parsifal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Γιατί σαν το DX50; Το DX50 υποδηλώνει κωδικοποίηση με τον DivX 5 (και νεότερες εκδόσεις) codec. Για το λόγο ύπαρξης του MP4V: Δε γνωρίζω ποιο το σκεπτικό ακριβώς πίσω από τη σύλληψή του.
Nik0s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Τα FOURCC DivX/DX50 δηλαδη αποκωδικοποιουνται απο το DivX5 encoder και τα δυο?
parsifal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Όχι μόνο, μπορούν να αποκωδικοποιηθούν και από άλλους decoders.
Nik0s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ναι, φαίνεται καλός υποψήφιος (χαμηλή ανάλυση και bitrate, χωρίς GMC και QPel). Π.χ. στο δικό μου player, ένα Schaub Lorenz της κακιάς ώρας, θα έπαιζε κατά πάσα πιθανότητα (έχει παίξει και πιο απαιτητικά/περίεργα AVI). Και γω ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα παιξει και αφου το εκαψα σε dvd το εδωσα στον φιλο μου για να μου πει σημερα οτι δεν το αναγνωρισε καθολου η φετα του. Τι να πωω, τι πρεπει να ακνω για το αναπαραγαγει? Και να φανταστεις οτι divx αναγραφει η φετα του πανω και οτι η ταινις δεν ειχε κωδικοποιηθει με εξτρα features και ειχε και ASP@L5 και παλι δεν του επαιξε. Πως πρεπει να το κανω divx για να του παιξει?!....
parsifal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Θα σε πάω λίγα posts πίσω, όπου πρότεινα να δουλέψεις ανάποδα: Υπάρχει έστω κι ένα αρχείο AVI που έχει καταφέρει ποτέ να παίξει το συγκεκριμένο μηχάνημα; Ή όχι;
Nik0s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Nαι το θυμαμαι αυτο τα ποστ γιατι τις απαντησεις σου τις διαβαζω πολλες φορες για να τις εμπεδωσω, μην σου πω αν τις αποστηθισω κιολας! Δυστυχως ομως το μονο που ξερω με σιγουρια ειναι οτι παιζει mpeg1/2/vcd/svcd τιποτα αλλο. δεν εχω καταφερει να το κανω να παιξει mpeg-4 ανα και αναγραφει στην προσοψη του mpeg-4 support. το μονο αρχεο avi που κατεφερα να παιξει ηταν αρχειο mpg το οποιοtηταν αποτελεμσα μετραοπης που ειχα κανει με to format factory απο ενα ενα πρωτογενες divx κατεβασμενο απο το νετ. Χτες, εψαχνα για πολλες ωρες το SUPER με το οποιο πηρα αυτο το avi που δεν επαιζε(DivX 5) και το εκανα avi container output video codec: mpeg-4 output audio codec: asplo stream copy mp3 ητανε δεν υπηρχε λογος μετατροπης. Το παραχθεν αποτελεσμα ομως ηταν ενα DivX 6 Avi!!!! Aν και πριν ξεκινησει η μετατροπη με ρωτησε πως το θελω το mpeg-4 και εγω επελξα το most compatible with dix players. Δεν τοε χω δοκιαμσει ακομη αλλα αν δεν παιζει ενα κατεβασμενο divx5 θα παιξει αυτο το διωχ5 transcoded σε DivX 6? Τι σοι συμβατοτητα ηταν αυτη? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:49 ---------- Καμια καλη ιδεα left?
Nik0s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Και κατι αλλο: to super exei epilogh για MS-MPEG-4-v1 αφουν δεν παιζουν τα divx υπαρχει περιπτωση να παιξουν αρχεια κωδικοποιημενα σε MS-MPEG-4-v?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.