KilliK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 δεν ειρωνευομαι το 2001.εκφραζω μια αληθεια.θες αλλη μια; η ταινια ειναι αριστουργημα και μια απο τις καλυτερες δουλειες του Kubrick.
status Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 δεν ειρωνευομαι το 2001.εκφραζω μια αληθεια.θες αλλη μια; η ταινια ειναι αριστουργημα και μια απο τις καλυτερες δουλειες του Kubrick. Βασικά το τι είναι τέχνη είναι σχετικό...αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα ναι;
antreas18 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ειρωνικο μου φανηκε ;P δε συμφωνεις οτι το με το 3d θα ξεχασουν πολλοι σεναρια,ηθοποιους,σκηνοθεσιες κλπ?
KilliK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 α δεν ξερω τιποτα περι τεχνης.στον αντρεα πεστα αυτα.
Luxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Επιτελους σημερα θα παω να τη δω με τη κοπελα μου, αφου δε εχει πια και τοσο κοσμο. Θα παω στην προβολη των 00.30 στη VMax. Μπορει να μου πει καποιος σε ποια θεση να κλεισω; Βλεπω οτι οι περισσοτεροι πανε πολυ πιο πισω απο το κεντρο. Γιατι;
KilliK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Επιτελους σημερα θα παω να τη δω με τη κοπελα μου, αφου δε εχει πια και τοσο κοσμο. Θα παω στην προβολη των 00.30 στη VMax. Μπορει να μου πει καποιος σε ποια θεση να κλεισω; Βλεπω οτι οι περισσοτεροι πανε πολυ πιο πισω απο το κεντρο. Γιατι; κλεισε εισιτηριο για κεντρο και κοντα (5,6,7η σειρα καπου εκει).ειναι οι καλυτερες θεσεις. οι πισω θεσεις ειναι καλες για οσους ζαλιζονται με το 3d,αλλα δεν βοηθανε και πολυ στο Immersion. παντως σε οποια σειρα πας,διαλεξε να εισαι στις κεντρικες θεσεις της. ---------- Προσθήκη στις 17:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:46 ---------- εντωμεταξυ o φιλος μου που αναφερα πριν, καταφερε και επεισε την γυναικα του να πανε να δουνε την ταινια στο Vmax.φυσικα και της αρεσε. αλλα μου λεγε για ενα πιτσιρικα,15 χρονων θα ηταν,που ηταν με την μανα του και βλεπανε την τανια.το παιδι,οπως μου ελεγε ο φιλος μου,ειχε κυριολεχτικα απορροφηθει στην ταινια και ταυτιστει με τους χαρακτηρες.Να σηκωνεται ορθιος πανω στην καρεκλα και να σηκωνει τα χερια του ψηλα στον αερα,να καθεται και να προσκυναει,να προσευχεται !!,να πανηγυριζει,να ριχνει γροθιες στον αερα,να στριφογυριζει,να γελαει,να κλαιει,να φωναζει,να χειροκροταει,να πηγαινει η μανα του να του πει κατι και να της φωναζει: ''σταματα μαμα,ασε με να δω,ασε με να δω'' .. ο ορισμος του Immersion παντως αν κανανε ετσι και αλλα παιδια,δεν ειναι υπερβολικο τοτε που μερικοι χαρακτηριζουν το Αβαταρ ως το Star Wars της νεας γενιας.
Luxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 5η θεση για την οθονη της vmax δεν ειναι πολυ κοντα; Πιστευω θα κουραστω παρα πολυ. Κραταει και κοντα στις 3 ωρες!
KilliK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ε παρε πιο πισω και η 8η καλη ειναι.προσπαθησε να μην παρεις πολυ πισω ομως.
Luxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μολις γυρισα. Δε εντυπωσιαστηκα, αντιθετως με κουρασε αρκετα. 8/10.
stefkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Το ειδα χτες το Abyss που λεγαμε, λιγα πραγματα... Κι αυτο ειχε σχεση με εξωγηινους. Αν θελετε να δειτε μια καλη ταινια επιστημονικης φαντασιας με εξωγηινους, αυτη ειναι το Starship Troopers του Πωλ Βερχοφεν. Δεν υπαρχει καμμια σχεση με το Avatar, αν το Avatar σας αρεσε τοτε με το starship troopers θα παθετε τη πλακα σας... Eψες ειδα για πολλοστη φορα τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ 2 και ξαναματατρελαθηκα.Δεν υπαρχει τετοια ταινια, το κορυφαιο action movie που εχει βγει ποτε.2 ωρες απιστευτης σκηνοθετικης μαεστριας, σκηνοθετικες εμπνευσεις τρομερες,καμια αλλη ταινια δεν εχει συγκεντρωμενες τοσες ιδιοφυεις σεκανς μαζι,ο Ρομπερτ Πατρικ ειναι τελειος.Παντοτε τη θεωρω αυτη την ταινια καλυτερη απο την πρωτη (που ειναι και αυτη τρομερη). Κι εγω το ειδα(2η φορα). Μαλλον υπερβαλλεις οταν λες "δεν υπαρχει"... Υπηρχαν πολλα βαρετα σημεια και και οπωσδηποτε δεν μπορει να γινει συγκριση με το Νο1(το οποιο αντεγραφε σε καποια σημεια). Ειχε βεβαια πιο εντυπωσιακα εφφέ. Αν δεν υπηρχε το Νο1, το Νο2 μαλλον θα πηγαινε ως αλλη μια αδιαφορη ταινια του Αρνι
antonl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μολις γυρισα. Δε εντυπωσιαστηκα, αντιθετως με κουρασε αρκετα. 8/10. Δηλ. αν δε σε κούραζε αρκετά πόσο θα έβαζες, 15/10; :>
Luxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 8 στα 10 ειναι μετριο ρε φιλε. Τις περισσοτερες ταινιες 8 τις βαζω ή 7. Κατω απο 7 σπανια βαζω, γιατι δε βλεπω ταινια που ξερω οτι δε θα μου αρεσει..
antonl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 8 στα 10 ειναι μετριο ρε φιλε. Τις περισσοτερες ταινιες 8 τις βαζω ή 7. Κατω απο 7 σπανια βαζω, γιατι δε βλεπω ταινια που ξερω οτι δε θα μου αρεσει.. Απ τη στιγμή που η κλίμακα είναι 1-10 το μέτριο είναι κάπου 4-6. Τέλος πάντων :>
stefkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Κατω απο 7 σπανια βαζω, γιατι δε βλεπω ταινια που ξερω οτι δε θα μου αρεσει. Αυτο ειναι λαθος. Γιατι σημαινει οτι εισαι προκατειλημμενος με κατι που θα δεις, πριν το δεις. Μα πως γινεται να ξερεις απο πριν χωρις να εχεις δει κατι αν θα ειναι καλο ή οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.