KilliK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Την εξαντλήσατε την ταινία από ότι βλέπω:Ρ Και κλικλικλικλικλικλικλικλικ δεν ήταν προσωπική προσβολή..ή τουλάχιστον δεν με έχεις δει να προσβάλω κάποιον εδώ μέσα α μπα κανεναν
Sellers Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ...που σε κοιτάγανε που δεν γούσταρες λες. που προκαλεί πονοκέφαλο το 3D λέω. και που ήταν μάπα η ταινία Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε σε ποιά ακριβώς ηλικία του κόψαν' απότομα του Sellers την πιπίλα, κι από τότε έχει γίνει σκληρός σα βράχος από αντίδραση, γι' αυτό και δε νιώθει με την ταινία.Η επικρατούσα άποψη λέει στα 19. Όντως 19. Και που να δεις σε τι ηλικία σταμάτησα να βρέχω το κρεβάτι μου και να γκρινιάζω όταν θέλω να φάω. Γενικά όλα αυτά : πιπίλα, ακούσια διούρηση, κ.λ.π ήταν αυτά που έκαναν αυτό το έπος, ένα ποταπό σκουλίκι στα μάτια μου. Τώρα πές μας με το χέρι στην καρδιά. Όταν ήσουν μικρός (αν θυμάσαι βέβαια), η μαμά σου, σε έντυνε σέιλορμουν και μου έγινες τόσο ευαισθητούλης που σε συγκινούν οι ταινίες του κάμερον?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μαλακία τους.....Είμαι σίγουρος πως δε θα τη χαιρόμουν τόσο σινεμά. δεν είπα να την δεις σε cinema, απλά να ήταν μια αξιοπρεπή ποιότητα... ---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:03 ---------- Δεν ειπα ποτέ τετοιο πραγμα, αντιθετα ειπα οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα σε video/dvd. Σε βιντεο/dvd δεν εχει κυκλοφορησει ακομα ε. Και οι κοπιες που κυκλοφορουν στα τορρρενταδικα πως βγηκαν? (το TS τι ειναι? transvestite?) όταν αναρωτιέσαι αν έχει κυκλοφορήσει σε dvd ή video και μετά ρωτάς από που βγήκαν τα TS που κυκλοφορούν στα torrents τι περιμένεις να υποθέσουμε?
Fidelio Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αχα. 'Ντάααξει μωρέ, καλή ήταν. Εκπληκτικοί οι Sigur Rós
jacknut Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μια ερωτηση που ηθελα να κανω απο τοτε που ειδα το Αβαταρ: -Ολοι οι κατοικοι της φυλης των Ναβι και οι αβαταριανοι (ο τζακ και η σιγκουρνει στις αβαταριανες μορφες τους) ειναι πραγματικοι ηθοποιοι με μακιγιαζ σε στιγμες της ταινιας ή σε ολο το φιλμ ειναι φωτορεαλιστικα εφε;και σε εκεινη τη σκηνη στην αρχη της ταινιας μεσα στο θαλαμο του εργαστηριου που ξεκινα η μεταφορα της συνειδησης του τζακ στο αβαταρ του και βλεπουμε τα αβαταρ να ερχονται σε επαφη με την πραγματικοτητα ειναι φωτορεαλιστικα; εαν ναι ειναι εκπληκτικα ,πολυ καλυτερα απο γκολουμ.
KilliK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ναι ειναι ολο φωτορεαλιστικα εφε,δεν χρησιμοποιηθηκαν μακιγιαζ η μινιατουρες.τσεκαρε αυτο το βιντεακι με το making of της ταινιας,για να καταλαβεις την διαδικασια που ακολουθησαν προκειμενου να φτιαξουν τους Ναβι και την Πανδωρα: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=7c4kNLz_4E8[/ame]
jacknut Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Eιναι εκπληκτικο,ειδικα σε καποιες ρομαντικες στιγμες που ερχονται κοντα Τζακ και Νειτιρι, πραγματικα αν δεν ξερεις απο την αρχη οτι υπαρχει φωτορεαλισμος,δεν υπαρχει περιπτωσει να καταλαβεις οτι δεν ειναι πραγματικοι ηθοποιοι (οπως ετυχε και σε εμενα). Τελειοτητα απο την κορφη μεχρι τα νυχια στους πανδωραιους.Μεχρι και το κωλαρακι της Νειτιρι ειναι φοβερα φωτορεαλιστικο,κανει τις γνωστες συσπασεις που κανουν και τα real κωλαρακια. Φωτορεαλισμος στο σουπερ φουλ μεγαλειο.
KilliK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 γιεπ.και αυτο ειναι μονο η αρχη.για σκεψου τι απιστευτα φωτορεαλιστικα εφε θα δουμε στο μελλον οταν αναπτυχθει και αλλο η τεχνολογια στα CGI εφε. Ο Καμερον σε μια προσφατη συνεντευξη του ειπε πως το δυσκολο κομματι,να φτιαξουν δηλαδη την τεχνολογια απο το μηδεν,περασε.Για το Αβαταρ 2 το μονο που τους μενει τωρα ειναι να την βελτιωσουν.Σκεψου τι θα δουμε τοτε !!
Members gsarig Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Το κορυφαίο θα είναι να χρησιμοποιήσεις αυτή την τεχνολογία για να αναστήσεις πεθαμένους... π.χ. να γυρίσεις ταινία με τον Μάρλον Μπράντο (όπου θα έχεις φτιάξει τη μορφή του και απλά το ρόλο του από πίσω θα τον υποδύεται άλλος). (Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι εφικτό ή αν λέω βλακείες και είμαι τελείως εκτός θέματος... )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Το κορυφαίο θα είναι να χρησιμοποιήσεις αυτή την τεχνολογία για να αναστήσεις πεθαμένους... για αυτό ας αρχίσουν να πατεντάρουν από τώρα φάτσες ώστε να βγάζουν λεφτά από τα δικαιώματα οι συγγενείς ένα νέο νόημα στην πατέντα!
KaizerSoze Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Eιναι τραγικο οτι ο ανθρωπος που εκανε την Αβυσο, τον Εξολοθρευτη και το 2ο Αλιεν εχει τις 2 πρωτιες σε λεφτα...με τον Τιτανικο και το Αβαταρ. Τι να πω ρε γαμωτο...
FarCry Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 http://boxofficemojo.com/alltime/world/ 1 Avatar Fox $1,858.9 $555.0 29.9% $1,303.9 70.1% 2009 In Release: 39 days / 5.6 weeks
KilliK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 για αυτό ας αρχίσουν να πατεντάρουν από τώρα φάτσες ώστε να βγάζουν λεφτά από τα δικαιώματα οι συγγενείς ένα νέο νόημα στην πατέντα! ισχυει το copyright των προσωπων και των φωνων των ηθοποιων εδω και χρονια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 καλά για αυτή την χρήση εννοώ όχι για φωτογραφία/video/ήχο
washcloud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Όντως 19. Και που να δεις σε τι ηλικία σταμάτησα να βρέχω το κρεβάτι μου και να γκρινιάζω όταν θέλω να φάω. Γενικά όλα αυτά : πιπίλα, ακούσια διούρηση, κ.λ.π ήταν αυτά που έκαναν αυτό το έπος, ένα ποταπό σκουλίκι στα μάτια μου. Τώρα πές μας με το χέρι στην καρδιά. Όταν ήσουν μικρός (αν θυμάσαι βέβαια), η μαμά σου, σε έντυνε σέιλορμουν και μου έγινες τόσο ευαισθητούλης που σε συγκινούν οι ταινίες του κάμερον? ...(σέιλορπίπες δε είχε τότε) δεν το θυμάμαι, ΑΛΛΑ μια φορά πολύ μικρό (γύρω στα 2) με είχαν ντύσει κοριτσάκι σε κάτι καρναβάλια (έχω δει φωτό). Λες; (φιλάκια στο σκληρό αγόρι) δεν είπα να την δεις σε cinema, απλά να ήταν μια αξιοπρεπή ποιότητα... ...όχι θα καθόμουν και θα περίμενα μέχρι να βγει DVD-rip release. Τί λες ρε. Άκυρο το fp. ...Άσε που η ποιότητα στην οποία έχει κυκλοφορήσει είναι αξιοπρεπέστατη (το καλύτερο TS που έχω δει). Χωρίς artifacts και blurring κτλ. Kαι το ξαναλέω, ίσως καλύτερα έτσι. Δίνει κανείς πιο βάση. Το κορυφαίο θα είναι να χρησιμοποιήσεις αυτή την τεχνολογία για να αναστήσεις πεθαμένους... π.χ. να γυρίσεις ταινία με τον Μάρλον Μπράντο (όπου θα έχεις φτιάξει τη μορφή του και απλά το ρόλο του από πίσω θα τον υποδύεται άλλος).(Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι εφικτό ή αν λέω βλακείες και είμαι τελείως εκτός θέματος... ) ....who the fuck cares to see Brando again Eιναι εκπληκτικο,ειδικα σε καποιες ρομαντικες στιγμες που ερχονται κοντα Τζακ και Νειτιρι, πραγματικα αν δεν ξερεις απο την αρχη οτι υπαρχει φωτορεαλισμος,δεν υπαρχει περιπτωσει να καταλαβεις οτι δεν ειναι πραγματικοι ηθοποιοι (οπως ετυχε και σε εμενα).Τελειοτητα απο την κορφη μεχρι τα νυχια στους πανδωραιους.Μεχρι και το κωλαρακι της Νειτιρι ειναι φοβερα φωτορεαλιστικο,κανει τις γνωστες συσπασεις που κανουν και τα real κωλαρακια. Φωτορεαλισμος στο σουπερ φουλ μεγαλειο. ...δεν ξέρω αν το έχεις πιάσει σωστά - αλλά "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ" είναι. Όπως με την έννοια που "πραγματικός ηθοποιός" εμφανίζεται σε μια "κανονική ταινία" : δεν είναι ο...ίδιος - η ρεαλιστική του απεικόνιση σε φιλμ είναι. Δεν πρόκειται για κατασκευασμένες -από το "πουθενά- εικόνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.