Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το είδα στο Μόναχο το Avatar σε 3D Kino άλλα ήταν στα Γερμανικά και δε κατάλαβα πολύ καλά τα λόγια.Εκλεισα εισητήριο 3 μέρες πριν για να βρώ καλή θέση.Καθόμουνα ακριβώς στο κέντρο του Κινο,χαχαχα την καλύτερη θεση είχα.

Τώρα που γύρισα την βρήκα και απο το θείο στα αγγλικά με υπότιτλους σε άριστη ποιότητα παρόλο που σε dvd θα βγεί τον Ιούνιο!

Δημοσ.

Eπιτελους παω αυριο να τη δω και εγω στο Village στο Cosmos. Ελπιζω να ειναι αυτο που ακουω απο ολους (δηλαδη οτι ειναι φοβερο). Σε 3D φυσικα.

Δημοσ.

google it,you will see,και μετα απορεις γιατι οι υπολοιποι δεν ακουνε αυτα που γραφεις και υποτιθεται γνωριζεις απο πρωτο χερι.εγω σου εκανα δυο συγκεριμενες ερωτησεις διοτι θελω να πιστευω κανουμε ενα διαλογο,και εισαι expert σε κατι συγκεκριμενο και θελω να μαθω πανω σε αυτο.αν ειναι να googlaro,δεν χρειαζεται να μπαινεις στον κοπο να γραφεις σεντονια για να αποδειξεις κατι στον εαυτο σου.τεσπα αμα θες απαντα σε αυτα που σε ρωτησα,αλλιως ξεχνα το.

ωχ θεε μου...

Απο την επισημη ανακοινωση για το 3D του Μετρο:

“Our engineers have been working closely with 4A Games to ensure that Metro 2033 takes full advantage.... said Tony Tamasi, Senior Vice President of Content and Technology at NVIDIA.

Eμενα τα παραπανω που λεει ο κυριος την Νβιδια,δεν μου δειχνουν οτι η Νβιδια ειναι αμοιρη ευθυνων αν παρουσιαστουν bugs στο παιχνιδι.οποτε δεν ισχυει ακριβως αυτο που λες για το bug control.

ομως λες κατι πολυ σωστο στην συνεχεια: ''Δεν μπορεί όμως και η δεύτερη να διαφημίζει ότι η 3D ταινία του Γιωργάκη δουλεύει τέλεια με τις 3D τηλεοράσεις'' εμ αυτη ειναι η ολη ουσια,αυτος ειναι ενας απο τους βασικους κανονες της αγορας.

Οταν προωθω μια τεχνολογια,και διαφημιζω το επισημα απο μενα,αποδεκτο contet που υποστηριζει την τεχνολογια μου,και αν αυτο τελικα δεν δουλευει σωστα,την ευθυνη την εχω εγω που κανω την διαφημιση και που δινω το επισημο approval. η πραγματικη ευθυνη μπορει να ειναι στον developer που δεν εκανε bug control,την ηθικη ευθυνη ομως την εχω εγω επειδη και δεν εκανα quality control και παραπλανω τον καταναλωτη.

Απο την παραπανω επισημη ανακοινωση,οχι μονο η Nvidia ειναι συνυπευθυνη για το bug control,αλλα ακομα και να μην ηταν,η επισημη αποδοχη και διαφημιση αυτου του προιοντος απο την μερια της,την καθιστα ουσιαστιακ υπευθυνη για την τελικη ποιοτητα και ομαλη λειτουργια του προιοντος αυτου,παντα φυσικα σε οτι αφορα τα γραφικα

εδω φιλτατε κανεις πολυ μεγαλο λαθος.αν καποιος μπορουσε να φερεις εις απολυτη επιτυχια το ολο επιχειρημα για την εισοδο στην εποχη του 3D αυτος ηταν ο Καμερον.Και αυτο δεν το λεω εγω,το λενε σκηνοθετες του χολυγουντ,το λενε κριτικοι,το λενε παραγωγοι,το λενε εκπροσωποι της βιομηχανιας ηλεκτρονικων,το λεει αρκετος κοσμος που ασχολειται με το θεμα.

Αν αποτυγχανε το Αβαταρ,θα ησουν παλι εδω μετα απο 10 χρονια και θα γραφες ακομα πως η επανασταση εχει ερθει προ πολλου. :lol:

Αν ηταν απλως κραχτης,ενω η επανασταση ειχε ξεκινησει προ πολλου,οπως ισχυριζεσαι,τοτε σε παρακαλω εξηγησε μου γιατι περιμενανε ολες οι βιομηχανιες μια δεκαετια τον Καμερον να γυρισει την ταινια του,και δεν χρησιμοποιησε μια απο τις τοσες αλλες προηγουμενες 3D ταινιες που βγαινανε τοσα χρονια,ως την σημαιοφορο της επαναστασης τους; Παρα μονο περιμενανε τοσο καιρο,ωστε ΜΕΤΑ την παγκοσμια επιτυχια του Αβαταρ,να ξεκινησουν ΟΛΟΙ μαζι απο το Χολυγουντ μεχρι τα Videogames και τα Electronics,την τεραστια χιονοστιβαδα επισημων ανακοινωσεων για τα specs του 3D bluray/hdmi,τις 3D ταινιες,τα 3D καναλια,τα 3D show (μουσικα,fashion,αθλητικα),τις 3DΗDTV,τα 3D games,κοκ

αστο μην μπαινεις στον κοπο να απαντησεις,ειναι ρητορικη η ερωτηση,

Εδώ έχουμε πει τόσα, σου έχω εξηγήσει τόσα άλλα και πάλι τα δικά σου πιστεύεις. Η δική σου άρνηση έχει ως αποτέλεσμα τα σχόλια τύπου "Google it", άρα να μπλέχνεις τον εαυτό σου και μόνο τον εαυτό σου ;)

Βγάζεις συμπεράσματα χωρίς καν να γνωρίζεις τι γίνεται. Και η πλάκα είναι ότι βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα. Κατάλαβες από αυτή την δήλωση τι ακριβώς κάνουν οι engineers, σε τι επεμβαίνουν (hint: δεν επεμβαίνουν στο hardware του 3D Vision) και ποια είναι η περαιτέρω δουλειά των developers; Όχι, δεν ξέρεις αλλά συνεχίζεις να βγάζεις τα συμπεράσματα. Η Χ εταιρεία ενσωματώνει την υποστήριξη για 3D Vision και στο beta testing στάδιό της, βλέπει τα προβλήματα. ΤΟΤΕ πηγαίνει στην Nvidia, τα δίνει τα προβλήματα στους engineers της κι αυτοί με την σειρά τους δίνουν λύσεις στον κώδικα που εξαλείφει τα προβλήματα αυτά. Η ανακοίνωση της Nvidia λέει αυτό ακριβώς, το αυτονόητο πράγμα δηλαδή. Όταν λοιπόν μια εταιρεία (βλέπε 2K Games) στο test stage δεν παρουσιάζει προβλήματα στην Nvidia και λέει ότι υποστηρίζει το 3D Vision, τότε την γκάφα την έχει κάνει η εταιρεία κι όχι η Nvidia (hint: Σε συνομιλία μου με τον CM της Nvidia, μου είπε ότι πρέπει να βγάλει patch η 2K Games για να διορθωθούν τα προβλήματα στο Bioshock2. Δεν μπορεί η Nvidia να κάθεται να patch-άρει το Bioshock2, για όνομα). Το μόνο λάθος της Nvidia είναι η μετέπειτα διαφήμιση, την οποία και κατακρίνω παραπάνω.

Στην showbiz θα πρέπει να μάθεις κάτι. Ουδείς αναντικατάστατος. Κι όταν μια βιομηχανία έχει βάλει ήδη πλώρη για κάπου, άνετα βρίσκονται πολλοί που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από τις εξελίξεις. Αυτό λέγεται έξυπνη κίνηση ;). Ή να στο πω αλλιώς, τρανταχτός κράχτης για τις HD ταινίες δεν υπήρχε αλλά εδώ και καιρό βρίσκεται στο προσκήνιο (ασχέτως που δεν κύλησε τόσο γρήγορα εξαιτίας της μάχης bluray vs hddvd). Αν υπήρχε universal μέσο, να είσαι σίγουρος ότι θα είχε εξαπλωθεί ακόμη γρηγορότερα. Και μην κρίνεις από την κατάσταση στην Ελλάδα που λίγοι έχουν τέτοια players!

Το 3D gaming εδώ και 1.5 χρόνο έχει ξεφύγει από το βρεφικό στάδιο με το 3D Vision, δεν περίμενε το Avatar. Και περιττό να σου πω ότι οι ταχύτητες του HDMI 1.3 αρκούν για στερεοσκοπικό 3D, ασχέτως που οι εταιρείες πάνε για το HDMI 1.4 (που μεταξύ άλλων θα επιτρέπει και την μεταφορά data. Ξέρουν τι κάνουν οι εταιρείες για να πουλήσουν νέο πράμα ;)). Οι 3D ταινίες που βλέπεις πλέον στο σινεμά με το RealD, χρησιμοποιούν active shutter glasses, που δεν έχουν καμία, μα καμία σχέση με τα τραγικά "μπλε/κόκκινο" γυαλιά. Η πρώτη "σοβαρή" κινηματογραφική προσπάθεια έγινε με το Ταξίδι στο κέντρο της Γης που πήγε άπατο για τον απλό λόγο ότι δεν είχε μεγάλα ονόματα (δεν είχε και το ανάλογο promotion). Από τότε όμως είχε ξεκαθαριστεί του τι μέλλει γενέσθαι. Μάθε επίσης ότι το 3D προωθείται εδώ και καιρό με DLP HDTV τηλεοράσεις, projectors και ειδικά 3D monitors. Το ήξερες ότι στην CES09 (δώσε βάση για ποια CES λέω) η Nvidia είχε κάνει τρελή επίδειξη του 3D Vision και πήρε πολλά βραβεία; Όχι, δεν το ήξερες. Γιατί έμαθες το 3D με το Avatar. Google "CES09 Nvidia 3D" για να δεις κάτι ωραία πράγματα με το 3D τότε (όπως επίσης και τηλεοράσεις από Panasonic/Mitsubishi, το 3D demo της Sony για το PS3 κλπ κλπ). Το ότι μάθατε αρκετοί το 3D φέτος, δεν σημαίνει ότι η βιομηχανία δεν το προωθούσε πριν το Avatar. Απλά τότε δεν το είχατε ψάξει (γιατί δεν υπήρχε κράχτης ώστε να το ξέρει κι η Μαρίκα που είπαμε). Είναι μεγάλη πλάνη το ότι η βιομηχανία κινείται στο 3D εξαιτίας του Avatar. Κοινώς... welcome to yesterday news ;)

Aπειρα των απείρων μηνυματα

Ουτε κουραγιο να τα διαβασω

Ξεφυγαμε

Δημοσ.

Eγώ καθόμουν τρεις σειρές απ' το τέλος (από πάνω),κοντά στην αριστερή άκρη της μεσαίας σειράς και ώρες-ώρες έβλεπα "ανθρωπάκια" αντί για ανθρώπους κανονικών διαστάσεων,στο ίδιο πλάνο.Αν καθόμουν ακριβώς στη μέση,θα διορθωνόταν αυτό;Οι επόμενες clopιες θα έχουν ξεbugάρει;

Πάντως αφού κατάφερε να με βγάλει και μένα απ' το καναπέ μου,άξια τα μιστά του!

Δημοσ.

αμα θες μπορεις να κανεις κρατηση μεσω τηλεφωνου η μεσω πιστωτικης.

Αλλιως δες στο σαιτ ποια ωρα σε βολευει,και πηγαινες εκεινη την ωρα στο σινεμα και αγοραζεις επι τοπου το εισιτηριο.

Δημοσ.

Λοιπον, θα χρειαστω καποιες περισσοτερες πληροφοριες...

Τα βιλατζ παγκρατιου ειναι, αν καταλαβα καλα, 5 διαφορετικες αιθουσες (και με συνολικη χωρ/τα λεει 784 ατομα, αρα μ.ο 157 καθισματα. Θεωρεια υπαρχουν?...)

Και στις 5 αιθουσες παιζεται Αβαταρ?

Η αιθουσα Digital 3D ειναι λεει η 5. Αρα στην 5 πρεπει να παω εγω για 3D?

Tα γυαλια ακουσα οτι τα παιρνω μαζι μου οταν φυγω?

Οι αιθουσες λεει διαθετουν ηχοσυστηματα dolby digital, ενω οι αιθουσες 4 και 5 ειναι εξοπλισμενες με συστημα Digital Theatre System για τελεια ποιοτητα ηχου. Αρα οποιος παει στις αιθουσες 1-3 θα ακουσει χειροτερο ηχο?

Ακομη αναφερεται οτι το εμπορικο κεντρο εχει παρκινγκ 800 θεσεων και οτι δινοντας το αποκομμα του εισιτηριου της ιδιας μερας ισχυει ειδικη τιμη σταθμευσης.

Δηλαδη free parking γιοκ? Πόσο ειναι αυτη η ειδικη τιμη?

Πως γινεται το πραγμα? κοβεις το εισιτηριο απ το εκδοτηριο ενω εισαι μεσα στο αυτοκινητο και μετα πας στο παρκινγκ το επιδεικνυεις και μπαινεις?

Δημοσ.

To ειδα χθες το βραδυ. Εκπληκτικη η εκτελεση της ταινιας. Φοβερος κοσμος και τα οπτικα εφε αν υπηρχε πιθανοτητα και δυνατοτητα θα του εδινα 2 οσκαρ. Αποκαλυψη στον οπτικο τομεα μιλαμε. Εκανα πισω οταν πετουσαν τα καπνογονα.

Μετα απο αυτο η ιστορια δεν ειχε να πει και τιποτα σπουδαιο, μια νορμαλ ιστορια τυπου Cowboys VS indians ειναι. Κλισε μεν χωρις backstory αλλα με αψογη εκτελεση δε. Οι σχεδον 2:30 ωρες διαρκεια δεν με κουρασαν καθολου.

Δημοσ.

Μολις το ειδα κι εγω, οι καλυτερες σκηνες ειναι οταν παρουσιαζονται πολλα επιπεδα βαθους, πχ. στην αρχη που ο πρωταγωνιστης βγαινει απ τη κουκετα του ή εκει που ο kernel μιλαει στους αντρες.

Κριμα μόνο που το εργο σαν εργο δεν λεει πολλα πραγματα. Φανταζεστε πως θα ηταν πχ. το Starship Troopers?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...