Προς το περιεχόμενο

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημερα.

Ειναι απο τους μαγαλυτερους θέλοντας και μη.

Τωρα απο το αν ειναι απο τους καλύτερους αυτο μπορεί να το κρίνει ο καθένας μας απο τα έργα και τη σκηνοθεσία του.

Mεγαλυτερους απο ποια αποψη? της τεχνολογιας και των εφφε, ας πουμε?

(μ' αρέσει που απ' τη μια έχουμε την αίρεση αυτών που βαρέθηκαν απ' τη μέση και μετά - κι απ' την άλλη αυτήν αυτών που βαρέθηκαν μέχρι τη μέση):)

Mα μεχρι τη μεση δεν ειχε τιποτα ενδιαφερον, υπνος ητανε... υπαρχουν φιλοι που λενε οτι τους αρεσε (ο υπνος)μεχρι τη μεση?:-)

...(ξέχασες και το "The Abyss")από τις ΕΝΝΙΑ που έχει κάνει, οι ΕΦΤΑ ήταν σούπερ επιτυχίες. Τί σε χαλάει δηλαδή ακριβώς; .......

Eαν πας στο imdb.com θα δεις εκτος απ το Abyss και τις υπολοιπες ταινιες του, εγω μιλησα για τις καλυτερες. Σουπερ επιτυχιες οταν λες, εννοεις εισπρακτικα? Δεν ειναι ενδεικτικο αυτο. Δεν με χαλαει κατι, αντικειμενικα μιλαω.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Members
Δημοσ.
Ας μην ξεχνάμε και το έπος που λέγεται Band of Brothers.

Ωραία μίνι-σειρά αυτή και πολύ ρεαλιστική... είναι του Κάμερον όμως; στο imdb δεν βρήκα κάτι και είχα την εντύπωση ότι ήταν του Σπίλμπεργκ (εκτός αν ήταν μόνο στην παραγωγή)

Πάντως η συγκεκριμένη θα ήταν πιστεύω πολύ καλή σε 3D (με τις σφαίρες να σφυρίζουν δίπλα σου :shock:)

Δημοσ.

Οι στρατιωτικες εγκαταστασεις των γηινων στην ιδια την Πανδωρα βρισκονταν? Και οι ντοπιοι εξωγηινοι ιθαγενεις δεν τους ειχαν παρει χαμπαρι?...

Δημοσ.
τελείως offtopic...

βγαίνει το Pacific φέτος, miniseries πάλι από τους ίδιους δημιουργούς του Band of Brothers αλλά για τις μάχες στον Ειρηνικό κατά τον 2 ΠΠ :P http://en.wikipedia.org/wiki/The_Pacific_%28miniseries%29

επισης ο George Lucas ετοιμαζει το long-life dream project tou,Long Τails με θεμα τους πρωτους αφρο-αμερικανους πιλοτους του WW2.

ταινια για τους πρωτους πιλοτους πολεμικων αεροπλανων που τυχαινει να ηταν Ελληνες,να δουμε ποτε θα κανουν.

Δημοσ.
Eαν πας στο imdb.com θα δεις εκτος απ το Abyss και τις υπολοιπες ταινιες του, εγω μιλησα για τις καλυτερες. Σουπερ επιτυχιες οταν λες, εννοεις εισπρακτικα? Δεν ειναι ενδεικτικο αυτο. Δεν με χαλαει κατι, αντικειμενικα μιλαω.

...εάν; Imdb πάμε ήδη όλοι (εκτός απ' τον Φύζικς, απάρεντλι :P), κι εκεί πήγα και πριν. Λες να ήξερα beforehand τί αηδίες είχε γυρίσει στα 24 του;

Και εκεί, αν εξαιρέσεις ντοκυμανταίρρρρρ, τηλεοπτικές ταινίιιιιιιιιιιιιες και σειρές κτλ κτλ, ΕΝΝΙΑ είναι τα κινηματογραφικά του πονήματα. Kαι βεβαίως μίλησες για τα καλύτερα (βάλε μέσα και το Abyss), μα αυτό δεν είπα και 'γω; Απλά πρόσθεσα ότι αν το καλοϋπολογίσεις, ό,τι ταινία βγάζει, γίνεται σούπερ επιτυχία. Και γενικώς αποδεκτή από τον κόσμο μάλιστα (ποιός λέει κακά λόγια για τον Τιτανικό -κι ας εγώ μη γούσταρα- εκτός από κάτι γκρινιάρηδες; Ή για Terminator; ). Και ναι, ΑΥΤΟ κάτι λέει.

Όχι δλδ τίποτα - αλλά επειδή ΕΣΥ το έθεσες ως θέμα : "έκανε μερικές καλές...και;". Εμ δεν πάει έτσι. Και καλές, και όλες σχεδόν, και πολυεπιτυχημένες.

Εγώ ρε παιδί μου γουστάρω το Lucia y el sexo του Medem. Kι ας από "επιτυχία" πήρε μπούλο στους σινεμάδες (συγκρινόμενο πάντα). Ε τί πα' να πει αυτό; Πάει (για 'μενα) να πει δυο τινά : ότι ο κόσμος δεν ξέρει να εκτιμά τα ιδιαίτερα, ένα, κι ότι αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι ΚΑΙ το Terminator δεν ήταν ταινιάκλα, για το είδος της, δύο. Και επιτυχημένη μάλιστα.

Οι στρατιωτικες εγκαταστασεις των γηινων στην ιδια την Πανδωρα βρισκονταν? Και οι ντοπιοι εξωγηινοι ιθαγενεις δεν τους ειχαν παρει χαμπαρι?...

...α, καλά.

ΔΕΣ ΤΗΝ παιδί μου την ταινία, μπορεί και να σ' αρέσει ακόμα περισσότερο......

Δημοσ.
...εάν; Imdb πάμε ήδη όλοι, κι εκεί πήγα και πριν. Λες να ήξερα beforehand τί αηδίες είχε γυρίσει στα 24 του;

Και εκεί, αν εξαιρέσεις ντοκυμανταίρρρρρ, τηλεοπτικές ταινίιιιιιιιιιιιιες και σειρές κτλ κτλ, ΕΝΝΙΑ είναι τα κινηματογραφικά του πονήματα. Kαι βεβαίως μίλησες για τα καλύτερα (βάλε μέσα και το Abyss), μα αυτό δεν είπα και 'γω; Απλά πρόσθεσα ότι αν το καλοϋπολογίσεις, ό,τι ταινία βγάζει, γίνεται σούπερ επιτυχία. Και γενικώς αποδεκτή από τον κόσμο μάλιστα (ποιός λέει κακά λόγια για τον Τιτανικό -κι ας εγώ μη γούσταρα- εκτός από κάτι γκρινιάρηδες; Ή για Terminator; ). Και ναι, ΑΥΤΟ κάτι λέει.

Όχι δλδ τίποτα - αλλά επειδή ΕΣΥ το έθεσες ως θέμα : "έκανε μερικές καλές...και;". Εμ δεν πάει έτσι. Και καλές, και όλες σχεδόν, και πολυεπιτυχημένες.

Εγώ ρε παιδί μου γουστάρω το Lucia y el sexo του Medem. Kι ας από "επιτυχία" πήρε μπούλο στους σινεμάδες (συγκρινόμενο πάντα). Ε τί πα' να πει αυτό; Πάει (για 'μενα) να πει δυο τινά : ότι ο κόσμος δεν ξέρει να εκτιμά τα ιδιαίτερα, ένα, κι ότι αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι ΚΑΙ το Terminator δεν ήταν ταινιάκλα, για το είδος της, δύο. Και επιτυχημένη μάλιστα.

Eιναι κι αλλοι σκηνοθετες που κανουν πετυχημενες(εισπρακτικα, αυτο εννοεις) ταινιες και σαφως πιο σημαντικες απ αυτες του Καμερον που βασιζονται κυριως στην επιστημονικη φαντασια και στα εφφε.

Οπως σωστα ειπωθηκε απο εναν φιλο, αν το Αβαταρ δεν ειχε το 3D θα πηγαινε αδιαφορο. Και να συμπληρωσω τον παραγοντα ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ που μπορει να απογειωσει ενα εργο.

...

...α, καλά.

ΔΕΣ ΤΗΝ παιδί μου την ταινία, μπορεί και να σ' αρέσει ακόμα περισσότερο......

Aσε μας ρε μαστορα... επειδη τη ειδα κανω αυτη την ερωτηση. Εσυ που θα την ειδες φανταζομαι επισης, γιατι δυσκολευεσαι να απαντησεις?

Δημοσ.

...Βοηθέ, όπως δεν βλέπεις τις ταινίες, δεν με διαβάζεις και 'μένα. (ξανα)Διάβασέ με λοιπόν, και θα δεις τί εννοώ.

...Κατά τ' άλλα, αφού βαριέσαι ( ; ) να την ξαναδείς, να τονίσω τα εξής : οι Γήινοι είχαν σκάσει πριν κάτι χρόνια στην Πανδώρα, πριν τα γεγονότα που είδες (χμμμ) στην ταινία. Στα "γεγονότα" αυτά λοιπόν, αναφέρεται το γεγονός. Όπως επίσης αναφέρεται ότι αριβάρισαν πριν χρόνους και καιρούς, κραδαίνοντας καθρεφτάκια και φάρμακα, χάντρες και κουβέρτες. Και στήσανε και φροντιστήρια ξένων γλωσσών "Αμερικανάκης". Γενικά ρε παιδί μου ήρθαν με πολύ καλές προθέσεις, είδαν φως στην Πανδώρα και είπαν "ρε δεν στεκόμαστε να πούμε ένα γειά;". Η Αμερικάνικη όμως βίζιτα, κατάντησε Αρμένικη.

Και οι Αμερικάνοι κατάντησαν αηδία με τον καιρό, γιατί όπως λέει και στα γεγονότα, είχαν φτάσει πλέον στο σημείο να ψιλοκαθαρίζουν και κάτι ντόπιους, πάνω σε κάτι μπαροκαυγάδες. Γενικά με τον καιρό φάνηκε το Άσπρα Μούρα, Μαύρα Μούρα - Είσαι Μια Παλιοχαμούρα, όχι αμέσως. Τόσα χρόνια κατά βάση Μικροί Εξερευνητές το παίζανε.

Ήταν και οι άλλοι οι Ναβίδες που την είχαν δει Γιακουμής, Μια Ρωμέικη Καρδιά, και τους πήραν στο φιλότιμο ("we've tried to teach the skypeople before, μπατ δέη καντ ση" κουτουλουπού)

Δημοσ.
...τα οποία κάνανε άθλιες ταινίες - αλλά οκ δεν είναι καν αυτό το θέμα.

Διότι το θέμα είναι όπως έχουμε πει, ότι η ταινία, γι'αυτό που είναι, είναι σχεδόν άρτια φτιαγμένη, άσχετα αν έχουν προηγηθεί συγγραφικά πονήματα και πολύ πιο πρωτότυπα, όσον αφορά τον κεντρικό σκελετό, και πιο συγκλονιστικά/αποκαλυπτικά. Τώρα όποιος βλέπει μπλε Στρουμφ με πολύ μακρυά ουρά, την ίδια αξία έχει να μου λέει ότι το Άβαταρ του θυμίζει την προηγούμενή μας κυβέρνηση.

Κεντρικό σκελετό; Τα στρουμφάκια και την Ποκαχόντας; Μα έλα τώρα μπορείς και καλύτερα από αυτό.

Άρτια φτιαγμένη; Για 3 καλές σκηνές όλες και όλες που οι πρωταγωνιστές δεν μιλούσαν καλά καλά κ ήταν όλο CGI;

Σιγά το αριστούργημα.

Πάω στοίχημα ότι η τσόντα θα είναι μακράν πιο ενδιαφέρουσα συγγραφικά παρά την ταινία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...