stefkos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 ΟΚ, μόλις το είδα στο DVD πλέηα. Ευχάριστη ταινία, χαριτωμένη ιστορία, αναπόφευκτα ΤΙΓΚΑ στα κλισέ, ΠΟΛΥ ευχάριστη η παρουσία της Ροντρίγκεζ, αλλά ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ. Tι ειδους ερωτηση ειναι αυτη? Αν δε γινει ντορος για τη ταινια με τις περισσοτερες εισπραξεις ολων των εποχων τοτε για ποια θα γινει ντορος? Για τις "επικινδυνες μαγειρικες" με τη Ρουβιτσα? Ποια ειναι η Ροντριγκεζ, η εξωγηινη? Πως γινεται να θεωρεις ευχαριστη μια τετοια μπλε παρουσια με ευμεγεθη αυτια και ουρα?...
aris1986 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέτρια προς καλή ταινια με σεναριο και κόσμο που θα μπορουσα να το ειχα σκεφτει και εγώ απο 15 χρονών Μιλάμε εχω πολύ φαντασία, δεν κάνω πλακα
KilliK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Για να πάρω, τώρα, μια τζούρα από M.F. να συνέλθω m.f.? who is?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ποια ειναι η Ροντριγκεζ, η εξωγηινη? Πως γινεται να θεωρεις ευχαριστη μια τετοια μπλε παρουσια με ευμεγεθη αυτια και ουρα?... η πιλότος... αυτή που έπαιξε και στα Fast and the Furious και στο Lost...
KilliK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Tι ειδους ερωτηση ειναι αυτη?Ποια ειναι η Ροντριγκεζ, η εξωγηινη? Πως γινεται να θεωρεις ευχαριστη μια τετοια μπλε παρουσια με ευμεγεθη αυτια και ουρα?... ε ποτε
stefkos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 ποια πιλοτος? αυτη που πηγε σαν ηλιθια να πολεμησει με το αεροσκαφος σαν κανονικος ανθρωπος και συνετριβη? Μέτρια προς καλή ταινια με σεναριο και κόσμο που θα μπορουσα να το ειχα σκεφτει και εγώ απο 15 χρονών Μιλάμε εχω πολύ φαντασία, δεν κάνω πλακα Μα τα πιο φανταστικα σεναρια οι 15χρονοι μπορουν να τα επινοησουν μια χαρα
KilliK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 η πλακα ειναι οτι ο Καμερον ειχε την κεντρικη ιδεα του Αβαταρ στα 15 του.Οπως ο αλλος που ειχε την ιδεα για το Warcraft και φανταζομαι πολλοι αλλοι ακομα.Αργοτερα μετουσιωσε αυτη την ιδεα του σε σεναριο για ταινια. αυτα να τα βλεπει ο αλλος που υποτιμαει τα παιδια και τις 'παιδικες' ταινιες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 ποια πιλοτος? αυτη που πηγε σαν ηλιθια να πολεμησει με το αεροσκαφος σαν κανονικος ανθρωπος και συνετριβη? μια πιλότος έχει κάποιο ρόλο της προκοπής στην ταινία, δεν υπάρχει άλλη...
kirileman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 m.f.? who is? λινκ Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, δεν έχω καταφέρει ακόμα να περάσω στη δεύτερη σελίδα. Ελπίζω κάποτε...
KilliK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 α ενταξει η δεσποινις Αλεπου ειναι σε αλλο επιπεδο,δεν συγκρινεται.
kirileman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 α ενταξει η δεσποινις Αλεπου ειναι σε αλλο επιπεδο,δεν συγκρινεται. Μιλάμε πως αν ήταν ταινία θα ήταν σίγουρα το Avatar, εντυπωσιακά όμορφη αλλά ρηχή, όπως πρέπει δηλαδή. :-D:-D
KilliK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 καμια γυναικα δεν ειναι ρηχη,θα πρεπε να το ξερεις αυτο.
million_voices Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 καμια γυναικα δεν ειναι ρηχη,θα πρεπε να το ξερεις αυτο. ok τωρα το επιβεβαιωσα,πες μας απλα τι πινεις?
stefkos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 λινκΌσο και αν σου φαίνεται περίεργο, δεν έχω καταφέρει ακόμα να περάσω στη δεύτερη σελίδα. Ελπίζω κάποτε... Καταλάβαινω... "κολλαει" το ποντικι ε? Κι εσυ βρε παιδι μου προσεχε λιγακι
Lucifer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Αν δε γινει ντορος για τη ταινια με τις περισσοτερες εισπραξεις ολων των εποχων -Γιατί είναι ο ουρανός μπλε; -Αν δεν είναι ο ουρανός μπλε που είναι μπλε από τη μια άκρη ως την άλλη, τι θα είναι μπλε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.