Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
δυστυχώς δεν μπορώ να γίνω σοβαρός για τόσο αστεία θέματα, μου φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε φορα που σκέφτομαι πως υπάρχουν άτομα εκεί έξω που θεώρησαν πως το avatar έχει καλο σενάριο. :)

η αλλιως την κανουμε πλαγιως διοτι δεν μας παιρνει πλεον.δεν πειραζει.ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι με πολλα λογια,αλλα ουσια μηδεν.

πες μου ότι απλά παριστάνεις τον ανόητο κι ότι δεν μιλάς σοβαρά...

τέλος πάντων εγώ θα σταματήσω να μιλάω εδώ, δεν θες να μας πεις να γούστα σου, δεν θες να μας πεις την ηλικία σου, ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ! όπως δικαίωμα μου είναι να συνεχίσω να πιστεύω ότι έδωσα 12e στο cinema για να δω μια (σεναριακά πάντα) πατάτα, (ας πήγαινα σε λαϊκή γμτ, τις έχει φτηνότερα και σε real-life vision)

μια ερωτηση εκανα.δεν θες να απαντησεις ουτε σε αυτην,νο προμπλεμο.

οτι ειναι δικαιωμα σου να μην σου αρεσε η ταινια ειναι.ακομα και να της προσαπτεις πραματα που δεν της αξιζουν επισης.για το τελευταιο ομως εχω και εγω δικαιωμα να προβω και να υπερασπιστω την ταινια σε καποιες αδικες κατηγοριες.δεν προσπαθω να σε κανω να αλλαξεις την προσωπικη γνωμη σου για την ταινια,η οποια ουτως η αλλως δεν με ενδιαφερει.αλλα σιγουρα θα προσπαθησω να σου δειξω οτι η κριτικη σου σε καποια σημεια,ειναι τελειως αβασιμη και λανθασμενη.thats all.

Μια gimmick ταινία όπως το Avatar με μπίου μπίου και μπαμ μπαμ (μην τολμήσεις να μου πεις ότι την έχεις κάνει και την πιο ποιοτική ταινία ever. Μια ωραία action ταινία με μπόλικα εφέ και πολύ μεγάλη χρήση του υπολογιστή είναι στην ουσία), ενώ έχει τα φόντα να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία με depth και pop-outs το γυρνάει σε "ποιοτικό" 3D usage. Πιστεύω να βλέπεις την τραγική ειρωνεία της όλης φάσης

αλλα μου λεγες πριν,αλλα μου λες τωρα.οχι δεν την βλεπω την τραγικη ειρωνια της ολης φασης

.μπορεις να μου την εξηγησεις εσυ;

επισης εξηγησε μου τι εννοεις ποιοτικο 3d usage.το βαζεις σε αστερισκο οποτε δινεις την δικια σου σημασια.ποια ειναι αυτη;

οταν λες εξαιρετικη εμπειρια με depth και pop-outs πως ακριβως το ερμηνευεις; γινε συγκεκριμενος

και τελος γιατι ακριβως αποτυγχανει το αβαταρ να προσφερει μια τετοια εμπειρια; που εκανε λαθος ο σκηνοθετης;

FYI, εξαιτίας του stereoscopic 3D ακόμα και σε χαμηλή ανάλυση να τρέχεις ένα παιχνίδι δεν θα παρατηρήσεις έντονο aliasing.Όσο για το MW2, τράβα πάρε μια 5870 (ή μια GTX295) και χώσε όσο FSAA θέλεις για να μην έχεις aliasing. Μην έχεις τρελές απαιτήσεις από ένα ξεπερασμένο hardware όπως αυτό του X360 ή του PS3. Όσο για το PC, άμε σε QuadSLI για να τρέχεις το Crysis με 100fps average στα Very High settings (έλα τώρα... σε βλέπω. <<Και σιγά μην σκάσω τόσα λεφτά>> θα πεις. Εμ, ότι πληρώνεις παίρνεις . Μην κλαφτείς ).

δεν διαβαζεις τι γραφω.γιατ το ΜW2 στο χβοχ αναφερομαι.τα πισι ευτυχως μας βγαζουν ακομα ασπροπροσωπους.

και το ειναι ξεπερασμενη κονσολα δεν μου λεει τιποτα.χβοχ2/πσ3 απο την πρεμιερα τους μεχρι σημερα εχουν να επιδειξει ελαχιστα παιχνιδια με καλο AA.και αυτο σημαιενι ειτε το hardware ηταν εξαρχης αδυναμο,και δουλευαν τον κοσμο με τα 'nextgen' διαφημιστικα κολπα,ειτε απο τεμπελια και ανικανοτητα δεν εχουν καταφερει ακομα να αξιοποιησουν πληρως τις δυνατοτητες του hardware.που σημαινει οτι δεν προκειται να αξιοποιησουν ουτε το 3d,θα το εχουν ως gimmick οποτε whats the point?

οσο αφορα τα sli τα λες και μονο σου.very high settings.εγω ομως μιλησα για πληρη,φουλ,maximum γραφικα.ας βγαλουν νεες τεχνολογιες gpu που να αξιζουν να τα σκασω,και οχι να τα σκασω για να μετατρεψω το πισι σε υποσταθμο της ΔΕΗ.

βασικα θελω να πω και αλλα σε αυτο το θεμα,αλλα ειμαστε ηδη εκτος.αμα θες ανοιξε ενα σχετικο τοπικ στα βιντεογκειμς να το συζητησουμε εκει.

ο θέμα μας βέβαια δεν είναι τα games, αλλά το Avatar. Και εκεί θα μπορούσε ο Cameron να γυρίσει πολλά πλάνα που να αναδεικνύουν το 3D. Δεν το έκανε και αρκέστηκε στο "πείραγμα" των ήδη υπαρχόντων καρέ από την 2D έκδοση. Φαντάσου πόσο Μ@ΛΑΚΙΑ είναι αυτό, την στιγμή που χρησιμοποίησαν ένα κάρο εφέ από υπολογιστές. Αυτό και μόνο θα έπρεπε κάτι να σου έλεγε, όσο και να γουστάρεις τον Τζιμάκο.

εχεις δικιο.οτι χρηματοδοτησε με δικα του λεφτα και του πηρε 4 χρονια για να φτιαξει τo fusion 3d camera system προκειμενου να γυρισει τα ντοκυμανταιρ του και το Αβαταρ,το προσπερναμε.απλως γυρισε την ταινια πρωτα με 2D καμερα και μετα εβαλε το ΄εφε'. υπεροχο common logic.

Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Για το βάθος του Final Destination ή άλλων ταινιών μπορώ να σου μιλήσω για ώρες του πως πείραξε περισσότερο το βάθος σε εκείνη την σκηνή για να τονίσει κάτι και τα σχετικά. So what; Δεν πα να προσπαθούσε τρεις βδομάδες για ένα 3D καρέ... αν είναι μούφα, είναι μούφα. Δεν θα πεις <<Ωωωωωω, μ@λάκα προσπαθούσε τρεις βδομάδες το άτομο για να είναι subtle το εφέ. ΟΚ, γ@μεί τελικά η σκηνή >>. Γιατί κι ο Uwe Boll έχει την πεποίθηση ότι βγάζει φοβερές ταινίες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι

ειλικρινα δεν εχω καταλαβει τιποτα απο τα παραπανω που εγραψες.ποιο ηταν το νοημα τους;

εγω παντως σηκωνω τα χερια ψηλα.

Δημοσ.
η αλλιως την κανουμε πλαγιως διοτι δεν μας παιρνει πλεον.δεν πειραζει.ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι με πολλα λογια,αλλα ουσια μηδεν

αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα στον εαυτό σου, μιας και σε ρώτησα μερικά πράγματα απλά και απάντηση δεν πήρα

αλλα πραγματικά ας τελειώσουμε εδώ, είμαστε 2 παντελώς διαφορετικά άτομα, φαντάζομαι και η ηλικία μας δεν είναι ίδια.

edit: το γελοίο τις υπόθεσις είναι ότι ακόμα κι ο ίδιος ο Cameron είχε πει πως το σενάριο είναι cliche. αλλα τέλος πάντων.

Δημοσ.

το στορυ ειναι κλασικο ειχε πει.το κλασικο δεν σημαινει ελλειψη περιεχομενου η το αντιστροφο.

και τα πραγματα που με ρωτησες δεν εχουν να κανουν καμια σχεση σε μια σοβαρη συζητηση.τι ηλικια εχω; ποιες θεωρω καλυτερες ταινιες; αν με ρωταγες και ποιο ειναι το αγαπημενο μου φαγητο,θα νομιζα οτι μου την επεφτες κιολας. :P

Δημοσ.

αλλα μου λεγες πριν,αλλα μου λες τωρα.οχι δεν την βλεπω την τραγικη ειρωνια της ολης φασης

.μπορεις να μου την εξηγησεις εσυ;

επισης εξηγησε μου τι εννοεις ποιοτικο 3d usage.το βαζεις σε αστερισκο οποτε δινεις την δικια σου σημασια.ποια ειναι αυτη;

οταν λες εξαιρετικη εμπειρια με depth και pop-outs πως ακριβως το ερμηνευεις; γινε συγκεκριμενος

και τελος γιατι ακριβως αποτυγχανει το αβαταρ να προσφερει μια τετοια εμπειρια; που εκανε λαθος ο σκηνοθετης;

δεν διαβαζεις τι γραφω.γιατ το ΜW2 στο χβοχ αναφερομαι.τα πισι ευτυχως μας βγαζουν ακομα ασπροπροσωπους.

και το ειναι ξεπερασμενη κονσολα δεν μου λεει τιποτα.χβοχ2/πσ3 απο την πρεμιερα τους μεχρι σημερα εχουν να επιδειξει ελαχιστα παιχνιδια με καλο AA.και αυτο σημαιενι ειτε το hardware ηταν εξαρχης αδυναμο,και δουλευαν τον κοσμο με τα 'nextgen' διαφημιστικα κολπα,ειτε απο τεμπελια και ανικανοτητα δεν εχουν καταφερει ακομα να αξιοποιησουν πληρως τις δυνατοτητες του hardware.που σημαινει οτι δεν προκειται να αξιοποιησουν ουτε το 3d,θα το εχουν ως gimmick οποτε whats the point?

οσο αφορα τα sli τα λες και μονο σου.very high settings.εγω ομως μιλησα για πληρη,φουλ,maximum γραφικα.ας βγαλουν νεες τεχνολογιες gpu που να αξιζουν να τα σκασω,και οχι να τα σκασω για να μετατρεψω το πισι σε υποσταθμο της ΔΕΗ.

βασικα θελω να πω και αλλα σε αυτο το θεμα,αλλα ειμαστε ηδη εκτος.αμα θες ανοιξε ενα σχετικο τοπικ στα βιντεογκειμς να το συζητησουμε εκει.

εχεις δικιο.οτι χρηματοδοτησε με δικα του λεφτα και του πηρε 4 χρονια για να φτιαξει τo fusion 3d camera system προκειμενου να γυρισει τα ντοκυμανταιρ του και το Αβαταρ,το προσπερναμε.απλως γυρισε την ταινια πρωτα με 2D καμερα και μετα εβαλε το ΄εφε'. υπεροχο common logic.

ειλικρινα δεν εχω καταλαβει τιποτα απο τα παραπανω που εγραψες.ποιο ηταν το νοημα τους;

εγω παντως σηκωνω τα χερια ψηλα.

Έγραφα για όσα λες άλλα μιας και με ξεσύνδεσε, δεν θα φτιάξω από την αρχή το σεντόνι. Πίστευε τα PR για το Avatar όπως το κάνουν για το X360/PS3 (που παραπονιέσαι τώρα εσύ). Για άλλους το X360 είναι θεϊκό ότι και να λες. Για εσένα τώρα το Avatar.

OK, ξα σου και μαγκιά σου ;). Have fun

Δημοσ.
Στο αρχηγείο δεν υπάρχει καθόλου pop-out που λες αλλά έχουμε ένα εκπληκτικό βάθος που εντυπωσιάζει και η συγκεκριμένη σκηνή είναι ότι καλύτερο προσφέρει σε 3D βάθος το Avatar (μαζί με τις κάψουλες στην αρχή).

Στοίχημα την GTX295 να έρθεις εδώ και να βγάζεις τα γυαλιά στις σκηνές που θα σου λέω κατά την διάρκεια της ταινίας :P. Και προτού μετά πεις ότι <<Ναι, αρκετές σκηνές είναι του 2D αλλά υπάρχουν και 3D (που δεν το αμφισβητεί κανείς. Εγώ είπα ότι η ταινία δεν γυρίστηκε με γνώμονα το 3D, όχι ότι δεν θα βρεις 3D σκηνές)>>, θα σου βάλω το The Big Bang Theory (ναι βρε, την σειρά :P) με μια πατέντα που έχουμε βρει για να βλέπεις ΟΛΑ τα videos σε stereoscopic 3D. Που θέλω να καταλήξω; Το ότι θα δεις βάθος σε μερικές σκηνές του The Big Bang Theory (aka 3D scenes) δεν σημαίνει ότι δημιουργήθηκε με βάση το 3D ;)

διαβασε αυτο και θα καταλαβεις οτι το 3D ειχε γνωμονα απλα εκανε τα δικα του κολπα. αυτο δε σημαινει οτι ειχε και 2D σκηνες γιατι οπως σου ειπα αν εβγαζες τα γυαλια δεν καθαριζε η εικονα. και το εκανα σε τετοιες κοντινες σκηνες που δεν ηταν εμφανες το 3D επειδη ειχαν shallow focus. σου ξαναλεω οι κοντινες εικονες των ηθοποιων που λες οτι δεν ηταν 3D η ετσι νομιζες χωρις τα γυαλια φαινονται σαν γιαργιασμενες. μολις εβαζες το γυαλι αυτοματως καθαριζε.

το ιδιο ισχυει και για το background και ας ηταν θολο. και τα εκανα ολα αυτα μονο και μονο να διαπιστωσω αυτο που ειχες αναφερει παλιοτερα γιατι ειδα την ταινια αφου ειχα διαβασει το ποστ σου.

ειχες γραψει παλιοτερα οτι μπορεις να δεις την ταινια χωρις τα γυαλια γιατι το μεγαλυτερο μερος της ηταν 2D. ε αμα ισχυει αυτο θα επρεπε να ειχα πιασει τουλαχιστον μια σκηνη που νομιζω οτι δεν ειναι 3D για να το δω. κατι τετοιο δε συνεβη. τωρα αν αυτες οι σκηνες που αναφερεις ειναι συγκεκριμενες και μεμονωμενες και πρεπει εσυ να πεις στον αλλο ποτε να βγαλει τα γυαλια απλα αναιρεις τον εαυτο σου.

κανω αυτο το distinction γιατι πανω σε αυτο το θεμα διαφωνω

Cameron nevertheless uses shallow focus shots multiple times in “Avatar”, using them to concentrate the viewers’ attention on a character in the foreground, just as he would in a 2-D film. The success of this particular experiment in 3-D is debatable. In these shallow shots, blurred backgrounds certainly keep the viewer’s attention focused on the desired subject, but in tandem with the 3-D photography, the blurred background accentuates the flatness of the foreground object, giving a distracting, artificial effect. The shallow focus shots do not maintain the illusion of depth, but, rather, make the foreground figure look like a cardboard cutout placed in front of a poorly focused photograph. Its distracting and self-conscious in a way that could be harnessed in a more expressionistic film to convey detachment or solitude, but in “Avatar” it seems showy and out of place. Still even this failed technique is an example of Cameron’s bold approach to the 3-D technology, important even if it just establishes what doesn’t work.
Δημοσ.

Όπως είπα, αν είσαι πεπεισμένος για κάτι... ότι και να σου πει ο άλλος δεν θα το δεχτείς. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τις διαμάχες εδώ στο Insomnia με τα 25fps (που είχε βγει η ράδιο αρβύλα παλιά ότι αρκούν για τα παιχνίδια). Ε αν δεν του το δείξεις από κοντά του άλλου, ότι reference και να δει θα λέει τα δικά του. Υπάρχουν αρκετές σκηνές σε 2D που φαίνονται καλά χωρίς τα γυαλιά. Ξέρεις πως φαίνεται μια ταινία όταν χρησιμοποιεί αρκετό βάθος; Κάπως έτσι:

3d-gaming-editorial_1.jpg

Δεν είναι ότι έχεις λίγα "σκαλοπατάκια" κι ότι είναι κάπως "θολά". Δεν ξεκαθαρίζεις τίποτα ρε παιδί μου ακόμα κι όταν έχεις βαθμό βάθους μόλις 20% (εξαιτίας του πως δουλεύει το stereoscopic 3D).

Εν ολίγοις, πάμε λοιπόν όλοι μαζί και από κοντά κάθε σκηνή να την σχολιάζουμε. Και μετά στο καπάκι σου βάζω και το The Big Bang Theory (ή όποια ταινία θέλεις, από Aliens μέχρι και Gladiator) σε stereoscopic 3D. Το ότι θα δεις στο Aliens ή στο Gladiator πολλές σκηνές με βάθος (που δεν θα τις βλέπεις κανονικά χωρίς τα γυαλιά) δεν σημαίνει ότι φτιάχτηκε με βάση το 3D. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς αυτό το απλό πράγμα; (προφανώς πάρα πολύ αν δεν έχει τα γυαλιά)

PS: Και μιας και κάνουμε κύκλο όλη την ώρα, σας εξήγησα μερικά πράγματα για το 3D επειδή δεν έχω ασχοληθεί μόνο θεωρητικά μαζί του. Τέλος από εμένα και ας πιστέψει ο καθένας ότι νομίζει. Πάντως εδώ θα είμαστε όταν θα έχουν βγει σωστές 3D ταινίες και θα χτυπάω τα σχόλια σας για το Avatar, ακριβώς όπως κάνω για τα 25fps και για άλλα διάφορα θέματα (που δεν αφορούν το συγκεκριμένο section). Έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά ;)

Δημοσ.
Ξέρεις πως φαίνεται μια ταινία όταν χρησιμοποιεί αρκετό βάθος; Κάπως έτσι:

3d-gaming-editorial_1.jpg

ναι ξερω

Δεν είναι ότι έχεις λίγα "σκαλοπατάκια" κι ότι είναι κάπως "θολά". Δεν ξεκαθαρίζεις τίποτα ρε παιδί μου (εξαιτίας του πως δουλεύει το stereoscopic 3D).

με τη λεξη ξεκαθαρα εννοω οτι καθαριζουν και φαινονται κανονικα ως μια εικονα.

τωρα εγω σου ειπα πριν οτι οι σκηνες δεν εχουν τοσο βαθος ωστε να απεχουν ετσι οπως η εικονα που μου εδειξες και να ειναι χτυπητο στο ματι αλλα ειναι πιο κοντα σε αποσταση μεταξυ τους αλλα παρολα αυτα να βλεπεις τον διαχωρισμο και ενωνονται μονο με τη χρηση των γυαλιων. τωρα αυτο πως εσυ το λες 2D δε ξερω

και πως μπορει καποιος να δει κανονικα την εικονα ενωμενη χωρις τα γυαλια (χωρις να στραβωνει τα ματια του) its beyond my understanding

Εν ολίγοις, πάμε λοιπόν όλοι μαζί και από κοντά κάθε σκηνή να την σχολιάζουμε. Και μετά στο καπάκι σου βάζω και το The Big Bang Theory (ή όποια ταινία θέλεις, από Aliens μέχρι και Gladiator) σε stereoscopic 3D. Το ότι θα δεις στο Aliens ή στο Gladiator πολλές σκηνές με βάθος (που δεν θα τις βλέπεις κανονικά χωρίς τα γυαλιά) δεν σημαίνει ότι φτιάχτηκε με βάση το 3D. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς αυτό το απλό πράγμα; (προφανώς πάρα πολύ αν δεν έχει τα γυαλιά)

ξερω πολυ καλα οτι μπορεις να μετατρεψεις μια ταινια 2D σε ταινια 3D. δεν ειναι τοσο δυσκολο. υπαρχουν διαφορα video στο youtube

http://www.3djournal.com/001/artic47.php

για να καταλαβω εσυ θεωρεις οτι ο καμερον πηρε την 2D ταινια, την μετετρεψε σε 3D και προσθεσε μερικες πρωτογονες 3D σκηνες αποκλειστικα για την 3D προβολη. αυτο δε λες?

---------- Προσθήκη στις 09:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:41 ----------

edit: το γελοίο τις υπόθεσις είναι ότι ακόμα κι ο ίδιος ο Cameron είχε πει πως το σενάριο είναι cliche. αλλα τέλος πάντων.

μα ειναι δε διαφωνω αφου το βασικο μοτιβο παιχτηκε και σε αλλες ταινιες....

το σεναριο φυσικα και δεν ειναι πρωτοτυπο, το θεμα ειναι πως θα το γυρισεις, τι επεκτασεις θα κανεις και πως θα το αποδωσεις στο κοινο. αυτο εχει σημασια. μπορει για παραδειγμα μια σειρα να εχει πολυ καλο σεναριο και να μη κανει ακροαματικοτητα και να παρει ποδι νωρις. αυτο δε σημαινει οτι σεναριακα ηταν μαπα :P

εν ολιγοις τα ρασα δεν κανουν τον παπα

---------- Προσθήκη στις 09:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:06 ----------

PS: Και μιας και κάνουμε κύκλο όλη την ώρα, σας εξήγησα μερικά πράγματα για το 3D επειδή δεν έχω ασχοληθεί μόνο θεωρητικά μαζί του. Τέλος από εμένα και ας πιστέψει ο καθένας ότι νομίζει. Πάντως εδώ θα είμαστε όταν θα έχουν βγει σωστές 3D ταινίες και θα χτυπάω τα σχόλια σας για το Avatar, ακριβώς όπως κάνω για τα 25fps και για άλλα διάφορα θέματα (που δεν αφορούν το συγκεκριμένο section). Έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά ;)

για το fps 1) ηταν τα 30 οχι 25 2) υπηρχε συγχυση με τα αλλα μεσα 3) εχει μεγαλη περαση σαν urban legend :P 4) δεν χρειαστηκε να το δω με τα ματια μου, απλα εψαξα, διαβασα και καταλαβα τι παιζει, ειδα και video comparison.

αν εχεις κατι αντιστοιχο να μου δειξεις περι της διαφωνιας με το 3D ευχαριστως να το διαβασω. δε μπορει να εισαι μονος στο κοσμο που εχει αυτη την αποψη :P

Δημοσ.

Εντοιπωσιακή ταινία και ακριβή αλλά η ιστορία ήταν Disney απλά,

στο τέλος περίμενα να βγει και ο πατέρας του Simba στον ουρανό. μελό για 5 χρονόν παιδια

Ήταν από τις περιπτώσεις που σκέφτεσαι αν την ίδια ταινία είχε αναλάβει κανένα λιγότερο χουλιγουντιανό στούντιο, θα είχαμε διαμάντι. Παράδειγμα αν το είχαν κάνει ιάπονες...

Καλά πέρασα δεν λεω

Δημοσ.
Όπως είπα, αν είσαι πεπεισμένος για κάτι... ότι και να σου πει ο άλλος δεν θα το δεχτείς. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τις διαμάχες εδώ στο Insomnia με τα 25fps (που είχε βγει η ράδιο αρβύλα παλιά ότι αρκούν για τα παιχνίδια).

η πλακα ειναι οτι εχεις δικιο και μαλιστα ο Καμερον συμφωνει μαζι σου.το Αβαταρ ηθελε να το γυρισει στα 60fps αλλα λογω budget δεν τον αφησε η ΦΟΧ.ισως το κανει στο 2.βλεπεις δεν ειναι ο ανθρωπος και τοσο ασχετος οσο νομιζεις,και δεν ειναι τυχαια ολα αυτα τα υπερογκα ποσα για νεες τεχνολογιες και τεχνικες.common sense man,common sense.

Δημοσ.

Και το αποτελεσμα του να ασχολεισαι και να ριχνεις τοσα λεφτα στη τεχνολογια ειναι να ξεχνας το σεναριο,τους ηθοποιους,τη σκηνοθεσια και ολα τα συστατικα που ειναι απαραιτητα για μια καλη ταινια.Αποδειξη το avatar

Φυσικα υπαρχει και αντιλογος,βλεπε 2001:A space odyssey..αλλα μη συγκρινω τη βουρτσα με.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...