Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβάλλονται 2 εικόνες ταυτόχρονα, η μια πάνω στην άλλη και λίγο μετατοπισμένες μεταξύ τους, γι αυτό τα βλέπεις θολά όπως είπε κι ο arxaggelos.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπά άμα την δεις σε 3d πρώτα θα ξενερώσεις.

Πάρα πολύ ωραία οπτικά.

Το στόρυ ερχόταν όντως σε 2η μοίρα, αλλά ο κόσμος που είχε δημιουργήσει ο Κάμερον ήταν όλα τα λεφτά. Καταράχτες με γάργαρα νερά παντού, πελώρια δέντρα, υπτάμενα όροι, πολύχρωμα και φωσφοριζέ εξωτικά φυτά, απόκοσμα τέρατα που έμοιζαν με τα προϊστορικά δικά μας (πολύχρωμα και αυτά) semitransparent όντα και τεχνολογία high end με διάφανες οθόνες, head up displays και ολογραμματα απο πλευρά της ανθρώπινης φυλής του 2100+ αν και τα όπλα τα έκρινα ψιλοσυμβατικά και κλεμένα απο άλλες ταινίες.

Πολύ ωραία ήταν πάντως.

Η οπτική πανδεσία σκέπαζε την κάθε ατέλεια.

Άλλη φάση σε σχέση με όποια άλλη ταινία είδα φέτος.

Και τετράωρη να ταν δε θα με κούραζε καθόλου και ας ήταν κάποιες σκηνές λίγο απλοϊκές και μελό για τα γούστα μου.

Έβγαλε τους τίτλους του τέλους και καθόμασταν με τα γυαλιά όλοι γιατί ήταν και αυτοί σε 3D.

Χωρίς το 3D πιστεύω θα είναι μισή η ταινία.

Ενα 3D skyfi χορεύοντας με τους λύκους.

Για να δούμε πόσα oskar θα πάρει.

Cosmopolis Κηφισίας.

Δημοσ.

Εγω θα δω την ταινία την Κυριακή και φυσικά σε 3d........η πρώτη ταινία 3d που είδα ηταν το βλέπω το θανατό σου και μετά έλεγα αμαν κ πότε να ξαναβγεί ταινία σε τέτοια μορφή...πραγματικά σοκαρίστικα είναι σαν να εξελίσετε μπροστά σου ολο το story σαν να εισαι μεσα στην ταινια:-)

Δημοσ.

Απίστευτη ταινία και αν μπορείτε δείτε την μόνο σε 3D!

Όσο για την θέση θέασης, επειδή αναφέρθηκε πριν, ισχύει το αντίθετο απο το κλασικό "μέση και προς τα πίσω θέση" , δηλαδή οι ιδανικές θέσεις είναι 4-5η σειρά. Έτσι γίνεται πιο έντονη η τρισδιάστατη εικόνα. Ο λογος είναι πως στο 3d δεν εχουμε να κάνουμε τοσο με υψος και πλατος, ( ειδικα το δευτερο που μας αναγκάζει να απομακρυνόμαστε από την οθονη) αλλα με το βάθος της εικόνας..

Συνεπώς χρειάζεται να βρισκόμαστε πιο κοντα για να βρισκόμαστε οπτικά οσο γίνεται πιο μεσα στην τρισδιάστατη αίσθηση.. Για αυτό αλλωστε καμιά ταινια 3d δεν γυρίζεται η προβάλλεται σε μακροστενο καδρο τυπου 2:40 αλλα σε πιο μαζεμένα καδρα (1:85) παρόμοια σε μεγεθος με το 16:9 των τηλεοράσεων μας.

Δημοσ.

Αξιζει κανεις που την εχει δει σε 2d να την ξαναδει?

Ρωταω γιατι εχω στα χερια μου το κιτρινο χαρτακι που μας δωσανε την πρωτη μερα στην VMax επειδη δε μπορουσε να παιξει εκεινη τη μερα σε 3d και το ειχαμε πληρωσει!

Δημοσ.
Αξιζει κανεις που την εχει δει σε 2d να την ξαναδει?

Ρωταω γιατι εχω στα χερια μου το κιτρινο χαρτακι που μας δωσανε την πρωτη μερα στην VMax επειδη δε μπορουσε να παιξει εκεινη τη μερα σε 3d και το ειχαμε πληρωσει!

Φύγε ΤΩΡΑ!!!! :-)

Δημοσ.

Τήν είδα και εγώ εχτές σε 2D δυστηχώς. Καταπληκτική τανία. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι ότι παρόλο που είμαστε πόσα χρόνια μπροστά τα ελικόπτερα ακούγονται συμβατικά. Έπρεπε να κάνουν διαφορετικό ήχο.

Δημοσ.
Τήν είδα και εγώ εχτές σε 2D δυστηχώς. Καταπληκτική τανία. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι ότι παρόλο που είμαστε πόσα χρόνια μπροστά τα ελικόπτερα ακούγονται συμβατικά. Έπρεπε να κάνουν διαφορετικό ήχο.

Πώς το σκέφτηκες αυτό μωρέ; :)

Ούτε καν το πρόσεξα.

Δημοσ.

Αυριο. 10:30. Αιθουσα 2. Mall. 3D

Μπορεις με καποιον τροπο να "δανειστεις" τα 3D γυαλια? Η παιζει να περιμενουν στην πορτα να τους τα δωσεις?

Δημοσ.
Αυριο. 10:30. Αιθουσα 2. Mall. 3D

Μπορεις με καποιον τροπο να "δανειστεις" τα 3D γυαλια? Η παιζει να περιμενουν στην πορτα να τους τα δωσεις?

Και να τα πάρεις, τι ακριβώς θα τα κάνεις??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...