Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Ιστοσελίδας-Αρχάριος

lia_hno3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό περί αναγκαστικής καταχώρησης 2 χρόνων για τα Ελληνικά domains νομίζω είναι λάθος γιατί εγώ πριν καμιά βδομάδα πήρα 2 domains για 6 χρόνια μέσω της domains.gr και υπάρχει και επιλογή και για 10 χρόνια.

post-3049-129063017559_thumb.jpg

Δημοσ.
Αυτό περί αναγκαστικής καταχώρησης 2 χρόνων για τα Ελληνικά domains νομίζω είναι λάθος γιατί εγώ πριν καμιά βδομάδα πήρα 2 domains για 6 χρόνια μέσω της domains.gr και υπάρχει και επιλογή και για 10 χρόνια.
'

Είσαι σίγουρος για τα .gr?

Δημοσ.

Από τη σελίδα της ΕΕΤΤ:

15. Πόσο διαρκεί η εκχώρηση ενός Ονόματος Χώρου;

Η εκχώρηση ενός ονόματος χώρου διαρκεί 2 χρόνια από την υποβολή της αίτησης εκχώρησης στο Μητρώο. Εάν πρόκειται για όνομα χώρου που είχε δεσμευθεί για συγκεκριμένο φορέα (π.χ. ομόγραφο ή με διαφορετικά σημεία στίξης) και ενεργοποιήθηκε κατόπιν αιτήσεώς του, το χρονικό διάστημα των 2 ετών άρχεται από την υποβολή της αίτησης εκχώρησης (ή την ημερομηνία τελευταίας ανανέωσης του διαστήματος εκχώρησης) του ονόματος χώρου βάσει του οποίου δεσμεύθηκε και όχι από την ημερομηνία ενεργοποίησής του.

Πιθανότατα αυτό που είδες είναι για ξένες καταλήξεις, όπου γίνεται καταχώρηση μέχρι και 10 χρόνια. Για τα ελληνικά domains είναι κάθε 2 έτη και ανανέωση μπορείς να κάνεις μετά το πρώτο έτος για άλλα 2 έτη.

Δημοσ.

Στο site τους αναφέρει ότι κάνουν αυτόματη ανανέωση κάθε 2 χρόνια για 10 έτη. Τι γίνεται όμως αν αλλάξεις καταχωρητή; ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...