GeorgeVls Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 απο το αρχικο σεναριο που γραφτηκε πριν 15 χρονια,και το οποιο διανεμεται δωρεαν και επισημα απο εδω: http://www.foxscreenings.com/ Το copyright 2007 είναι από άλλο σενάριο;
Sellers Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ...ψιλοάσχετο, και ενδιαφέρει μόνο όσους γουστάραν την ταινία.Ο Sam Worthington (που όπως κι η μάνα του, δεν τον ήξερα), μου είχε φανεί λίγο σπαζομπώλης στην αρχή της ταινίας. Για την ακρίβεια η προφορά του ήταν τυράννια - πόσο μάλλον που δεν είδα την ταινία χωρίς καμμιάς γλώσσας υπότιτλους. Κάτι τρέχει με τον μαλάκα είχα πει, τον έψαξα, κι είχα δει πως ήταν Αυστραλοπήθικος (δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος χωρίς αυτούς : μπαστουνόβλαχοι άνευ προηγουμένου, με προφορά ακόμη χειρότερη από την συμπεριφορά). Α ωραία, είχα πει. Φυσικά στην πορεία της ταινίας άλλαξα 180 μοίρες άποψη. ...Και όταν έπεσα στο παρακάτω βιντεάκι, γούσταρα ακόμα περισσότερο, γιατί αυτό που είδα ήταν έναν τύπο χαλαρό κι ωραίο, παρεΐστικο, και αντι-σταρ : Θες να κανονίσω κατάσταση;
LuciferX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ...Και όταν έπεσα στο παρακάτω βιντεάκι, γούσταρα ακόμα περισσότερο, γιατί αυτό που είδα ήταν έναν τύπο χαλαρό κι ωραίο, παρεΐστικο, και αντι-σταρ : Καλα ας τα αφησουμε αυτα και ας ψαξουμε λιγο να δουμε ποσα πηρε απο την ταινια Το παιζω και γω αντισταρ αμα εχω εκατομμυρια πισω μου...
washcloud Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ενώ τώρα που δεν έχεις, το παίζεις σταρ.
LuciferX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μα ξερουμε οτι εχει ενα σπιτι θεορατο,2 πισινες,μια corvette ,ενα εξοχικο στις Καννες κτλπ. Ποσο αντισταρ μπορει να ναι?
jacknut Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 χαχα αν ηταν ταινια του Bay.Bασικα τωρα που το σκεφτομαι,αν την ταινια την ειχε γυρισει ο Bay,θα νικαγανε οι mercs και οχι οι Ναβι. :lol: Μαικλ Μπει..; Τι τον θυμησες τωρα;Μεγαλο παλικαρι. Μαζι με τον Εμεριχ οι αρχιποπκορναδες του χολιγουντ.Οσο περνανε τα χρονια τοσο περισσοτερο αποδυκνευουν ποσο αταλαντοι ειναι.
KilliK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 απο το αρχικο σεναριο που γραφτηκε πριν 15 χρονια' date='και το οποιο διανεμεται δωρεαν και επισημα απο εδω: http://www.foxscreenings.com/ Το copyright 2007 είναι από άλλο σενάριο;[/quote'] α οχι το ιδιο ειναι.το 2004 ξεκινησε να γυριζει την ταινια,και το 2007 εγραψε το σεναριο και το εκανε copyright.Τιme-traveling οπως και στα T του. :lol: εντωμεταξυ απο τις αρχες του 90,μαζι με το Aβαταρ σεναριο του,κυκλοφορησε στο νετ και το σεναριο που ειχε γραψει για το Σπαιντερμαν,αλλα δυστυχως δεν γυρισε τελικα.Ριχτε του μια ματια.Πολλοι φανς λενε οτι ειναι χαλια και πως θα ξεφτυλιζε τον ηρωα αν γυριζοταν η ταινια.Ιmho ειναι λαθος,το θεωρω πολυ καλο στορυ,πιο σκοτεινο και adult και πιο πιστο στον χαρακτηρα του σπαιντυ (o spidy δεν ειναι emo και πεταει συνεχεια wisecracks,you know οπως στα κομιξ και οχι οπως στις ταινιες του Raimi). Κανει κατι πολυ σωστο ο Καμερον,που νομιζω ισως να ηταν και στο μυαλο του Lee,οταν δημιουργουσε τον χαρακτηρα: η αποκτηση και η αντιμετωπιση των δυναμεων απο τον Παρκερ,συμβολιζει την σεξουαλικη ανακαλυψη και ενηλικιωση του teenager Parker και κατα επεκταση του νεανικου αναγνωστικου κοινου που διαβαζει τον ηρωα. Επισης υπαρχουν πολλα στοιχεια που φαινεται ο Ραιμι εχει 'δανειστει' απο το σεναριο του Καμερον. Η πλακα ειναι οτι μετα το Αβαταρ και τα γεγονοτα που συνεβησαν με την απολυση του Ραιμι και του cast,απο το τιμονι του franchise,πολλοι φανς αλλαξαν γνωμη και ηθελαν τον Καμερον να γυρισει την δικια του εκδοχη του σπαιντυ. Ευτυχως που δεν εγινε κατι τετοιο,πιστευω το franchise ειναι τελειωμενο πλεον και ο Καμερον εχει καλυτερα πραματα να κανει απο το να το αναβιωσει. Δυστυχως δεν θελει να ασχοληθει ουτε με το Τ franchise.Τουλαχιστον να αγοραζε τα δικαιωματα του franchise που ακομα ειναι ελευθερα,να εκανε την παραγωγη,να εγραφε το στορυ και να εδινε την σκηνοθεσια στην Bigelow την πρωη γυναικα του,συνεχιζοντας το στορυ απο το 2,αγνοωντας τα 3,4 και εξιστορωντας τον πολεμο στο μελλον.Αν χρησιμοπουσε και την 3D CGI τεχνολογια του Αβαταρ θα μιλαγαμε για ενα επος.κριμα που δεν θα γινει.
status Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Σιγά ρε την βαθιά ταινία που της έχετε αφιερώσει τόσες σελίδες. Αν σχολιάζατε τη Λίστα του Σίντρελ της μισές και ούτε δε θα είχατε φτάσει.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Mπρε μπαλσαμωμένε, ο άλλος ειρωνεύτηκε χρησιμοποιώντας ένα φανταστικό αντι-σενάριο, στο οποίο φωτογράφισε τα "μη" τα "δεν" και τα "φτου-κακά" που θα συνέβαιναν ΑΝ αυτό γινόταν πραμματικότητα. Πού είδες να μιλάει περί "επαναστατικότητας" της ιδέας του σακάτη. Πως δεν το ειπε? Αφου εγραψε οτι "ο Σαμ δεν θα ηταν παραπληγικος....Μην κανουμε και αρνητικη διαφημιση στον αμερικανικο στρατο...". Σαφως και το ειπε. ...Και btw, ΚΑΙ 'συ χάνεις το πόιντ του "δολοφόνου" (την αναπηρία του ασ' την, δεν είναι τόσο σημαντική για να τη συζητήσει κανείς) : έκανε πάντα τα κουμάντα των άλλων, αλλά "he woke up" σε κάποια φάση. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ είναι η φύση της ταινίας. Και κυρίως για ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ "κατανάλωση" της διδαχής. Οχι δεν χανω κανενα ποιντ. Το οτι ο δολοφονος ξυπνησε δεν ειναι κατι που θα πεις "ουαου, τι πρωτοτυπο". Επικεντρωθηκαμε στην απλοικοτητα του σεναριου (σε αυτες τις σελιδες) αλλα οχι, εσυ και το παιδι του Βασιλια θελετε να του δωσετε μια διασταση την οποια δεν κατεχει. Πως να το κανουμε βρε παιδι μου? Το σεναριο ειναι απλοικο. Το οτι ειναι καλυτερο απο αυτο αλλων μπλοκμπαστερς ειναι ο λογος που πηγα να το δω στο σινεμα και ειναι ο λογος που λεω την ταινια καλη. Μεχρι εκει ομως. Τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω. Και σαφως και ειναι σημαντικη η αναπηρια του. Προτιμησε στο τελος να γινει ενα ψηλο Στρουμφ αντι για σακατης. Good point..
KilliK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 βαλσαμωμενε,ειλικρινα εισαι εκτος παιχνιδιου.και εκτος πραγματικοτητας ισως. @status βλεπω ομως σε τσιγκλαει να ερχεσαι σε ενα τοπικ για μια,ανευ περιεχομενου,ταινια.Η ταινια ειναι ανουσια,αρα αυτα που λεμε ειναι ανουσια.Για καποιον που τον ενδιαφερει η ουσια,σιγουρα ειναι οξυμωρο να μπαινει και να ασχολειται με ενα ανουσιο τοπικ.χμ μην μπαινεις στο κοπο να μου απαντησεις.και μονο που θα το κανεις,αυτοακυρωνεις την οποια σου απαντηση.το να αγνοησεις το τοπικ,εμας και την ταινια ειναι η τελεια απαντηση που θα μπορουσες να μου δωσεις.αυτα.
status Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 βαλσαμωμενε,ειλικρινα εισαι εκτος παιχνιδιου.και εκτος πραγματικοτητας ισως. @status βλεπω ομως σε τσιγκλαει να ερχεσαι σε ενα τοπικ για μια,ανευ περιεχομενου,ταινια.Η ταινια ειναι ανουσια,αρα αυτα που λεμε ειναι ανουσια.Για καποιον που τον ενδιαφερει η ουσια,σιγουρα ειναι οξυμωρο να μπαινει και να ασχολειται με ενα ανουσιο τοπικ.χμ μην μπαινεις στο κοπο να μου απαντησεις.και μονο που θα το κανεις,αυτοακυρωνεις την οποια σου απαντηση.το να αγνοησεις το τοπικ,εμας και την ταινια ειναι η τελεια απαντηση που θα μπορουσες να μου δωσεις.αυτα . Απλά αναρωτιέμαι φίλτατε συνφορουμήτα, απλά αναρωτιέμαι..
status Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ^^..................... Ίσως αυτό το ποστ που έκανες να είναι κ το πιο ουσιώδες σε όλο το νημάτιο.. Αλλά τρομάζω στην ιδέα ότι ίσως μια μέρα διαβάσεις το "1984" ή την "Φάρμα των ζωών"! Αυτά από εμένα, αφού πρέπει να μας αρέσει η ταινία, αλλιώς αυτοακυρώνουμε τα λεγόμενα μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.