Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά θα ρωτήσω, για πες μα Killik κάποιες άλλες ταινίες που θεωρείς αριστούργημα.

μιας και είσαι από τα άτομα με σημαία του Avatar στο χέρι εδώ μέσα.

(τώρα σημαία είναι ή παρωπίδες δεν ξέρω, δεν σε ξέρω κι από κοντά)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α ειναι το γνωστο τεστ για την αξιοπιστια του ομιλουντα.Νo problem,i am game.

για ποιο ειδος θες να σου πω; επιστημονικης φαντασιας;

Δημοσ.
α ειναι το γνωστο τεστ για την αξιοπιστια του ομιλουντα.Νo problem,i am game.

για ποιο ειδος θες να σου πω; επιστημονικης φαντασιας;

ότι θες, πιάσε απ'όλες τις κατηγοριες

Δημοσ.
Λοιπόν, έτυχε και την ξαναείδα προχθές σε village (τραβάτε με και ας κλαίω φάση). Δυο παρατηρήσεις.

1) Καλύτερη ποιότητα εικόνας από Cinepolis.

2) Η ταινία βλέπεται και χωρίς διαλόγους. Οι εικόνες μιλούσαν από μόνες τους μια χαρά.

καλυτερη εικονα? σιγουρα? πως το εννοεις αυτο?

Δημοσ.

Oh yes. Λιγότερο θαμπή, θα έλεγα, ενώ και τα γυαλιά ήταν διαφορετικά. Στο cinepolis μου έβγαλαν την πίστη για να τα βάλω σε σωστή απόσταση από τα μάτια μου και τα γυαλιά μυωπίας, ενώ στη Vmax δεν με παίδεψαν καθόλου. Ειδικά τη σκηνή του κυνηγητού από το μαύρο "αιλουροειδές" που με είχε ζαλίσει, αυτή τη φορά την είδα πολύ πιο άνετα.

Δημοσ.
Oh yes. Λιγότερο θαμπή, θα έλεγα, ενώ και τα γυαλιά ήταν διαφορετικά. Στο cinepolis μου έβγαλαν την πίστη για να τα βάλω σε σωστή απόσταση από τα μάτια μου και τα γυαλιά μυωπίας, ενώ στη Vmax δεν με παίδεψαν καθόλου. Ειδικά τη σκηνή του κυνηγητού από το μαύρο "αιλουροειδές" που με είχε ζαλίσει, αυτή τη φορά την είδα πολύ πιο άνετα.

α κατσε φορας και γυαλια μυωπιας? γιατι εγω στο cinepolis την ειδα και δεν ειχα κανενα προβλημα. αυτη η θαμπαδα που λες ηταν μονο στην αρχη λογω προσαρμογης του ματιου. μετα δεν εχει.

ναι τα γυαλια ειναι διαφορετικα γιατι εχουν διαφορετικες τεχνολογιες. το ενα ειναι dolby 3d και το αλλο real d

Δημοσ.

Γυαλιά μυωπίας φόραγα και στις δυο προβολές. Την πρώτη φορά ήταν πολύ σημαντικό σε τι απόσταση θα είχα τα 3d γυαλιά, ενώ τη δεύτερη όχι. Στη Vmax,γενικά, μου φάνηκε πολύ καθαρή η εικόνα ενώ στο Cinepolis μέχρι να τελειώσει η ταινία έκανα συνέχεια μικροδιορθώσεις στη θέση των 3d γυαλιών.

Δημοσ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Update: Feb. 2 - Warner Bros. officially pushed Clash of the Titans back a week from March 26 to April 2 and announced that it will be released in 3D.

http://www.boxofficemojo.com/news/?id=2640&p=.htm

This provides one week of breathing room between it and How to Train a Dragon, which opens March 26 also in 3D,
Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κάτσε μόλις αρχίσανε..

Confirmed: 'Harry Potter and the Deathly Hallows' to hit screens in 3-D

One of the worst kept secrets in Hollywood was confirmed today as Warner Bros. announced the final two installments in the "Harry Potter" franchise, "Harry Potter and the Deathly Hallows, Pt. 1" and "Harry Potter and the Deathly Hallows, Pt. 2" will both be released in 3-D

ps. ελπίζω οι επόμενες 3D ταινιες να μην είναι μονο οπτικά εφφε

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ ελπίζω να μην καθιερωθεί το εισητήριο στα 12 ευρώ ξαφνικα!

εγγυημένα πράγματα και μετά λένε γιατί τα κατεβάζουμε...

Δημοσ.

Είδα πρόσφατα το Avatar. Επειδή φαντάζομαι τα όσα θα πω θα έχουν ειπωθεί ένα τρισεκατομμύριο φορές ακόμα σε αυτές τις 122 σελίδες του post, θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο σύντομος.

Η ταινία δεν είναι τέλεια. Προς Θεού. Έχει κενά που είμαι βέβαιος ότι οι παθιασμένοι σινεφίλ θα έχουν ήδη επισημάνει. Ανάθεμα όμως κι αν τα προσέχει κάποιος που πάει για να ευχαριστηθεί δύο-δυόμιση ώρες στο σινεμά. Το Avatar μπορεί να μην είναι η "state of the art" ταινία. Είναι όμως εντυπωσιακή και πολύ μάλιστα. Ας πάρει τα Όσκαρ για τα οποία έχει προταθεί, θα τα αξίζει. Παρότι είμαστε ακόμα στην αρχή της 3D τεχνολογίας, ο Cameron και το επιτελείο του κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα αρτιότατο αποτέλεσμα που για 'μένα θα είναι σημείο αναφοράς για χρόνια ακόμα. Τα διάφορα τοπία και περιβάλλοντα ήταν απίστευτα -έπιασα σε πολλές περιπτώσεις τον εαυτό μου να χαζεύει με ανοιχτό το στόμα τα όσα διαδραματίζονταν στην οθόνη.

Κατ' εμέ πρόκειται για ταινία που αξίζει hands-down να τη δει κανείς, φυσικά στο σινεμά, φυσικά σε 3D -όλα τα άλλα είναι "demi". Ταινία της δεκαετίας; Γιατί όχι, μέχρι να βγει η επόμενη και έχω την αίσθηση ότι θα αργήσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...