Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι το αμφισβητω οτι εγινε τρελη διαφημιση,συγκριτικα παντα με αλλες υπερπαραγωγες.εδωσα παραδειγματα σε προηγουμενο ποστ μου.θες και μια αλλη αποδειξη; τσεκαρε αυτο το βιντεο πριν την πρεμιερα της ταινιας:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=r0kfNX88xGI&feature=player_embedded[/ame]

μαλλον στην Ευρυτανια πρεπει να επεσε πιο πολυ διαφημιση απο οτι στην Αμερικη..

επισης ο ιδιος ο Καμερον εχει τονισει σε αρκετες συνεντευξεις του πως αυτο που φοβοταν πιο πολυ,ηταν το γεγονος πως υπηρχε πολυς κοσμος που δεν ηξερε για την ταινια του και οχι οτι πολλοι haters στα blogs τους,την καταδικαζαν ως αποτυχια,πριν καν βγει στο σινεμα.Και δεν ειχε αδικο,διοτι οπως και να το κανουμε,παρα την διαφημιση που σιγουρα επεσε,παρεμενε μια original ταινια,με σχεδον αγνωστα ονοματα στο ευρυ κοινο,χωρις να ειναι adaptation καποιου κομικ,η sequel enos franchise,χωρις τιποτα,περα απο το ονομα του Καμερον,του σκηνοθετη του Τιτανικου.

Στον κινηματογραφο οταν πας δεν γνωριζεις αν θα σου αρεσει ή οχι το εργο, επισης δεν σημαινει οτι επειδη, εσυ και πολλοι αλλοι επισης πηγατε και το ειδατε οτι αυτοματως ειναι και καλο, σωστα?

απαντησα σε αυτο που λες,αναλυτικοτατα σε προηγουμενο ποστ.κανε ενα κοπο και διαβασε τι λεω.simply put,η διαφημιση ισχυει για την πρωτη βδομαδα προβολης της ταινιας,μην σου πω για το πρωτο τριημερο.απο κει και υστερα μετραει μονο το word of mouth.αν δεν ειναι θετικο,τοτε δεν υπαρχει περιπτωση η ταινια να εχει legs,οση διαφημιση και να πεφτει.τα 2.2b στις 8 weeks το Αβαταρ τα εβγαλε με το word of mouth,οχι με την διαφημιση,αρα η ανταποκριση της πλειοψηφιας του κοσμου στην ταινια,αφου την ειδε,ηταν θετικη ολο αυτο το διαστημα.

Το αν ειναι καλο ή οχι το Αβαταρ, αν αρεσε δηλαδη στο κοινο, μπορεις να το δεις στατιστικα ακομα κι απο δω μεσα: οι περισσοτεροι φιλοι μας δηλωνουν οτι ειναι μετριο και οτι ανευ του 3D δεν λεει πολλα πραγματα. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αυτο πρεπει να σε ενοχλησει

μα ποιος σου ειπε οτι με ενοχλει;.εγω το καταδιασκεδαζω οταν αντεκρουω τα ανυποστατα επιχειρηματα αυτων που κατακρινουν την ταινια.

διευκρινηση για 1000η φορα:

το αν αρεσε η οχι σε καποιον,ειναι προσωπικο του θεμα και σεβαστο,το να της αποδιδει ομως αβασιμες κατηγοριες οπως οτι οι ηθοποιοι ηταν χαλια,τοτε αυτο ειναι μια αναληθης αποψη και εχω το δικαιωμα,και το κανω,να την αντικρουσω και να υπερασπιστω την ταινια.

και οσο αφορα για την πλειοψηφια και την στατιστικη στο παρον τοπικ,well:

In the land of the blind, the one-eyed man is king.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απαντησα σε αυτο που λες,αναλυτικοτατα σε προηγουμενο ποστ.κανε ενα κοπο και διαβασε τι λεω.simply put,η διαφημιση ισχυει για την πρωτη βδομαδα προβολης της ταινιας,μην σου πω για το πρωτο τριημερο.απο κει και υστερα μετραει μονο το word of mouth.αν δεν ειναι θετικο,τοτε δεν υπαρχει περιπτωση η ταινια να εχει legs,οση διαφημιση και να πεφτει.τα 2.2b στις 8 weeks το Αβαταρ τα εβγαλε με το word of mouth,οχι με την διαφημιση,αρα η ανταποκριση της πλειοψηφιας του κοσμου στην ταινια,αφου την ειδε,ηταν θετικη ολο αυτο το διαστημα.

αρα αφου το συνολο οπως μας λες εχει θετικη γνωμη, το παρον topic και οι περισσοτεροι αντιπροσωπευουμε τους "μονοφθαλμους" απο εσας τους "τυφλους" :X :X ....και οχι το αντιθετο αφου σε αυτη τη περιπτωση εσυ εισαι η "μαζα" οπως μας εξηγεις πολυ ωραια και αναλυτικα :-)

Δημοσ.
ναι το αμφισβητω οτι εγινε τρελη διαφημιση,συγκριτικα παντα με αλλες υπερπαραγωγες

Αν πραγματι το αμφισβητεις αυτο σημαινει οτι δεν εχεις επαφη με τη πραγματικοτητα.

Δεν εχει σημασια αν και αλλες υπερπαραγωγες διαφημιστηκαν, δεν γινεται ολα τα εργα να σπασουν ρεκορ.

επισης ο ιδιος ο Καμερον εχει τονισει σε αρκετες συνεντευξεις του πως αυτο που φοβοταν πιο πολυ,ηταν το γεγονος πως υπηρχε πολυς κοσμος που δεν ηξερε για την ταινια του και οχι οτι πολλοι haters στα blogs τους,την καταδικαζαν ως αποτυχια,πριν καν βγει στο σινεμα.Και δεν ειχε αδικο,διοτι οπως και να το κανουμε,παρα την διαφημιση που σιγουρα επεσε,παρεμενε μια original ταινια,με σχεδον αγνωστα ονοματα στο ευρυ κοινο,χωρις να ειναι adaptation καποιου κομικ,η sequel enos franchise,χωρις τιποτα,περα απο το ονομα του Καμερον,του σκηνοθετη του Τιτανικου.

Moνο στις ταινιες του Καμερον υπαρχουν haters?...

H Σιγκουρνει Γουιβερ σου ηταν αγνωστη?

η διαφημιση ισχυει για την πρωτη βδομαδα προβολης της ταινιας,μην σου πω για το πρωτο τριημερο.απο κει και υστερα μετραει μονο το word of mouth.αν δεν ειναι θετικο,τοτε δεν υπαρχει περιπτωση η ταινια να εχει legs,οση διαφημιση και να πεφτει.τα 2.2b στις 8 weeks το Αβαταρ τα εβγαλε με το word of mouth,οχι με την διαφημιση,αρα η ανταποκριση της πλειοψηφιας του κοσμου στην ταινια,αφου την ειδε,ηταν θετικη ολο αυτο το διαστημα.

Δεν ειναι ετσι φιλε μου, η διαφημιση και η προβολη συνεχιζεται και μπορει και με αυξανομενο ρυθμο. Εξωφυλλα, μπλουζακια με το αβαταρ, παιχνιδια, οι κινεζοι λεει ονομασαν ενα βουνο τους, συζητησεις στα forums, pc game αβαταρ κλπ κλπ.

Αν αυτο το... world of mouth λειτουργει οπως λες, τοτε πως εξηγεις οτι πολλες πατατες κατα καιρους σπανε τα ταμεια?

μα ποιος σου ειπε οτι με ενοχλει;.εγω το καταδιασκεδαζω οταν αντεκρουω τα ανυποστατα επιχειρηματα αυτων που κατακρινουν την ταινια.

διευκρινηση για 1000η φορα:

το αν αρεσε η οχι σε καποιον,ειναι προσωπικο του θεμα και σεβαστο,το να της αποδιδει ομως αβασιμες κατηγοριες οπως οτι οι ηθοποιοι ηταν χαλια,τοτε αυτο ειναι μια αναληθης αποψη και εχω το δικαιωμα,και το κανω,να την αντικρουσω και να υπερασπιστω την ταινια.

Δε δινεις την εντυπωση οτι το διασκεδαζεις... περισσοτερο δειχνεις καποιον παθιασμενο αγχωμενο υπερασπιστη, any time on duty ετοιμος να αντικρουσεις ολα τα αρνητικα posts για το αγαπημενο σου δημιουργημα...:-)

Στο κατω-κατω αν καποιος θεωρει οτι οι ηθοποιοι ειναι χαλια, ειναι ΚΑΙ αυτο προσωπικη του αποψη, πως ερχεσαι εσυ και πασχιζεις να του την αλλαξεις?

και οσο αφορα για την πλειοψηφια και την στατιστικη στο παρον τοπικ,well:

In the land of the blind, the one-eyed man is king.

Αυτο πραγματικα ηταν το πιο δυνατο σου επιχειρημα:lol:

Δημοσ.
Αν πραγματι το αμφισβητεις αυτο σημαινει οτι δεν εχεις επαφη με τη πραγματικοτητα.

Δεν εχει σημασια αν και αλλες υπερπαραγωγες διαφημιστηκαν, δεν γινεται ολα τα εργα να σπασουν ρεκορ.

Δεν ειναι ετσι φιλε μου, η διαφημιση και η προβολη συνεχιζεται και μπορει και με αυξανομενο ρυθμο. Εξωφυλλα, μπλουζακια με το αβαταρ, παιχνιδια, οι κινεζοι λεει ονομασαν ενα βουνο τους, συζητησεις στα forums, pc game αβαταρ κλπ κλπ.

Αν αυτο το... world of mouth λειτουργει οπως λες, τοτε πως εξηγεις οτι πολλες πατατες κατα καιρους σπανε τα ταμεια?

μα ειναι η ταινια που συντηρει αυτο το buzz,οχι η διαφημιση.πχ εμεις τοσο καιρο που συζητηταμε για την ταινια,κανουμε ακριβως αυτο: εμμεση διαφημιση.δεν σημαινει οτι μας εχουν πληρωσει απο την Φοξ για να το κανουμε. (καλα σε αλλο φορουμ εχω ακουσεΙ να μου προσαπτουν και αυτο,ελεος)

επισης η πλακα ειναι οτι πλεον συμβαινει το αντιθετο.πολλοι εκμεταλλευονται την ταινια για να διαφημισουν τα δικα τους προιοντα.σε παλιοτερο ποστ εδωσα ενα παραδειγμα για ενα σαιτ με hairstyle προιοντα,για να μην μιλησω φυσικα για το πως το Αβαταρ αποτελει την καλυτερη διαφημιση για τις νεες 3D ταινιες και τις 3DHDTV.

για μια συγκεκριμενη ταινια του Καμερον δεν μιλαμε τοση ωρα; :rolleyes:

και η Γουιβερ δεν ειναι αυτο που λεμε μεγαλο ονομα που θα φερει κοσμο σε μια ταινια,ποσο μαλλον οταν παιζει ως δευτεραγωνιστρια.εκτος βεβαια και αν μιλαγαμε για το αλιεν,αλλα δεν μιλαμε γιαυτο τωρα ε;

Δε δινεις την εντυπωση οτι το διασκεδαζεις... περισσοτερο δειχνεις καποιον παθιασμενο αγχωμενο υπερασπιστη, any time on duty ετοιμος να αντικρουσεις ολα τα αρνητικα posts για το αγαπημενο σου δημιουργημα...:-)

Στο κατω-κατω αν καποιος θεωρει οτι οι ηθοποιοι ειναι χαλια, ειναι ΚΑΙ αυτο προσωπικη του αποψη, πως ερχεσαι εσυ και πασχιζεις να του την αλλαξεις?

μπα εισαι τελειως λαθος σε αυτο που λες.οριστε και ενα smilie να πεισθεις :lol:

θες να πεις ακραια λανθασμενη προσωπικη αποψη,για κατι που δεν αναλυεται μονο σε υποκειμενικα κριτηρια,αλλα εχει και αντικειμενικη βαση.παρε ενα απλο παραδειγμα τα φετινα Οσκαρς,ας πουμε για τον α ανδρικο ρολο:

προσωπικα πιστευω οτι ο Jeff Bridges εχει δωσει την καλυτερη ερμηνεια σε σχεση με τους υπολοιπους και αξιζει το αγαλματακι.αυτο ειναι ειναι η προσωπικη μου γνωμη.

το να πω ομως οτι το αξιζει διοτι οι υπολοιποι εχουν παιξει τελειως χαλια,μπορει να ειναι και αυτο μια προσωπικη γνωμη,αλλα δεν σημαινει πως ,οπως θα ελεγες και εσυ,εχω επαφη με την πραγματικοτητα.διαφωνεις;

Αυτο πραγματικα ηταν το πιο δυνατο σου επιχειρημα:lol:

δεν ειναι επιχειρημα,ειναι γεγονος.

Δημοσ.

Ποιο ειναι "γεγονος", οτι ειμαστε τυφλοι κι εσυ ο king μονοφθαλμος?...

Δηλ. ο Βασιλειος Β΄ο Βουλγαροκτονος σε αφησε σε εκεινο το 1% να μας κατευθυνεις? :P

μα ειναι η ταινια που συντηρει αυτο το buzz,οχι η διαφημιση.πχ εμεις τοσο καιρο που συζητηταμε για την ταινια,κανουμε ακριβως αυτο: εμμεση διαφημιση.

Nαι, δεν παυει ομως να ειναι διαφημιση, που προβαλλει και προωθει τη ταινια.

για μια συγκεκριμενη ταινια του Καμερον δεν μιλαμε τοση ωρα;

και η Γουιβερ δεν ειναι αυτο που λεμε μεγαλο ονομα που θα φερει κοσμο σε μια ταινια,ποσο μαλλον οταν παιζει ως δευτεραγωνιστρια.εκτος βεβαια και αν μιλαγαμε για το αλιεν,αλλα δεν μιλαμε γιαυτο τωρα ε;

Nαι, για μια συγκεκριμενη του Καμερον μιλαμε αλλα αυτο που σου εξηγω ειναι πως σε ολες τις ταινιες μπορει να υπαρχουν οι haters που ανεφερες, οχι μονο σε αυτην.

Η Γουιβερ ειναι ενας θρυλος σε αυτο το ειδος ταινιων, σαν 60χρονη βεβαια δεν μπορει να ειναι πρωταγωνιστρια,την ανεφερα επειδη ειπες οτι ειναι αγνωστοι οι ηθοποιοι.

θες να πεις ακραια λανθασμενη προσωπικη αποψη,για κατι που δεν αναλυεται μονο σε υποκειμενικα κριτηρια,αλλα εχει και αντικειμενικη βαση.παρε ενα απλο παραδειγμα τα φετινα Οσκαρς,ας πουμε για τον α ανδρικο ρολο:

προσωπικα πιστευω οτι ο Jeff Bridges εχει δωσει την καλυτερη ερμηνεια σε σχεση με τους υπολοιπους και αξιζει το αγαλματακι.αυτο ειναι ειναι η προσωπικη μου γνωμη.

το να πω ομως οτι το αξιζει διοτι οι υπολοιποι εχουν παιξει τελειως χαλια,μπορει να ειναι και αυτο μια προσωπικη γνωμη,αλλα δεν σημαινει πως ,οπως θα ελεγες και εσυ,εχω επαφη με την πραγματικοτητα.διαφωνεις;

Kαλα, ειναι ευκολο να πεις οτι "δεν εχουν ιδεα οι ασχετοι, συνεπως η προσωπικη τους γνωμη ειναι αντικειμενικως λανθασμενη". Με αυτη τη λογικη ο καθενας θα μπορουσε να επιβαλει τη γνωμη του στον αλλον με το επιχειρημα οτι εγω ειμαι ο σωστος και τα λεω καλυτερα, εσυ ο λαθος και ο ασχετος...

Παρατηρω οτι εχει αποψη και για τα Οσκαρς, μηπως εισαι κριτικος κινηματογραφου και εχει βαρυνουσα σημασια η γνωμη σου? Μηπως εισαι μελος της επιτροπης απονομης των βραβειων? Καταρχην, τις εχεις δει και τις 5 υποψηφιοτητες?..

Δημοσ.
Nαι, δεν παυει ομως να ειναι διαφημιση, που προβαλλει και προωθει τη ταινια.

αγνοεις οτι δεν μας πληρωνει κανεις γιαυτο,αρα δεν εχει καμια σχεση με του οτι η ταινια υπερδιαφημιστικε απο το στουντιο,οπως καποιοι εδω υποστηριζουν.η ταινια ειναι που μας κανει και ασχολουμαστε με αυτην.και εδω φυσικα ερχεται η ερωτηση: αφου η ταινια ειναι ρηχη και ανουσια,πως γινεται εμεις να ασχολουμαστε τοσο καιρο μαζι της,αρα και να την διαφημιζουμε; χμ

Nαι, για μια συγκεκριμενη του Καμερον μιλαμε αλλα αυτο που σου εξηγω ειναι πως σε ολες τις ταινιες μπορει να υπαρχουν οι haters που ανεφερες, οχι μονο σε αυτην.

yes,and your point is?

σου λεει ο σκηνοθετης δεν με ανησυχει αν την ταινια την θαβουν ηδη καποιοι haters,δηλαδη ατομα που γνωριζουν την υπαρξη της ταινιας,διοτι εχω πιστη στον εαυτο μου οτι θα μαμαει,και αστους να λενε οτι θελουν.αυτο που με ανησυχει ειναι πως υπαρχουν ανθρωποι που αγνοουν την υπαρξη της,οποτε θα χασουν την ευκαιρεια να βιωσουν μια καινουργια εμπειρια,και θα ειναι κριμα και για μενα και γιαυτους.

αρα αυτο δειχνει οτι ακομα και ο σκηνοθετης θεωρει οτι υπαρχουν ορια στην διαφημιση και θα υπαρχει καποιο ποσοστο,κυριως αυτοι που ειναι εξω απο το geekdom,που δεν θα γνωριζει για την ταινια.αρα δεν θα πανε να την δουνε ουτως η αλλως,ειτε τους ενδιαφερουν τετοιες ταινιες,ειτε οχι.αυτο ειναι βασικα το προβλημα στην προωθηση τετοιων ταινιων οπως του Αβαταρ.

τωρα το γεγονος οτι και αλλες ταινιες εχουν haters,πως ακριβως κολλαει στα παραπανω,μονο εσυ το γνωριζεις.

Η Γουιβερ ειναι ενας θρυλος σε αυτο το ειδος ταινιων, σαν 60χρονη βεβαια δεν μπορει να ειναι πρωταγωνιστρια,την ανεφερα επειδη ειπες οτι ειναι αγνωστοι οι ηθοποιοι.

οι πρωταγωνιστες ειναι αγνωστοι.ο αρχικακος ειναι αγνωστος.ασε που την περισσοτερη ωρα οι χαρακτηρες ηταν CGI.ειναι και αυτο βλεπεις.

Kαλα, ειναι ευκολο να πεις οτι "δεν εχουν ιδεα οι ασχετοι, συνεπως η προσωπικη τους γνωμη ειναι αντικειμενικως λανθασμενη". Με αυτη τη λογικη ο καθενας θα μπορουσε να επιβαλει τη γνωμη του στον αλλον με το επιχειρημα οτι εγω ειμαι ο σωστος και τα λεω καλυτερα, εσυ ο λαθος και ο ασχετος...

Παρατηρω οτι εχει αποψη και για τα Οσκαρς, μηπως εισαι κριτικος κινηματογραφου και εχει βαρυνουσα σημασια η γνωμη σου? Μηπως εισαι μελος της επιτροπης απονομης των βραβειων? Καταρχην, τις εχεις δει και τις 5 υποψηφιοτητες?..

εμ δεν καταλαβες τι εγραψα,οποτε καλυτερα να μην το ζοριζουμε αλλο το θεμα.

Δημοσ.
αγνοεις οτι δεν μας πληρωνει κανεις γιαυτο,αρα δεν εχει καμια σχεση με του οτι η ταινια υπερδιαφημιστικε απο το στουντιο,οπως καποιοι εδω υποστηριζουν.η ταινια ειναι που μας κανει και ασχολουμαστε με αυτην.και εδω φυσικα ερχεται η ερωτηση: αφου η ταινια ειναι ρηχη και ανουσια,πως γινεται εμεις να ασχολουμαστε τοσο καιρο μαζι της,αρα και να την διαφημιζουμε; χμ

Τι σημασια εχει που δεν μας πληρωνει κανεις? Ειναι ή οχι διαφημιση? συμβαλλει ή οχι στη προβολη και την προωθηση? Αυτο εχει σημασια.

To οτι ασχολουμαστε με μια ρηχη-ανουσια ταινια οπως αυτη εδω τοσο καιρο, αποδεικνυει προφανως τη... φλυαρια μας και τη διαθεση για αντεγκλησεις ωστε να περνα η ωρα μας:-)

yes,and your point is? .

Eσυ δημιουργησες point οτι το avatar εχει haters κι εγω σου απαντησα το αυτονοητο, οτι ολες οι ταινιες μπορει να εχουν haters, αρα το οτι το avatar εχει haters δε σημαινει τιποτα. Θα αναμασαμε για πολυ ακομα ολο τα ιδια?:-(

τωρα το γεγονος οτι και αλλες ταινιες εχουν haters,πως ακριβως κολλαει στα παραπανω,μονο εσυ το γνωριζεις.

Πες μου σε παρακαλω οτι με δουλευεις...

οι πρωταγωνιστες ειναι αγνωστοι.ο αρχικακος ειναι αγνωστος.ασε που την περισσοτερη ωρα οι χαρακτηρες ηταν CGI.ειναι και αυτο βλεπεις.

Βλεπεις λοιπον οτι δεν χρειαζεται να εχεις μεγαλα ονοματα-ηθοποιους για να τραβηξεις κοσμο, οπως ελεγες? Οι πρωταγωνιστες εδω ηταν καρτουνιστικοι ηρωες απo pc.

εμ δεν καταλαβες τι εγραψα,οποτε καλυτερα να μην το ζοριζουμε αλλο το θεμα.

Kαταλαβα πολυ καλα τι εγραψες και σου απαντησα αναλογα, αλλα οπως φαινεται ειτε δεν σου αρεσε η απαντηση ειτε δεν την καταλαβες.

Δημοσ.

kilik,

Εισαι ο μοναδικός που υπερασπίζεται με τέτοιο σθένος την ταινια,οποτε ή στραβός ειν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις...

Ποιο απο τα 2 ειναι το πλεον πιθανο;

Δημοσ.
Τι σημασια εχει που δεν μας πληρωνει κανεις? Ειναι ή οχι διαφημιση? συμβαλλει ή οχι στη προβολη και την προωθηση? Αυτο εχει σημασια.

μα εσυ λες πως:

Το αν ειναι καλο ή οχι το Αβαταρ, αν αρεσε δηλαδη στο κοινο, μπορεις να το δεις στατιστικα ακομα κι απο δω μεσα: οι περισσοτεροι φιλοι μας δηλωνουν οτι ειναι μετριο και οτι ανευ του 3D δεν λεει πολλα πραγματα.

αρα της κανουμε αρνητικη διαφημιση,για την ακριβεια αρνητικο word of mouth,δηλαδη την ζημιωνουμε την ταινια.αρα δεν συμβαλει η συζητηση μας στην προωθηση της ταινιας,μαλλον το αντιθετο.χμ για αντιφαση μου φαινεται αυτο,εσενα; :rolleyes:

παμε και στην ουσια:

πριν ελεγες:

Δηλαδη αμφισβητεις οτι εγινε τρελλη διαφημιση? Ακομα και η πρoγιαγια μου στην τραχανοπλαγια Ευρυτανιας ακουσε για το Avatar...

Ναι, για την εμπορικη επιτυχια μιας ταινιας τον μεγιστο ρολο τον παιζει η προβολη και η διαφημιση, λογικο δεν ειναι? Και οι διαφημισεις των διαφορων προϊοντων που βλεπουμε στη τηλεοραση τον ιδιο ρολο δεν εχουν? Ποιο απορρυπαντικο θα πουλησει περισσοτερο, ενα αριστο που ομως δεν διαφημιζεται και δεν το γνωριζει το κοινο, ή ενα αλλο που διαφημιζεται στη τηλεραση 5 φορες ημερησιως?

απο τα παραπανω,μπορω να πω με σιγουρια πως τα εχεις μπλεξεις λιγο,ε; διοτι οι δυο περιπτωσεις που αναφερεις,ειναι φανερο πως δεν ειναι καθολου ιδιες.οποτε ερχομαι εγω και σε ρωταω ποια απο τις δυο ισχυει;

επαιζε το στουντιο την ταινια 5 φορες την ημερα στην τηλεοραση και γιαυτο εσπασε ρεκορ,δηλαδη εκανε διαφημιση επι πληρωμης,η επαιξε ρολο και το οτι συζητιεται η ταινια απο ανθρωπους που ηδη την εχουν δει,οπως κανουμε και εμεις τωρα,δηλαδη δημιουργουμε ενα buzz αρα συμφωνεις τελικα με αυτο που λεω εξαρχης περι word of mouth? :o

Eσυ δημιουργησες point οτι το avatar εχει haters κι εγω σου απαντησα το αυτονοητο, οτι ολες οι ταινιες μπορει να εχουν haters, αρα το οτι το avatar εχει haters δε σημαινει τιποτα. Θα αναμασαμε για πολυ ακομα ολο τα ιδια

α δηλαδη απλως το αναφερες για να ενισχυσεις αυτο που ειπε ο Καμερον εξαρχης.οτι δεν τον νοιαζει που εχει haters η ταινια,διοτι αυτο δεν σημαινει τιποτα.οπως ο ιδιος ειπε και ο Τιτανικος ειχε haters.ε τοτε ευχαριστουμε stefkos. :-D

να υποθεσω επισης οτι συμφωνεις και με ολα τα υπολοιπα που εγραψα στην συγκεκριμενη παραγραφο;

αν και δεν νομιζω πως την καταλαβες σωστα,διοτι το point μου δεν ηταν οτι η ταινια ειχε haters,αλλα κατι αλλο.well?

Kαταλαβα πολυ καλα τι εγραψες και σου απαντησα αναλογα, αλλα οπως φαινεται ειτε δεν σου αρεσε η απαντηση ειτε δεν την καταλαβες.

εμ ελα που δεν καταλαβες καθολου τι εγραψα.τεσπα μην το συνεχιζουμε το συγκεκριμενο,εφοσων υπαρχει προβλημα επικοινωνιας.

Δημοσ.
μα εσυ λες πως:.......

αρα της κανουμε αρνητικη διαφημιση,για την ακριβεια αρνητικο word of mouth,δηλαδη την ζημιωνουμε την ταινια.αρα δεν συμβαλει η συζητηση μας στην προωθηση της ταινιας,μαλλον το αντιθετο.χμ για αντιφαση μου φαινεται αυτο,εσενα; :rolleyes:

Η απαντηση εχει ηδη δοθει, any publicity is good publicity!

Δεν εχει σημασια αν εμεις θαβουμε κατα πλειοψηφια το Αβαταρ.

παμε και στην ουσια:

πριν ελεγες:.......

απο τα παραπανω,μπορω να πω με σιγουρια πως τα εχεις μπλεξεις λιγο,ε; διοτι οι δυο περιπτωσεις που αναφερεις,ειναι φανερο πως δεν ειναι καθολου ιδιες.οποτε ερχομαι εγω και σε ρωταω ποια απο τις δυο ισχυει;

επαιζε το στουντιο την ταινια 5 φορες την ημερα στην τηλεοραση και γιαυτο εσπασε ρεκορ,δηλαδη εκανε διαφημιση επι πληρωμης,η επαιξε ρολο και το οτι συζητιεται η ταινια απο ανθρωπους που ηδη την εχουν δει,οπως κανουμε και εμεις τωρα,δηλαδη δημιουργουμε ενα buzz αρα συμφωνεις τελικα με αυτο που λεω εξαρχης περι word of mouth? :o

Bλεπω οτι γυριζεις και στα παλια posts να σχολιασεις.

Ο τροπος διαφημισης δεν μπορει να ειναι ιδιος για ολα τα προιοντα. Το απορρυπαντικο το βλεπεις διαφημιση 10 φορες την ημερα στη τηλεοραση, την ταινια θα τη δεις 5 φορες σε γιγαντοαφισα μεχρι να πας σπιτι σου ή θα τη δεις στα 15 φορες στα banners καθως σερφαρεις.

α δηλαδη απλως το αναφερες για να ενισχυσεις αυτο που ειπε ο Καμερον εξαρχης.οτι δεν τον νοιαζει που εχει haters η ταινια,διοτι αυτο δεν σημαινει τιποτα.οπως ο ιδιος ειπε και ο Τιτανικος ειχε haters.ε τοτε ευχαριστουμε stefkos. :-D

να υποθεσω επισης οτι συμφωνεις και με ολα τα υπολοιπα που εγραψα στην συγκεκριμενη παραγραφο;

αν και δεν νομιζω πως την καταλαβες σωστα,διοτι το point μου δεν ηταν οτι η ταινια ειχε haters,αλλα κατι αλλο.well?

Δε καταλαβαινω τι εμμονη ειναι αυτη που εχεις με τους... haters σου. Νομιζω οτι το θεμα εξαντληθηκε, ολες οι ταινιες εχουν haters, oποτε δεν κολλαμε εκει.

εμ ελα που δεν καταλαβες καθολου τι εγραψα

Μα δεν ειπες καποια περιπλοκη φιλοσοφια για να μην τη καταλάβω:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...