Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν δεν ειχε το αντι-ιμπεριαλιστικο μηνυμα της η ταινια και οτι στο τελος οι Ινδιανοι,εστω και μυθικα,παιρνουν το αιμα τους πισω,θα το ειχε καταθαψει dont worry.

παντως τον παω τον Δανικα,ειναι ο μονος που μπορει να σου αναλυσει την Ντορα την Μικρη Εξερευνητρια και να σου αποδειξει οτι ειναι αντι-κομμουνιστικη προπαγανδα.θεος.

Δημοσ.

Μαγκες περα απο τη πλακα νομιζω εχουμε ξεφυγει σε αυτο το θεμα.. Δεν ειναι chat εδω.

Παντως εγω απο τα γραφικα δε αντυπωσιαστηκα καθολου. Με το γυαλι τα πραματα φαινοταν πολυ πιο σκουρα. Και δεν εβλεπα και πολυ χρωμα. Λογικα η 2d εκδοση θα εχει καλυτερα γραφικα. Επισης οι υποτιτλοι με κουρασαν αρκετες φορες.. Ηταν λες και εβγαιναν απο τη οθονη.

Δημοσ.

Παντως εγω απο τα γραφικα δε αντυπωσιαστηκα καθολου. Με το γυαλι τα πραματα φαινοταν πολυ πιο σκουρα. Και δεν εβλεπα και πολυ χρωμα. Λογικα η 2d εκδοση θα εχει καλυτερα γραφικα

Εγω που ειδα και το 2D, πραγματικα ηταν φοβερα τα γραφικα. Οσο για το 3D, νομιζω ειναι αναλογα τον σινεμα και την τεχνολογια που χρησιμοποιείται στο καθενα. Δεν σε παιρνω στο λαιμο μου ομως.

Δημοσ.

Στην Real D στο mall ημουν. Vmax η αιθουσα. Επισης δε ειδα και τιποτα σπουδαιο on-screen effect. Μονο στην αρχη ειχε κατι ψιλα.

Το trailer με το σκυλακι καλυτερο ηταν.

Δημοσ.

ΟΚ, μόλις το είδα στο DVD πλέηα. Ευχάριστη ταινία, χαριτωμένη ιστορία, αναπόφευκτα ΤΙΓΚΑ στα κλισέ, ΠΟΛΥ ευχάριστη η παρουσία της Ροντρίγκεζ, αλλά ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ.

Δημοσ.

ε ενταξει,το PR/Marketing βοηθαει την ταινια στις πρωτες μερες προβολης της,απο κει και υστερα παιζει ρολο και το word of mouth,το οποιο αυτο δημιουργειται αποκλειστικα απο την ιδια την ταινια.η πλακα ειναι οτι στην περιπτωση του Αβαταρ δεν επεσε και τοσο μεγαλη διαφημιση,συγκριτικα παντα με προηγουμενες υπερπαραγωγες.

Δημοσ.

1) Η πλειοψηφια ΔΕΝ τρελαθηκε με την ταινια (περα απο τα γραφικα) in case you haven't noticed...

2) Δεν μπορω να μαι σιγουρος για το Ελλαντα, παντως εδω επεσε τρελη διαφημιση + Marketing κτλ

Δημοσ.
1) Η πλειοψηφια ΔΕΝ τρελαθηκε με την ταινια (περα απο τα γραφικα) in case you haven't noticed..

δεν εχω κανενα προβλημα να μην το δεχτω.αρκει να στηριξεις την παραπανω δηλωση σου με επιχειρηματα που να αποδεικνύουν κατι τετοιο.

τελος σου μιλησα για διαφημιση συγκριτικα με αλλες ταινιες.θυμαμαι στο watchmen ειχαν φτιαξει μεχρι και viral σποτακια,ειχαν φερει τον Gibson να μιλησει μεσω του PS3 Home,ειχαν φτιαξει ντοκυμανταιρ για την επιστημη της ταινιας,ειχαν βγαλει το graphic novel του Μουρ ως animated web episodes και πολλα αλλα.και ειδαμε φυσικα τι επιτυχια εκανε στο boxoffice η ταινια.

αλλα και παλι σου λεω, η διαφημιση βοηθαει μονο για το ξεκινημα της ταινιας,απο κει και υστερα η ιδια η ταινια πρεπει να αποδειξει οτι εχει 'ποδια',οτι μπορει να στεκει μονη της στο boxoffice.το Αβαταρ το απεδειξε και με το παραπανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...