Heatspreader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Να εγκαταστήσεις και το σχετικό Software και να συνδέσεις το UPS με το PC, μέσω της USB.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Να εγκαταστήσεις και το σχετικό Software και να συνδέσεις το UPS με το PC, μέσω της USB. Παράλογο/ηλίθιο, και όμως πραγματικό. Το CD με τους Drivers υποστηρίζει ΟΛΑ τα OS εκτός των VISTA.... Ότι να' νε..! Googlάρω, η VITTENHEIM ΔΕΝ* έχει site απ' ότι βλέπω.. ΔΕΝ* βρίσκω τους drivers της! Τι κάνουνε τώρα? * = Παντού μου την παρουσίασαν ως σοβαρότατη εταιρία. lulz. Το manual γράφει κάτι σχετικό; Δοκίμασε να το βάλεις να φορτίσει χωρίς να έχει κάποια συσκευή πάνω. Δεν λέει και πολλά.... Το διάβασα όλο και δεν είδα κάτι που να αναφέρεται σε αυτό.. Δοκίμασα απλά να κλείσω όλες τις συσκευές για 6 ώρες.. βέβαια από την αρχή τις είχα Plugάρει.. λέτε να φταίει αυτό? Επίσης τονίζει, ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ UPS. Με αυτό θέλω να πιστεύω πως εννοεί να μη τροφοδοτίσω το ίδιο το UPS από πολύμπριζο αλλά από επιτοίχια πρίζα! Αν δεν εννοεί αυτό, μακακία 1, Im screwd διότι δεν χωράνε οι συσκευές μου πάνω με τη καμία! Τελικά το σύστημά σου το "σηκώνει" εύκολα; Ε μάλλον, μια χαρά ανοίγουν όλες οι συσκευές που έχω συνδέσει πάνω. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να ρίξω τον γενικό για να δω τι σκατά πλήρωσα... Θα το κάνω αφού βρω και βάλω τα Drivers.. Btw, καλώδιο USB δεν είχε μαζί του, και δεν νομίζω να έχει και USB Plug πάνω στο κουτί του.. Μακακία 2? Βοηθήστε λίγο ρε αγόρια γιατί αρχίζω να νιώθω πως τσάμπα το πλήρωσα το μαραφέτι.. /Μαρία
SlimData Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δεν εχεις προβλημα να βαλεις πολυμπριζο, απλα θα φροντισεις πανω στο πολυμπριζο να μπουν συσκευες με μικρη καταναλωση. Την κεντρικη σου μοναδα πχ θα την βαλεις ΜΟΝΗ ΤΗΣ σε μια εισοδο..... Μπορει να μην εχει usb για συνδεση και να εχει serial... Μπορει να μην εχει και καθολου ομως.....
mchrisober Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 λοιπον δεσποινις, ασε να φορτισουν οι μπαταριες του UPS και μετα βαλε πανω οχι ολες τις συσκευες αλλα μια μια...ετσι ωστε να δεις εαν τις αντεχει το UPS.. δεν ειναι απαραιτητο να εγκαταστησεις το λογισμικο για να το συνδεσεις με τον υπολογιστη, αφου και γω ειχα ενα μουφα UPS και ειχα παιδευτει αρκετα να τους κατεβασω... τελος το δικο μου που το ειχα παρει πριν 3 χρονια, το εχω αρκετες συσκευες πανω και δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα...οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι και λιγο τυχη σε τι κομματι θα πεσεις... ριξε και τον γενικο και κανε δοκιμες, αλλα μετα την φορτιση νομιζω θα εισαι οκ...
N.I.C Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Έχω την εντύπωση ότι ήταν Trust. Είχε μεγάλη πορτοκαλί οθόνη που απεικόνιζε το φορτίο και διάφορα άλλα. Τροφοδοτούσε τηλεόραση όμως των 32" και όχι οθόνη. Από την περιγραφή μου θυμίζει τα TurboX
firewalker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Από την περιγραφή μου θυμίζει τα TurboX Όχι. Έδειχνε την διάρκεια της μπαταρίας την τρέχουσα κατανάλωση σε σχέση με την μέγιστη αντοχή του και κάτι άλλα. Επίσης νομίζω ότι δεν είχε μόνο ένα κουμπί.
Yperaspisths Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Εδω και 13 χρονια εχουν περασει πολλα pc απο τα χερια μου ,αλλα ποτε δεν καηκε τιποτα. Ουτε οι τηλεορασεις ,ουτε τιποτα. Ισως παιζει ρολο και η περιοχη που μενω ,αλλα αν εδινα λεφτα θα εδινα 50 ευρο για τον σταθεροποιητη τασης της apc
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Υπερασπιστή και εγώ εκεί που μένω δεν είχα και δεν θα έχω ποτέ πρόβλημα (Αθήνα / Αιγάλεω). Εδώ όμως (Εξοχικό) μιλάμε πως παίζει μια πτώση ανα 2 μέρες.. ΣΗΜΕΡΑ, λοιπόν, αγαπητοί μου Ινσομνίτες.. έπεσε το ρέυμα και εκεί που οι άλλοι σταμάτησαν, το Μαράκι συνέχιζε ακάθεκτο! Άναψε το κόκκινο λαμπάκι στο UPS (ένδειξη που είχα διαβάσει στο Guide) και ακουγόταν ενα μπίπ - μπίπ.. Πέρασε κάνα 7λεπτο και μετά το έκλεισα από μόνη μου το PC.. Άρα πάλι καλά δεν το πλήρωσα τσάμπα.. Πέρα από αυτό, το θέμα με το yellow λαμπάκι συνεχίζει και μου τη δίνει λίγο.. Αύριο θα τα βγάλω όλα από πίσω να δω τι θα καταλάβει, και θα checkάρω αν έχω plugάρει το Rig απευθείας στο UPS.. ΑΝ κάποιος βρεί Drivers για VITTENHEIM 800VA, Link εδώ Please Thanks Και πάλι για όλο το support! /Μαρία
Der_Kaiser Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλημέρα σε όλους.... Είμαι τελείως καινούργιος σε αυτό το forum, οπότε από τώρα ζητάω συγγνώμη για οποιοδήποτε λάθος μου. Θα είναι από άγνοια και όχι εσκεμμένο. Σκέφτομαι να αγοράσω το VITTENHEIM 800VA UPS και είδα τη συζήτηση πάνω σε αυτό.Δεν με ενδιαφέρει τόσο το πόση ώρα κρατάει χωρίς ρεύμα (5 ή 10 λεπτά), πιο πολύ με καίει το θέμα του θορύβου. Δηλαδή όσο δουλεύει με ρεύμα, είναι ενοχλητικός ο θόρυβός του? Και κάπου διάβασα ότι όταν πέσει το ρεύμα κάνει έναν αρκετά ενοχλητικό ήχο...Ισχύει αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε γνώμη... P.S. Koritsi_Gia_PC, έφαγα όλο το Internet, site και drivers για το Vittenheim δεν υπάρχουν πουθενά...Καλό είναι αυτό τώρα???
teller Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλημέρα σε όλους, πήρα το 800άρι κι εγώ χθες από το e-shop και ψάχνοντας στο google σήμερα για VITTENHEIM βρέθηκα εδώ. Ουσιαστικά μια και δεν υπάρχει κάτι επίσημο πρέπει να είναι κινέζικο, εντελώς no-name (πιθανόν αποκλειστική εισαγωγή του eshop). Όπως τα λέει το Μαράκι είναι - για κάποιο λόγο ενώ θα έπρεπε το κίτρινο λαμπάκι να σβήσει μετά το 7ωρο φόρτισης την 1η φορά, αυτό παραμένει on. Τεσπα - αισθητικά δε μας πάει, όχι λειτουργικά. Δεν το τέσταρα ακόμα ρίχνοντας το ρεύμα να δω αν "κρατάει", αλλά αφού το είδε το Μαράκι live - είμαστε OK. Επίσης να ενημερώσω ότι η σύνδεση είναι σειριακή και καλύτερα ίσως μια που είναι δύσκολο τώτα πια να βρει κανείς ελεύθερη USB με τόσες συσκευές που έχουμε όλοι. Σε αντίθεση δηλ με τις σειριακές θύρες που είναι εντελώς ξεπερασμένες. Έρχεται με καλώδιο σειριακό 2μ (κίτρινο - θα προτιμούσα μαύρο να είναι ασορτί ) και CD με το λογισμικό Power Management Elite ή κάπως έτσι. Αυτό είναι προφανώς για να κάνει automatic shutdown κλπ, όπως είχε και το παλιό MGE που είχα κάποτε. Για κάποιον που ρωτάει, είναι παντελώς αθόρυβο - το πιο αθόρυβο που έχω ακούσει ποτέ (είμαι στο IT business, oπότε ξέρω). Πραγματικά ευχάριστη έκπληξη για ένα no-name UPS. Αυτά και πιθανόν να κάνω ένα update εδώ, όταν βρω χρόνο να στήσω το software.
Der_Kaiser Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ teller για τις χρήσιμες πληροφορίες... Σίγουρα είναι εισαγωγή του Eshop, μάλλον κινεζικής προέλευσης. Καμιά φορά βέβαια αυτά αποδεικνύονται πιο αποτελεσματικά, οπότε ίσως αξίζει το ρίσκο. Το βασικό για μένα είναι ο θόρυβος, οπότε μάλλον θα το προτιμήσω... Thanks again...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Πέτυχα το Topic στο Google (ψάχνω πόσα amper ασφάλεια παίρνει και δεν βρίσκω γαμώτ). Να αναφέρω στους παραπάνω πως η μάρκα είναι Γερμανική (μου το είπαν οι e-shopάδες) και δεν θεωρείτε "no-name" αλλά σχετικά ΜΕΣΑ στον χώρο. Ακούστε κουλό.. Εγώ σαν άσχετη που είμαι με τις τάσεις και τις καταναλώσεις ρεύματος, είχα που είχα 32άρες, PCσιά, blacklights, 5.1 ηχεία, φορτιστές να φορτίζουν και Modem πάνω.. Πήγα και έβαλα και ένα σεσουάρ σαν κερασάκι και πέσαν όλα. Εδώ φάνηκε η μάρκα, διότι πολύ απλά άντεξε 2 λεπτά και μετά τα 2 λεπτά (χρήσης του σεσουάρ) απλά κάηκε η ασφαλειούλα (Way to go Vittenheim!). Το κουλό ποιο είναι? Όταν έκανα να την βγάλω, δεν έβγαινε με ΤΙΠΟΤΑ.. και στην τελική έσπασε στη μέση και δεν έβγαινε. Οι κύριοι E-shopάδες από το τηλέφωνο μου είπαν να πάω στο κοντινότερο Spot και τελικά εκεί μου είπαν πως δεν φέρουν ευθύνη για ΟΤΙ έχει σχέση με τις ασφάλειες (αλλά μόνο με πρόβλημα μπαταρίας) και μου το έδωσαν πίσω αμέσως. Άκουσαν τις ειρωνείες μου και έφυγα.. (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μόνο με DoA ασχολούνται οι φλώροι.. διαφορετικά τι πρόβλημα να εμφανίσει η μπαταρία μέσα σε 2 χρόνια? Σκατά να φάνε.) Τελικά άλλαξα ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Fuse και τώρα είναι πάλι κομπλέ. ΔΕΝ ξέρω αν οι e-shopαδες είναι ΓΤΠ ή αν το λέει αυτό ο κάθε πωλητής, αλλά είναι πολύ παράλογο. Anyway, αυτά. Πάντα όταν αφαιρείτε την ασφάλεια λοιπόν ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί θα έχετε τρεχάματα. Και προσοχή και στα σεσουάρ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 έλεος, γιατί έβαλες πάνω στο ups σεσουάρ? στο ups μπαίνουν συγκεκριμένες συσκευές πρώτον γιατί αρκετές δεν κάνει να μπαίνουν μιας και δίνει ρεύμα διαφορετικής μορφής από αυτό που πρέπει να λαμβάνουν και δεύτερον γιατί ξοδεύουν τα κερατά τους από ρεύμα (πχ το σεσουάρ) και δεν κάνει για το ups να τις βάζεις πάνω!
nick#18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ρεεεε ηρεμιααα δεν ειναι για σεσουαρ τα ups...νταξι υπαρχουν και χειροτερα...η μανα μου βρηκε μπριζα πανω στο πολυμπριζο και μου εβαλε την ηλ.σκουπα...ενας φιλος εβαλε στο δικο του μεχρι και ηλ.σομπα 6000 watt...παραδοξος αντεξε 5 λεπτα αλλα μετα εκαψε...και τι δεν εκαψε. Δεν εμεινε ολοκληρομενο υψηλης μεσα ουτε για δειγμα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Αλάνια έχει φέρει ο κάθε φίλος μου το PC του στο δωμάτιο μου (λιώνουμε C9) και οι πρίζες είναι extincted πια. Έτσι περιοριζόμουν για ότι παραπάνω ήθελα στο πολύπριζο που έμπαινε στο πολύπριζο που έμπαινε στο UPS Ε αν δεν τα κάψεις δε θα μάθεις μωρέ.. τα πάντα μόνη μου τα μαθαίνω σε αυτή τη ζωή.. Anyway, ΑΝ κάποιος ξέρει πόσα Amper θέλει το UPS μου ας με ενημερώσει (εγώ αγόρασα 3A, αλλά πρέπει να είμαι σίγουρη για να τα βάλω).. γιατί βαριέμαι να παίρνω το e-shop να ρωτάω τα newbs και να ψάχνουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα