Finn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Το είδα κι εγώ χθες. Αν εξαιρέσουμε τα πολύ ωραία εφφέ και τον απίστευτο συνδυασμό χρωμάτων σε διάφορες σκηνές η ταίνια δε μου φάνηκε και τόσο ιδιαίτερη.Τσάμπα πρόλογος για το τίποτα.
stefkos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Mη σ ακουσει ο Killik ομως... Ο συνδυασμος χρωματων εγινε στο computer.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μην προσβαλεις τις πιπες.. πράγματι έχεις ένα δίκιο...
million_voices Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 κοιτα να δεις ομως ποση κουβεντα γινεται για μια απλοικη τιγκα στα βαρετα-χιλιοειπωμενα κλισε ιστορια με καλο περιτυλιγμα καποιοι βρηκαν λεει και βαθυτερα νοηματα ειναι ενδεικτικο της καταστασης γενικοτερα πιστευω
Kasrith Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 κοιτα να δεις ομως ποση κουβεντα γινεται για μια απλοικη τιγκα στα βαρετα-χιλιοειπωμενα κλισε ιστορια με καλο περιτυλιγμα Πραγματικα ειναι απιστευτο το τι γινεται... Ελεος πια
stefkos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 καποιοι βρηκαν λεει και βαθυτερα νοηματα ειναι ενδεικτικο της καταστασης γενικοτερα πιστευω το βαθυτερο νοημα ειναι πως το 3D μπορει να κλεψει τις εντυπωσεις και να σπασει τα ταμεια σε μια μετριοτατη ταινια. Για ποια κατασταση λες?
ikaruga24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ετσι ειναι αλλα ειναι πολυ φαινεσθαι ομως. Βεβαια το να δημιουργησουν μια ταινια με τοσο πολυ φαινεσθαι και ταυτοχρονα και καμια σουπερ ντουπερ ιστορια θα ηταν λιγο δυσκολο. Δυστυχως οι εποχες Aliens και Terminator εχουν φυγει για παντα.
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 μην ανησυχεις τις ξαναεφερε ο Καμερον με το Αβαταρ.Που να βγαλει και το Αλιτα.
Kasrith Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 μην ανησυχεις τις ξαναεφερε ο Καμερον με το Αβαταρ.Που να βγαλει και το Αλιτα. Kαλα λενε πως δεν διαβαζεις ολοκληρο το ποστ... φαινεσθαι over ουσια
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ έχουμε πει τόσα, σου έχω εξηγήσει τόσα άλλα και πάλι τα δικά σου πιστεύεις. Η δική σου άρνηση έχει ως αποτέλεσμα τα σχόλια τύπου "Google it", άρα να μπλέχνεις τον εαυτό σου και μόνο τον εαυτό σου ναι εχουμε πει τοσα,μου εχεις εξηγησει τοσα,ομως αναφερες και 2 συγκεκριμενα πραματα και σε ρωτησα να επεκταθεις πανω σε αυτα.δεν σου κανω τεστ γνωσεων,ειλικρινα θελω να μαθω τι εκπληξεις μας περιμενει στην νεα γενια και απο ποιους και τι βλακεια εκανε η ΜΣ με το Αλαν Γουεκ.τοσο δυσκολο σου ειναι να απαντησεις; Βγάζεις συμπεράσματα χωρίς καν να γνωρίζεις τι γίνεται. Και η πλάκα είναι ότι βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα. Κατάλαβες από αυτή την δήλωση τι ακριβώς κάνουν οι engineers, σε τι επεμβαίνουν (hint: δεν επεμβαίνουν στο hardware του 3D Vision) και ποια είναι η περαιτέρω δουλειά των developers; Όχι, δεν ξέρεις αλλά συνεχίζεις να βγάζεις τα συμπεράσματα. Η Χ εταιρεία ενσωματώνει την υποστήριξη για 3D Vision και στο beta testing στάδιό της, βλέπει τα προβλήματα. ΤΟΤΕ πηγαίνει στην Nvidia, τα δίνει τα προβλήματα στους engineers της κι αυτοί με την σειρά τους δίνουν λύσεις στον κώδικα που εξαλείφει τα προβλήματα αυτά. Η ανακοίνωση της Nvidia λέει αυτό ακριβώς, το αυτονόητο πράγμα δηλαδή. Όταν λοιπόν μια εταιρεία (βλέπε 2K Games) στο test stage δεν παρουσιάζει προβλήματα στην Nvidia και λέει ότι υποστηρίζει το 3D Vision, τότε την γκάφα την έχει κάνει η εταιρεία κι όχι η Nvidia (hint: Σε συνομιλία μου με τον CM της Nvidia, μου είπε ότι πρέπει να βγάλει patch η 2K Games για να διορθωθούν τα προβλήματα στο Bioshock2. Δεν μπορεί η Nvidia να κάθεται να patch-άρει το Bioshock2, για όνομα). Το μόνο λάθος της Nvidia είναι η μετέπειτα διαφήμιση, την οποία και κατακρίνω παραπάνω. αντε παλι τα ιδια.Συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις (συνειδητα την ουσια του θεματος.Σαν καταναλωτης ΔΕΝ με νοιαζει τι κανει η Nvidia με την developer εταιρεια και τους τεχνικους της και τον κωδικα και το hardware,πισω απο τα γραφεια της. Εμενα με ενδιαφερει το μηνυμα που περναει ενας επισημος εκπροσωπος μιας εταιρειας προς το κοινο,το οποιο ειναι για καθαρα διαφημιστικους λογους. τι μας λεει εδω ο τυπος της Nvidia;: πως σαν Nvidia συνεργαστηκαμε με την dev εταιρεια για να βγαλουμε ενα αρτιο προιον. πως το αντιλαμβανομαι εγω σαν απλος καταναλωτης; οτι αν βγει μαπα το καρπουζι συνυπευθυνη ειναι καη η Nvidia,εχει και αυτη μεριδιο ευθυνης για την τελικη ποιοτητα του προιοντος,και θα την κατακρινω αναλογως. τωρα εσυ απο την πλευρα σου,μπορεις να γνωριζεις οτι στην πραγματικοτητα δεν φταιει η Nvidia,επειδη ειναι η δουλεια σου.Μα δεν τον νοιαζει αυτο τον μεσο καταναλωτη,που δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει πως φτιαχνεται ενα παιχνιδι.Η εταιρεια που απευθυνεται επισημως και δημοσιως στον καταναλωτη,εχει την απολυτη ευθυνη σε οτι λεει στις ανακοινωσεις της,και πανω σε αυτο θα κρινεται.Ετσι τουλαχιστον γινεται στον πολιτισμενο κοσμο. Το καταλαβες αυτο; καταλαβες τι προσπαθω να σου εξηγησω; η θα μου πεις παλι πως φτιαχτηκε το παιχνιδι; Στην showbiz θα πρέπει να μάθεις κάτι. Ουδείς αναντικατάστατος. Κι όταν μια βιομηχανία έχει βάλει ήδη πλώρη για κάπου, άνετα βρίσκονται πολλοί που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από τις εξελίξεις. Αυτό λέγεται έξυπνη κίνηση . Ή να στο πω αλλιώς, τρανταχτός κράχτης για τις HD ταινίες δεν υπήρχε αλλά εδώ και καιρό βρίσκεται στο προσκήνιο (ασχέτως που δεν κύλησε τόσο γρήγορα εξαιτίας της μάχης bluray vs hddvd). Αν υπήρχε universal μέσο, να είσαι σίγουρος ότι θα είχε εξαπλωθεί ακόμη γρηγορότερα. Και μην κρίνεις από την κατάσταση στην Ελλάδα που λίγοι έχουν τέτοια players! δεν αντιλεγω.μια ερωτηση ομως: εφοσων η βιομηχανια εχει βαλει,οπως λες,πλωρη εδω και χρονια προς το 3D,τοτε ολα αυτα τα χρονια γιατι δεν πηρε εναν απο τους πολλους,που θα επιταχυνε την πορεια αυτη; τοσα χρονια τι περιμενε; ομως εδω βλεπεις πως ο ιδιος ο Καμερον βαρεθηκε να περιμενει την τεχνολογια να ωριμανσει,και παρατησε τις υποβρυχιες εξερευνησεις για να φτιαξει την δικια του.Βλεπεις ειναι επειδη ειναι η βιομηχανια και το Χολυγουντ,γεματες με ιδιοφυιες σαν σαν αυτον,για να φερουν σε περας ενα τετοιο υπερ-φιλοδοξο επιχειρημα.βεβαια. τεσπα θεωρω οτι ειναι χασιμο χρονου να το συζηταμε καν το θεμα αυτο,αφου τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.Ξερουμε τι ειναι ο Καμερον και τι εκανε στο παρελθον,και ξερουμε τι κανει τωρα για το μελλον με το Αβαταρ.Απο κει και υστερα,ναι θα ακολουθησουν και οι υπολοιποι τον δρομο του 3D,αλλα πως να το κανουμε τωρα,ο Βασιλιας για αλλη μια φορα ειναι ο πρωτεργατης μιας ακομη επαναστασης. Το 3D gaming εδώ και 1.5 χρόνο έχει ξεφύγει από το βρεφικό στάδιο με το 3D Vision, δεν περίμενε το Avatar. Και περιττό να σου πω ότι οι ταχύτητες του HDMI 1.3 αρκούν για στερεοσκοπικό 3D, ασχέτως που οι εταιρείες πάνε για το HDMI 1.4 (που μεταξύ άλλων θα επιτρέπει και την μεταφορά data. Ξέρουν τι κάνουν οι εταιρείες για να πουλήσουν νέο πράμα ). Οι 3D ταινίες που βλέπεις πλέον στο σινεμά με το RealD, χρησιμοποιούν active shutter glasses, που δεν έχουν καμία, μα καμία σχέση με τα τραγικά "μπλε/κόκκινο" γυαλιά. Η πρώτη "σοβαρή" κινηματογραφική προσπάθεια έγινε με το Ταξίδι στο κέντρο της Γης που πήγε άπατο για τον απλό λόγο ότι δεν είχε μεγάλα ονόματα (δεν είχε και το ανάλογο promotion). Από τότε όμως είχε ξεκαθαριστεί του τι μέλλει γενέσθαι. Μάθε επίσης ότι το 3D προωθείται εδώ και καιρό με DLP HDTV τηλεοράσεις, projectors και ειδικά 3D monitors. Το ήξερες ότι στην CES09 (δώσε βάση για ποια CES λέω) η Nvidia είχε κάνει τρελή επίδειξη του 3D Vision και πήρε πολλά βραβεία; Όχι, δεν το ήξερες. Γιατί έμαθες το 3D με το Avatar. Google "CES09 Nvidia 3D" για να δεις κάτι ωραία πράγματα με το 3D τότε (όπως επίσης και τηλεοράσεις από Panasonic/Mitsubishi, το 3D demo της Sony για το PS3 κλπ κλπ). Το ότι μάθατε αρκετοί το 3D φέτος, δεν σημαίνει ότι η βιομηχανία δεν το προωθούσε πριν το Avatar. Απλά τότε δεν το είχατε ψάξει (γιατί δεν υπήρχε κράχτης ώστε να το ξέρει κι η Μαρίκα που είπαμε). Είναι μεγάλη πλάνη το ότι η βιομηχανία κινείται στο 3D εξαιτίας του Avatar. Κοινώς... welcome to yesterday news Ρε ασε παλι με τα τεχνικα σου,και απαντα μου ξεκαθαρα: σε ξαναρωταω γιατι το ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ turning point στην ιστορια του 3D εγινε με το Αβαταρ τωρα και οχι πιο πριν; γιατι; υγ1.ρε γαμωτο σου ειπα η πρωτη επαφη μου με το s3d ηταν με την gforce3 που ειχα αγορασει πριν χρονια.και εχω ψαξει το θεμα αυτο,απο οταν ανακοινωθηκε το Αβαταρ πριν 5 χρονια περιπου.δεν ειμαι τελειως ασχετος,jesus. υγ2.δεν ειπε κανεις οτι το 3D δεν προυπηρχε προ του Αβαταρ,και οπως σου εχω πει ηδη,το ολο θεμα της υιοθετησης του ειναι μια οργανωμενη και ενιαια προσπαθεια Χολυγουντ,Βιομηχανιων κτλ.Ψαξε στο tube για μια παλια ομιλια του Καμερον σε εκθεση της Panasonic.Δεν λεει κανεις οτι το Αβαταρ ανακαλυψε την Αμερικη.Αλλα αυτο που εκανε τωρα,αυτο το impact,και δεν αναφερομαι μονο στην εμπορικη επιτυχια του αλλα και στις τεχνολογιες του,μονο σαν επανασταση μπορει να χαρακτηριστει. Ειλικρινα αν δεν υπηρχε αυτη η ταινια,ο φιλος μου,μετα απο 15 χρονια και μεχρι τωρα,θα πιστευε ακομα οτι το 3D στα Disney Rides ειναι το καλυτερο που ειχε δει στην ζωη του. αυτα ---------- Προσθήκη στις 02:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:38 ---------- Kαλα λενε πως δεν διαβαζεις ολοκληρο το ποστ... ναι το διαβασα,ειναι λαθος,το προσπερασα.και;
ksaplostra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως θα ηταν καλύτερα να πεις σημείο καμπής αλλά μόνο για το σινεμά; Επίσης,θερμή παράκληση...Κοψτα...Ο οργανισμός σου δεν τα αντέχει.
john2gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Κιλλικ, δεν έχει νόημα να μιλάει κάποιος μαζί σου, τέλος . Θα σε πάρω στον χαβαλέ πλέον όπως το κάνουν όλοι εδώ μέσα . Keep bubbling . Τώρα να σου πω ότι τα anaglyph glasses που είχες με τα active shutter glasses που χρησιμοποιούμε πλέον δεν έχουν καμία σχέση... τι νόημα έχει; Είναι πολύ τεχνικά για να τα καταλάβεις. Βασικά έπρεπε να πεις ότι είχες ένα Virtual Boy της Nintendo και είχες ζήσει για τα καλά το 3D Εδώ κάνεις κωλοτούμπες (πάλι καλά που το άφησες μερικές μέρες). Πρώτα λες ότι φταίει η Nvidia για το bug control και μετά λες "Σαν καταναλωτης ΔΕΝ με νοιαζει τι κανει η Nvidia με την developer εταιρεια". Ρε κωλοτούμπες χειρότερες κι από τον Apokleiro κάνεις, μπας και είσαι παρεάκι του; Εν ολίγοις, συνέχισε. Το post number σου και το e-pennis σου θα ανέβουν, είναι γεγονός. Το ότι σε έχουν πάρει στην πλάκα όλοι εδώ μέσα και το ότι δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς, πάλι είναι γεγονός (εδώ σου λένε να μην χαλάσεις άλλα threads, σκέψου το )
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 κατι αλλο.θερμη παρακληση. εισπρατω εδω και λιγο καιρο καποια προσβλητικα σχολια προς το προσωπο μου,παρολο που θελω να πιστευω πως απο την μερια μου εχω φερθει καλα προς τους συνομιλητες μου. δεν εχω δωσει σημασια και τα αφησα να περασουν. ομως δυστυχως βλεπω να συνεχιζονται αυτοι οι σχολιασμοι,που δεν εχουν σχεση με τον διαλογο,αλλα ειναι καθαρα προσωπικης φυσεως,οπως πχ το παραπανω ποστ. θα σας παρακαλουσα να μην ξαναεπαναληφθει αυτο,διοτι θα αναγκαστω να ζητησω την παρεμβαση Mod,δικαιωμα που μου το δινουν οι ιδιοι οι κανονες του φορουμ για την ομαλη λειτουργια του φορουμ. μην το θεωρησετε πως κανω τον κακο,απλως κατανταει καπου κουραστικο ολο αυτο το θεμα με τις προσωπικες προσβολες και καποια στιγμη πρεπει να μπει ενα τελος. επισης αν και εσεις απο την μερια σας θεωρειτε οτι εχετε ενοχληθει απο καποια δικα μου σχολια που μπορει να εχω κανει προς το προσωπο σας,σας παρακαλω να μου το τονισετε αμεσως ειτε μεσω πμ,ειτε στην κουβεντα που κανουμε επιτοπου.και εγω ανθρωπος ειμαι μπορω να εχω κανει καποιον να παρεξηθηθει μεσα στο παθος της συζητησης. ευχαριστω και ελπιζω να εισακουστει η παρακληση μου. ---------- Προσθήκη στις 03:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:05 ---------- Κιλλικ, δεν έχει νόημα να μιλάει κάποιος μαζί σου, τέλος . Θα σε πάρω στον χαβαλέ πλέον όπως το κάνουν όλοι εδώ μέσα . Keep bubbling παρολα αυτα,εσυ εισαι αυτος που δεν απαντησε σε 2 συγκεκριμενες ερωτησεις μου.who is the one bubbling? Εδώ κάνεις κωλοτούμπες (πάλι καλά που το άφησες μερικές μέρες). Πρώτα λες ότι φταίει η Nvidia για το bug control και μετά λες "Σαν καταναλωτης ΔΕΝ με νοιαζει τι κανει η Nvidia με την developer εταιρεια". Ρε κωλοτούμπες χειρότερες κι από τον Apokleiro κάνεις, μπας και είσαι παρεάκι του; δεν μιλησα για bug control,μιλησα για quality control.τσεκαρε τις 2 λεξουλες στο παραπανω ποστ μου.Το οποιο διαφημισε ο επισημος εκπροσωπος την Νβιδια,νο; αλλα να σου πω και το αλλο.εστω οτι ναι μιλησα για bug control.αρα ειμαι ασχετος σαν καταναλωτης.αρα εφοσων ειμαι ασχετος,γιατι η Νβιδια δεν φροντιζει να δινει σαφης εξηγησεις προκειμενου να μην δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις απο την πλευρα μου.Θα σου πω εγω γιατι.Διοτι εκανε διαφημιση και τιποτα αλλο.Δεν απευθυνοταν σε προγραματιστες και μηχανικους,αλλα στους πελατες που θα πληρωσουν το προιον της.Και ηθελε να τους πεισει οτι φροντιζει η ιδια για την ποιοτητα του προιοντος.Και εφοσων εμπλεξε τον εαυτο της με αυτον τον τροπο,το να προσπαθεις εσυ,ως ο εντεταλμένος της,γιατι αυτο εισαι,να την βγαλεις απο αυτη την θεση της ευθυνης,με το να μου λες πως λειτουργει το bug control και πως δεν εννοουσε ετσι αλλα αλιως ο εκπροσωπος,ειναι και η απολυτη αποδειξη αυτων που λεω.got it? Τώρα να σου πω ότι τα anaglyph glasses που είχες με τα active shutter glasses που χρησιμοποιούμε πλέον δεν έχουν καμία σχέση... τι νόημα έχει; Είναι πολύ τεχνικά για να τα καταλάβεις. Βασικά έπρεπε να πεις ότι είχες ένα Virtual Boy της Nintendo και είχες ζήσει για τα καλά το 3D και τι σχεση εχουν ολα αυτα που μολις ειπες,με την απαντηση μου πως δεν γνωρισα το 3D με το Αβαταρ,οπως μου καταλογισες; Ειναι σαν να κοροιδευει ο ενας τον αλλο,πως δεν εχει οδηγησει ποτε του στην ζωη αυτοκινητο,ο αλλος να του λεει πως οδηγησε παλια ενα skoda και κατι ξερει,και ο αλλος μετα να αρχιζει να του λεει πως δουλευει η μηχανη της Ferrari.τι να πω. Εν ολίγοις, συνέχισε. Το post number σου και το e-pennis σου θα ανέβουν, είναι γεγονός. Το ότι σε έχουν πάρει στην πλάκα όλοι εδώ μέσα και το ότι δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς, πάλι είναι γεγονός (εδώ σου λένε να μην χαλάσεις άλλα threads, σκέψου το δεν μπορω να απαντησω πανω σε αυτο.θα αρκεστω μονο στο οσα δεν πιανει η αλεπου..
finch Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά κατάφερα και πήγα και την είδα την ταινία, εδώ να σημειώσω ότι την είδα σε Imax 3D. Ωραίο το 3D είχε κάποιες καλές στιγμές, ειδικά η εισαγωγή ήταν πολύ δυνατή, τώρα δεν είμαι και κανένας ειδικός για να σχολιάσω περαιτέρω για τα τεχνικά της ταινίας, εκεί όμως που η ταινία με απογοήτευσε ήταν καθαρά στο σενάριο. Ενδιαφέρον το σκηνικό που στη Pandora όλα συνδέονται μεταξύ τους (φύση, Na'vi, ζώα) αλλά μέχρι εκεί. Επίσης δεν μου κάθετε καλά το όλο σκηνικό ότι στη Pandora είναι όλα τόσο ωραία και ρόδινα, όλοι ζουν σε μια σχετική αρμονία μεταξύ τους και δεν τσακώνονται μεταξύ τους παρα μόνο με τους κακούς ανθρώπους. Πολύ ουτοπικό μου φάνηκε και με χάλασε, θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε τίποτα κόντρες μεταξύ των Na'vi. Γενικώς είχα πολλά προβλήματα με το σενάριο και ενώ υπήρχε το υλικό να παρουσιαστεί κάτι πολύ καλό νομίζω ο Cameron διάλεξε την εύκολη λύση με αποκορύφωμα το τέλος όπου ο jake στο The Tree of Souls πάει να κάνει "download" τον εαυτό του στο Avatar, θα προτιμούσα να έμενε αναπάντητο το όλο θέμα σε φάση, οκ θέλω να κάτσω εδώ αλλά πρέπει να χρησιμοποιώ τον εξοπλισμό για να "μπαίνω"στο Avatar, οπότε τι κάνουμε; Γενικώς μέτρια μου φάνηκε, δε νομίζω ότι θα μου μείνει στο μυαλό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, τώρα όσο την εισπρακτική επιτυχία είμαι σίγουρος ότι έπαιξε ρόλο περισσότερο το μαρκετινγκ παρά το word of mouth που ειπώθηκε. Άκυρη και η σύγκριση με watchmen και κάτι άλλες ταινίες (για διάφορους λόγους) αλλά κυρίως γιατί όσο κόστισε το watchmen (νομιζω 130 million) στο Avatar ξόδεψαν μόνο για την προώθηση της ταινίας 150 million!!! ε τι λέμε τώρα όταν σε έχουν κάτι μήνες και βλέπεις συνέχεια διαφημίσεις για Avatar κλπ κλπ τηλεοόραση,ράδιο,εφημερίδες you name it, και όταν βγει η ταινία γίνεται ένας βομβαρδισμός από διαφημίσεις πάλι, φτάνεις στο σημείο και τα βλέπεις όλα μπλε :p Εδώ διαφήμιζαν κινητό με free access στο twitter και είχαν βάλει για εικόνα το Avatar και το μήνυμα στο twitter έγραφε "Avatar is the best movie Eveeer!!!!" για τέτοια πλύση εγκεφάλου μιλάμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.