Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...τα "τσόντα" και "μακράν" δεν ήταν τυχαία, ε;

μόνο αυτό σχολιάζω, γιατί τί να σου κάνω που ξες ότι σ' αγαπάω και δε μπορώ να σε βρίσω

...αν και ΕΔΩ στο 'χω το βρίσιμο ντιστρικτάκια, ε ντιστρικτάκια που μιλάς κιόλα...:P

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα τώρα αφού ξέρεις ότι έχω δίκιο η ταινία είναι μόνο οπτικά εφέ και από σενάριο, αυτό που λες κεντρικό σκελετό είναι κάτι από σενάριο εισβολής στο Ιράκ και ο έρωτας είναι , επειδή το λόμπι θέλει κάτι τέτοιο για να τραβάει και γκόμενες στης αίθουσες.

Δημοσ.

α οχι το ιδιο ειναι.το 2004 ξεκινησε να γυριζει την ταινια,και το 2007 εγραψε το σεναριο και το εκανε copyright.Τιme-traveling οπως και στα T του. :lol::lol

Οκ αφού είναι φιλαρακι σου ο Καμερον και ξέρεις ότι το σενάριο που ειναι δέκα χρόνων δεν υπέστη καμμιά αλλαγή τότε πάω πάσο, γιατί αυτό που μας εδειξες δεν δείχνει τπτ. Πολύ μπροστά ο Καμερον πάντως. Γιατί δεν παει να δουλέψει σε καμμιά Apple? Αυτός την τεχνολογια του itablet την έπιασε μια δεκαετία πριν.

Δημοσ.
Έλα τώρα αφού ξέρεις ότι έχω δίκιο η ταινία είναι μόνο οπτικά εφέ και από σενάριο, αυτό που λες κεντρικό σκελετό είναι κάτι από σενάριο εισβολής στο Ιράκ και ο έρωτας είναι , επειδή το λόμπι θέλει κάτι τέτοιο για να τραβάει και γκόμενες στης αίθουσες.

Δεν το ξέρει. Θα εκπλαγείς όπως κι εγώ όταν το ανακαλύψεις, αλλά δεν το ξέρει. Του κόλλησε τώρα και δεν βγαίνει. Αλλά μας αγαπάει... οπότε εντάξει.

Δημοσ.
Δεν το ξέρει. Θα εκπλαγείς όπως κι εγώ όταν το ανακαλύψεις, αλλά δεν το ξέρει. Του κόλλησε τώρα και δεν βγαίνει. Αλλά μας αγαπάει... οπότε εντάξει.

Φίαρ εντ λόδινγ ιν Λας Βέγκας:Ρ

Δημοσ.

...τί, χωρίς να μου κουνάς ούτε καν ένα ρολόι τσέπης πέρα-δώθε στα μούτρα μου;

Ξεροσφύρι;

Δημοσ.

ω μα ποσο αφελεστατα λαθος εισαι. :-)

Οκ αφού είναι φιλαρακι σου ο Καμερον και ξέρεις ότι το σενάριο που ειναι δέκα χρόνων δεν υπέστη καμμιά αλλαγή τότε πάω πάσο, γιατί αυτό που μας εδειξες δεν δείχνει τπτ. Πολύ μπροστά ο Καμερον πάντως. Γιατί δεν παει να δουλέψει σε καμμιά Apple? Αυτός την τεχνολογια του itablet την έπιασε μια δεκαετία πριν.

what is the Matrix?

Δημοσ.
ω μα ποσο αφελεστατα λαθος εισαι. :-)

what is the Matrix?

Αν είδες κάτι πιο βαθύ, λυπάμαι αλλά πρέπει να κοιτάξεις μήπως έχεις πολλά γυναικεία γονίδια και επηρεάζουν το depth preception σου.

συγγνώμη αφού εσύ κοιτάς βαθιά (στα μάτια να υποθέσω) της ταινίες, ποια είναι η γνώμη σου για το District 9 ?

Δημοσ.

Kριμας παντως που οριστικα δια παντως οπως φαινεται δεν θα υπαρξει Καμρον στον Σπαιντερμαν.Ας μην καταντησει αυτη ησειρα οπως και οεξολοθρευτης.

Παντως αυτο που ηθελα να πω ειναι το ποσο πολυ εμενα προσωπικα μου λειπουν εκεινα τα απιστευτα εφε που βλεπαμε στις ταινιες των 80s ,που τα φτιαχναν ουσιαστικα στο χερι,μηχανικα εφε και μακιγιαζ.

Και ηπρωτη ταινια ΥΠΕΡΤΑΙΝΙΑΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΑΙΝΙΩΝ που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η Απειλη του Καρπεντερ!

Ποσο με εχει επηρεασει αυτο το αριστουργημα,αυτα που εδειξε τοτε ο Καρπεντερ νομιζω οτι ειναι αξεπεραστα!

thething460.jpg

kurt-russell-john-carpenter-the-thing11.jpg

the-thing.jpg

Δημοσ.
Αν είδες κάτι πιο βαθύ, λυπάμαι αλλά πρέπει να κοιτάξεις μήπως έχεις πολλά γυναικεία γονίδια και επηρεάζουν το depth preception σου.

συγγνώμη αφού εσύ κοιτάς βαθιά (στα μάτια να υποθέσω) της ταινίες, ποια είναι η γνώμη σου για το District 9 ?

γινεσαι μικρος τωρα,εκτος και αν τρολλαρεις.Αν ειναι να αρχισουμε τις προσωπικες προσβολες,καλυτερα να κλειδωθει το τοπικ προτου μετατραπει σε flame war.

Οσο αφορα το D9,για να μην γραφω τα ιδια,μπορεις να διαβασεις ενα δειγμα της αποψης μου για την ταινια εδω:

http://comicart.gr/bb06/viewtopic.php?t=1778&start=0

ελπιζουμε να συνεχισουμε σε καλυτερο πνευμα

@jacknut αριστουργημα το Thing,αλλα και το οριτζιναλ πολυ καλο,αν και βασικα και οι δυο ταινιες ειναι adaptations του ιδιου βιβλιου,παρα ρεμεικ η μια απο την αλλ.

Το ξερεις οτι θα γυρισουν prequel του Τhe Thing,με πρωταγωνιστη τον αδερφο του MacReady? Εγω παντως δεν ανυπομονω καθολου να την δω :/

Δημοσ.
καλυτερα να κλειδωθει το τοπικ προτου μετατραπει σε flame war.

what the fuck

Ναι, σιγά μην κατεβάσουμε και τον σέρβερ.

Λες εκεί πέρα και 'συ ένα "μήπως εσύ έχεις πολλά νεαντερτάλια γονίδια και βλέπεις πολύ βαθειά στη σπηλιά;" και τελειώνεις.

@jacknut αριστουργημα το Thing,αλλα και το οριτζιναλ πολυ καλο,αν και βασικα και οι δυο ταινιες ειναι adaptations του ιδιου βιβλιου,παρα ρεμεικ η μια απο την αλλ.

ΣΕΗ ΓΟΥΑΤ;;;

Ελπίζω να εννοείς το The Thing from Another World του '51,,,γιατί αν έχουν γυρίσει ρημέηκ του The Thing του Κάρπεντερ, πάω Μόσχα να πατήσω το κουμπί, ΤΩΡΑ.

Το ξερεις οτι θα γυρισουν prequel του Τhe Thing,με πρωταγωνιστη τον αδερφο του MacReady? Εγω παντως δεν ανυπομονω καθολου να την δω :/

Εύχομαι μη σώσουν - η κατάρα των Φαραώ και της Πόντιας γιαγιάς των Άγαμων Θυτώνε να τους πέσει στα κεφάλια

...και στα πόδια, και στα χέρια, και στις τσουτσούδες, σ' όλα, σ' όλα

(Εν τω μεταξύ κοίταξα και το λινκ στο comic.art...Τί τα έγραψες ολ' αυτά τα επί μέρους βρ' αδερφέ; Και μόνο ότι η όλη φάση είναι μια θφηνιάρα παραγωγή -και οικονομικώς, αλλά και αισθητικώς- που είναι της ίδιας decadence φιλοσοφίας του Borat -και καλά σάτιρα δηλαδή- φτάνει. Βάλαν' έναν τάχαμου ηλίθιο ανάμεσα σε δήθεν μου ηλιθιοαδιάφορους να βγάλει το φίδι από την τρύπα, ζαλώθηκαν μια βιντεοκάμερα στον ώμο, και δεν κάναν' καν τον κόπο να κάνουν πιο αληθοφανή μια εξωγήινη φυλή που για να φτάσει ως εδώ πρέπει να έχει εκ των πραγμάτων ασταναπάν επίπεδο, φιλοσοφία και πρακτικές. Γελοιοποίηση και ανθυποκουλτούρα, σχετικού κολεγιακού "αλτερνατίφ" επιπέδου, ΚΑΙ κουραστική μάλιστα. Χίλιες φορές καλύτερη η μεηνστρημηνιά του Χόλυγουντ και ο Λαζόπουλος. Θεός να μας φυλάει στο μέλλον.)

Δημοσ.

...οι Γήινοι είχαν σκάσει πριν κάτι χρόνια στην Πανδώρα, πριν τα γεγονότα που είδες (χμμμ) στην ταινία. Στα "γεγονότα" αυτά λοιπόν, αναφέρεται το γεγονός. Όπως επίσης αναφέρεται ότι αριβάρισαν πριν χρόνους και καιρούς, κραδαίνοντας καθρεφτάκια και φάρμακα, χάντρες και κουβέρτες. Και στήσανε και φροντιστήρια ξένων γλωσσών "Αμερικανάκης". Γενικά ρε παιδί μου ήρθαν με πολύ καλές προθέσεις, είδαν φως στην Πανδώρα και είπαν "ρε δεν στεκόμαστε να πούμε ένα γειά;". Η Αμερικάνικη όμως βίζιτα, κατάντησε Αρμένικη.

Και οι Αμερικάνοι κατάντησαν αηδία με τον καιρό, γιατί όπως λέει και στα γεγονότα, είχαν φτάσει πλέον στο σημείο να ψιλοκαθαρίζουν και κάτι ντόπιους, πάνω σε κάτι μπαροκαυγάδες. Γενικά με τον καιρό φάνηκε το Άσπρα Μούρα, Μαύρα Μούρα - Είσαι Μια Παλιοχαμούρα, όχι αμέσως. Τόσα χρόνια κατά βάση Μικροί Εξερευνητές το παίζανε.

Ήταν και οι άλλοι οι Ναβίδες που την είχαν δει Γιακουμής, Μια Ρωμέικη Καρδιά, και τους πήραν στο φιλότιμο ("we've tried to teach the skypeople before, μπατ δέη καντ ση" κουτουλουπού)

Δεν πολυκαταλαβα αλλα το ερωτημα μου ηταν, εαν οι ιθαγενεις γνωριζαν τη παρουσια των στρατιωτικων εγκαταστασεων των γηινων στο πλανητη τους, δεν θα επρεπε απο καιρο να τους ειχαν ζητησει να απομακρυνθουν?

Βασικα ειδα τον εν λογω εργο προχτες στη τηλεοραση χωρις υποτιτλους, οποτε καποια κεφαλαια τα εχασα, δεν ειμαι και τοσο αστερι στα αγγλικα:-)

Πολυ συχνα οι ιθαγενεις μιλουσαν στη γλωσσα τους και υπηρχαν καποιοι υποτιτλοι, δε ξερω σε ποια γλωσσα ηταν. Οσοι παρακολουθησαν το εργο στο κινηματογραφο, ειχαν μεταφραση σε αυτο?

Και αλλη μια ερωτηση, τα 3D γυαλια που δοθηκαν, εχουν εφαρμογη στη τηλεοραση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...