KilliK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Η απαντηση εχει ηδη δοθει, any publicity is good publicity!Δεν εχει σημασια αν εμεις θαβουμε κατα πλειοψηφια το Αβαταρ. δεν εχει σημασια; δηλαδη αν πω εγω σε ενα φιλο μου,ξερεις η microsoft εβγαλε ενα καινουργιο παιχνδι για το xbox2,το Cop Out αλλα ειναι μεγαλη πατατα,υπαρχει μεγαλη περιπτωση να παει ο φιλος μου και να το αγορασει; εκανα publicity αλλα το promotion ειναι αρνητικο,ακομα και εσυ ο ιδιος χρησιμοποιησες τις λεξεις publicity και promotion μαζι: συμβαλλει ή οχι στη προβολη και την προωθηση? παντως συμφωνω μαζι σου οτι any publicity is good,αλλα να πας να πληρωσεις ενα πανακριβο εισιτηριο να δεις μια ταινια,που υποτιθεται η πλειοψηφια την θαβει,ε δεν ακουγεται και λογικο.unless thats not the case. χμμμ Bλεπω οτι γυριζεις και στα παλια posts να σχολιασεις.Ο τροπος διαφημισης δεν μπορει να ειναι ιδιος για ολα τα προιοντα. Το απορρυπαντικο το βλεπεις διαφημιση 10 φορες την ημερα στη τηλεοραση, την ταινια θα τη δεις 5 φορες σε γιγαντοαφισα μεχρι να πας σπιτι σου ή θα τη δεις στα 15 φορες στα banners καθως σερφαρεις. ναιιι;; συγνωμη τι προσπαθεις να πεις με τα παραπανω και πως κολανε με αυτα που σου εγραψα;;;; καταρχας καταλαβες καθολου τι εγραψα; διοτι i dont think thats the case. παμε αλλη μια: εγω πηγαινω και βλεπω μια ταινια,με πορωνει,με κανει fanboy οπως λενε οι αποπανω,ερχομαι σε ενα φορουμ και μιλαω γιαυτην.καποιοι που δεν ξερουν για την ταινια,μαθαινουν γιαυτην απο τα σχολια μου και ισως τους κινησει την περιεργεια να την δουν.αν πανε και την δουν και τους αρεσει,ειναι πολυ πιθανον αυτοι με την σειρα τους να πανε σε καποιο αλλο φορουμ,να μιλησουν γιαυτην κοκ.αυτο λεγεται word of mouth και το δημιουργει η ΙΔΙΑ Η ΤΑΙΝΙΑ. η παραπανω περιπτωση εχει καμια απολυτως σχεση με πλυση εγκεφαλου απο τις απειρες πληρωμενες διαφημισεις,γιγαντοαφισες,μπανερακια και σποτακια που χρησιμοποιει το ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ για να ψαρεψει τους υποψηφιους θεατες; ειναι το ιδιο πραμα; ναι η οχι; απαντα μου μονολεκτικα,ναι η οχι; ε καταλαβαινω τι εμμονη ειναι αυτη που εχεις με τους... haters σου. Νομιζω οτι το θεμα εξαντληθηκε, ολες οι ταινιες εχουν haters, oποτε δεν κολλαμε εκει. εγω εχω εμμονη; αφου σου ειπα οτι εγω και ο Καμερον σε ευχαριστουμε που υποστηριξες το point του.παει αυτο,παμε σε αλλα. α δεν ειπες καποια περιπλοκη φιλοσοφια για να μην τη καταλάβω αυτο για καλο για σενα το λες τωρα;
million_voices Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξερω αν πρεπει να γελαω η να κλαιω never for the damned
kirileman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ας το κλειδώσει κάποιος... έτσι, να πάρουμε μια ανάσα και συνεχίζετε!
wgibson Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 μια συντομη ερωτηση ποια ειναι η καλυτερη αιθουσα στην Αθηνα να δω το Avatar?? το Αθηναιον στους Αμπελοκηπους λεει; (ειναι και ποιο κοντα στην περιοχη μου) ή να παω σε μουλτιπλεξ.... ευχαριστω!
KilliK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 καλυτερα να πας στην Vmax στα Village.φροντισε οι θεσεις να ειναι κεντρικες και λιγο κοντα στην οθονη.
FarCry Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια μηπως ο Killik ειναι ο washcloud μεταμφιεσμενος? πολλα σεντονια ομως....
Kasrith Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Kαι μονο που το προσπερασε καταλαβαινεις... FIX: Their finely tuned eyes are capable of tuning out facts and others opinions... Αντε βγαλε ακρη
stefkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 δεν εχει σημασια; δηλαδη αν πω εγω σε ενα φιλο μου,ξερεις η microsoft εβγαλε ενα καινουργιο παιχνδι για το xbox2,το Cop Out αλλα ειναι μεγαλη πατατα,υπαρχει μεγαλη περιπτωση να παει ο φιλος μου και να το αγορασει; εκανα publicity αλλα το promotion ειναι αρνητικο,ακομα και εσυ ο ιδιος χρησιμοποιησες τις λεξεις publicity και promotion μαζι: To να πεις στο κολλητο σου την εντυπωση που αποκομισες απο ενα προιον ειναι αλλο, και αλλο ειναι ο θορυβος και η συζητηση που προκαλειται απο πολλους για το προιον, σε σαιτς. Η... publicity δεν οριζεται απο ενα μόνο ατομο. παντως συμφωνω μαζι σου οτι any publicity is good,αλλα να πας να πληρωσεις ενα πανακριβο εισιτηριο να δεις μια ταινια,που υποτιθεται η πλειοψηφια την θαβει,ε δεν ακουγεται και λογικο.unless thats not the case. χμμμ Nαι, ετσι γινεται συνηθως, τρεχουν ολοι να δουν αυτο για το οποιο μιλουν ολοι ασχετως αν ειναι καλο-κακο, εξαλλου το καλο-κακο ειναι υποκειμενικα. ...εγω πηγαινω και βλεπω μια ταινια,με πορωνει,με κανει fanboy οπως λενε οι αποπανω,ερχομαι σε ενα φορουμ και μιλαω γιαυτην.καποιοι που δεν ξερουν για την ταινια,μαθαινουν γιαυτην απο τα σχολια μου και ισως τους κινησει την περιεργεια να την δουν.αν πανε και την δουν και τους αρεσει,ειναι πολυ πιθανον αυτοι με την σειρα τους να πανε σε καποιο αλλο φορουμ,να μιλησουν γιαυτην κοκ.αυτο λεγεται word of mouth και το δημιουργει η ΙΔΙΑ Η ΤΑΙΝΙΑ. η παραπανω περιπτωση εχει καμια απολυτως σχεση με πλυση εγκεφαλου απο τις απειρες πληρωμενες διαφημισεις,γιγαντοαφισες,μπανερακια και σποτακια που χρησιμοποιει το ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ για να ψαρεψει τους υποψηφιους θεατες; ειναι το ιδιο πραμα; ναι η οχι; απαντα μου μονολεκτικα,ναι η οχι; Και τα δυο συμβαλλουν στη προωθηση και προβολη του προιοντος. αυτο για καλο για σενα το λες τωρα; Οχι, εγω οταν μιλαω δεν προσβλεπω στο προσωπικο μου συμφερον Εξαλλου δεν εννοω αυτο που νομιζεις, οτι δηλ. ειπες κατι πολυ απλο που δεν καταλαβα. Γιατι το καταλαβα. Ας το κλειδώσει κάποιος... έτσι, να πάρουμε μια ανάσα και συνεχίζετε! Καλοο
KilliK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 To να πεις στο κολλητο σου την εντυπωση που αποκομισες απο ενα προιον ειναι αλλο, και αλλο ειναι ο θορυβος και η συζητηση που προκαλειται απο πολλους για το προιον, σε σαιτς. Η... publicity δεν οριζεται απο ενα μόνο ατομο. δεν απαντας σε αυτο που ρωτησα Nαι, ετσι γινεται συνηθως, τρεχουν ολοι να δουν αυτο για το οποιο μιλουν ολοι ασχετως αν ειναι καλο-κακο, εξαλλου το καλο-κακο ειναι υποκειμενικα. ε για να το λες ετσι θα ειναι Και τα δυο συμβαλλουν στη προωθηση και προβολη του προιοντος. παλι δεν απαντας στην ερωτηση μου Οχι, εγω οταν μιλαω δεν προσβλεπω στο προσωπικο μου συμφερονΕξαλλου δεν εννοω αυτο που νομιζεις, οτι δηλ. ειπες κατι πολυ απλο που δεν καταλαβα. Γιατι το καταλαβα. εσυ ολα τα εχεις καταλαβει,γιαυτο εχεις απαντησει σε ολες τις απλες ερωτησεις που σου εχω κανει. τεσπα στεφκο ας το σταματησουμε εδω το θεμα,ουτως η αλλως σοβαρη συζητηση δεν μπορει να γινει αν ο συνομιλητης αδυνατει να συμμετασχει στον διαλογο.εγω σταματω εδω,au revoir.
stefkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 δεν απαντας σε αυτο που ρωτησα Eπειδη εγω θεωρω οτι απαντησα σαφεστατα, δεν εχεις παρα να μου πεις ΠΟΥ ακριβως θελεις να σου απαντησω. ε για να το λες ετσι θα ειναι Μα δεν το λεω εγω, ειναι οι γνωστοι κανονες της αγορας και της διαφημισης χροοοονια τωρα. παλι δεν απαντας στην ερωτηση μου Eπειδη εγω θεωρω οτι απαντησα σαφεστατα, δεν εχεις παρα να μου πεις ΠΟΥ ακριβως θελεις να σου απαντησω. εσυ ολα τα εχεις καταλαβει,γιαυτο εχεις απαντησει σε ολες τις απλες ερωτησεις που σου εχω κανει. Eπειδη εγω θεωρω οτι απαντησα σαφεστατα, δεν εχεις παρα να μου πεις ΠΟΥ ακριβως θελεις να σου απαντησω. τεσπα στεφκο ας το σταματησουμε εδω το θεμα,ουτως η αλλως σοβαρη συζητηση δεν μπορει να γινει αν ο συνομιλητης αδυνατει να συμμετασχει στον διαλογο.εγω σταματω εδω,au revoir. Η αυτογνωσια σου με αφηνει αναυδο και με εκπλησσει ευχαριστα! Δεν την περιμενα, ομολογω Μετα τον alexdelpiero στο θρεντ περι τηλεοπτικων καναλιων, αλλος ενας "φιλοσοφημενος" συζητητης μου τα παραταει... Μηπως ανηκετε στον ιδιο φιλοσοφικο κυκλο?
KilliK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 oτι πεις στεφκο,μην αγχωνεσαι back to our topic: L.A.R.P. Live Avatar Role Playing [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yk2vR8w2sjc&feature=player_embedded[/ame] :lol:
stefkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Τι λες τωρα, αρχισα ηδη να παιρνω τα χαπια μου για τις επερχομενες αϋπνιες.
FarCry Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 the avatar effect.................. Η επιστροφή του Toy Story σε 3D http://www.news247.gr/a/5!120378
KilliK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ε αφου ο Βασιλιας το ειπε και το εκανε: Αvatar is a game-changer
V for Vagelis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 the avatar effect.................. Αυτό το ξέρουμε πολύ πριν προβληθεί το avatar. Και το Up της Pixar είχε βγει σε 3D (όπως και τόσες άλλες ταινίες animation). Δεν έχει σχέση με την επιτυχία του avatar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.