_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Starship troopers καλή ταινία; omfg...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Αν θελετε να δειτε μια καλη ταινια επιστημονικης φαντασιας με εξωγηινους, αυτη ειναι το Starship Troopers του Πωλ Βερχοφεν. η ταινία αυτή έπρεπε να είχε βγει κατευθείαν σε video...
stefkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Τι σημασια που θα βγει πρωτα μια ταινια? Starship troopers καλή ταινία;omfg... Καλη για οσους αρεσει η δραση. Και φυσικα καμμια σχεση με το Avatar
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 αν θέλουν ταινία με εξωγήινους και δράση δεν βλέπουν Starship Trooper αλλά Star Wars/Star Trek...
KilliK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 το Starship Troopers ηταν καλο,ειχε και αυτο τα μηνυματακια του.βασικα ο Βερχοφεν πηγε να φτιαξει ενα νεο Ρομποκοπ,αλλα το παρακανε με την γραφικη βια,δεν εγινε και σωστο μαρκετινγκ στην ταινια,και τελικα απετυχε εμπορικα και παρεξηθηκε απο τους κριτικους. θυμαμαι στο σινεμα,κατα την διαρκεια της ταινιας παιρνανε τα παιδια τους και φευγανε,επειδη περιμενανε καμια ταινια τυπου Star Wars,μεχρι που αρχισανε να πετανε τα εντερα στην οθονη.που να ξερανε με τι σκηνοθετη μπλεκανε.
stefkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δεν απετυχε εμπορικα, απλα δεν εκανε τα εισητηρια του Αβαταρ. Λογικο, διοτι δεν ειχε αναλογη διαφημιση και προβολη. Πολλοι απο σας δεν την ειχατε ακουσει καν, γιαυτο ανελαβα να σας ενημερωσω Με Ρομποκοπ καμμια σχεση. Τα παιδια τους τα πηρανε απ το πρωτο λεπτο, μολις ειδανε τα γιγαντια αραχνοειδη να τεμαχιζουν τους αμοιρους πεζοναυτες? (Ακαταλληλο δεν ηταν?) Καλυτερη ταινια του Βερχοφεν θεωρω τον 4ο ανθρωπο(The 4th Man), αληθεια το εχει δει κανεις?
million_voices Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 το Starship Troopers ηταν καλο,ειχε και αυτο τα μηνυματακια του.βασικα ο Βερχοφεν πηγε να φτιαξει ενα νεο Ρομποκοπ,αλλα το παρακανε με την γραφικη βια,δεν εγινε και σωστο μαρκετινγκ στην ταινια,και τελικα απετυχε εμπορικα και παρεξηθηκε απο τους κριτικους.θυμαμαι στο σινεμα,κατα την διαρκεια της ταινιας παιρνανε τα παιδια τους και φευγανε,επειδη περιμενανε καμια ταινια τυπου Star Wars,μεχρι που αρχισανε να πετανε τα εντερα στην οθονη.που να ξερανε με τι σκηνοθετη μπλεκανε. τι ειχε λεει το starship troopers μυνηματα και σεναριο? :lol: ρε εκτιθεστε καργα μα καργα λεμε προσωπικα το avatar το χρησιμοποιω ως bench ανθρωπων,οταν δλδ δηλωνει καποιος ενθουσιασμενος ξερω τι να μην περιμενω και εχω πεσει μεσα 100% βαρατε φανμπους
stefkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Θα συμφωνησω κι εγω σ αυτο... Μυνηματα και σεναριο δεν ειδα. Ειδα ξεφρενη δραση σε υπερπαραγωγη πολεμικης ατμοσφαιρας με φοντο ερωτικου τριγωνου Μetal slug κανεις? Αλλα ουτε και το αβαταρ ειχε σεναριο(ηταν κακιστο).
million_voices Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ο ορισμος του μπρεινλες μουβι σε φαση που στην αρχη νομιζα οτι ηταν κωμωδια
antonl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 [...] στην αρχη νομιζα οτι ηταν κωμωδια Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Μάλλον παρωδία περισσότερο. Εκ των υστέρων διάβασα ότι είναι ψαγμένη ταινία και με τον τρόπο που παρουσιάστηκε ήθελε να δείξει το πού οδεύουμε, όλοι γινόμαστε στρατιωτάκια/ρομποτάκια, μας αλλάζουν την ηθική κλπ κλπ
stefkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Μάλλον παρωδία περισσότερο.Εκ των υστέρων διάβασα ότι είναι ψαγμένη ταινία και με τον τρόπο που παρουσιάστηκε ήθελε να δείξει το πού οδεύουμε, όλοι γινόμαστε στρατιωτάκια/ρομποτάκια, μας αλλάζουν την ηθική κλπ κλπ Ας μην υπερβαλλουμε. Ο καθενας βεβαια κανει τις σκεψεις που θελει. Μα δε σημαινει οτι πρεπει σωνει και καλα μια ταινια να εχει νοηματα... Εξαλλου υποκειμενικα ειναι κι αυτα.
antonl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Για την παρωδία ναι, αστειεύομαι. Αν και ώρες ώρες μου δημιουργούσε την εντύπωση ότι αυτοσαρκαζόταν. Για τα βαθύτερα νοήματα όχι. Νομίζω είναι ευρύτερα γνωστό ότι αυτός είναι ένας λόγος που θεωρείται (από πολλούς κριτικούς και μη) καλή ταινία.
stefkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Tα μονα βαθυτερα νοηματα ειναι οτι αν εισαι ενας ταπεινος πεζικαριος δεν μπορεις να κανεις σχεση με την ανωτερη σου πιλοτο αεροσκαφους... Και πανω απ ολα το Metal Slug 3 που μας στοιχισε σωρους απο νομισματα μεχρι να μαθουμε να το τερματιζουμε με 1 credit:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.