Προς το περιεχόμενο

διαφορα αναμεσα σε ATI radeon 4770

halvas0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις 450w τροφοδοτικο τωρα.. τι μαρκα? αν ειναι καποια σοβαρη μαρκα, δεν χρειαζεται αλλαγη. αν ειναι noname, τοτε καλυτερα αλλαξε το. το συστημα που θες να φτιαξεις δεν καταναλωνει ουτε 300w. μην τρελαινεσαι! κοιτα τι εχω εγω στο συστημα μου με ενα chieftec 500w..!

Δημοσ.
εχεις 450w τροφοδοτικο τωρα.. τι μαρκα? αν ειναι καποια σοβαρη μαρκα, δεν χρειαζεται αλλαγη. αν ειναι noname, τοτε καλυτερα αλλαξε το. το συστημα που θες να φτιαξεις δεν καταναλωνει ουτε 300w. μην τρελαινεσαι! κοιτα τι εχω εγω στο συστημα μου με ενα chieftec 500w..!

εχω ενα τροφοδοτικο της πλακας και θελω να αγορασω ενα ωστε να αντεχει την 4850 και ενα οβερκλοκ απο 2,8 σε 3-3,2 θελω το φθηνοτερο τροφοδοτικο που μπορω να παρω.

Δημοσ.

Φιλε, παρε πρωτα καρτα γραφικων, επεξεργαστη κλπ και αν δεν σε καλυπτει το τροφοδοτικο, παρε καινουριο. Θα κανεις λαθος επιλογη αν ψαχνεις για ενα φτηνο, απλα να ειναι 500+ Watt. Καλυτερα να ψαξεις για μεταχειρισμενο, αξιοπιστο, με εγγυηση παρα αυτα που προτεινες. Οσον αφορα την καρτα γραφικων, καλυτερα την 4850.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...