Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγγυημένα πράγματα και μετά λένε γιατί τα κατεβάζουμε...

ναι αλλα 3d δεν εχει....και τα 12 ευρω ειναι για το 3d....αρα μια τρυπα στο νερο :P

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εγγυημένα πράγματα και μετά λένε γιατί τα κατεβάζουμε...

Για μια ταινια η οποια εχει τετοιο 3D eye candy χαλαλι τα 12 ευρω :o

• Moderators
Δημοσ.
Για μια ταινια η οποια εχει τετοιο 3D eye candy χαλαλι τα 12 ευρω :o

Οντως.Αν και δεν περιμενα να το πω οταν βγηκα απο την αιθουσα,η πρωτογνωρη αισθηση του 3d αξιζε το 12ευρω της.

Δημοσ.

παντως μην παρασυρθειτε απο ολες αυτες τις ανακοινωσεις για τις 3D ταινιες.Οι περισσοτεροι πιο πολυ σαν gimmick θα το χρησιμοποιησουν,παρα σαν εργαλειο για το immersion της ταινιας.

O Kαμερον εξαρχης γυρισε τα πλανα του ετσι ωστε να ενισχυονται απο το 3d. (θυμηθειτε την σκηνη με την Νευτιρι να πεταει γυρω απο τον Τζεικ,η την τελικη μαχη με την καμερα να κανει στροφη 180μοιρες γυρω απο την Βαλκυρια)

Τωρα μια ταινια που ηδη εχει γυριστει με τον κλασικο τροπο και απλως μπαινει το 3D εφε κατοπιν εορτης,θα ειναι ακριβως αυτο: ενα 3D εφε.

• Members
Δημοσ.
παντως μην παρασυρθειτε απο ολες αυτες τις ανακοινωσεις για τις 3D ταινιες.Οι περισσοτεροι πιο πολυ σαν gimmick θα το χρησιμοποιησουν,παρα σαν εργαλειο για το immersion της ταινιας.

O Kαμερον εξαρχης γυρισε τα πλανα του ετσι ωστε να ενισχυονται απο το 3d. (θυμηθειτε την σκηνη με την Νευτιρι να πεταει γυρω απο τον Τζεικ,η την τελικη μαχη με την καμερα να κανει στροφη 180μοιρες γυρω απο την Βαλκυρια)

Τωρα μια ταινια που ηδη εχει γυριστει με τον κλασικο τροπο και απλως μπαινει το 3D εφε κατοπιν εορτης,θα ειναι ακριβως αυτο: ενα 3D εφε.

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Χωρίς να έχω ιδέα για το τεχνικό μέρος της υπόθεσης, φαντάζομαι πως για να μοιάζει η 3D εμπειρία με αυτή του Avatar θα πρέπει όλη η ταινία να γυριστεί από την αρχή έτσι. Μου φαίνεται δύσκολο το να μπορεί κάποιος να "μετατρέψει" μια ήδη γυρισμένη ταινία σε 3d με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μου δίνουν περισσότερο την εντύπωση πως θέλουν απλά να εκμεταλλευτούν τον όλο ντόρο γύρω από το 3d και πως δεν πρέπει ως θεατές να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο με το Avatar ως προς τα εφέ.

Δημοσ.

KilliK χάριν ενός φίλου και του συγκεκριμένου thread είπα να πάω να την δω 2η φορα την ταινία να δω τι έχασα που εσείς το πιάσατε, από ότι φαίνεται ή εγώ είμαι ζώο ή όντως η ταινία δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως ενδιαφέρον, τουλάχιστον ως προς τα δικά μου γούστα που δεν με κράτησε στην πρώτη ώρα να ανοίξω μάτι.

Λυπάμαι η ταινία είναι ένα ριμέϊκ της Ποκαχόντας με τα Στρουμφάκια και ή εσείς πήρατε lsd και τριπάρατε σε όλη την ταινία κ βλέπατε ότι θέλατε ή εγώ πολύ παράξενος.

:)

Εκτός από το eye candy τίποτα το πρωτότυπο, τίποτα το ενδιαφέρον.

Δημοσ.
KilliK χάριν ενός φίλου και του συγκεκριμένου thread είπα να πάω να την δω 2η φορα την ταινία να δω τι έχασα που εσείς το πιάσατε, από ότι φαίνεται ή εγώ είμαι ζώο ή όντως η ταινία δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως ενδιαφέρον, τουλάχιστον ως προς τα δικά μου γούστα που δεν με κράτησε στην πρώτη ώρα να ανοίξω μάτι.

Λυπάμαι η ταινία είναι ένα ριμέϊκ της Ποκαχόντας με τα Στρουμφάκια και ή εσείς πήρατε lsd και τριπάρατε σε όλη την ταινία κ βλέπατε ότι θέλατε ή εγώ πολύ παράξενος.

:)

Εκτός από το eye candy τίποτα το πρωτότυπο, τίποτα το ενδιαφέρον.

Έχει τεράστιο τεχνολογικό ενδιαφέρον, και είναι υπεραρκετό, γιατίο αυτό θα την τοποθετήσει ως ορόσημο στην ιστορία του σινεμά, όχι το σενάριό της.

Αν πήγες να τη δεις ως ενδιαφέρουσα αφήγηση (και μάλιστα σε 2d) χωρίς να διαβάσεις το thread ή άλλο review τι να σε κάνουμε...

Δημοσ.
Έχει τεράστιο τεχνολογικό ενδιαφέρον, και είναι υπεραρκετό, γιατίο αυτό θα την τοποθετήσει ως ορόσημο στην ιστορία του σινεμά, όχι το σενάριό της.

Αν πήγες να τη δεις ως ενδιαφέρουσα αφήγηση (και μάλιστα σε 2d) χωρίς να διαβάσεις το thread ή άλλο review τι να σε κάνουμε...

Την είδα πριν το θρεντ κ η γνώμη μου είναι ίδια όπως με την χθεσινή προβολή η οποία ήταν 3d (και της 2 φορές).

• Moderators
Δημοσ.
Την είδα πριν το θρεντ κ η γνώμη μου είναι ίδια όπως με την χθεσινή προβολή η οποία ήταν 3d (και της 2 φορές).

Με άλλα λόγια δηλαδή, τα 'λεγες εσύ, αλλά δεν σε άκουσες.

Δημοσ.
Με άλλα λόγια δηλαδή, τα 'λεγες εσύ, αλλά δεν σε άκουσες.

Ο κολλητός μου δεν το είχε δει κ είπα να πάω κ εγώ κ αν μη τι άλλο μην έχω κάνει κ λάθος ή έχασα κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...