τρεχάματα (το αναφέρω και στα πιο πίσω Topic). Το Interface του είναι ΓΤΠ ! (Leds) Η μπαταρία του είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΙΚΡΗ !!! Ένα PC σε IDLE το κρατάει 5-8 λεπτά ανοιχτό ! Συνολικά βάζω PC (τι να έχει πάνω του ένα Gamer PC? Δεν έχω SLI/Crossfire), μια 32" οθόνη και 5.1 Z-5500.. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ! Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο ! Μπορεί να είναι 1000% αθόρυβο, αλλά δεν με ενδιαφέρει.. Μπορεί να είναι όμορφο.. αλλά κριμένο το έχω.. Μπορεί να είναι ΑΣΣΟΣ στην σταθεροποίηση του ρεύματως (καλύτερο από κάθε MUSTEK).. αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ.. Μπορεί το θέμα με τα VA να δημιουργήθηκε γιατί ΚΑΝΕΙΣ μας δεν ήξερε τι αντέχουν τα 800VA.. αλλά και ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ και να έχει ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΏΝ ! Δεν έχετε να χάσετε κάτι.. 2) ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ UPS ΜΕ 1000+ VA και ΠΑΝΩ ! Παίρνεται μια γεύση από αυτά που γράφω παραπάνω. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΑΙ UPS με 800VA ! Σκάσε άλλο ένα 20ε να πάει στο lucifer ώστε να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ και ΑΝΕΤΟΙ ! Να κοιτάτε να ΕΓΓΥΏΝΤΑΙ ότι μπορεί να αντέξει ΠΑΝΩ από 20 λεπτά το σύστημα (πράγμα που αποδεικνύει πως ΕΧΕΙ μπαταρία με testicles !) 3) ΞΕΓΡΑΨΤΕ ΤΟ E-SHOP ΠΙΑ ! Ένα μάτσο άπειροι πιτσιρικάδες είναι ! Δεν ξέρουν που τους πάνε τα ΤΕΣΣΕΡΑ ! (Συμβούλιο κάνουν για να μου βρουν τα AMPER του προϊόντος τους και ακόμα σίγουροι δεν είναι!) Δεν νοιάζονται για τον πελάτη (Δεν είναι το ΜΟΝΟ περιστατικό) ! Με βάζουν να κουβαλάω (ντάξ παίρνω φίλους μου γι' αυτό) 30 κιλά UPS κάθε λίγο και λιγάκι στου διαόλου τη μάνα (eshop spot) για να πάρουν ένα τηλέφωνο προϊστάμενο ώστε να μου πουν πως τα προβλήματά μου ΔΕΝ καλύπτονται από την εγγύηση ! (WTF?! ΠΟΙΑ καλύπτονται?) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η LOGITECH ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ Z-5500 ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ (ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ) ΗΧΕΙΑ.. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑ !! Άει στα τσακίδια! Είναι αυτοί σοβαροί επαγγελματίες.. 1
mchrisober Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν μάγκες, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ UPS ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ! 1) ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ VITTENHEIM. Το Site, δεν έχει εταιρία. Δεν υπάρχει αντιπροσωπία. Δεν υπάρχει SITE για SUPPORT! Μετά από 5 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ δεν είμαι σίγουρη για το ΤΙ ΣΚΑΤΑ ασφάλεια δέχεται (πόσα amper). ΡΙΣΚΑΡΑ το μηχάνημα και έβαλα 5AMP επειδή μου άναψαν τα λαμπάκια (sic). Για τον ΑΛΦΑ και τον ΒΗΤΑ λόγο, το ρεύμα έχει πέσει 15 φορές και ΤΙΣ 4 ΜΟΝΟ το έχει κρατήσει. Από ΜΑΜΑ έχει ΜΑΠΑ FUSE, μου είχε σπάσει η ασφάλεια μέσα και είχα τρεχάματα (το αναφέρω και στα πιο πίσω Topic). Το Interface του είναι ΓΤΠ ! (Leds) Η μπαταρία του είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΙΚΡΗ !!! Ένα PC σε IDLE το κρατάει 5-8 λεπτά ανοιχτό ! Συνολικά βάζω PC (τι να έχει πάνω του ένα Gamer PC? Δεν έχω SLI/Crossfire), μια 32" οθόνη και 5.1 Z-5500.. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ! Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο ! Μπορεί να είναι 1000% αθόρυβο, αλλά δεν με ενδιαφέρει.. Μπορεί να είναι όμορφο.. αλλά κριμένο το έχω.. Μπορεί να είναι ΑΣΣΟΣ στην σταθεροποίηση του ρεύματως (καλύτερο από κάθε MUSTEK).. αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ.. Μπορεί το θέμα με τα VA να δημιουργήθηκε γιατί ΚΑΝΕΙΣ μας δεν ήξερε τι αντέχουν τα 800VA.. αλλά και ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ και να έχει ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΏΝ ! Δεν έχετε να χάσετε κάτι.. 2) ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ UPS ΜΕ 1000+ VA και ΠΑΝΩ ! Παίρνεται μια γεύση από αυτά που γράφω παραπάνω. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΑΙ UPS με 800VA ! Σκάσε άλλο ένα 20ε να πάει στο lucifer ώστε να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ και ΑΝΕΤΟΙ ! Να κοιτάτε να ΕΓΓΥΏΝΤΑΙ ότι μπορεί να αντέξει ΠΑΝΩ από 20 λεπτά το σύστημα (πράγμα που αποδεικνύει πως ΕΧΕΙ μπαταρία με testicles !) 3) ΞΕΓΡΑΨΤΕ ΤΟ E-SHOP ΠΙΑ ! Ένα μάτσο άπειροι πιτσιρικάδες είναι ! Δεν ξέρουν που τους πάνε τα ΤΕΣΣΕΡΑ ! (Συμβούλιο κάνουν για να μου βρουν τα AMPER του προϊόντος τους και ακόμα σίγουροι δεν είναι!) Δεν νοιάζονται για τον πελάτη (Δεν είναι το ΜΟΝΟ περιστατικό) ! Με βάζουν να κουβαλάω (ντάξ παίρνω φίλους μου γι' αυτό) 30 κιλά UPS κάθε λίγο και λιγάκι στου διαόλου τη μάνα (eshop spot) για να πάρουν ένα τηλέφωνο προϊστάμενο ώστε να μου πουν πως τα προβλήματά μου ΔΕΝ καλύπτονται από την εγγύηση ! (WTF?! ΠΟΙΑ καλύπτονται?) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η LOGITECH ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ Z-5500 ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ (ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ) ΗΧΕΙΑ.. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑ !! Άει στα τσακίδια! Είναι αυτοί σοβαροί επαγγελματίες.. Ε τωρα δεν μας τα λες καλα, μαλλον εσυ δεν ξερεις τι παιρνεις...λυπαμαι που στο λεω... Εχω 600 ή 700 Watt UPS ειναι ψιλομουφα, το ειχα παρει απο πλαισιο 80-100 ευρο εαν θυμαμαι καλα. Το εχω 3 χρονια και δεν εχω αλλαξει μπαταριες και ακομη καλα κρατει. Πρεπει να μελεταμε πρωτα τις αναγκες μας και μετα να περνουμε καταλληλο Ups, δεν μας φταιει το eshop η η καθε εταιρια.... Η οθονη σου μονο θελει αρκετα καλο τροφοδοτικο.... φιλικα παντα
nick#18 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μα κατσε ρε συ mchrisober εμεις δεν καναμε την προταση στις πιο πισω σελιδες λεγοντας πως ηταν "καλο" αλλα τελιακ βγηκε μαπα? Ναι δεν ειναι υποχρεωμενη να συμβουλεβεται τον καθε τυχοντα στο forum αλλα πιστευω πως εγινε μια "σοβαρη" συζητηση περι επιλογης αυτου του προιοντος μιας και καληπτε τις αναγκες της κοπελας.... οποτε δεν λες δεν καληπτε τις αναγκες της.... πιο πολυ μου φαινεται πως το κομματι βγηκε μαπα...
mchrisober Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια, εγω να συμφωνησω οτι το κομματι ηταν μουφα, αλλα οταν τα specs του κομματιου ειναι αυτα τοτε τι αλλο να σκεφτω??? Ποιο πολυ μου κανει κακη επιλογη Watt και οχι τοσο μηχανηματος.... Κοριτσι για Πς και συ δεν ειδες οτι δεν εχει ιστοσελιαδα, πηγες και το πηρες?????? Τραγικο κατα τι γνωμη μου... Θα σου ελεγα να το πεταξεις στο κεφαλι απο εκει που το πηρες η να δοκιμασεις μηπως το υπερφορτωνεις...
FaRMaKhs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Με λιγα λογια δηλαδη το ηθικο δειδαγμα ειναι οτι μονο τσεκαρισμενα brands για την επιλογη ups και ας εχουν οσο ναναι?
mchrisober Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 οχι φιλε, το δικο μου δεν ειναι και τοσο brand και κανει μια χαρα τη δουλεια του, γενικα ομως μετραει πολυ το¨: "οτι δινεις, τοσο παιρνεις"... οσο ανεβαινεις σε τιμη τοσο ανεβαινεις σε αξιοπιστια πιστευω...
Höfdingadrapa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701140&u=APC-BR1500LCDI-BACK-UPS-RS-1500VA To ψήνω αγρίως γι' αυτό...τι λέτε; Πλιζ χελπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα