lia_hno3 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Αρχικά θα ήθελα να δηλώσω 99% άσχετη με δημιουργία ιστοσελίδας, οπότε, όποιος έχει την υπομονή μου απαντάει! Θέλω να φτιάξω μία ιστοσελίδα για συνοικιακό κατάστημα ρούχων. Τίποτα το φοβερο, απλά να έχει στοιχεια επικοινωνίας, ανακοινωσεις και φωτογραφίες. Ούτε e-shop, ούτε ιδιαίτερα γραφικά. Θέλω να ρωτήσω για hosting. Τι χρειάζομαι; προφανώς κάτι με λίγο χώρο σε server κ για μικρή επισκεψιμότητα... Έχετε να μου προτείνετε κάποιο ελληνικό* hosting? Όσο για τη σχεδίαση προτείθεμαι να την κάνω εγώ (μή γελάσετε ) σκέφτομαι το joomla...μιας και δεν έχω ιδέα για κάτι άλλο...Θέλω κάτι εύχρηστο και για σχεδίαση και για διαχείρηση... Και κάτι τελευταίο (μπορεί να είναι κ χαζό) υπάρχει περίπτωση αγοράς domain για πάντα; ή μονο συνδρομές 6μηνες-χρόνου-2χρόνων κτλ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! *ελληνικό για να μπορώ να συνενοηθώ...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Για host υπάρχουν διάφορα. Ένας ελληνικός γνωστός είναι η tophost, αλλά έχει συχνά προβλήματα, και πολύς κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος. Αυτή που είναι εγγύηση, είναι η cretaforce. Κοστίζει 50ε το χρόνο, αλλά είναι επαγγελματίες, πολύ εξυπηρετικοί και πολύ καλές υπηρεσίες. (Εκεί θα μεταφερω κι εγώ το blog μου σε λίγες μέρες μάλλον, tophost είμαι τώρα). Το Joomla είναι μια καλή λύση. Το ιδανικότερο για κάτι απλό, είναι το iWeb, θα φτιάξεις τη σελίδα μέσα σε ένα απόγευμα, και πολύ όμορφη μάλιστα. Αλλά τρέχει μόνο σε Mac. Για Windows, το Dreamweaver είναι επίσης εύκολο πρόγραμμα, απο την άποψη οτι έχεις κενή σελίδα μπροστά σου, και απλώς πετάς πάνω φωτογραφίες, το κείμενό σου κλπ, και δεν μπλέκεις με κώδικα καθόλου. Αλλά το Joomla, μόλις το στήσεις και το φτιάξεις, μετά σου προσφέρει μεγάλη ευκολια, ανανεώνεις το περιεχόμενό σου πολύ εύκολα, χωρίς να πρέπει να ανεβοκατεβάζεις συνεχώς τα αρχεία σου στον server. Και εμφανισιακά φαντάζομαι θα βρείς κάτι να σου αρέσει απο τα πάρα πολλά έτοιμα themes που κυκλοφορούν. Για domain για πάντα δεν έχω ακούσει, και δεν νομίζω να γίνεται για πάντα. Γιατί αν σε μερικά χρόνια αλλάξεις όνομα στο μαγαζί για παράδειγμα, θα αλλάξεις και domain, οπότε το παλιό σου δεν υπάρχει λόγος να μείνει δεσμευμένο για πάντα. Οπότε είναι κι αυτός ένας λόγος φαντάζομαι που βγάζουν πακέτα μόνο για λίγα χρόνια, ωστε να ανανεώσεις τη συνδρομή σου μόνο αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιείς το domain, αλλιώς να το πάρει κάποιος άλλος, .. Όσα έχω δει πάντως, συνήθως είναι για 1 ή 2 χρόνια. Ελπίζω να βοήθησα κάπως!
lia_hno3 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ! Βοήθησες και με το παραπάνω!
tophost.gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Για host υπάρχουν διάφορα. Ένας ελληνικός γνωστός είναι η tophost, αλλά έχει συχνά προβλήματα, και πολύς κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος.Καλημέρα. Από ό,τι είδα είχες στείλει ένα ticket με id OXF-954301, το οποίο είχε απαντηθεί άμεσα από το support. Παρουσιάστηκε κάποιο άλλο πρόβλημα στην πορεία; edit: Όσο για τη σχεδίαση προτείθεμαι να την κάνω εγώ (μή γελάσετε ) σκέφτομαι το joomla...μιας και δεν έχω ιδέα για κάτι άλλο...Θέλω κάτι εύχρηστο και για σχεδίαση και για διαχείρηση... Πέρα από τις πληροφορίες που σου έδωσε ο nicos00, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του Sitebuilder που παρέχεται δωρεάν με hosting πακέτα. Είναι μία πολύ εύχρηστη εφαρμογή που σου δίνει έτοιμα templates για την διαμόρφωση της σελίδας σου και είναι περισσότερο αυτοματοποιημένη σε σχέση με το Joomla.
Uberalles_gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Για να φτιάξεις μία ιστοσελίδα googlare free templates ή free flash templates κατέβασε τα και κάνε την δουλειά σου
hartzoua Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Καλημέρα. Από ό,τι είδα είχες στείλει ένα ticket με id OXF-954301, το οποίο είχε απαντηθεί άμεσα από το support. Παρουσιάστηκε κάποιο άλλο πρόβλημα στην πορεία; edit: Πέρα από τις πληροφορίες που σου έδωσε ο nicos00, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του Sitebuilder που παρέχεται δωρεάν με hosting πακέτα. Είναι μία πολύ εύχρηστη εφαρμογή που σου δίνει έτοιμα templates για την διαμόρφωση της σελίδας σου και είναι περισσότερο αυτοματοποιημένη σε σχέση με το Joomla. Ήμαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εψαξες τα στοιχεία του άλλου για να κάνεις λογοκρισία; Έχει κακή εντύπωση για την εταιρία σου και δε θα απολογηθεί γι αυτό!! Το ανάποδο ισως να έπρεπε να γίνει! Ούτως η άλλως το θέμα ειναι μία ερώτηση που έκανε η Λία κι να ήθελες θα μπορούσες να της απαντήσεις να τη βοηθήσεις κι όχι να στείλεις για να 1)την "πεις" στον Νίκο" 2)διαφημίσεις την εταιρία σου!!!! Αν έστελναν όσοι κατασκευάζουν ιστοσελίδες το θέμα θα γινόταν ανάρπαστο! ...και δεν έχω καμιά διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης μαζί σου. δε χρειάζεται να απαντήσεις. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Λία, για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι και για αυτά που θέλεις να κάνεις η απάντηση του Νίκου σε καλύπτει. Δοκίμασε με αυτά που σου προτείνει κια καλη τύχη
nik1992 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Θα συμφωνίσω με τον nicos00, +1 από εμένα για την cretaforce, άψογοι σε όλα... +1 για το joomla, έχει μεγάλο κοινό και υποστήριξη, και επίσης θα βρεις εύκολα πολλά addon.
lia_hno3 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Σας ευχαριστώ! Ξεκαθαρίσατε κατά πολύ το τοπίο!
Dr_Michael Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Και κάτι τελευταίο (μπορεί να είναι κ χαζό) υπάρχει περίπτωση αγοράς domain για πάντα; ή μονο συνδρομές 6μηνες-χρόνου-2χρόνων κτλ; Όσο αφορά τα .gr domains, η ακτοχύρωση είναι για 2 χρόνια. Και κάθε 2 χρόνια ανανεώνεις. Δεν μπορείς παραπάνω. Στα .com .net κλπ domains η κατοχύρωση είναι για 1 χρόνο. Λιγότερο δεν μπορείς, περισσότερα μπορείς! Τιμές υπολόγιζε γύρω στα 10 ευρώ το έτος για τα ξένα, 20 ευρώ για τα 2 χρόνια για τα Ελληνικά.
lia_hno3 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ! Για .gr ενδιαφέρομαι ή .com.gr, έχω δει και 36μηνες συνδρομές! θα δω τι θα παρω!...
tophost.gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ήμαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εψαξες τα στοιχεία του άλλου για να κάνεις λογοκρισία; Έχει κακή εντύπωση για την εταιρία σου και δε θα απολογηθεί γι αυτό!! Το ανάποδο ισως να έπρεπε να γίνει! Ούτως η άλλως το θέμα ειναι μία ερώτηση που έκανε η Λία κι να ήθελες θα μπορούσες να της απαντήσεις να τη βοηθήσεις κι όχι να στείλεις για να 1)την "πεις" στον Νίκο" 2)διαφημίσεις την εταιρία σου!!!! Αν έστελναν όσοι κατασκευάζουν ιστοσελίδες το θέμα θα γινόταν ανάρπαστο! ...και δεν έχω καμιά διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης μαζί σου. δε χρειάζεται να απαντήσεις. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Λία, για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι και για αυτά που θέλεις να κάνεις η απάντηση του Νίκου σε καλύπτει. Δοκίμασε με αυτά που σου προτείνει κια καλη τύχη Αρχικά, συγγνώμη αν παρεξηγηθήκε η κίνησή μου, γιατί δεν είχα σκοπό να "την πω" ή να λογοκρίνω τον nico00 αλλά ούτε και να διαφημιστώ. Απλά ενδιαφέρθηκα για την περίπτωση του nico00 συγκεκριμένα, γιατί ανήκω στο Customer Care της εταιρίας και είναι δουλειά μου να επιλύω τυχόν προβλήματα που έχουν πελάτες, ανεξάρτητα από το τι προτείνουν. Καλή συνέχεια =)
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Καλημέρα. Από ό,τι είδα είχες στείλει ένα ticket με id OXF-954301, το οποίο είχε απαντηθεί άμεσα από το support. Παρουσιάστηκε κάποιο άλλο πρόβλημα στην πορεία; Ήμαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εψαξες τα στοιχεία του άλλου για να κάνεις λογοκρισία; Έχει κακή εντύπωση για την εταιρία σου και δε θα απολογηθεί γι αυτό!! Το ανάποδο ισως να έπρεπε να γίνει! Ούτως η άλλως το θέμα ειναι μία ερώτηση που έκανε η Λία κι να ήθελες θα μπορούσες να της απαντήσεις να τη βοηθήσεις κι όχι να στείλεις για να 1)την "πεις" στον Νίκο" 2)διαφημίσεις την εταιρία σου!!!! Αν έστελναν όσοι κατασκευάζουν ιστοσελίδες το θέμα θα γινόταν ανάρπαστο! ...και δεν έχω καμιά διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης μαζί σου. δε χρειάζεται να απαντήσεις. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Ευχαριστώ hartzoua. Είναι όντως πολύ περίεργο αυτό. Και βέβαια δεν είμαι υποχρεωμένος να κάτσω να το αναλύσω, αλλά για να μη νομίζει κανείς οτι τα λέω έτσι, ας τα πάρουμε απο την αρχή: Όχι, απο την ημέρα που επικοινώνησα με το support δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα. Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και ευγενέστατη. Παρ'όλα αυτά δεν ήταν η πρώτη φορά που "έπεφτε" η σελίδα μου. Χρησιμοποιώ το δωρεάν δοκιμαστικό πακέτο 2 μηνών. Έχει περάσει 1 μήνας σχεδόν, και ήταν η 3η φορά που δεν λειτουργούσε η σελίδα. Για την πρώτη, υπήρχε και ανακοίνωση στη σελίδα της tophost οτι ο server θα έχει διακοπές. Για τη δεύτερη δεν γνωρίζω, ούτε υπήρχε ανακοίνωση. Την τρίτη επικοινώνησα με το support. Ξέρω οτι όλοι οι server έχουν διακοπές κατα καιρούς, αλλά έχω ακούσει για προβλήματα απο φίλους που μεταφέρθηκαν, και μέσα σε ένα μήνα αρχίζω να τα βλέπω κι εγώ. Είναι λογικό λοιπόν, όταν λήξει το δωρεάν πακέτο και θα πρέπει να πληρώσω, να σκεφτώ και να επιλέξω αυστηρά που θα δώσω τα λεφτά μου. Πέρα απο τις διακοπές, φίλοι μου αντιμετώπισαν περίεργες καταστάσεις. Πχ, στον ίδιο server με το παιδί, φιλοξενούσαν και έναν spammer, ο οποίος γινόταν κάθε τόσο blacklist, και τα παιδιά είχαν προβλήματα με τα mail επικοινωνίας. Επίσης μόλις ανέβηκε η επισκεψιμότητά τους, ο server άρχισε να ζορίζεται. Εμένα είναι ακόμα ένα απλό προσωπικό blog, χωρίς μεγάλη επισκεψιμότητα, οπότε προς το παρόν δεν έχω και πολλές απαιτήσεις. Κι άλλα προβλήματα έχω ακούσει απο γνωστούς, σχετικά με κάποιες αναβαθμίσεις πακέτων κλπ, αλλά ας μη τους εκθέσω λέγοντας λεπτομέρειες, γιατί απ'ότι φαίνεται παίζει παρακολούθηση. Φυσικά το οτι μόλις κάποιος έλεγξε το τι είπα στο Insomnia (όχι στην δικιά μου σελίδα που έχω στον host, αλλά στο Ιnsomnia, άσχετη σελίδα), έψαξε τα στοιχεία μου και δημοσιεύσε το οτι επικοινώνησα με το support, καθώς και το συγκεκριμένο ID του μηνύματος, λογικό είναι να με δυσαρεστεί κάπως. Αλλά επειδή δεν βασίζομαι μόνο στα λεγόμενα τρίτων, και όπως είπα οι λίγες διακοπές που έχω συναντήσει δεν είναι τίποτα σπουδαίο, και συμβαίνουν παντού, προγραμματίζοντας την πληρωμή για host τώρα που τελειώνει η προσφορά, κάνω μια σύγκριση στα πακέτα: topHost ..................................cretaForce Πακετο economy Plus.................Πακέτο 1 600 mb χώρος..........................1 gb χώρος 10 gb traffic............................50 gb traffic φιλοξενία 1 site........................φιλοξενία απεριόριστων site 10 subdomains..........................απεριόριστα subdomains 50 e-mail................................απεριόριστα e-mail 1 database MySQL......................απεριόριστες databases ΜySQL 1 mailing list............................απεριόριστες mailing lists 42 ευρώ το χρόνο......................50 ευρώ το χρόνο Η επιλογή μου λοιπόν, δεν βασίζεται στο τι έχω ακούσει. Κάνω μια ερεύνα αγοράς, και βλέπω τις δυνατότητες που μπορούν να μου προσφέρουν τα διάφορα πακέτα στην ίδια τιμή. Το λέω για να μην παρεξηγηθώ, δεν σκοπεύω να αλλάξω host επειδή είμαι δυσαρεστημένος (ΔΕΝ είμαι δυσαρεστημένος απο τις μέχρι τώρα υπηρεσίες της topHost). Απλώς βλέπω όλες τις επιλογές, και σκέφτομαι ποιά είναι η καλύτερη επιλογή. Όπως είπε και ο hartzoua, δεν είμαι υποχρεωμένος να δικαιολογηθώ. Παρ'όλα αυτά δεν έχω κατι να κρύψω. Τα παραπάνω λεγόμενά μου, πιστεύω πως δικαιολογούν πλήρως την άποψη που εξέφρασα στο πρώτο post, και είχε ως εξής: Για host υπάρχουν διάφορα. Ένας ελληνικός γνωστός είναι η tophost, αλλά έχει συχνά προβλήματα, και πολύς κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος. Αυτή που είναι εγγύηση, είναι η cretaforce. Κοστίζει 50ε το χρόνο, αλλά είναι επαγγελματίες, πολύ εξυπηρετικοί και πολύ καλές υπηρεσίες. (Εκεί θα μεταφερω κι εγώ το blog μου σε λίγες μέρες μάλλον, tophost είμαι τώρα). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:38 ---------- Αρχικά, συγγνώμη αν παρεξηγηθήκε η κίνησή μου, γιατί δεν είχα σκοπό να "την πω" ή να λογοκρίνω τον nico00 αλλά ούτε και να διαφημιστώ. Απλά ενδιαφέρθηκα για την περίπτωση του nico00 συγκεκριμένα, γιατί ανήκω στο Customer Care της εταιρίας και είναι δουλειά μου να επιλύω τυχόν προβλήματα που έχουν πελάτες, ανεξάρτητα από το τι προτείνουν. Καλή συνέχεια =) Τώρα είδα και αυτό το post! Ok, καμία παρεξήγηση, αν και λίγο περίεργη η ερεύνα για τα στοιχεία μου. Όπως είπα και πιο πάνω, το support ήταν άμεσο, απο την υποστήριξη είμαι πολύ ευχαριστημένος.
tophost.gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ hartzoua. Είναι όντως πολύ περίεργο αυτό. Και βέβαια δεν είμαι υποχρεωμένος να κάτσω να το αναλύσω, αλλά για να μη νομίζει κανείς οτι τα λέω έτσι, ας τα πάρουμε απο την αρχή: Όχι, απο την ημέρα που επικοινώνησα με το support δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα. Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και ευγενέστατη. Παρ'όλα αυτά δεν ήταν η πρώτη φορά που "έπεφτε" η σελίδα μου. Χρησιμοποιώ το δωρεάν δοκιμαστικό πακέτο 2 μηνών. Έχει περάσει 1 μήνας σχεδόν, και ήταν η 3η φορά που δεν λειτουργούσε η σελίδα. Για την πρώτη, υπήρχε και ανακοίνωση στη σελίδα της tophost οτι ο server θα έχει διακοπές. Για τη δεύτερη δεν γνωρίζω, ούτε υπήρχε ανακοίνωση. Την τρίτη επικοινώνησα με το support. Ξέρω οτι όλοι οι server έχουν διακοπές κατα καιρούς, αλλά έχω ακούσει για προβλήματα απο φίλους που μεταφέρθηκαν, και μέσα σε ένα μήνα αρχίζω να τα βλέπω κι εγώ. Είναι λογικό λοιπόν, όταν λήξει το δωρεάν πακέτο και θα πρέπει να πληρώσω, να σκεφτώ και να επιλέξω αυστηρά που θα δώσω τα λεφτά μου. Πέρα απο τις διακοπές, φίλοι μου αντιμετώπισαν περίεργες καταστάσεις. Πχ, στον ίδιο server με το παιδί, φιλοξενούσαν και έναν spammer, ο οποίος γινόταν κάθε τόσο blacklist, και τα παιδιά είχαν προβλήματα με τα mail επικοινωνίας. Επίσης μόλις ανέβηκε η επισκεψιμότητά τους, ο server άρχισε να ζορίζεται. Εμένα είναι ακόμα ένα απλό προσωπικό blog, χωρίς μεγάλη επισκεψιμότητα, οπότε προς το παρόν δεν έχω και πολλές απαιτήσεις. Κι άλλα προβλήματα έχω ακούσει απο γνωστούς, σχετικά με κάποιες αναβαθμίσεις πακέτων κλπ, αλλά ας μη τους εκθέσω λέγοντας λεπτομέρειες, γιατί απ'ότι φαίνεται παίζει παρακολούθηση. Φυσικά το οτι μόλις κάποιος έλεγξε το τι είπα στο Insomnia (όχι στην δικιά μου σελίδα που έχω στον host, αλλά στο Ιnsomnia, άσχετη σελίδα), έψαξε τα στοιχεία μου και δημοσιεύσε το οτι επικοινώνησα με το support, καθώς και το συγκεκριμένο ID του μηνύματος, λογικό είναι να με δυσαρεστεί. Αλλά επειδή δεν βασίζομαι μόνο στα λεγόμενα τρίτων, και όπως είπα οι λίγες διακοπές που έχω συναντήσει δεν είναι τίποτα σπουδαίο, και συμβαίνουν παντού, προγραμματίζοντας την πληρωμή για host τώρα που τελειώνει η προσφορά, κάνω μια σύγκριση στα πακέτα: topHost ..................................cretaForce Πακετο economy Plus.................Πακέτο 1 600 mb χώρος..........................1 gb χώρος 10 gb traffic............................50 gb traffic φιλοξενία 1 site........................φιλοξενία απεριόριστων site 10 subdomains..........................απεριόριστα subdomains 50 e-mail................................απεριόριστα e-mail 1 database MySQL......................απεριόριστες databases ΜySQL 1 mailing list............................απεριόριστες mailing lists 42 ευρώ το χρόνο......................50 ευρώ το χρόνο Όπως είπε και ο hartzoua, δεν είμαι υποχρεωμένος να δικαιολογηθώ. Παρ'όλα αυτά δεν έχω κατι να κρύψω. Τα παραπάνω λεγόμενά μου, πιστεύω πως δικαιολογούν πλήρως την άποψη που εξέφρασα στο πρώτο post, και είχε ως εξής: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:38 ---------- Τώρα είδα και αυτό το post! Ok, καμία παρεξήγηση, αν και λίγο περίεργη η ερεύνα για τα στοιχεία μου. Όπως είπα και πιο πάνω, το support ήταν άμεσο, απο την υποστήριξη είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχεις δίκιο σχετικά με την αναφορά στο ticket, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα δημοσιοποιούσα τα στοιχεία σου. Σχετικά με το spamming, η εταιρία έχει πολύ αυστηρή πολιτική στους όρους χρήσης και αν κάποιος χρήστης εντοπιστεί να στέλνει spam, ενημερώνεται και σε περίπτωση που εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα, απενεργοποιείται ο λογαριασμός του. Απ' όσο γνωρίζω αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρίες hosting. Τέλος,όσον αφορά στα downtimes, μίλησα με το Second Level Support και μου επιβεβαίωσαν ότι πράγματι υπήρξε κάποιο προβλήμα το οποίο όμως έχει πλέον επιλυθεί. Αν παρ' όλα αυτά αντιμετωπίσεις ξανά κάποιο πρόβλημα, μπορείς να μου στείλεις pm για να το κοιτάξω άμεσα. Άλκηστη
CyberCr33p Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Όσο για τη σχεδίαση προτείθεμαι να την κάνω εγώ (μή γελάσετε ) σκέφτομαι το joomla...μιας και δεν έχω ιδέα για κάτι άλλο...Θέλω κάτι εύχρηστο και για σχεδίαση και για διαχείρηση... To joomla είναι ότι πρέπει για τη δουλειά που το θέλεις. Και κάτι τελευταίο (μπορεί να είναι κ χαζό) υπάρχει περίπτωση αγοράς domain για πάντα; ή μονο συνδρομές 6μηνες-χρόνου-2χρόνων κτλ; Τα .gr και .com.gr καταχωρούνται αρχικά για 2 έτη και μετά γίνεται η ανανέωση για άλλα 2 έτη. Δεν υπάρχει δυνατότητα για καταχώρηση μικρότερου ή μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος. Αυτή που είναι εγγύηση, είναι η cretaforce. Κοστίζει 50ε το χρόνο, αλλά είναι επαγγελματίες, πολύ εξυπηρετικοί και πολύ καλές υπηρεσίες. (Εκεί θα μεταφερω κι εγώ το blog μου σε λίγες μέρες μάλλον, tophost είμαι τώρα). Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, περιμένω να ανοίξουμε το hosting σου. +1 από εμένα για την cretaforce, άψογοι σε όλα... Σε ευχαριστώ. Η αναγνώριση του ότι παρέχουμε καλές υπηρεσίες είναι πολύ σημαντικό για εμάς
iNCubO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 topHost ..................................cretaForce Πακετο economy Plus.................Πακέτο 1 600 mb χώρος..........................1 gb χώρος 10 gb traffic............................50 gb traffic φιλοξενία 1 site........................φιλοξενία απεριόριστων site 10 subdomains..........................απεριόριστα subdomains 50 e-mail................................απεριόριστα e-mail 1 database MySQL......................απεριόριστες databases ΜySQL 1 mailing list............................απεριόριστες mailing lists 42 ευρώ το χρόνο......................50 ευρώ το χρόνο Η tophost επιπλέον έχει 10€ setup fee αν παραγγείλεις για 1 μήνα. Από μια μικρή έρευνα που έκανα η tophost προσφέρει το τυποποιημένο Plesk. Πάντως γενικά όταν ψάχνεστε για web host καλό είναι να διαβάζετε πρόσφατες κριτικές των εταιριών πριν προχωρήσετε σε αγορά, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.